Najnovšie recenzie hotelov

Le Meridien Al Aqah Beach Resort recenzie

Le Meridien Al Aqah Beach Resort

Spojené Arabské Emiráty - Fujairah - Dibba

95% Boris B.

03.10.2019

Izba - superior room 7. poschodie - pekná, vždy top čistá - avšak dojem skazila klíma, ktorá bola hlučná a technicky zastaralá. Strava - veľmi chutná (aj bravčové), tematické denné jedlá, obsluha veľmi ochotná. Reštaurácie a bary v pohode - trochu dlhšie čakanie na objednané jedlá a nápoje. Alkohol podávaný od 10:00 - 24:00 hod. Bazén čistý a ležadlá pohodlné s uterákmi. Pláž udržovaná so slnečníkmi - more parádne. Doporučujem na kľudnú dovolenku - na okolí nie sú obchody (je možnosť zadarmo ísť do Dubaja alebo Fujairi).

prečítať si celú recenziu
Miramar Al Aqah Beach Resort recenzie

Miramar Al Aqah Beach Resort

Spojené Arabské Emiráty - Fujairah - Fujairah

100% Nikola

24.08.2019

Dokonalý! Od začiatku pobytu až po posledný deň sa nenašla ani jedna jediná chybička, ktorá by sa dala vytknúť (a to si myslím, že patríme k náročnejším klientom). Od letiska je síce vzdialený cca 2,5 hod, ale stojí to za to! Na hotel sme prišli v noci, ubytovaní sme boli hneď, hneď nás ponúkli čajom s na izbe nás už čakala nachystaná večera. Areál hotela tvorí nádherná a udržiavaná záhrada, cez ktorú sa hneď dostanete k pláži, ktorá je úžasná. More každý deň s vlnami a voda príjemná, osvieži aj v tých najväčších horúčavách. Služby taktiež na 1* či už na pláži, pri bazéne, alebo v hoteli. Personál neskutočne milý a splnil by Vám aj modré z neba, rozmaznávali nás od prvej chvíľky. Táto dovolenka predčila všetky naše očakávania! Čistota taktiež na výbornú!

prečítať si celú recenziu
Le Meridien Al Aqah Beach Resort recenzie

Le Meridien Al Aqah Beach Resort

Spojené Arabské Emiráty - Fujairah - Dibba

96% Miroslava Sýkorová

24.07.2019

Dovolenka v tomto hoteli bola perfektná a boli sme prekvapení úrovňou služieb. Báli sme sa teplôt, no nakoniec to nebolo také zlé - do 40 stupňov, no s vysokou vlhkosťou. Pocitová teplota vyššia - okolo 50 stupňov, avšak mne to neprekážalo. Keď ste boli v mori/bazéne, necítili ste teplo.

prečítať si celú recenziu
Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort recenzie

Miramar Al Aqah Beach Resort

Spojené Arabské Emiráty - Fujairah - Fujairah

100% Monika

20.07.2019

Krásny hotel pozostávajúci z hlavnej budovy a vedľajších častí, v ktorých sú všetci ubytovaní. Hotel zodpovedá 5* či už svojim vybavením, alebo personálom, ktorý ho tvorí. Ešte nikde som sa nestretla s tak úctivým, ochotným a usmiatym personálom ako práve tu. Rezort je veľký, krásny, čistý. Je vhodný aj pre deti, nakoľko sa tu okrem detských animácii nachádza aj kopec atrakcií pre deti. Animátori boli skvelí a bavili dovolenkujúcich celý deň. Strava - úplne skvelá, myslím, že si príde každý na svoje. Každý deň rôzne druhy mäsa - hovädzie, jahňacie, kuracie, ryby, obrovské množstvo ovocia a zeleniny, dva druhy polievky na obed aj večeru, výborne sladkosti a koláče, 100% džúsy, pepsi, mirinda, miešané nápoje, všetko, na čo si zmyslíte. Jediné maličké mínus je dlhy transfer z letiska v Dubaji, cca 2,5 hodiny. Oceán je prekrásny. Jemný svetlý piesok vytvára dojem exotiky, súkromná hotelová pláž je udržiavaná a čistá. Podotýkam, ide o otvorený oceán, kde sú vlny na dennom poriadku (niekedy aj silné). Nám to nevadilo, ale boli rodiny s deťmi, ktoré si to až tak neužili. A ešte aby som nezabudla na veľmi dôležitú informáciu, TEPLO! Emiráty sú celoročná destinácia, no v júli je tam cca 38 a viac stupňov, no pri 70% vlhkosti je pocitová teplota ďaleko vyššia. PS: Dubaj je nádherný, ten treba nielen vidieť, ale aj zažiť.

prečítať si celú recenziu
Le Meridien Al Aqah Beach Resort recenzie

Le Meridien Al Aqah Beach Resort

Spojené Arabské Emiráty - Fujairah - Dibba

70% viera

06.05.2019

Ubytovanie výborné, krásne izby, čisté, všetky s výhľadom na more. Strava priemerná, bolo treba čakať pred jedálňou na umiestnenie ku stolom. Personál bol ústretový, vyhovel všetkým požiadavkám. Najhoršie bolo zabezpečenie si ležadiel pri mori na pláži, ktorých bolo pre tak veľký hotel veľmi málo a museli sme si privstať, keď sme si chceli ležadlo obsadiť. Zo všetkého najhoršie bolo, keď more bolo znečistené najskôr veľkým množstvom malých medúz, ako bolo napísané na tabuľke na pláži, ktoré nás bodali a neskôr sa more zafarbilo na zeleno obrovským množstvom chalúh. Keďže sme prišli v sobotu, v mori sme sa kúpali do stredy, potom už bolo more nedostupné. Odchádzali sme v piatok. Cestovná kancelária nás, samozrejme, na tento nedostatok, ktorý sa často na tomto mieste opakuje, neupozornila.

prečítať si celú recenziu
Miramar Al Aqah Beach Resort recenzie

Miramar Al Aqah Beach Resort

Spojené Arabské Emiráty - Fujairah - Fujairah

90% ReniK

15.11.2018

Krásny hotelový komplex, priamo na pobreží Indického oceánu :), v okolí pohorie Al Hajar, mne osobne sa takýto kontrast páči. Hotel patrí do siete Iberotel - čo je zárukou kvality. Izby čisté - pekné, strava - každý si nájde to "svoje". Veľká, široká pláž... čo viac si asi priať. My sme boli ako pár, ale kľudne by som ho doporučila aj rodinám s deťmi :).

prečítať si celú recenziu
Iberotel Miramar Al Aqah Beach Resort recenzie

Miramar Al Aqah Beach Resort

Spojené Arabské Emiráty - Fujairah - Fujairah

95% Gabriela

18.08.2017

Cestovanie, transfer: FlyDubai je nízkonákladovka, sedadlá v lietadle nie sú veľmi komfortné. Jedlo a nápoje sú už len za poplatok (teplé jedlo sa pred-objednáva pri zakupovaní letenky). Na cca 6 hodinový let je teda potrebné si zobrať niečo na občerstvenie na palubu. Transfer z letiska (autom) bol rýchly, namiesto odhadovaných 2,5h, trval iba hodinu - slabá premávka, keďže sme vyrazili z letiska o 23:00. Delegáta z FTI sme aj napriek dohodnutému stretnutiu nevideli počas pobytu ani raz, nakoľko sme jeho služby nepotrebovali, ani nám nechýbal. Počasie, oceán: August extrémne teplý, s vysokou vlhkosťou, čo nám však vôbec neprekážalo :-) K oceánu je v letných mesiacoch vhodné chodiť až podvečer (po 17:00), inak hrozí solídne spálenie nôh od horúceho piesku. Oceán skvelo vyhriaty, vlny občas silnejšie.

prečítať si celú recenziu
Hotel Fujairah Rotana Resort & Spa recenzie

Fujairah Rotana Resort & Spa

Spojené Arabské Emiráty - Fujairah - Fujairah

100% Ja.M

12.10.2016

Celkovo dovolenka predcila nase ocakavania, krasna dovolenka, krasne spomienky. Bolo skvele!

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Fujairah

Fujairah Rotana Resort & Spa recenzie 100%

Fujairah Rotana Resort & Spa

Spojené Arabské Emiráty - Fujairah - Fujairah

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Miramar Al Aqah Beach Resort recenzie 89%

Miramar Al Aqah Beach Resort

Spojené Arabské Emiráty - Fujairah - Fujairah

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Le Meridien Al Aqah Beach Resort recenzie 87%

Le Meridien Al Aqah Beach Resort

Spojené Arabské Emiráty - Fujairah - Dibba

Kvalita izieb93%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu