Recenzie hotelov - Tigaki (17)

Najnovšie recenzie hotelov

Labranda Marine Aquapark Resort recenzie

LABRANDA Marine Aquapark Resort

Grécko - Kos - Tigaki

73% Mária Gajarová

18.02.2015

Hotel, sluzby, ubytovanie, prostredie vynikajuce, ale plaz uplne katastrofalna. Treba prejst 150 m, aby ste prisli na krasnu pieskovu plaz. Rezort je velikansky, je sa kde prechadzat aj s kocikom, bazeny a smykacky pre deti, sachove ihrisko, hupacky, nafukovaci hrad, preliezacky.

prečítať si celú recenziu
Labranda Marine Aquapark Resort recenzie

LABRANDA Marine Aquapark Resort

Grécko - Kos - Tigaki

76% IVANA KAVICKA

03.11.2014

Bolo nadherne horuce pocasie, jedlo vyborne a strasne velky vyber, izby sa pratali poctivo kazdy den, personal perfektny az na vecernu zmenu, kde mlada casnicka odmietala nalievat napoje 15min. pred zaverecnou - za tie peniaze to nechapem, bola to draha dovolenka, len Greci su lenivi, plaz -boli velke kamene v mori - moznost urazu a mohli este skraslit celkovo pristup na plazi.

prečítať si celú recenziu
Labranda Marine Aquapark Resort recenzie

LABRANDA Marine Aquapark Resort

Grécko - Kos - Tigaki

70% Zuzana

20.09.2014

Hotel spĺňal všetky očakávania ako aj kvalita služieb, aj personálu bola na vysokej úrovni. Čo nás však zaskočilo, bola pláž vedľa hotela, ktorá vôbec nespĺňala to, čo opisuje CK vo svojej ponuke. Pláž podľa nich mala byť najkrajšia na ostrove Kos, piesčitá 6 km dlhá s ľahkým prístupom do mora. V skutočnosti nás čakala pláž neupravená, kamenitá, veľké kamene a veľmi sťažený až nebezpečný prístup do mora. POZOR, kto si bude vyberať dovolenku, tak aby mal vedľa rezortu kvalitnú pláž, nezodpovedá to popisu CK. Okrem toho cestu do najbližšieho strediska TIGAKI, 5 km vzdialeného od rezortu Aquis Marine, kde kvalitná pláž existuje, si musí klient zabezpečiť sám na vlastné náklady, pretože hromadná doprava tam nepremáva. V areáli je množstvo možností na kúpanie v bazénoch, ale to nie je dovolenka pri mori, ale kúpanie sa v chlórovej vode.

prečítať si celú recenziu
Labranda Marine Aquapark Resort recenzie

LABRANDA Marine Aquapark Resort

Grécko - Kos - Tigaki

76% Jozef Seman

31.08.2014

Ubytovanie - spokojnosť, relatívne priestranné izby (mali sme junior suite - s prístelkou), strava dobrá a hlavne ju doplňovali aj 10 minút pred "záverečnou". Pláž malá, ale vzhľadom na to, že sa skoro všetci váľali pri bazénoch, tak celkom postačovala. Atrakcie pre deti na výbornú. Animačný klub pre deti - super - (pochvala pre animátorku Viktóriu). Aspoň na chvíľu si mohli rodičia odpočinúť od svojich miláčikov. :)

prečítať si celú recenziu
Hotel Zorbas Beach recenzie

Hotel Zorbas Beach

Grécko - Kos - Tigaki

66% Danka

08.08.2014

Hotel bol veľmi pekný, udržiavaný, posteľnú bielizeň menili každý deň, uteráky tiež. Bolo tam dosť bazénov, jedlo výborné. Okolie hotela pekné, čisté. Akurát nám chýbala pláž, pracne s deťmi dochádzať do Tigaki (800m). Všetko super, akurát tá pláž to zmínusovala. Tak, ak si niekto potrpí na pláž, tak nedoporučujem. Inak mesto Kos krásne.

prečítať si celú recenziu
Hotel Gaia Village recenzie

Gaia Village

Grécko - Kos - Tigaki

70% Anka

30.07.2014

Príjemný hotel aj personál, strava výborná, nechápem negatívne recenzie. Transfer do 1 hodiny z letiska (večerný prílet 11hod). Ubytovaní sme boli okamžite, dokonca nám dali balíček na recepcii, ak by sme boli do rána hladní. Čisto, upratovali denne, žiaden hmyz, komáre áno, ale len večer. Na izbách boli sieťky. More plytké aj 30 metrov do mora po pás (1m), čisté, teplé. Slnečníky treba kupovať aj ležadlá. Vzdialenosť od mora 3-4min (300m). My sme boli so synom a ten more nemusel, skôr bazén, a preto sme sa nachodili. Na výletoch sme neboli, ale busom v Kose 4€ osoba tam aj späť, 20 min. Nakupovať je lepšie v Contantinos - sieť obchodov ako u nás Tesco. Cesta k nemu pešo asi 7 min.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zorbas Beach recenzie

Hotel Zorbas Beach

Grécko - Kos - Tigaki

66% na mene nezáleží

21.07.2014

Ubytovanie v podstate dobré, až na to, že každú noc nás zobudili smetiari, strava výborná. Nám chýbala pláž. Najviac nám vadilo, že sme mali posunutý čas odletu a tým skrátenú dovolenku. Určite by sme odporúčali výlet okruh ostrovom Kos alebo aspoň mesto Kos.

prečítať si celú recenziu
Hotel Zorbas Beach recenzie

Hotel Zorbas Beach

Grécko - Kos - Tigaki

66% Tomáš Hanák

07.02.2014

Najprv by sme radi ohodnotili celkovo túto lokalitu. Miesto je pekné a poloha výhodná. Prístup do mesta Kos je dobrý. Dá sa využiť aj miestna autobusová doprava na vzdialenejšie výlety i do mesta. Okolie bolo pokojné a kultivované. Hotel sa nám páčil. Komplex je dosť veľký a je plný turistov. Budova je pomerne moderná, pekne zariadená. K hotelu patrí menšia pláž, je prepojená s hotelom. Prístup bol teda veľmi dobrý. Boli tu aj ležadlá a slnečníky. Keďže to patrilo do komplexu, tak si hotel za ne nič neúčtoval. My sme väčšinu času trávili pri bazéne, sem tam sme boli na hotelovej pláži a párkrát sme si zašli na vzdialenejšiu pláž v Tigaki. Tá bola veľká a veľmi pekná. Jedlo bolo chutné až na pár maličkostí, mohli by variť aj zdravšie. Niektoré jedlá boli mastné. Zeleniny mohli dať viac. Nápoje boli celkom dobré. Páčili sa nám animácie. Bolo tu ubytovaných veľa hostí z veľa rôznych krajín a animácie boli len v angličtine. To bolo dobré, aspoň sme sa nemohli sťažovať, že sa hotel orientuje len na nejakú národnosť. Personál bol milý. Izba spĺňala štandard, mali sme klimatizáciu, s hygienou to bolo ok, výhľad pekný.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Tigaki

Astir Odysseus Resort & Spa recenzie 93%

Astir Odysseus Resort & Spa

Grécko - Kos - Tigaki

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
LABRANDA Marine Aquapark Resort recenzie 87%

LABRANDA Marine Aquapark Resort

Grécko - Kos - Tigaki

Kvalita izieb91%

Intenzita hluku v izbe11%

Čistota izieb14%

Personál100%

Pomer ceny a služieb14%

zobraziť recenzie
Corali Hotel & Apartments recenzie 86%

Corali Hotel & Apartments

Grécko - Kos - Tigaki

Kvalita izieb90%

Intenzita hluku v izbe80%

Čistota izieb90%

Personál80%

Pomer ceny a služieb70%

zobraziť recenzie
Hotel Zorbas Beach recenzie 66%

Hotel Zorbas Beach

Grécko - Kos - Tigaki

Kvalita izieb86%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál93%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Gaia Village recenzie 56%

Gaia Village

Grécko - Kos - Tigaki

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb20%

Personál80%

Pomer ceny a služieb10%

zobraziť recenzie