Korzika recenzie hotelov (21)

Najnovšie recenzie hotelov

Marina Viva Hotel & Residence recenzie

Marina Viva Hotel & Residence

Francúzsko - Korzika - Porticcio

83% MUDr. Stanislav Novák + Mgr. Danka Nováková

13.09.2017

Hotelový komplex Club Marina Viva je pavilónový systém usadený vo veľmi peknom rozľahlom parku. Ubytovanie nezodpovedá 4 *, ako uvádza CK, na recepcii hotela sú uvedené oficiálne 3 *. Normálna cena CK sa nám zdá premrštená. Neďaleké mestečko Porticio je vzdialené cca 10 minút.

prečítať si celú recenziu
Marina Viva Hotel & Residence recenzie

Marina Viva Hotel & Residence

Francúzsko - Korzika - Porticcio

100% Martina

18.07.2017

Hotel bol vyhovujúci, veľa zelene, blízko pláže a mesta, priestranný. Čistota, bez hluku. Nákupné možnosti v blízkosti hotela. Trhy s domácimi produktmi. Jediný nedostatok bola naša nevedomosť francúzskeho jazyka. Personál rozprával francúzsky s úsmevom a animácie boli tiež francúzske. Ale boli sme na to pripravení.

prečítať si celú recenziu
Marina Viva Hotel & Residence recenzie

Marina Viva Hotel & Residence

Francúzsko - Korzika - Porticcio

80% Darina

18.07.2017

Hotel uvádzaný v katalógu CK ako 4 hviezdičky, oficiálne 3 hviezdičky. Na izbe nie sú chladničky. Transfer z letiska 15 minút. Veľmi kvalitná strava, animácie celé dni, avšak vo francúzštine. Bazén pre deti aj dospelých. Výborná delegátka Šárka S. Nádherne pláže.

prečítať si celú recenziu
Hôtel-Résidence-Club Marina Viva recenzie

Marina Viva Hotel & Residence

Francúzsko - Korzika - Porticcio

76% Turistka

05.08.2016

Hotel bol CK odprezentovany ako 4*, avsak pozor, je to 3* officialne. V podstate ziadne vytky. Prvych par dni si zvykate, ponadavate na nejake veci, ale ked viete, do coho idete, tak je to ok. Treba flasu na vodu, aby ste si mohli chodit po pitie, lebo na izbe nie su chladnicky, ani vodu vo flasi nedostanete.

prečítať si celú recenziu
Hôtel-Résidence-Club Marina Viva recenzie

Marina Viva Hotel & Residence

Francúzsko - Korzika - Porticcio

90% Zuzana

07.09.2015

Hotel je starší, ale má zrekonštruované časti, v ktorých má CK rezervované izby pre svojich klientov. Tieto prerobené izby boli veľmi pekné, mali klimatizáciu, TV, samostatné WC a kúpeľňu (spokojnosť). Strava bola chutná, bola možnosť vybrať si z mnohých šalátov a cca 6 druhov teplých jedál (občas sa stalo, že bola aj polievka). Každý deň bola iná kuchyňa. Pláž bola čistá, more krásne čiste, jediná nevýhoda bol malý počet ležadiel. Čo sa týka výletov, tak sme navštívili Bonifacio, ktoré môžeme len odporučiť. Jediné negatívum tohto výletu je dlhá cesta. Určite treba navštíviť hlavne mesto Ajaccio (loďou 8 € spiatočný lístok). Hotel ponúka aj iné výlety (canyoning, potápanie a pod.). Treba si uvedomiť, že je to Francúzsko, animačné programy sú vo francúzštine, takže pokiaľ vyslovene nie je nejaká diskotéka, tak sa veľmi nedá zabaviť. Obchody sú o 21. 00 hod zatvorené, takže na večerné nakupovanie môžete zabudnúť. Treba mať dobrú partiu so sebou a je to ideálna dovolenka. Delegát Jožko Hertel bol super, o krajine vedel veľa informácii, k dispozícii bol každý deň, poradil so všetkým čo bolo treba, takže hodnotím veľmi pozitívne. Som rada, že som videla Korziku, všetko na tejto dovolenke hodnotím pozitívne, bola nádherná, ale nie je to destinácia, do ktorej by som sa túžila ešte raz vrátiť.

prečítať si celú recenziu
Hôtel-Résidence-Club Marina Viva recenzie

Marina Viva Hotel & Residence

Francúzsko - Korzika - Porticcio

93% Simona Kováčová

03.08.2015

Korzika je nádherná krajina, rada by som sa do tejto krajiny ešte raz vrátila, odporúčam výlety do okolia a do miest, stojí to za to, aby ste to videli a získali prehľad o živote na Korzike. Dojem nám nedokázali pokaziť ani klasickí "tureckí dovolenkári" zo Slovenska, ktorí mali neustále problém s malým počtom ležadiel, že nemôžu jesť od rána do večera a to nehovorím o pití alkoholu. Urobili nám v hoteli krásnu vizitku. Okrem Slovákov sú v hoteli iba Francúzi a tomu je prispôsobený aj celý animačný program, ktorý prebieha vo francúzštine. Hotel sa nachádza v malom mestečku a do hlavného mesta sa dá dostať trajektom z neďalekého prístavu cca za 15 min. Delegát Jozef z ck je jeden veľmi príjemný človek, ktorý pomôže a poradí so všetkým a veľmi dobré pozná krajinu. Lepšiu dovolenku sme si ani nemohli priať.

prečítať si celú recenziu
Hôtel-Résidence-Club Marina Viva recenzie

Marina Viva Hotel & Residence

Francúzsko - Korzika - Porticcio

60% Attila Horváth

13.07.2015

Ďalší prestrel slovenských CK. Síce uviedli, že hotel má 3 hviezdičky, ale že vo Francúzku je vyššia úroveň. Boli sme tam 5-12. 2015 a môžem konštatovať, že aj Francúzke 3 hviezdičkové hotely sú ako iní inde o nič lepší. Je to starý 3 hviezdičkový hotel, záhradu má ale veľmi peknú, izby boli čisté, malé, prerobené ´economy´, nebol ani minibar chladnička, strop sa dal dosiahnuť rukou, izbové dvere hnusné. Ale inač v pohode, avšak hrali 2 diskotéky a to hotelová cca do jednej, tí ktorí nemali šťastie a boli na opačnej strane oni sa už vôbec nevyspali, tá mestská hrala do 4-ej a to každý deň. Pláž pekná, čistá, piesok hrubozrnný ako 04-ka štrk, voda čistá, teplá cca 25°C, občas veľké vlny. Málo ležadiel, takže ak nejdete hneď ráno dole, môžete ležať na uteráku, k ležadlám boli slnečníky 10 eurové lacáky, čo vietor stále vyvrátil. My sme si radšej v obchode kúpili vlastný slnečník a boli sme na našich uterákoch lebo nerád obsadzujem ležadlá na celý deň, no posledné dva dni sme si aj mi obsadili. Na pláži kajak v cene, čo delegát najprv povedal, že je za poplatok. Prístav tak 10 min peši, sú tam aj potápači, avšak ponúkajú nekvalitnú službu za trošku vyššiu cenu, ako to býva inde (56eur s výstrojom/jeden ponor) zarábajú si totiž najmä na deťoch, ktoré si nalákajú na potápačskú lekciu. Stredisko malé, takže večerná prechádzka stačí raz, po 8-ej tam už nič nekúpite, len bary sú otvorené. Posledná loď z Ajaccia ide okolo 20-ej, takže po večeri dá sa povedať, že je človek tak odrezaný a môže sledovať animačné programy. Tie boli dosť kvalitné, aj keď ich nemusím, jeden večer hrala korzická kapela a jeden večer diskotéka ´externý DJ´, to bolo kvalitné. Jedlo dobré, menší výber, ale chutne varili, k večeri víno, voda, postmixové nápoje. Cez deň čapované pivo, whisky, vodka, džúsy snacky kvalitné. Prenájom auta stojí 85 eur a ešte je k tomu kaucia 800eur. Fakultatívny výlet do Bonifacia odporúčam, prístave sa dobre najesť v reštike (za 13, 50 chutné menu), tak nemusíte jesť suché bagety, čo pribalil hotel. Ajaccio tiež pekné, tam sme boli sami, nasadli sme si na vláčik, lebo na pešitúru bolo extrémne horúco. Francúzi sú veľmi príjemní, i personál v hoteli bol slušní a príjemní. Plážové uteráky za poplatok+kaucia za nich, takže platíte aj za vypranie! My sme za výlet dali plnú cenu, obrovský nepomer kvality a ceny, čo sa týka hotela, pre menej náročných odporúčam za last minute cenu sa to ešte, ako tak oplatí. Delegát bol dobrý, o ostrove a zvykoch veľmi veľa vedel, cestu sním do Bonifacia hodnotím nadštandardne. Škoda, že nás bolo málo a do Corte nebol organizovaný výlet.

prečítať si celú recenziu
Hôtel-Résidence-Club Marina Viva recenzie

Marina Viva Hotel & Residence

Francúzsko - Korzika - Porticcio

74% Anna

10.07.2015

Skvelá dovolenka, nádherná príroda,úžasní a milí ľudia-či už personál, turisti, ale tiež celá naša partia zo Slovenska v termíne od 28.06.-05.07.2015. Vysoko oceňujem prácu delegáta, ktorý nás o.i.usmernil aj pri našich počiatočných rozpakoch, keď sme chceli porovnávať s neporovnateľným....(Korzika verzus Turecko....Egypt....)

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Korzika

Marina Viva Hotel & Residence recenzie 74%

Marina Viva Hotel & Residence

Francúzsko - Korzika - Porticcio

Kvalita izieb91%

Intenzita hluku v izbe2%

Čistota izieb2%

Personál96%

Pomer ceny a služieb2%

zobraziť recenzie
Pridať recenziu