90%
Hodnotenie
90%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Evrenseki  Turecko, Side, Evrenseki

Adalya Ocean recenzie 

Adalya Ocean recenzie 

1:50 h
30 °C
30 °C
23 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
434 €
434 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 93 %
Poloha 92 %
Šport a zábava 80 %
Izby 90 %
Strava 92 %
Personál 93 %
90%
Celkové hodnotenie
660 recenzií
Jaro Ďuriš
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 18.08.2019 Prečítané 143-krát
93 %
Super poloha hotela blízko mora. All inclusive - čo sľúbil, to splnil. Super strava. Výborný personál. Čistučké izby. Výmena osušiek na pláž každý deň. Uteráky nové v kúpeľni každý deň. Nevtieravý personál. Priateľský prístup čašníkov, barmanov i hotelového personálu. Cítili ste sa prosto ako hosť, ktorého si vážia. A to more, doteraz najkrajšie, aké sme zažili. Radi sa opäť do hotela Ocean De Luxe vrátime. Srdečne odporúčame. čítať celú recenziu
DUSAN
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 17.08.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Bolo to vsetko na 99 a verim tomu, ze to tak bude aj na buduci rok... tesim sa moc... čítať celú recenziu
Kristína
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 02.08.2019 Prečítané 243-krát
100 %
Hotel na veľmi vysokej úrovni. Kvalitné ubytovanie, služby, strava výborná. Išli sme CK H........ - služby CK výborné, od letiska až po hotel, počas celého pobytu. Prevažuje nemecká a ruská klientela, Slováci pomenej. Napriek tomu slovenské animácie, výborné večerné programy a fantastická strava a ešte lepšie zákusky. :-) More - fantastické - čisté, iba piesok, žiadne kamienky, teplé, výborné vlny, pozvoľný vstup. čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 25.08.2018 Prečítané 1916-krát
100 %
Nemáme žiadne výhrady, proste topka. Transfer z letiska cca hodinka, keďže sme prišli okolo 17 hod., ubytovali nás hneď. Uteráky vymeníte za karty vo wellnesse. Nákupné možnosti veľmi blízko, dlhá pasáž obchodov s oblečením, suvenírmi... taktiež aj v hoteli. Hotel je vhodný pre rodiny s deťmi, deti a dospelí sa vybláznia na toboganoch. Voda v bazéne je len 150 cm, ale je tam aj detský bazénik so šmykľavkou pre menšie deti. čítať celú recenziu
Bibi
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 11.07.2018 Prečítané 1643-krát
97 %
Krásny hotel, úplne nový tak interiér hotela ako aj exteriér. Veľmi čistý, na čom si dáva personál veľmi záležať všade. Izby priestranné, veľmi pekné, každý deň upratané a vymieňanie posteľnej bielizne a uterákov je samozrejmosťou. Dva bazény, jeden detský so šmykľavkou a dáždnikom. Druhý veľký (150 cm) s dvoma drevenými nadchodmi. Tobogany menšie, ale postačujúce, aby ich mohli navštevovať dospelí aj deti. Stravovanie v reštaurácií hotela pestré, veľký výber zo všetkého - mäso, prílohy, zelenina, morské príšerky, sladké, vody. Čašníci veľmi ochotní, hneď po príchode prišli a objednávali sme si, čo chceme na pitie. Stravovanie bolo možné aj pri bazéne v lobby bare a pri mori, kde sa podávali veľmi dobré wafle, kebab a samozrejme v reštaurácií čokoľvek. čítať celú recenziu
Katarína
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 11.07.2018 Prečítané 1159-krát
90 %
Hotel bol pekný, nový, čisté prostredie, splnil očakávania. Bazény aj okolie čisté, stále upratané. Všetky bazény mali hĺbku 1,5 m a jeden malý detský bazénik hĺbka 40 cm. Ležadiel bolo dostatok, ale museli sme si ich ráno rezervovať. Tobogany boli púšťané 2 x za deň, doobeda a poobede. Strava od výmyslu sveta, ultra all inclusive hodnotím veľmi pozitívne. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 30.09.2017 Prečítané 911-krát
87 %
Neskutočne krásny hotel, nový, mali sme dvojposch. izby, na každom poschodí bolo soc. zariadenie, z izby sme mali terasu a z tej sme išli priamo do bazéna, jednoducho nádhera. Všetko voňalo novotou, upratovali každý deň, minibar tiež dopĺňali stále, jedla mali od výmyslu sveta, každý deň bol program, je tam asi 20 toboganov, majú skoro 2 km pláž, je tam veľa možností na jedenie, hranie, jednoducho nič nechýba. čítať celú recenziu
Anna Pastoreková
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 18.09.2017 Prečítané 846-krát
100 %
Hotel sa nachádza priamo pri pláži. Hotel je veľmi čistý. Každý deň menia uteráky a dopĺňajú mini bar: vodou, fantou, kolou, pivom, čajom, kávou. Personál veľmi milý a ochotný vám pomôcť. Strava rozmanitá : každý si príde na svoje. Ubytovanie je len po 14:00 hod. V hoteli sú aj malé deti. Veľa klientov je z Nemecka a Ruska. Odporúčam vyskúšať wellness: masáže. Tak nádherný zážitok nikdy nezabudnete. Pláž je čistá a s dostatočným počtom ležadiel. Každému odporúčam vyskúšať tento hotel, nebudete banovať. Pre nás to bol 2. pobyt v Turecku: Side. Predtým sme boli ubytovaní v Grand Sekri. Aj tam bolo fajn, ale tu je fantasticky. Je dobré, ak viete po: nemecky, anglicky. Málo rozprávajú po rusky. My sme boli 30. 8. - 6. 9. 2017. 2 dospelé osoby a 12-ročné dieťa. čítať celú recenziu
Anna, Slovensko
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 08.09.2017 Prečítané 301-krát
100 %
Izba je priestranná , čistá a luxusná. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 31.08.2017 Prečítané 471-krát
77 %
Hotel je vhodny hlavne pre rodiny s detmi. Ak si chcete oddychnut, tak mate smolu, vsade kopec vrestiacich a nevychovanych malych deti. Mala som vacsie ocakavanie od hotela, animacie na velmi slabej urovni hlavne vecer. Pri bare na plazi nemecke odrhovacky s taneckami. Ubytovanie v poriadku, doplatili sme si izbu s bocnym vyhladom, co aj bolo, c. 3014 - vyhlad na bazen, more a lobby. čítať celú recenziu
František
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 22.07.2017 Prečítané 587-krát
93 %
Pekný hotel, perfektné služby, krásna pláž, veľký hotelový bazén, tobogany pre deti, možnosť poprechádzať sa po promenáde. Neďaleko sú obchodíky, kde sa dá lacno nakúpiť. Mali sme ultra all inclusive, čiže všetko v cene. Personál príjemný, izby každý deň upratané. Väčšinou nemecká klientela. Dá sa komunikovať nemecky, anglicky a rusky. čítať celú recenziu
PATKOVÁ BEÁTA
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 18.10.2016 Prečítané 1177-krát
100 %
Dovolenka bola úžasná. Všetko bolo super, strava pestrá, veľa ovocia, zeleniny, zmrzlina, turecké špeciality. Izba veľká, čistá, každý deň uprataná, výmena uterákov, na izbe minibar, ktorý každý deň dopĺňali, kanvica, čaj, káva, cukor. Hotel krásny, luxusný, spĺňal 5 hviezd. Pláž čistá, dobrý prístup do mora aj pre deti. Do centra mesta asi 300 metrov, kde bolo veľa obchodíkov. čítať celú recenziu
Manolo
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 13.10.2016 Prečítané 612-krát
97 %
Hotel je nový, krásne, priestranné izby aj kúpeľná. Pláž čistá, pekná. V blízkosti hotela cca 5 min chôdze veľa nákupných možnosti, trhy+nákupne centrum. Veľmi pekná lokalita, krásna promenáda pozdĺž mora. Strava rozmanitá, obsluha milá. Celková spokojnosť s týmto hotelom. čítať celú recenziu
Mária Č.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 20.09.2016 Prečítané 142-krát
100 %
Rada sa sem vratim. čítať celú recenziu
janogv
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 12.10.2015 Prečítané 540-krát
83 %
Hotel super, kvalita oproti roku 2014 zachovaná, personál a služby maximálna spokojnosť. Minibar denne dopĺňaný aj nad rámec. Personál veľmi ústretový, strava nad očakávanie dobrá a pestrá. Možnosť jedla aj na pláži a pri bazéne. Izba v poriadku, udržiavaná k plnej spokojnosti. čítať celú recenziu
Oto
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 08.10.2015 Prečítané 514-krát
87 %
Pekný, moderný hotel, ktorý bol otvorený v roku 2013. Nachádza sa v oblasti Side - Evrenseki, cca 50 min od letiska. Leteli sme v noci tam aj naspäť, takže sme mali celých 8 dní všetky služby all inclusive. Areál hotela je veľmi pekný, jediný nedostatok je v tom, že nemá amfiteáter. Animácie boli niekedy počas dňa pri bazéne, ale spravidla večer pre deti a následne pre dospelých na mínus jednotke v hotelových priestoroch - disco bare. P.S. Cca 80 % hotelovej klientely tvorili nemeckí dovolenkári. čítať celú recenziu
Linda
Termín pobytu: Oct 2013 Recenzia pridaná 08.10.2015 Prečítané 293-krát
100 %
Hotel odporúčam všetkým aj rodinám s deťmi aj mladým párom či seniorom. Nádherná pláž. Animačné služby aj pre deti aj dospelých boli veľmi zábavné. Boli sme veľmi spokojní. Plánujeme sa aj vrátiť, nádherný hotel, na nádhernej pláži s veľmi ochotným personálom a službami. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 17.09.2015 Prečítané 688-krát
17 %
Absolútne, ale absolútne neodporúčam. Chcem upozorniť budúcich klientov, že si ako malý suvenír prinesú domov ploštice. Ani my sme malému chrobáčikovi na posteli nepripisovali význam, za krvavými škvrnkami na plachte hľadali nejaké odreniny, ktoré ich mohli spôsobiť. Odporúčam si všímať. O to väčšie a nepríjemnejšie bolo naše prekvapenie, keď sme zistili, že sú to ploštice, ktoré sme si nabalili aj domov. Ostatné podmienky a možnosti hotela je zbytočné komentovať. Našla som ešte nemeckú recenziu spred roka, kde sa klient rovnako sťažoval na ploštice, takže je to opakujúci sa a ťažko odstrániteľný problém. Ďakujeme Adalyi, nikdy viac. Termín ubytovania: septembri 2015 čítať celú recenziu
Marek, Levoča
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 1995-krát
98 %
Bolo tam super, určite sa tam chceme vrátiť. Nový hotel, ktorý splní očakávania aj náročným klientom. Nie sú tam Rusi. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia