Najnovšie recenzie hotelov

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino recenzie

Salamis Bay Conti Resort Hotel & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Agios Sergios

+
75% KJBB

18.09.2019

Obrovský veľmi rušný rezort pozostávajúci z viacerých budov. Slovákov tu bolo v tomto termíne asi "viac" ako na Slovensku. Boli sme ubytovaní vo vedľajšej budove, kde čistota izby, chodby a výťahov personálu asi nič nehovorila. I keď posteľné prádlo a uteráky boli menené denne. V kúpeľni mravce a na izbe som posledný deň našiel šváby!!!! Strava veľmi rozmanitá, avšak kvalitatívne ani náhodou nezodpovedala 5*. Málo ovocia, rýb, plody mora snáď ani neboli, okrem vyprážaných kalamárov.......... Pláž a more na jedničku, hlavne novo vybudované drevené mólo s plážovým barom. Tento rezort by som už určite opäť nenavštívil a ani neodporučil známym, vôbec nezodpovedá deklarovaným 5* a recenziám, ktoré som čítal pred objednaním zájazdu, možno tak 3*.

prečítať si celú recenziu
Sunrise Beach recenzie

Sunrise Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

95% Peter

16.09.2019

Vynikajúci hotel, strava, personál, služby i poloha. More krajšie a teplejšie ako kdekoľvek v Karibiku, septembrový termín obsadený hlavne seniormi a niekoľkými mladými ruskými rodinami, večer po jedenástej kľud, v priebehu dňa kľud, večerný program slabý, centrum mesta 100 metrov.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
85% Ja

16.09.2019

Kto chce byť týždeň v zlatej klietke, nech sa páči, rezort pre neho ako stvorený. Areál asi 15 hektárov, veľmi pekne udržiavaný, čistý, samá zeleň a kvety. Veľa atrakcií pre deti, vynikajúci plavecký bazén len pre dospelých. Kto chce atrakcie a zábavu, môže ich mať. Kto chce kľud, tiež si ho nájde. Viac kľudu je v bungalovoch, ktoré sú však trochu opotrebované a nezodpovedajú 5*. Zato sú však v peknom prostredí a je tam pokoj. Reštaurácia - výborná a pestrá strava. Sedenie i na terase priamo nad plážou. Veľké negatívum, rezort z dvoch strán priamo susedí s vojenským priestorom, čo cestovky zamlčali. Štyri hodiny hrôzy, keď nám nad hlavami lietali úlomky munície vážiace aj viac ako 10 kg, ktoré sme tam zažili pri výbuchu muničného skladu, neistoty, čo sa vlastne deje, či máme utekať na pláž, ako nám odporučili z recepcie, či sa radšej niekam schovať do kríkov... Ak idem do oblasti, ktorá nie je vyslovene mierová, mám mať možnosť rozhodnúť sa, či chcem stráviť pobyt v bezprostrednom susedstve vojska, kde nie je nič iné. Preto to bola pre nás zlatá klietka a len veľké šťastie, že sa nám nič nestalo. Veľké mínus pre cestovky SR, ktoré bookujú rezort pre Slovákov na takom mieste a úmyselne zamlčia podstatné skutočnosti.

prečítať si celú recenziu
Stamatia recenzie

Stamatia

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

60% Drahomira

12.09.2019

Nakoľko som tam bola v roku 2015 a teraz som sa tam tešila, strava bola o jednu tretinu ponuka nižšia. Ponuka bola veľmi malá, ovocie tiež poskromne, ubytovanie priemerné, personál príjemný aj čisto bolo. Na pláž bolo kúsok, bola nádherná.

prečítať si celú recenziu
Nelia Beach recenzie

Nelia Beach

Cyprus - Južný Cyprus - Ayia Napa

+
95% sona b.

12.09.2019

Vsetko super, upratovanie izieb denne, vymena pradla denne, strava vyborna, personal vysmiaty, niet co vytknut, plaz blizko, vrucne doporucujem.

prečítať si celú recenziu
Concorde Luxury Resort recenzie

Concorde Luxury Resort & Casino

Cyprus - Severný Cyprus - Bafra

95% Vlado

10.09.2019

Na dovolenke sme sa cítili skutočne výborne. Je vidieť, že sa jedná o nové stredisko, a tak je skutočne super. Musím ale dodať, že sme ho navštívili tesne po sezóne, keď už nebolo plne vyťažené. Pár slov k personálu: až neskutočne ochotný a úslužný. Prakticky hosťovi nedovolí urobiť samému nič, čo by mohol urobiť niekto z nich. Izba obrovská, minibar dopĺňaný, denné upratovanie. Azda jediná chyba bola, že k ovládaniu klimatizácie sme nenašli žiadnu radu, takže chvíľu trvalo, kým sme si zvykli. Kúpeľňa podľa prísľubu veľká a plne vybavená. Pozor len na sušič vlasov - hlavný vypínač má mimo kúpeľňu. Jedáleň priestranná, milióny servírok a čašníkov. Avšak viem si predstaviť, že v plnej sezóne je pri pultoch tesno. Nezvyk na obrovské šálky kávy. Azda by mohli výber jedál trocha zmenšiť a obmieňať, pretože je dosť monotónny. Niektoré jedlá sú dosť pálivé, aj keď sú označené sweet, teda na sladko. Špeciality na grile sú pripravované vo vonkajších priestoroch, takže sa človek trochu prejde. Pláž veľká, piesčitá, sem-tam kamene. Perfektný bar, najete sa s obsluhou (v cene zájazdu). Nikdy nechýbali uteráky. Mnoho ľudí chodilo na vedľajšiu pláž, kde síce neboli ležadlá a slnečníky, ale azda čistejšia voda. To ale neznamená, že hlavná pláž má vodu špatnú - len s viacerým pieskom. Zaujímavosť - na niektorých miestach pláže (prirodzene, voda je aj ďalej od brehu plytká) sa vyskytujú drobné rybky, ktoré využijú chvíľu, keď človek stojí a čistia kúpajúcim sa kožu na nohách, obhrýzajú tú odumretú. Bary - k dostatiu v podstate všetky známe značky, takže sa nejedná len o miestnu či tureckú výrobu. Iba malý zlomok je za poplatok, ale na to hosťa barman upozorní. Pri každom bare sú samozrejmosťou miešané nápoje alkoholické i nealkoholické. Špeciálne sa nám páčil bar na móle - plne vybavený a hlavne pracoval minimálne do polnoci, výborné občerstvenie po nočnej prechádzke. Počas akcií v amfiteátri - pochopiteľne ich bolo menej - je po ruke plne funkčný bar a hostia si môžu vybrať samoobsluhu alebo donášku ku stolu. Vyskúšal som aj saunu a turecký kúpeľ. Keďže bolo horúco, návštevníkov bolo pomenej, ale všetko perfektne fungovalo. Pretože sme v krajine, kde je veľa moslimov, vypadla z klasických pravidiel sauny povinnosť návštevy bez plaviek. Všetky miestnosti sú plne presvetlené (okrem parnej sauny), takže sa trocha stráca súkromie. A trocha dvakrát off-topic. Boli sme s F...... a aj keď sme zažili už všeličo, s takou starostlivosťou od všetkých troch delegátok agentúry sme sa ešte nestretli. Hlboká poklona dámam. No a každoročná ponosa, ktorá sa ale nestretne s pochopením. Lietadlo lieta na trasách Bratislava-Larnaca-Košice-Larnaca-Bratislava, takže rekreanti z Bratislavy majú k dispozícii o 10 - 12 hodín viac ako my východniari. Konkrétne teraz - z Košíc odlet o 19:00, príchod do hotela o cca 1:15 po polnoci. Samozrejme, už sme minuli prvý deň, ktorý sme vlastne prežili doma. Odchod z hotela o 11:15. Bratislavčania prišli do hotela cca o 16:30 a odchádzali po 19 hod. Mali teda k dispozícii prakticky celý posledný deň. Už som zažil aj dovolenku s odchodom z hotela o 2 ráno, príchodom do Košíc cca o 8:30. Keď sa naozaj nedá nič urobiť s letmi, tak by sa tento rozdiel mal odzrkadliť aspoň na cene zájazdu.

prečítať si celú recenziu
Silver Sands Beach Hotel recenzie

Silver Sands Beach Hotel

Cyprus - Južný Cyprus - Protaras

56% Helena

04.09.2019

Bývali sme v časti hotela, ktorá neprešla rekonštrukciou. Izby nie sú priestorovo vhodné pre 3 dosp. osoby, ako ich ponúka CK. Izba aj kúpeľňa boli čisté. Balkón maličký, nič na usušenie plaviek a uterákov, posteľné prádlo za celý pobyt menené nebolo. Upratovačka nerozumela ani anglicky a ani rusky. Na chodbe bol starý, smradľavý a špinavý koberec, ktorý upratovačka len pred dverami izieb pozametala mokrou metlou. Personál na recepcii maximálne neochotní, svojím vystupovaním dali najavo, že ich otravujete až na jednu výnimku. Vrcholom bol poplatok za pripojenie na Wifi na 5 dní 24 Eur alebo na deň 10 Eur! Reštaurácia bola klimatizovaná, ale bola prístupná len k večeri, na raňajky a obedy bola zatvorená a obedovanie pri teplotách nad 40 stupňov nie je príjemné. Bazén na foto v CK bol krásny, ale skutočnosť je, že veľkosťou je to detský bazén, jeho kapacita 49 osôb uvedená na info tabuli je pri veľkosti hotela absurdná. Strava - slušný výber, nič typicky grécke alebo cyperské (kuchár bol Bulhar), ale dobrý výber ovocia.

prečítať si celú recenziu
Acapulco Beach Club & Resort recenzie

Acapulco Resort Convention SPA Hotel

Cyprus - Severný Cyprus - Catalkoy

+
90% Sara

31.08.2019

Hotelovy komplex je zlozeny z 3 budov a bungalovcekov. Nie je to uplne stastne riesenie, kedze je v kopci, takze zo vzdialenejsich budov je to dost daleko. My sme mali stastie, ze nas ubytovali v hlavnej budove, preto bolo vsade vcelku blizko. Animacny program je tu fakt super, cez den rozne aktivity, vecer program pre deti, po nom aj pre dospelych. Animatori su perfektni, slovenski aj zahranicni. All Inclusive neponuka vela moznosti, nevyhodou je ponuka napojov len v 1 bare na kraji plaze, ale vodu daju vsade v ramci AI. Zmrzlina platena, jedina chutna cokoladova, kava v AI je strojova (taka ta klasicka ranajkova), ale za 10 tureckych chechtakov sa da kupit dobre pressko. Perfektne su tobogany (otvorene od 10 - 12 a 14 - 17), kolotoce pre deti (5 chechtakov 1 jazda), more krasne, ciste, priezracne, postupny vstup. Piesok jemny a horuuuuuci.

prečítať si celú recenziu


Pridať recenziu