87%
Hodnotenie
87%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Colakli  Turecko, Side, Colakli

Kamelya Fulya Hotel recenzie 

Kamelya Fulya Hotel recenzie 

1:50 h
31 °C
31 °C
25 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
440 €
440 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 85 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 83 %
Izby 80 %
Strava 83 %
Personál 82 %
87%
Celkové hodnotenie
107 recenzií
Peter Malik
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 17.07.2018 Prečítané 750-krát
97 %
Chcem vyzdvihnut tento komplex troch hotelov, kde som travil dovolenku s rodinou. Mame doma dvoch aktivnych sportovcov, ktori si prisli naozaj na svoje. Vyborna plaz, skvela strava, izby neboli pre narocnych, ale to nam v cestovke povedali, ze sa jedna o starsi komplex, bolo to aj nakoniec vidiet, porovnavali sme s Papillon Ayscha v Beleku, to je iny level, co je vidiet, ale aj na cene. Preto dakujeme za skvelych 12 dni stravenych v tomto hoteli. S touto ck je vzdy vsetko tak, ako nam dievcata povedia, doverujeme a zatial nas nesklamali. Na Turecko nedame dopustit. Rodina Malikova zo Ziliny. čítať celú recenziu
sandanusova
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 12.07.2018 Prečítané 787-krát
50 %
Sklamanie hneď pri vstupe do izby. Veľmi malá, prístelka formou rozkladacej postele, o čom v CK nebola zmienka, takže dcéra spávala s nami na manželskej posteli. Toaleta nefungovala, ako mala ani po urgencii na recepcii. Zrkadlá špinavé, župan roztrhaný, to nesvedčí o hoteli s piatimi hviezdičkami! Bývali sme na siedmom poschodí, v čase raňajok a večere sme sa dosť načakali na výťah a keď sme už boli v ňom, stál každé poschodie. Jeden deň nešla studená voda, iný zas výťah. Problém s ležadlami pri všetkých bazénoch, nie sme rodina, ktorá vstáva kvôli miestu, po ôsmej všetko obsadené, na pláži sa miesto dalo nájsť. Pláž bola pekná, rozľahlá, ale ten personál... Pohár, čo sme nechali na stolíku, tam bol ešte ďalší celý deň. V bare na pláži sa nikomu nechcelo upratovať stoly, nehovorím o ich umývaní, nie sme zvyknutí na takú špinu, aká bola v tomto hoteli. Vybavenie hotela má už svoje najlepšie roky dávno za sebou, stoličky vysedené, čalúnenie špinavé. Upratovanie izieb veľká katastrofa, dlhá chodba plná papierikov a dokonca aj špak, v tomto hoteli sa nikomu nič nechcelo. Do Turecka chodíme veľmi radi, ale táto dovolenka nebola hodná ceny, ktorú sme za ňu zaplatili. Náročným klientom neodporúčame, budú sklamaní ako my! čítať celú recenziu
Slavka
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 03.09.2017 Prečítané 633-krát
67 %
Dovolenka celkom dobrá, ale opätovne by som sa sem už určite nevrátila. Hotel je ponúkaný ako 5*. Určite nie. Najväčším sklamaním pre mňa bola stava, ktorej síce bolo veľmi veľa, ale očakávania boli iné. Zákusky na pohľad veľmi pekné, ale... Dosť nám prekážala klíma, ktorá bola centrálne nastavená v hotelovej časti, jedálni, recepcia. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 06.03.2017 Prečítané 866-krát
83 %
Nasa prva dovolenka v Turecku. Hotelovy komplex je dost velky, animacny program pre deti aj pre dospelych bol vynikajuci. Bazenov je na vyber viacero, jedlo bolo velmi chutne. Odporucam skor pre rodiny s detmi vsetkych vekovych kategorii, pre pary by tu mohlo byt trochu rusno. V stredisku je dost Rusov, ale aj Turkov, co znamena ze fajcia kade tade, aj pri deckom bazene. To jedine mi vadilo. čítať celú recenziu
Stela
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 24.08.2015 Prečítané 804-krát
73 %
Hotel, ktorý sme už tretíkrát navštívili, už asi nenavštívime, tento rok to bolo pre nás sklamanie. Hoci som tento hotel prvýkrát kriticky ohodnotila, ale urobila som to preto, aby ste mali aktuálne informácie o tomto mieste, ktoré ani cestovka nepodala, keďže aj informácie o all inclusive službách boli zastaralé (ešte z minulého roka). Hotel by potreboval rekonštrukciu aspoň niektorých častí, ako je lobby bar a izby. čítať celú recenziu
Stela S
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 24.08.2015 Prečítané 228-krát
71 %
Hotel, ktorý sme už tretí krát navštívili, už asi nenavštívime, tento rok to bolo pre nás sklamanie. Hoci som tento hotel prvýkrat kriticky ohodnotila, ale urobila som to preto, aby ste mali aktuálne informácie o tomto mieste, ktoré ani cestovka nepodala, keďže aj informácie o all inclusive službách boli zastaralé (ešte z minulého roka). Hotel by potreboval rekonštrukciu aspoň niektorých časťí, ako je lobby bar a izby. Na záver by som len chcela podotknúť, že tento hotel už nebudeme brať ako našu dovolenkovú prioritu. Vedenie hotela by sa malo zaoberať zlepšením tých vecí, ktoré sa dajú. čítať celú recenziu
jana
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.07.2015 Prečítané 996-krát
67 %
Hotel, resp. rezort je OBROVSKY, masa ludi, mravenisko. Z coho vyplyvaju dalsie problemy, nedostatky. Cesty delegata sa skoncili na letisku po 2 uvodnych vetach, na recepcii ide kazdy na vlastnu past - kto nevie AJ, ma smolu. Neochota, chvilkami som mala pocit, ze sme neviditelni. V hoteli sme boli o 8, 00 - ubytovani po x urgenciach o 16, 00. s tym, ze sme si zaplatili izby deluxe a teda mozete zabudnut, ze vam ich daju na prvy pokus. Nekonecna vymena izieb. Konecne sa vybalite a idete skumat okolie. Prostredie krasne, zelene, palmy - vsetko, ako ma byt. No pridete do "restauracie" a pre mna to bol sok! A doslova mi bolo do placu, ze tam budem dalsich 12dni. Spinava restauracia, spinave stoly, taniere, pohare. vsade sa fajci! V restauracii macky, vtaciky vam ochutnavaju jedlo. Bazeny sme ani raz nevyskusali, nakolko nas pri registracii v hoteli jedna pani upozornila na zdravotne problemy suvisiace s vodou v bazene. No chore deti pribudali a my sme sa na tobogany chodili len pozerat. Nastastie nase deti miluju more a piesok a plaz bola naozaj pekna pieskova. Tento resort je naozaj obrovsky a najdete tam takmer vsetko, tak treba pamatam aj na to, ze sa poriadne nachodite a obcas, ked konecne doslapete na plaz, ste pekne unaveni. Nechcem prehanat, ale urcite to bolo minimalne pol km, kedze sme vyfasovali izby pri recepcii, ale toto by mi tiez az tolko nevadilo. Tento hotel urcite neodpoveda 5* a sluzby ultra AI. V baroch neochotni barmani, radsej vam povedia, ze maju prazdnu flasu a poslu vas inde, aby vas nemuseli obsluzit. Upratovanie izieb, zoparkrat len na poziadanie. Izby boli vsak pekne a priestranne. Cakala som ovela, ovela viac od tejto dost drahej dovolenky. :( čítať celú recenziu
Soňa K.
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 02.06.2015 Prečítané 1130-krát
100 %
Tomuto hotelu nemám naozaj čo vytknúť, je minulý rok sme boli len s manželom, decká nechceli ísť, no tento rok idú, lebo videli fotky:o), úplne perfektný, strava super, pláž perfektná, personál na úrovni, ubytovanie skvelé, čistota je všade včetne toaliet na pláži, netlačíte sa ležadlo na ležadle ako v okolitých hoteloch, čo sme videli, dobré reštaurácie pri pláži, nie je treba chodiť na obed do hlavnej reštaurácie, piváreň tiež skvelá, treba navštíviť:o)) a pre malé deti je to taktiež veľmi vhodné - tobogany a iné skvelé veci pre deti. čítať celú recenziu
Silvia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.05.2015 Prečítané 1868-krát
100 %
Hotel bol pekný je vhodný pre deti ale aj pre starších. Cesta z letiska trvala 2,30hod. Personál bol milý dalo dorozumieť francúzsky, anglicky, nemecky...Izba bola čistá, upravená a uteráky nám stále dopĺňali. Po príchode do hotela nás hneď ubytovali. Areál sa mi veľmi páčil nádherné palmy, pod ktorými vám spravia umelecké fotografie. 8 bazénov a z toho 2 detské. Na pláži sa podávalo pitie minerálka, malinovka. Pláž bola nádherná a piesok jemný ako múka. čítať celú recenziu
simona
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 12.04.2015 Prečítané 1117-krát
100 %
Hotel bol celkovo úžasný. Bola som tam dvakrát a ani raz som nebola sklamaná. Tento hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, hlavne pre rodiny s deťmi. Ubytovaní sme boli ihneď, izby boli každodenne udržiavané. Pláž priamo pri hoteli, obchody, asi 2 km od hotela, taže vrelo odporúčam. čítať celú recenziu
Katka BA
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 08.04.2015 Prečítané 963-krát
93 %
Našich spolu ubytovaných blízko vonkajšej recepcie každé ráno okolo 4 hod. budil spev z minaretu, ináč pekné prostredie, super pláž aj všetky služby boli super, pri večeri problém s voľnými stolmi. Vhodné skôr pre rodiny s deťmi... animácie, detský kútik. čítať celú recenziu
Katka K.
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 2439-krát
93 %
Výborný hotel. Milý a ústretový personál, čisté izby a prostredie. Výborná strava. Určite sa tam raz vrátime. Jediné negatívum bolo, že sme boli len týždeň. Vydržala by som tam aj celé prázdniny. Decka sa nemajú šancu nudiť. Výborné večerné programy v amfiteátri. čítať celú recenziu
Petra Pšenčíková
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 06.08.2013 Prečítané 3944-krát
100 %
Krasny, cisty a vsetci velmi usluzni a prijemni. Plaz, jedlo, okolie proste vsetko jednoducho super!!! Obedy sa podavaju v hoteli, ale aj pri bazene a pri plazi, taktiez aj hamburgery a turecke placky plnene. Chodime len do 5 hviezdiciek a viacej, ale toto bolo najlepsie, co sme zatial boli. Tento rok objednavame na rok 2014 zase tento hotel, ale budu to beachvilky pri plazi so zahradkou a lehatkami. Mali sme moznost tam spat prvu noc, lebo nemali volnu izbu a poviem vam - parada. Nehovorim, ale to, ze izby v hoteli boli zle, to v ziadnom pripade, dokonca sa mi pacila viacej, lebo bola modernejsia, ale vilky lepsie pre deti, kedze sa mozu santit na trave pred vilkou. Jednym slovom - perfektne!!!!!! čítať celú recenziu
peter
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 29.07.2013 Prečítané 2213-krát
87 %
pekný komplex a keď píšem, že komplex tak nepreháňam - malé mestečko, dva hotely, asi 30 viliek možno aj viac, tri futbalové ihriská, asi 10 bazénov s toboganmi, veľa barov čítať celú recenziu
Stela S.
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 27.07.2013 Prečítané 1767-krát
90 %
Tento hotel bol jeden z najkrajších hotelov v akom sme doposiaľ boli. Kamelya World Fulya má naozaj premyslenú architektúru ( zaujímavý štýl). Je tu veľa bazénov a reštaurácii + barov. Pláž je pokojná, nepreplnená a čistá. Záhrada je udržiavaná a krásna. čítať celú recenziu
Peťo
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 27.06.2013 Prečítané 2777-krát
63 %
Veľké sklamanie - diametrálny rozdiel podľa popisu v katalógu a v realite. Neochota personálu, veľká vzdialenosť mora od ubytovania, neupratovanie na izbe, pleseň v kúpelni... Za vysokú cenu zájazdu neadekvátne služby a ubytovanie. Hotel si nezalsúži mať 5 hviezd. čítať celú recenziu
betkabe1
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 03.03.2013 Prečítané 1567-krát
80 %
Cistý udrziavaný hotel s kvalitnými službami,krasnou piesocnatou plažou a kvalitnou stravou.Nasa top dovolenka.Nemam co vytknut.Jednoznacne odporucam pre vsetky vekove kategorie.Ak budem moct,urcite sa vratim. čítať celú recenziu