Recenzie hotelov - Potos (8)

Najnovšie recenzie hotelov

Maria Aparthotel recenzie

Maria Aparthotel

Grécko - Thassos - Potos

86% Adriana

20.08.2015

Cisty prijemny hotel. Mila obsluha. Pre mna velmi krasna dovolenka. Vhodny pre pary i rodiny s detmi. Greci byvaju dlhsie hore ako ostatni, takze rusnejsie vonku, ale nevadilo. Vzdialenost do Taverny cca do 5min, kde uzasne varili vecere. Plaz len cez cestu a par krokov. Pristup do vody pozvolny, vyborny pre menej zdatnych plavcov :-). Bazenik super. Eva, delegatka, naozaj clovek na spravnom mieste. Miluje svoju pracu a vsetko tak aj vyzeralo. Plno krasnych informacii pocas cesty i vyletov. Urcite sa vratime a dufam, ze tam Evicka stale bude. Velke dakujem!

prečítať si celú recenziu
Maria Aparthotel recenzie

Maria Aparthotel

Grécko - Thassos - Potos

91% Mima

17.07.2014

Hotel je veľmi príjemný, nachádza sa v tichej uličke na skok od plážovej promenády a obchodov. Neruší vás hluk z hlavnej cesty, potraviny sú vzdialené pár metrov. Rodinná atmosféra, majiteľka úplne super. Jednoznačne odporúčam. Keby sme sa znova rozhodli pre dovolenku na Thassose jedine do tohto hotela.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Apartmány Miranta

Grécko - Thassos - Potos

70% Martina B., Spišská Nová Ves

29.07.2013

Ostrov Thassos je krásny, no drahý, vraj aj Kréta je lacnejšia. Odporúčam prenajať si auto a zájsť na iné pláže, napr. Metalia a Paradise beach stáli za to, aby sme tam zašli 2krát. Niekde sa za slnečníky neplatí, je potreba si objednať drink - napr. Frappé 2,50-3,00 a inde cena 2-3 Euro za každý kus slnečníka a lehátka. Je to dovolenka pre menej náročných turistov. Nám sa vcelku páčila.

prečítať si celú recenziu
Villa Miranda recenzie

Villa Miranda

Grécko - Thassos - Potos

+
83% Mária P., Plavé Vozokany

20.06.2010

Ostrov Thassos je krásny zelený,olivové a píniové háje,slnko,vôňa stromov a kvetov vytvárajú z neho raj na Zemi.Určite sa tam niekedy vrátim.

prečítať si celú recenziu
Štúdiá Piatsa Michalis recenzie

Štúdiá Piatsa Michalis

Grécko - Thassos - Potos

+
89% Dušan, BA

30.03.2010

Ocarilo nas to miesto. Tento rok ideme znova. Vhodne pre rodiny. Penzion je pri plazi par metrov od mora. Izby utulne a standardne vybavene.

prečítať si celú recenziu
Villa Miranda recenzie

Villa Miranda

Grécko - Thassos - Potos

+
72% Jana S., Nitra

07.07.2009

super dovolenka, odporúčame prenajať si auto a prejsť celý ostrov, absolvovať všetky ponúkané výlety, jedlo sme si nosili zbytočne nakoľko sme sa stravovali v taverne a čo sa týka raňajok všetko sa tam dá kúpiť za prijateľné ceny. Určite odporúčame výlet loďou.

prečítať si celú recenziu
Štúdiá Piatsa Michalis recenzie

Štúdiá Piatsa Michalis

Grécko - Thassos - Potos

+
92% janka, gorkého 12

06.03.2008

Thassos je jedinečný. Požičali sme si auto a prešli sme ho krížom krážom. Je zelený a divoký. Odporúčam : Výlet do vnútrozemia, Výlet loďou, ochutnať Ciporo na Kekes beach, dať si na neskorú večeru Lobstra, dobre sa natrieť opalovacím krémom a zbehnúť v noci do Balla na drink.

prečítať si celú recenziu
 recenzie

Štúdiá Katzonis

Grécko - Thassos - Potos

92% Olga, Trenčín

24.08.2007

Odporúčam všetkým. Hlavne sme mali veľmi dobrú delegátku Evičku, čo sa nedá porovnať s nástenkárom Mirkom, ktorého sme mali v Polichrone. Mal by ísť k Evičke na školenie a zistil by, že delgát je od toho aby sa staral o rekreantov a nie o svoje záujmy. Na budúci rok keď budeme vyberať dovolenku tak hlavne do destinácie, kde je dlegátkou Evička a viem, že bude o nás super postarané.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Potos

Štúdiá Katzonis recenzie 92%

Štúdiá Katzonis

Grécko - Thassos - Potos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Štúdiá Piatsa Michalis recenzie 90%

Štúdiá Piatsa Michalis

Grécko - Thassos - Potos

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe70%

Čistota izieb90%

Personál90%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Maria Aparthotel recenzie 89%

Maria Aparthotel

Grécko - Thassos - Potos

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Villa Miranda recenzie 78%

Villa Miranda

Grécko - Thassos - Potos

+

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Apartmány Miranta recenzie 70%

Apartmány Miranta

Grécko - Thassos - Potos

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb60%

Personál60%

Pomer ceny a služieb80%

zobraziť recenzie