Recenzie hotelov - Playa Dominicus (9)

Najnovšie recenzie hotelov

Viva Wyndham Dominicus Beach recenzie

Viva Wyndham Dominicus Beach

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

95% Lydia D.

04.03.2019

Jednoznačne najkrajší rezort, v akom som doteraz bola. A zrejme aj najväčší, avšak nakoľko je dosť veľký, ani to nebolo cítiť. Stále dostatok voľných ležadiel pri mori (samozrejme najlepšie miesta boli vychytané už ráno) či pri bazéne. Ležadlá sa dali presúvať, takže stále sme si našli dobré miesto. Keďže je tam dostatok paliem, tieň bol tiež zabezpečený. Rezort má nádhernú dlhú pláž, viď foto. Jedlo bolo tiež skvelé, každý deň na výber z rýb, mäsa, šalátov, príloh a chutných koláčov. Ani sme nemali potrebu využiť ala card reštaurácie. Personál tiež milý, stále pozdravili, boli ochotní pomôcť, ak ste potrebovali. All inclusive servise palec hore, drinky sme dostali, kedy sme chceli (aj dostatok personálu bol zabezpečený). V našom prípade mojito a pivo tiekli potokom. Odporúčam výlet na ostrov Saona, suprový výlet a spiatočná cesta katamaranom bola nezabudnuteľná. Okrem ostrova Saony pobudnete na ďalšom krásnom ostrove a my sme mali ešte zastávku v rybárskej dedine a na mori, kde sme dostali drink priamo v mori a taktiež šampanské pri západe slnka... a tiež pár rumov počas plavby, fakt to stojí za to. Jediná menšia nevýhoda je, že animačné programy sú prevažne v španielčine. Nám to až tak nevadilo. Na recepcii sa plynule dohovoríte anglicky. Tento rezort jednoznačne odporúčam!

prečítať si celú recenziu
Catalonia Gran Dominicus recenzie

Catalonia Gran Dominicus

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

95% ĽUBOŠ

14.11.2018

Momentálne areál v prestavbe, práce len cez deň, personál na každom rohu, pomôžu až môžu, super starostlivosť, najkrajšia pláž v okolí, priateľské rybičky v mori, až moc zábavných akcií, dosť veľký hluk - hudba i z okolia, vhodné pre akčných ľudí, ale strava super od varených jedál až po čerstvé ovocné plážové občerstvenie...

prečítať si celú recenziu
Be Live Collection Canoa recenzie

Be Live Collection Canoa

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

95% Majka

04.07.2018

Pre nás dovolenka snov. Boli sme tam koncom apríla. Destinácia a výber hotela splnil naše očakávania. Krásna, čistá pláž a more. Vynikajúca strava (každý si príde na svoje). Personál milý, usmievavý, ochotný, množstvo animácií a večerných programov. Izby čisté, upratané každý deň. V okolí hotela veľa zelene, jazierko s rybami, vtáky, leguán. Množstvo výletov (odporúčam ostrov Saona). Taktiež pozitívne hodnotím komunikáciu pri výbere destinácie a hotela s cestovnou agentúru dovolenka.sme.

prečítať si celú recenziu
Viva Wyndham Dominicus Palace recenzie

Viva Wyndham Dominicus Palace

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

70% S. Č.

15.10.2017

Hotel je prepojený so sesterským hotelom Beach, hostia časti Palace môžu využívať všetky bary, reštaurácie a bazény v časti Beach. Areál je krásny, udržiavaný, s úžasnou plážou. Ležadiel je dostatok, aj počas dňa si každý nájde voľné miesto a nie je potrebné si obsadzovať ležadlá.

prečítať si celú recenziu
Viva Wyndham Dominicus Beach recenzie

Viva Wyndham Dominicus Beach

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

90% Marcel R.

17.08.2017

Náš názor - zatiaľnaša najlepšia dovolenka !!!

prečítať si celú recenziu
Viva Wyndham Dominicus Beach recenzie

Viva Wyndham Dominicus Beach

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

0% Marcel R.

17.08.2017

Ešte jedna poznámka - wifi !!!!!!!! Čistá katastrofa, je iba v jednej hale, pripájanie trvalo asi 20 minút a niektoré stránky sa ani nedali načítať. Toto by mal hotel riešiť čo najskôr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

prečítať si celú recenziu
Be Live Collection Canoa recenzie

Be Live Collection Canoa

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

85% Janet

12.08.2017

Cena do 1600e je primeraná.

prečítať si celú recenziu
Viva Wyndham Dominicus Beach recenzie

Viva Wyndham Dominicus Beach

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

90% Ľubomír N.

21.08.2016

Určite sa do tohto hotela ešte vrátime.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Playa Dominicus

Iberostar Selection Hacienda Dominicus recenzie 100%

Iberostar Selection Hacienda Dominicus

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

Kvalita izieb100%

Intenzita hluku v izbe100%

Čistota izieb100%

Personál100%

Pomer ceny a služieb100%

zobraziť recenzie
Catalonia Gran Dominicus recenzie 95%

Catalonia Gran Dominicus

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Be Live Collection Canoa recenzie 90%

Be Live Collection Canoa

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

Kvalita izieb70%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál100%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Viva Wyndham Dominicus Palace recenzie 70%

Viva Wyndham Dominicus Palace

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

Kvalita izieb60%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Viva Wyndham Dominicus Beach recenzie 68%

Viva Wyndham Dominicus Beach

Dominikánska republika - Punta Cana - Playa Dominicus

Kvalita izieb55%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál70%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie