85%
Hodnotenie
85%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Evrenseki  Turecko, Side, Evrenseki

COOEE Serra Garden recenzie 

COOEE Serra Garden recenzie 

1:50 h
12 °C
12 °C
14 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
314 €
314 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 77 %
Poloha 90 %
Šport a zábava 78 %
Izby 80 %
Strava 78 %
Personál 85 %
85%
Celkové hodnotenie
99 recenzií
Juraj
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 12.07.2017 Prečítané 440-krát
53 %
Hotel sme navštívili po dvoch rokoch a bolo to veľké sklamanie v každom smere! Strava málo mäsa, dlhé čakanie na stravu, animácie a animátori sa nedá ani porovnať, ale Slovenka Noemi bola skvelá (deti ju zbožňovali), dva roky späť každý večer boli profesionálne vystúpenia, tento rok animátori mali pripravené tance, scénky, ale to bolo viac menej nezáživné. Ubytovanie - veľmi veľa nedostatkov, poškodené dvere na balkóne, nefunkčným držiak na sprchu. čítať celú recenziu
Carol
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 11.07.2017 Prečítané 379-krát
43 %
Do hotela sme pricestovali v noci a ubytovali nás v prízemnej mini izbe s mokrými posteľami, pliesňou pod oknom a smradom v skrini. O 2 h ráno sme riešili, nech nám dajú aspoň suché obliečky, keďže inú izbu nám nevedeli dať. Hneď ráno sme riešili výmenu izby, čo sa našťastie podarilo. Ubytovali nás na poschodí v rovnako mini izbe s priamo nad reštauráciou s výhľadom na amfiteáter a programom do polnoci (čiže s malým dieťaťom zabudnite na pokojné noci). Ďalšie izby sú priamo pri toboganoch, jeden balkón priamo s toboganom pri zábradlí, ďalší celý blok s izbami bol pri kohútoch. O 4 h ráno každý deň upravovali stoly po nočnej párty tak, že ťahali 100 stolov a 400 stoličiek po dlažbe asi tak 2 hodiny. V reštaurácii nevrlá obsluha, špinavé taniere, ktoré sa Vám doslova bridí chytiť a o podšálkach ani nehovorím. Každý čaká bakšiš, ak ho aj dáte, tak na druhý deň musíte odznova. Každý večer program - Transvestity show - opálení b........ v ružových sukniach a podprsenkách. Neosvetlené detské ihrisko, hlučná hudba. Pivo v plastových pohároch ako v druhej cenovej skupine. Na pláži bez bakšišu zabudnite na ležadlo a obsluha Vám akurát tak hodí pohár na barový pult. Pláž je 200m od hotela a ďalších 100 m k moru. Delegátky nám v NIČOM nepomohli, vždy pokrčili iba plecami a všetko sme si vybavovali sami. V najväčších horúčavách (53st vonku a v izbe cez 60) nám odišla klíma - tri dni trvalo, kým to dali do poriadku, aj to po cirkuse na recepcii, či sú normálni. Minibar na izbe mal byť dopĺňaný 2 x do týždňa, boli sme tam 12 dní - ani raz nebol doplnený. Boli sme dvaja dospelí a 5 ročné dieťa - dostali sme dva uteráky, po otázke, že sme traja, prečo máme dva, nám bolo povedané, že hotel je plný a uteráky nemajú. Zabudnite na každodennú výmenu. Hodíte uterák na zem a oni ho poskladajú a dajú naspäť. Ani uteráky na pláž nie sú zadarmo, za zálohu dostanete uterák a ak ho chcete vymeniť, platíte bez ohľadu, či ste prišli na 7 alebo 12 dní. Bola to najhoršia dovolenka s najhoršími službami. V katalógu je uvedené, že idete na pobyt s ultra all inclusive, ale navyše oproti all inclusive v Grécku sme mali navyše vodku a rum - nič iné. Ich nápoje boli bez chuti a iba zafarbená voda. NEODPORÚČAM. čítať celú recenziu
Lucia Morávková
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 18.10.2016 Prečítané 1830-krát
80 %
Side je krásna lokalita, kde nájdete nádherné čisté veľké pláže. Bola som v Turecku 6 krát a tento hotel mal najkrajšiu. V blízkosti hotela množstvo obchodov, animácie v hoteli fungujú, je tu veľa Slovákov a Čechov, kuchyňa slabšia ako v iných 5* hoteloch v Turecku, hotel je prerobený, izby sú pekné, čisté. Personál je milý. čítať celú recenziu
gabriela
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 10.10.2016 Prečítané 1168-krát
93 %
Hotel Primasol Serra Garden je len kúsok od letiska, transfer trval cca 1 hodinu, strávili sme tam nezabudnuteľnú dovolenku, ubytovanie - príjemné, izby čisté - upratovačky sa snažili, vždy sa potešili, ak dostali nejaký ten bakšiš... strava - chutná, vždy bolo z čoho vybrať, hotel je len kúsok od centra s výbornými nákupnými možnosťami, odporúčam večerné prechádzky, hotel má krásnu piesočnatú pláž s možnosťou využitia vodných športov, ktoré sú za poplatok, je možné absolvovať prechádzky popri pláži, koho nebaví len vylihovanie na pláži :D, poskytuje klubovú dovolenku - deti mali počas dňa zabezpečené rôzne aktivity - veľmi si pochvaľovali čas strávený s animátormi. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 29.08.2016 Prečítané 543-krát
90 %
Výborný, strava perfektná, služby fantastické, odporúčam. Každý deň animácie na 100 %. Hotel vhodný pre rodiny s deťmi, bazény pri hoteli čisté, more taktiež. Transfer z letiska asi jednu hodinu. Dostali sme hneď ubytovanie, centrum vzdialené približne 5 minút chôdze. čítať celú recenziu
Slavka
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.07.2016 Prečítané 924-krát
50 %
Ubytovali nas hned po prichode. Cesta na plaz po betonovej, rozbitej ceste, vecerny program ziadny, kedze sme tam boli v case majstrov. futbalu, pustili na platno futbal a to bol program, no a ked nebol futbal, spravili karaoke. Najslabsi program, aky sme zazili. Bazen mal vybornu teplotu vody, more a plaz vyborne. čítať celú recenziu
soňa
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 07.07.2016 Prečítané 788-krát
83 %
Hotel má vilky aj domy s rodinnými izbami. My sme boli 3 dospelí, a preto sme uvítali rodinnú izbu, ktorá bola oddelená vnútri dverami a tak mal každý súkromie (aj vlastnú TV). Luxus nečakajte, ale izby sú čisté a upratané. Každá mala veľký balkón. Strava bola vynikajúca, veľmi chutná a rozmanitá. Bazény krásne, čistučké, s teplou vodou. :-) Žiadne obsadzovanie ležadiel. Pláž je široká a more plytké, teplé. Blízko je kamenné mólo, ktoré je vysunuté do mora a vy sa ocitnete na prechádzke vysoko nad hučiacimi vlnami. :-) Piesok na pláži je jemnučký a horúci. Blízko hotela je veľa nákupných možností, netreba ani chodiť do mesta. Majú tu skvelé ceny a všetky svetové značky za 5 eur. :-) Jediný problém je platba kartou, ale my sme vybrali peniaze z bankomatu priamo tam. Bolo tam veľmi dobre a bola to jednoducho vydarená dovolenka. čítať celú recenziu
Anna
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 02.01.2016 Prečítané 476-krát
87 %
Hotel v peknom prostredí, izby čisté, neustále ich upratovali. Minibar neustále plný. Strava pestrá a žiadne čakanie v radoch. Personál veľmi milý a snaživý. Vôbec nebola na nich vidieť únavu a nervozitu. Nie ako u nás. Animátori sa snažili. Večerný program veľmi pekný, najmä ten turecký. Pláž čistá, pekná stále udržiavaná. Bola lepšie udržiavaná ako pri drahších hoteloch. Bazény čisté. Ležadiel dostatok na oboch miestach. V blízkosti hotela nákupné možnosti. Stačilo vyjsť mimo areál. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 521-krát
90 %
V tomto hoteli sme boli už po druhýkrát. Služby veľmi dobré, jedlo oproti minulému roku ešte lepšie. Hotel odporúčam rodinám s deťmi - super animátori /Anya, Ači, Nessy, Petra/, každý večer iný program. Veľmi dobrý vstup do mora. Blízko do mesta. Akurát blbne internet. čítať celú recenziu
capo
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 01.10.2015 Prečítané 374-krát
87 %
Hodina autobusom, do hotela, hotel je na dobrej urovni, personal by mohol byt lepsi, strava dobra, pestra, program kazdy vecer, plaz 200m, cista, na plazi sa da obedovat, pivo, nealko. čítať celú recenziu
dada066
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 320-krát
80 %
Ubytovanie bolo dobré, izby síce malé, ale čisté. Pre rodiny s dvomi deťmi nevyhovujú. Na pláž je to asi 450 m, nie 200, ako uvádzajú CK. Mohol by byť nejaký chodník na pláž, pretože cesta je rozbitá a prašná. Od hotelov jazdia autobusy, ale radšej sme volili prechádzku. čítať celú recenziu
miroslava
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 21.09.2015 Prečítané 317-krát
97 %
Transfer z letiska cca. 50 min. Ubytovanie bolo ihned. Hotel je vhodny pre rodiny s detmi. More krasne ciste. Izba kazdy den upratana. Bazen velky. Animacie super. Vecer vzdy grilovali. Strava bola vyborna. Sportu bolo dost. Tobogany boli tiez, tak deti mali zabavu. čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.09.2015 Prečítané 313-krát
93 %
Veľmi pekný, rodinný hotelový komplex s krásnym prostredím. Ubytovanie v 2-poschodových väčších vilkách bez výťahu (ak nechcete počas dňa chodiť do izby hore-dole po schodoch, odporúčam si na recepcii za poplatok cca 10 eur pýtať "better room", potom vás dajú na prízemie a ďalej od jedálne). Blízko miestny Kumkoi bazár. Každý večer super program či už v podaní animátorov, alebo hostí aj zo zahraničia. čítať celú recenziu
V. Kmeťová
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 16.09.2015 Prečítané 428-krát
60 %
Strašne malé izby, plno mravcov, kúpeľňa malá. Strava síce pestrá vďaka zelenine, ale mäsové jedlá nestráviteľné. Personál veľmi milý, pláže obstojné, ale dosť nečisté a neupravované. Reštauračná časť na pláži je dobrá, ale uprednostňujú Nemcov a Rusov. Už by som sem viac neprišla. čítať celú recenziu
Jana Dzurillová
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 09.09.2015 Prečítané 572-krát
30 %
Hotel celkovo podpriemerný, v reštaurácii večerné nápoje boli podávané v plastových pohároch. To sa nám ešte nestalo, na rovnakej úrovni (v 4 hviezdičkovom hoteli sme boli v Turecku 6 krát) nikdy nebola taká slabá úroveň. Neviem posúdiť pre koho je hotel vhodný, ja by som nedoporučila nikomu. Transfer z letiska bol v poriadku. čítať celú recenziu
Jarka
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 28.07.2015 Prečítané 1225-krát
83 %
Hotel vyhovuje všetkým požiadavkám, ubytovanie dobré, sprchy priestranné, pláž blízko ležadlá a slnečné striešky zdarma, strava - každý si príde na svoje, obedovať je možné i na pláži, prostredie veľmi pekné, personál úslužný a ochotný vyjsť v ústrety svojim hosťom. čítať celú recenziu
Kopecký Vlado
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 14.07.2015 Prečítané 1216-krát
73 %
Hotel po vydarenej rekonštrukcii, klientela - rodiny s deťmi SR, DE, ČR a veľmi málo Rusov. Čistota na každom kroku výborná, čo sa týka stravy - nikto nemal žalúdočné problémy, animačné programy super pre dospelých aj deti, ako malé mínus slabá WIFI, zájazd zakúpený ako ultra all inclusive - uvítali by sme možnosť stravovania medzi 17. 00-19. 00 podávať aspoň ovocie a medzi 21. 00-23. 00 taktiež. čítať celú recenziu
Jana a Jozef Sokáčovci
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 12.07.2015 Prečítané 988-krát
100 %
Hotel po rekonštrukcii splnil všetko, čo sme očakávali. Blízko letiska, ubytovanie hneď po príchode, žiadne čakanie, všetok personál ústretoví animátori, zohratí, každý večer super program a celý deň aktivity či na pláži, alebo pri mori. Strava úžasná, bolo vidieť zmenu, nakoľko sme tam boli aj pred rekonštrukciou. Dostatok ovocia, pitia, všade čisto. Izby vždy upratané, nikdy nič nechýbalo. Určite sa tam ešte vrátime. čítať celú recenziu
Miroslava
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 19.01.2015 Prečítané 2099-krát
100 %
Izby vždy upratané. Uteráky vždy vymenené. Toaletný papier nikdy nechýbal. Okolie upravené. Strava pestrá. Bazény upravené. More čisté a teplé. Pláž piesočná. Večerné animácie veľmi zaujímavé. Personál veľmi ochotný či už večer alebo cez deň. Neustály úsmev na tvári. Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie. Určite odporúčam. čítať celú recenziu
duda
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 10.11.2014 Prečítané 1889-krát
97 %
Čistý pekný hotel rodinného typu, každému odporúčam, kto má deti. Pekné bazény, čisté, každý deň ráno a večer upratovali. Animátori boli zlatí, venovali sa aj dospelým nielen deťom. Tenisové kurty, zdarma aj stolný tenis. Cesta k moru 5 minút pešo, krásny plážový bufet aj s jedlom. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia