Recenzie hotelov - Verudela (10)

Najnovšie recenzie hotelov

Hotel Brioni recenzie

Hotel Brioni

Chorvátsko - Istria - Verudela

53% Lenka

03.08.2018

Hotel zvonka dá sa, stravovanie super, ale tie izby... Kúpeľňa - hrdzavé batérie, vaňa, ak sa tomu dá tak povedať, ošúpaná, izby sú bez klímy aj ventilátora, jednoducho je tu krásne, ale druhýkrát určite nie do tohto hotela, myslím, že za tu cenu sa dá vybrať lepšie.

prečítať si celú recenziu
Brioni recenzie

Hotel Brioni

Chorvátsko - Istria - Verudela

83% Martina Spackova

15.10.2016

Neskutocne ochotni ludia na recepcii aj v jedalni...zamestnanci nemaju chybu! Je vhodna pre ludi s autom. Mesto od ruky aj obchody...inak klud, co sme nezazili este...fakt 7minut od hotela a sami v mori...bus premava. takze da sa. Hotel je posledny na kopci, tak sme trochu hladali, ale nasli.

prečítať si celú recenziu
Hotel Brioni recenzie

Hotel Brioni

Chorvátsko - Istria - Verudela

73% Lucia

21.08.2016

Hotel je umiestneny v tichsej casti na poloostrove Verudela v Pule, preto ak niekto hlada tradicnu chorvatsku pobreznu promenadu s obchodikmi, restauraciami ci barmi, tak take nieco tu nie je (iba pre info). Zastavka mestskej dopravy do centra Puly je hned za samotnym arealom, co je mozno aj na skodu, pretoze mestskou dopravou prichadzaju uz aj na tak malu plaz Ambrela ludia za kupanim. Areal hotela je obrovsky, avsak velka cast sluzi na parkovanie pre auta, co je samozrejme aj vyhodou, kedze nie je problem s parkovanim, ale na druhej strane som mala chvilami pocit, ze sme na nejakom verejnom parkovisku. Cely areal sa nachadza pod borovicovymi stromami, co prinasa chladok, ale zaroven tak na oko mi chybal nejaky travnik, vsade vsetko pokryte ihlicim a cervenou hlinou. Vzhladovo krasne zatravnene je to o niekolko metrov vzdialenom hoteli Park Platza Histria a pavilonoch Verudela, tam je to krasne vsetko upravene. Na tak velkej ploche arealu mi chybalo detske ihrisko, reap. aspon nejaka preliezacka pre deti, aspon nejaka lavicka na posedenie. Co sa tyka hotela, ma dva vstupy. Jeden hlavny pred recepciou a jeden vedlajsi od terasy. Avsak ani jeden vstup (minimalne hlavny) nie je bezbarierovy, takze kocik s dietatom sme museli nosit do schodov (tusim 13 schodov), takze pre rodiny s malymi detmi ci imobilnymi nie moc vhodne. V hoteli vytahy maju, aj na poschodia do izieb, aj do jedalne ci k bazenu. Z vonkajsej strany sa ide k bazenu ci ku skalnatej a kamennej plazi Brioni po schodoch pripadne obklukou okolo celeho hotela. Co sa tyka plazi - skalnata a kamennista plaz nie je vhodna pre deti, do mora sa ide po klzkych kamenoch alebo rebrikoch, kde je hned hlboka voda. Plaz je ale cista a udrziavana. Dalej od hotela je strkova plaz Ambrela s pozvolnym vstupom do mora, je vsak velmi mala a neskutocne preplnena (doslova "hlava na hlave"), ze sme na nu ani raz nesli. Ak je vsak niekto bez deti, niekde na skalach ci kamenoch, alebo na skalnatej plazi pod hotelom si miesto vie najst. Na opacnej strane poloostrova pri hoteloch Histria a Verudela Platza su tiez plaze, trochu vacsie ako pri Brioni, je to vsak asi 10-15 minut od hotela. Co sa tyka bazenu - vonkajsi bazen je vlastne iba detsky, na jeho zaciatku ma hlbku 5 cm, v strede asi 53 a na konci kusok 89 cm a zvysok su schodiky. Nie je vyhrievany a doobeda nesvieti slnko. Hned vedla vonkajsieho sa nachadza vnutorny, nevyhrievany, da sa tam zaplavat. Chybaju vsak vnutorne sprchy, treba sa chodit osprchovat pred vstupom do bazena von k vonkajsiemu bazenu, v com nevidim v chladnejsom pocasi logiku. Zaroven chybaju prezliekacie kabinky. Ked si clovek chce ist zaplavat len do vnutorneho a nechce behat mokry v plavkach po hoteli na izbu, moze sa prezliect max. na wc. Na hoteli chybaju nejake animaciu, resp. program. Co sa tyka stravy - vyborna, svedske stoly bohate a pestre, je si z coho vybrat aj na ranajky aj veceru, kto tvrdi, ze stale dokola to iste, tak neviem, ako sa stravuje doma a na druhej strane, ked si clovek naberie k ranajkam zo vsetkeho nieco, neni sa co cudovat, ze sa mu druhy den javi strava rovnaka :), k ranajkam boli standardne prazenica, volske oko, vajce na tvrdo, parky, klobasky, croasanty, asi 3 druhy chleba a 2 male peciva, moznost opiect si hrianky, par druhov salamov, sunky, par druhov syru, maslo, syr, pastety, dva druhy bieleho jogurtu a zopar sladkych, dzemy, med, nutelova natierka, nejaka zelenina, ovocny salat, ovocie, kolaciky, asi tri druhy "korflejksov", mlieko, automat na kavu, kakao, v kanviciach uvarena kava, teple mlieko, voda na caj, automat na nealko napoje. Vecere tiez rozne na vyber, z napojov pivo a vino. Strava naozaj chutna, bohata, stravu neustale doplnali az do samotneho konca casu urceneho na stravu. Personal velmi mily, ustretovy, ochotny pomoct. Na recepcii nam rovnako vysli v ustrety a dali izbu o 3 hodiny skor. Izby su ciste, utulne, nabytok sice starsi, co vsak nevadilo, vsetko ciste, upratane, my sme mali manzelsku postel, pristelku a zmestila sa nam aj prenosna postielka. Uteraky menili kazde dva dni, ale maju to na izbe uvedene, ale myslim, ze keby niekto potreboval, nie je problem. Posedenie na balkone pre dve osoby, prijemne. Izbu sme mali super otocenu, na parkovisko, slnko nam do nej vlastne vobec neprazilo, len v case obeda na balkon, preto nechybala ani klima, vetrat sa dalo cez balkon ci okno. Zhrnutie - z mojho pohladu negativne - chybajuce ihrisko pre deti, lavicky, chybajuca plaz s pristupom pre deti, plaz Ambrela velmi mala a preplnena, vonkajsi bazen je iba detsky, chybajuce prezliekaren a sprchy pri vnutornom bazene, vsade veduce schody pre rodiny s detmi a imobilnych. Pozitivne - izba, strava, personal, blizkost Medulinu, kde sme autom chodili k pieskovej plazi s plytkym morom pri hoteli Holiday alebo k plazi v casti Medulinu banjole pri pavilonoch Centinera. Zhrnutie - decka nedostatky nevnimali ci sme za morom dochadzali, alebo sa clapkali v bazene, boli spokojne. :)

prečítať si celú recenziu
Hotel Brioni recenzie

Hotel Brioni

Chorvátsko - Istria - Verudela

73% Ján Vidrnák

27.08.2014

Hotel kedysi patril medzi špičku. Dnes má len 2 hviezdičky, pričom cestovka v katalógu uvádza 3 slniečka - čiže to beriem ako 3 hviezdičky. Starý nábytok na úkor miesta, postele staré, uteráky menili každé 2 dni. Izbu na morskú stranu je zbytočne si priplácať, pokiaľ ju nedostanete v bloku otočenú priamo na morskú stranu na 3. p. poschodí. Nedá sa vetrať vyklopením okien na izbe, na WC nie je vetranie, chýba chladnička, strava výborná + k večeri víno - biele + červené + pivo čapované, koľko človek vypije - neplatí sa za to. Bazén vnútorný sa využíva veľmi málo, detský bazén mal teplotu ako voda v mori. More čisté a krásne, okrem 2 vstupov po rebríku do mora sú vstupy veľmi ťažké až nebezpečné. Ležať sa dá na betónových plátov, sklách alebo v jednej časti je aj trávnik. Cena ležadla 25 KN. Najbližšia pláž je od hotela asi 250 m, ale tá je preplnená. Okolie hotela čisté, udržiavané a zametané každý deň personálom hneď ráno. Nie je tam hluk, chýbajú animácie a lepšia informovanosť. Parkovať je možné v celom areáli zadarmo. Najbližší supermarket je od hotela vzdialený peši asi 10 min. Do Puly sa dá dostať vnútornou linkou. Autobus chodí 3x za hodinu, cena lístka 11 KN osoba. Čas jazdy trvá asi 10 min. Wifi pripojenie je možné len v priestore recepcie. Pokiaľ chce ísť niekto na PC, cena sa pohybuje od 20 do 50 Kn/hod. Závisí to od dĺžky. Záver: izby si vyžadujú rekonštrukciu, ak nie je niekto náročný, tak mu to bude postačovať. Za katalógovú cenu by som tam nešiel, mali sme zľavu 25 %, to tak aj tomu zodpovedalo.

prečítať si celú recenziu
Hotel Brioni recenzie

Hotel Brioni

Chorvátsko - Istria - Verudela

63% vlado

25.07.2014

-hotel starší, malé izby +pri pláži, dobrá strava, terasa pri jedálni s výhľadom na more, čisté more, čisté okolie hotela, dostatok parkovacích miest -vstup do mora schodíkmi a po rebríku, pomerne malá okrúhliaková pláž 100 m od hotela, tým pádom preplnená

prečítať si celú recenziu
Hotel Brioni recenzie

Hotel Brioni

Chorvátsko - Istria - Verudela

73% ivet

22.07.2014

Aj keď ho CK predáva ako 3* ide o 2* hotel a na to má super vybavenie. Veľká jedáleň, výborná strava, príjemný ochotný personál, bazény a je hneď na pláži. Čistota ok. Izby však zodpovedajú 2* - sú malé, so starým nábytkom, postele katastrofa. Hotel je lacný a slušný pre hlučnú mládež spoza bývalej železnej opony. Pláž a more sú krásne.

prečítať si celú recenziu
Apartmány Park Plaza Verudela recenzie

Park Plaza Verudela

Chorvátsko - Istria - Verudela

+
66% Nataša

06.12.2013

Celý komplex pôsobí veľmi príjemne, je vidieť, že tu nedávno prebehla rekonštrukcia. Izba bola vkusne zariadená, veľmi útulná - nový nábytok, tv s plochou obrazovkou, kuchyňa s mikrovlnnou rúrou a krásnym priestranným balkónom. Myslím, že by mohli upratovať aj svedomitejšie. Niektoré časti sa nám javili dosť špinavé. Urobili sme si aj výlet. Šli sme do mesta Pula. Využili sme miestnu dopravu, je to takých 5-6 kilometrov. V priestoroch recepcie je aj wi-fi a je zdarma. Pripravte sa aj na zopár vedľajších výdavkov. Za slnečníky a ležadlá platíte nielen na pláži, ale dokonca aj v areáli hotela pri bazénoch. Tie sú tu dva a v oboch je slaná voda. Niektoré športové možnosti sú za poplatok a niektoré nie, treba sa na recepcii dobre informovať, čo cena dovolenky vlastne zahŕňa, aby ste potom neboli nemilo prekvapení. Pre deti sú k dispozícii animátori, ktorí chystajú deťom program a je tu pre ne aj detský klub a bazén s toboganom. Toto miesto určite odporúčam rodinám s deťmi. Je vhodný aj pre všetkých, ktorí hľadajú živý program a nielen tiché vylihovanie na pláži. Pláž je kamenistá, odporúčame topánky.

prečítať si celú recenziu
Park Plaza Histria & Marina Wing recenzie

Park Plaza Histria & Marina Wing

Chorvátsko - Istria - Verudela

66% Magda

08.11.2013

Tento príjemný komplex sa nachádza priamo na ostrove Verudela. Najbližšia pláž sa nachádza od hotela približne 100 metrov. Je prevažne kamenistá. Asi 5 kilometrov je to do centra mesta, kde sme sa vybrali za nákupmi. Premáva sem aj pravidelná autobusová linka. Vstupná hala bola pekná, boli tu dva výťahy. Na recepcii bola k dispozícii aj zmenáreň. Ku komplexu patrili aj – bar, kaderníctvo, kaviareň, obchod, nočný klub. Hotel práve rekonštruovali, všade bol dobrý vzduch a pekne upravený interiér. Izba bola skvelá, priestranná, moderne zariadená, boli sme nadšení. Mali sme aj balkón s výhľadom na more. Jedlo bolo celkom chutné, bolo si z čoho vybrať. Mali sme ale dojem, že nemysleli na deti. Animačný program bol určený pre všetky vekové kategórie. Terasa je priestranná, je tu dosť miesta, sú tu dva bazény s množstvom ležadiel a slnečníkmi, ktoré sú zahrnuté v cene služieb. Na pláži boli za poplatok, Pláž bola pekná, no musíte počítať s tým, že je skalnatá, a preto sme si radšej so sebou vzali topánky. Odporúčame si urobiť výlet do krásneho mesta Pula. Hotel poskytuje aj športové aktivity.

prečítať si celú recenziu

Najlepšie hotely Verudela

Hotel Brioni recenzie 78%

Hotel Brioni

Chorvátsko - Istria - Verudela

Kvalita izieb62%

Intenzita hluku v izbe20%

Čistota izieb22%

Personál95%

Pomer ceny a služieb20%

zobraziť recenzie
Park Plaza Verudela recenzie 66%

Park Plaza Verudela

Chorvátsko - Istria - Verudela

+

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie
Park Plaza Histria & Marina Wing recenzie 66%

Park Plaza Histria & Marina Wing

Chorvátsko - Istria - Verudela

Kvalita izieb80%

Intenzita hluku v izbe0%

Čistota izieb0%

Personál80%

Pomer ceny a služieb0%

zobraziť recenzie