63%
Hodnotenie
63%
Hodnotenie
Albánsko Albánsko
 Albánsko, Dürres, Shëngjin  Albánsko, Dürres, Shëngjin

Hotel Rafaelo recenzie 

Hotel Rafaelo recenzie 

1:20 h
28 °C
28 °C
24 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
122 €
122 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 7 %
Celkový dojem 60 %
Pláž a more 67 %
Izby 63 %
Strava 57 %
Personál 70 %
63%
Celkové hodnotenie
6 recenzií
Mika
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 02.09.2016 Prečítané 1959-krát
80 %
Izby veľké a čisté, chladnička (že tam nebol mini bar ?- a čo! vodu sme si doniesli zvonku), upratovali podľa požiadania (zavesíte ceduľu na kľučku). čítať celú recenziu
tomi
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 11.08.2016 Prečítané 1954-krát
90 %
Super len by ma zaujimalo ze ti co tak kritizuju ako ziju doma a co jedia. Vsetko bolo aj napriek tomu ze funguju len 5 rokov čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 10.08.2016 Prečítané 1636-krát
100 %
Nám sa tento hotel veľmi páčil a môžem len odporučiť. Ešte jedna pripomienka kedže je to ešte jedna z tých chudobnejších rozvojových krajín, každý hotel tam má aj dva generátori, bol tam pár krát výpadok elektriny ale do 30 sekúnd nabehol generátor a išlo svetlo a aj výťahy, takže ak sa aj niekto zastavil vo výťahu tie po pár sekundách išiel ďalej. My sme radi že sme sa rozhodli ísť na dovolenku do Albánska. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 31.07.2016 Prečítané 1607-krát
60 %
Dovolenka ktorú si nechcem zopakovať. čítať celú recenziu
Renáta Brabcová
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 24.08.2014 Prečítané 1852-krát
20 %
Nikdy viac!!!!Ciste stavenisko,ck predava 4hviezdicky a all incllusive ale nie mozno tak plna penzia ale pre silne zaludky!!!Stale to iste pokazene a smrdlave...vlastne skusenost!!!Lehatka nase predavaju...domacim a ked nestihnete nemate...ci na dovolenke stavat o piatej rano a ist pochytat!!!Stavaju tam novy hotel,takze ciste stavenisko,vsade trcia droty vsade su smeti smrad ked je teplo...No mi uz nikdy viac!!!!Ale nikdy!!!! čítať celú recenziu
Emília Zlúkyová
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 12.08.2014 Prečítané 1309-krát
25 %
o pár rokov keď sa to naučia to bude fajn, potenciál je obrovský len sa naučiť základným veciam, ktoré patria k cest. ruchu, nemáte si ani kde kúpiť pohľadnicu ... čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia