Recenzie hotelov - Lido di Jesolo (0)

Najnovšie recenzie hotelov

La Fenice & Siesta recenzie

La Fenice & Siesta

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

80% Janka

09.07.2019

Po príchode sme zostali frustrovaní maličkými priestormi. Aj napriek tomu, že vedeli, že na izbe budú dve deti, na poschodovej posteli nebola zábrana a dopátrali sme sa k nej až druhý deň. Inak čistučko a veľmi milý personál, ktorý celkový dojem omnoho zlepšil.

prečítať si celú recenziu
Residence Costa Del Sol recenzie

Residence Costa Del Sol

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

93% Ľuibica

10.08.2018

Ubytovanie bolo úplne suprové, izby voňavé, všetko čistučké - kuchyňa, kúpelka. Postele pohodlné, boli sme 4-členná rodina, čiže jedna manž. posteľ a jeden gauč, ktorý sa rozkladal v kuchyni. Kuchyňa bola veľká. Balkóny sme mali dva. Mali sme svoje parkovacie miesto, čiže nebolo obáv chodiť po nákupoch aj na aute, miesto stále čakalo :-). Z ubytovania na pláž to bolo cez jednu cestu a popri jednom hoteli a boli sme tam cca 5 min. More bolo báječné, ja fakt odporúčam.

prečítať si celú recenziu
Kennedy recenzie

Kennedy

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

80% Sisa

01.10.2017

Sluzby hotela boli primerane, len sme, zial, nemali k dispozicii nase auto, co nam prekazalo, pretoze Jesolo je dost velke a boli sme dalej od centra, chceli sme ho trosku pochodit. Vzhladom na obmedzeny pocet park. miest sme mali auto zablokovane dalsimi autami alebo by sme museli parkovat na verejnych parkoviskach, ktore boli plne aj za poplatok. Inak bol hotel cisty, s bazenom.

prečítať si celú recenziu
Vianello recenzie

Vianello

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

41% Lucia

23.07.2017

Ubytovanie je pre nenarocnych klientov. Bez terasy, len s mini balkonom bez moznosti ususit osusky a plavky. V kuchyni, ak ostalo nejake jedlo, do hodiny tam boli mravce. V sprche chyba zaves, voda po sprchovani bola vsade - na wc, umyvadle. Co si nechate na policke (az 1 policka pre 5 osob), bude mokre. Klimatizacia namontovana v chodbe, cize nefunkcna, je za priplatok, ale neoplati sa, skor sa da urobit prievan.

prečítať si celú recenziu
Alla Rotonda recenzie

Alla Rotonda

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

86% Rusala

19.07.2017

Hotel sa nachadza na kruhovom objazde. Pomaly na konci Lida di jesola. Hudba pred hotelom do polnoci. Takze ak chcete spat s detmi o 22. 00, tak nezaspite. Z balkona je vyhlad na vsetkych susedov vedla a aj pod vami. Vecera je podavana od 19. 30. Pri polpenzii dost neskoro. Napoje k veceri si platite na konci pobytu. Izby v pohode. Ubytuju vas az po 14. 00 h. Majitelka hotela Slovenka, super.

prečítať si celú recenziu
Alla Rotonda recenzie

Alla Rotonda

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

80% Tana

18.07.2017

Hotel sa nachadza pomaly na konci Lida di Jesola. Je presne na kruhovom objazde, 100 m do mora, v pohode. Bazen v hoteli je super, aj ked mensi. Je v centre. Pre male deti ziadne atrakcie. V noci hluk, pred hotelom ziva hudba do polnoci. Z balkonov je vidno do vedlajsich susedov a aj pod Vami. Bez malych deti v pohode.

prečítať si celú recenziu
Capitol recenzie

Capitol Lido Di Jesolo

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

73% Igor

01.09.2016

Hotel starší, ale na Taliansko klasika.

prečítať si celú recenziu
Solemare recenzie

Solemare

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

63% Linda

28.08.2016

Hotel sa nachádza v peknom prostredí tropickej záhrady. My sme mali apartmán Lux, takže izba bola pekná, nová, uprataná denne. Klíma fungovala bez problémov. Strava bola slabá, stále to isté dookola. Čakala som oveľa viac, keďže dobre poznám taliansku kuchyňu, varili veľmi slabo. Všetko, čo zvýšilo, sa snažili stále použiť. Neviem, či si myslia, že si to ľudia nevšimnú?! Čo sa týka pláže, pláž pekná, biely piesok, vždy voľné ležadlá a more krásne tyrkysové! Bazén asi viacročný, myslím, že vodu v ňom vôbec nemenia, len tam denne sypú chémiu. Samozrejme, čapicu musíte mať. Animácie riadne trápne, aj naša 6-ročná dcérka chcela ísť radšej na izbu. Naj mínus tohto rezortu je, že neviete nikam ísť, pokiaľ nemáte auto. Ak si chcete nejaké prenajať, je to riadne drahé.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Lido di Jesolo

Bolivar recenzie 97%

Bolivar

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Aldebaran recenzie 96%

Aldebaran

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Domingo recenzie 94%

Domingo

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Residence Costa Del Sol recenzie 93%

Residence Costa Del Sol

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Nautilus Appartement Lido di Jesolo recenzie 89%

Nautilus Appartement Lido di Jesolo

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál80%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Benelux recenzie 83%

Benelux

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Alla Rotonda recenzie 83%

Alla Rotonda

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb88%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Tampico recenzie 81%

Tampico

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie
Kennedy recenzie 80%

Kennedy

Taliansko - Taliansky Jadran - Lido di Jesolo

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie