Covid-19 v Turecku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
88%
Hodnotenie
88%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Side, Kizilagac  Turecko, Side, Kizilagac

Ali Bey Club & Park Manavgat recenzie 

Ali Bey Club & Park Manavgat recenzie 

1:50 h
17 °C
17 °C
18 °C
cca 1:30 h
cca 1:30 h
800 €
800 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 100 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 83 %
Izby 83 %
Strava 92 %
Personál 92 %
88%
Celkové hodnotenie
2 recenzií
Jozo
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 22.07.2018 Prečítané 1189-krát
37 %
Vsetko stare, vsade daleko, neochotny personal, jedine dobra bola strava, aj to len v hlavnych restauraciach, neodporucam vobec, plaz pri mori samy kamen, more skarede, za vsetko pytaju vela penazi, vino, alkohol a miesane napoje nieco strasne, nespokojnost, za tie peniaze nikdy viac, ani zadarmo. Aj deti nase boli nespokojne so vsetkym, slabe animacie, obrovsky komplex, more na jednej strane, aquapark 600 m opacne, nikdy viac. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 16.07.2016 Prečítané 353-krát
73 %
Hotel odpovedá popisu v katalógu a na nete. Krásne udržiavaná zeleň, miestami ako v botanickej záhrade. Renovované izby superior sú pekné. Pre deti veľký aquapark, ale nie pláž. Našťastie je tam mólo. Prvé júlové dni tam bolo skoro prázdno. Potom prišiel nájazd mnohodetných tureckých rodín na akýsi skrátený pobyt. V klimatizovanej jedální bol rev ako na trhu. Novinkou oproti predchádzajúcim rokom boli neidentifikovateľné zahalené postavy, zrejme ženy, ako predzvesť budúcnosti Turecka. Vymoženosťou hotela je tzv. tichý bazén, kam nemajú prístup deti a aj hlučných hostí spacifikuje plavčík. O večerný program sa starajú ruskí animátori. Pre tých, ktorí majú radšej vilky v parku, ako panelákový komplex, dá sa tento hotel odporučiť. čítať celú recenziu
Steffi
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 11.10.2015 Prečítané 233-krát
97 %
Boli sme tretíkrát v tejto destinácii. Ubytovaní sme boli v malých domčekoch v parku, ktorý je perfektne udržiavaný s množstvom zelene a fontán. Niet čo vytknúť, ubytovanie veľmi dobré, jedlo super. Vo večerných hodinách divadelné predstavenia pre deti i pre dospelých. Úžasný aquapark, aj deti boli veľmi spokojné. čítať celú recenziu
dada
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 10.09.2015 Prečítané 286-krát
77 %
Po príchode na izbu sme zistili, že je nefunkčná chladnička a trezor. Obe nám ešte v ten istý deň vymenili. Izba bola superior, ale dala by som jej max 4* ako aj domčeku, v ktorom sme bývali. Izbu nám upratali každý deň, až na výmenu uterákov - tie menili cca každé dva dni, a raz sa dokonca stalo, že sme ostali bez uterákov - upratovačka nám ich zabudla dať. Personál bol všeobecne veľmi príjemný, priateľský a ochotný pomôcť/vyhovieť požiadavkám. Strava nemala chybu, v ponuke boli detské jedlá, detská polievka, bezlepkové jedlo, diéta. So zákuskami to bolo (v porovnaní s iným hotelom v Turecku, v ktorom sme boli pred dvoma rokmi), poslabšie. Pláž piesková, vstup do mora strmý a po kameňoch. Zvykli sme si, aj bez topánok do mora. Hotel je veľmi živý, cez deň aj v noci sa o hostí starajú animátori. Večerné programy boli fantastické, mohli sme si vybrať z dvoch programov, keďže sa v areáli nachádzajú dva amfiteátre. Videli sme niekoľko muzikálov s perfektnými hereckými i tanečnými výkonmi animátorov. Nezabúda sa ani na deti, počas dňa funguje detský klub (pre deti z ČR a SR Firáčik s veľmi príjemnými animátorkami - obe veľmi chválim!), každý večer je minidisco. Auqapark je tiež super, ale nám bolo vzácnejšie more. čítať celú recenziu
Rod. Kollat
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 05.09.2015 Prečítané 298-krát
93 %
Vynikajuci resort pre rodiny s detmi. Mnozstvo atrakcii. Strava pestra, kazdy si najde to svoje. Nanuky zadara pocas celeho dna. Aquapark nema chybu. Na plazi sme namali problem najst volne lezadla. Vecerny program na vysokej urovni. Izby superior su ciste. Personal sa snazi. Celkovo - hotel stoji za tie peniaze. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 615-krát
46 %
Ani neviem kde zacat.. no katastrofa... isli sme s kamaratkou na dovolenku s 3 detmi (2,4,8)rokov...tento hotel je dobry pre deti len kvoli aquaparku... inak vsetko zle !! Ubytovanie strasne, stare a smradlave... do hotela sme prisli o pol 10 a ubytovani sme boli o 17.00 z toho dovodu, ze sme vzdy ziadali zmenit izbu, lebo to bol hnus... od cestovky sme mali poziadavky blizko k moru, izby vedla seba, piesocnata plaz a vsetko na jednom mieste ani jedna nebola dodrzana... to, co sme zazili po prichode, bol des !! čítať celú recenziu
Pietro
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 24.08.2015 Prečítané 303-krát
87 %
Hotelovy komplex sa sklada z 30 domcekov v krasne udrziavanej zahrade s fontanami. Izby(superior) su pekne, moderne zariadene, kazdy den plnohodnotne upratovane a doplnane. V areali su 2 velke bazeny, jeden pokojovy (vstup detom do 15 rokov zakazany) a jeden detsky. Nachadza sa tu aj uzasny aquapark s mnohymi toboganmi, detsky bazen s roznymi atrakciami, pieskovy bazenik pre male deti (negativum je, ze nieje prekryty a prazi tam cely den slnko). V areali sa nachadza aj tenisove centrum, minigolf, lezecke centrum, futbalove ihrisko, volejbalove ihriska. Priaznivci aktivnej dovolenky sa nudit urcite nebudu. Co ma ale velmi sklamalo, bol vecerny program. Zacinal vzdy o 21:30 na dvoch podiach, ale podla mna tento rezort ma jeden z najslabsich vecernych programov, co som videl. Nenajimaju totiz externych umelcov, maju svoj vlastny tim, ktory vystupuje, ale tie programy viac menej tvorili muzikalove rozpravky (Shrek, Ariel a ine), ktore boli neskutocne nudne, nezazivne, urozpravane a deti tomu ani nerozumeli. Taze 3-4 vecere bol program, co sa dal aj pozerat a stal za nieco, ine velmi slabucke a nudne. Dalsie negativum, co nema hotel vyriesenie, je kapacita sedenia pred hlavnym podiom. Pokial nepridete do 21:00 a neobsadite si flek, tak uz sa vam ujde len niekde miesto vzadu a deti nemaju sancu vidiet (museli sme si naskladat stolicky). Su tam zbytocne natrepane stoly, ktore zaberaju miesta a stalo sa nam, ze sme dosli o pol desiatej a uz sme nemali, kde sediet. Na vyber mate vzdy z dvoch predstaveni, ale ako pisem vyssie, boli velmi slabe. Ale je to len moj subjektivny nazor, mozno niekomu sa bude pacit. Areal komplexne hodnotim velmi dobre a dovolenke splnila svoj ucel. Vrelo odporucam rodinam s detmi ako aj aktivnym dovolenkarom. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 03.07.2015 Prečítané 724-krát
93 %
Dovolenku hodnotím veľmi pozitívne. Celé prostredie hotela, všetky služby a celková atmosféra spĺňali naše očakávania. Hotel poskytoval všetko pre pohodu, relax, rozmaznávanie a užívanie si spoločných chvíľ... veľa zelene, ponúkaných aktivít, pestré jedlo a dostupnosť všetkého Vám zaručia dovolenku, kde nájdete všetko, čo potrebujete. Detský klub Firáčik úplne perfektný. Animátorka Paula je výzorom aj prístupom stvorená pre prácu s deťmi, je milá, trpezlivá, deti ju milujú. Aktivity pestré a pekné, zapojenie detí do večerných programov úplne super. Každý deň sme boli dostatočne informovaní o tom, čo všetko deti čaká, z čoho si môžu vybrať. Deťom sa páčila aj možnosť výmeny pečiatok za aktivity za maličkosti a darčeky. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 18.06.2015 Prečítané 770-krát
97 %
Perfektná dovolenka už druhýkrát v tomto hoteli. Vynikajúca strava, každé ráno čerstvý pomarančový džús, aquapark - raj pre deti, krásne animačné večerné programy (Shrek, Ariel, Tarzan), detské hotelové bazény. Zrekonštruované rodinné izby nemajú chybu. čítať celú recenziu
Katka BA
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 08.04.2015 Prečítané 1185-krát
100 %
Super dovolenkový raj pre rodiny s deťmi, navštívili sme ho opakovane...Kvalitný a rozmanitý all inclusive, v tomto rezorte sa nenudíte...pláž, reštaurácie, aquapark, personál, strava perfektná, romantická večera na pláži pri západe slnka...no asi si to zopakujeme znova. čítať celú recenziu
Steffi
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.11.2014 Prečítané 1298-krát
87 %
V Ali bey Manavgat sme boli druhýkrát. Ali bey je vhodné pre všetkých. Pre rodiny s deťmi i bez nich. Super poloha. Prístup k moru hneď, sú tam bazény pre dospelých i deti. Perfektný aquapark. Ubytovanie v domčekoch, ktoré sú v nádhernom parku. Čistota, ochota personálu. čítať celú recenziu
Zsanika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 02.09.2014 Prečítané 1025-krát
90 %
Prvý dojem na recepcii nie moc dobrý, čakali sme na izbu dosť dlho. Inak potom bolo už všetko v poriadku. Až na trezor, ktorý bol pokazený a po upozornení ho opravili do 5 hodín cca. Okolie krásne a aj more super. Deťom sa veľmi páčilo. Strava nemala chybu, to úplne na jedničku. čítať celú recenziu
Jane
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 27.08.2014 Prečítané 1114-krát
90 %
Akurát včera sme sa vrátili z dovolenky v tomto komplexe a sme veľmi spokojní. Boli sme zostava 7 osôb, 3-generačné zloženie (deti 11 a 13 rokov). Nerozumiem niektorým negatívnym a veľmi kritickým komentárom, pretože vôbec nezodpovedajú skutočnosti. Ale takí sme už asi my Slováci :-( To, že sa niekto sťažuje na zariadenie izby, by sa ešte dalo pochopiť, lebo komplex nie je už nový, ale ochotný personál udržiaval izby vždy v maximálnej čistote. Zariadenie je úplne štandardné, postačujúce na prespatie, kto už na dovolenke sedí na izbe a potrebuje super extra luxus ? Ale keď sa už niekto v tomto komplexe sťažuje na "jednotvárnosť "! stravy, to už je nenormálna zhýralosť. Úžasne pestré stravovanie a veľmi milý, ochotný a úslužný personál sú najväčšími kladmi Ali Bey Clubu. Bohate animacie a vecerny program na urovni. All inclusive dovolenka, ako ma byt. Turci to jednoducho vedia. čítať celú recenziu
Marcela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 882-krát
93 %
My sme boli s dovolenkou maximálne spokojní, splnila všetky očakávania. Izby boli totožné s obrázkami na internete. V bazénoch teplá, ale osviežujúca voda, more tiež príjemne teplé, vlny boli prijateľné a 6ročná dcéra to brala ako zábavu. Výborný bol silent pool, kde mali deti zákaz vstupu a bol tam absolútny kľud. Deti mali o zábavu postarané so skvelými animátorkami z Firáčiku. Každý večer boli predstavenia na stageoch - možnosť vybrať si z dvoch. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 2671-krát
53 %
Hotel sme vyberali na základe toho, že veľa ľudí ho odporúčalo, ale boli sme milo prekvapení. Najviac nám prekážala pláž bolo to hrozne veľa kamenov a prvé dni dokonca také šutre že sa nedalo ani poriadne vojsť do mora. Ďalšia vec ktorá nam vadila bola starostlivosť o izby, keby nenapíšeme upratovačke aby nam vymenila plachy tak celých 12 dní spíme na tých jedných špinavých, takže po našom odkaze ich vymenila raz a to bolo všetko. Aby som nehodnotila len zo zlej stránky musim povedať, že strava bola naozaj na dosť veľkej urovni až na to, že ked človek chcel niečo od časníka museli sme čakať pretože tam bolo nespočetne veľa rusov ktorých uprednostňovali a to nám naozaj vadilo. Aqupark hodnotím pozitívne až na to že nie každé dieťa sa tam chce hrať a blázniť, naše deti skor chceli tráviť ča pri mori ale kôli kameňom sa to nedalo, boli aj dosť veľké vlny a pre malé deti to naozaj nieje vhodné. S mojou skúsenosťou tento hotel moc nedoporučujem ale každý nech posúdi sám. čítať celú recenziu
anonym
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 08.07.2014 Prečítané 1303-krát
100 %
Je to najlepší hotel, v akom sme kedy boli, fakt najlepší. čítať celú recenziu
Kuzma Miroslav
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 07.06.2014 Prečítané 2597-krát
53 %
Turecko sme navštivili treti krat a sme neskutočne sklamaní. Izby sú katastrofálne-staré, drevené balkóny, nábytok smrdí starinou, kupelňa je malá, medzi sprchou a záchodom je 20 cm, sprcha je vhodná pre japoncov, lebo bežný slovák má problém sa v nej otočiť. Na pláži nemáte problém s lehátkami, nakoľko tam nikto nie je. Kto by tam aj bol, keď po vijdení z mora máte dobité členky z veľkých šutrov v mori. Výhľad sme mali na borovice respektíve detailný zaber na šušky. Reštiky sú super len nás zarazil bar pri amfiku, kde si všetko platíte keš. Tieto dojmy píšeme po dvoch dňoch v hoteli, pretože sme boli nútení ho vymeniť-čo samozrejme cestovka neakceptovala, takže sme si mali zaplatené dva! čítať celú recenziu
Milada L.
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 05.06.2014 Prečítané 1193-krát
100 %
Najlepšia dovolenka, na akej sme boli, absolútne bez jednej chyby. A to ani nehovorím o jedle, úplná fantázia! Najlepšie animácie, nenormálny aquapark! Teším sa, keď sa sem znovu vrátime. Hlavne pre mladých, rodiny s deťmi a kľudne aj starších a ľudí, čo milujú akčnú dovolenku. čítať celú recenziu
adriana
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 01.06.2014 Prečítané 1119-krát
93 %
Bola to veľmi dobrá ničím nerušená dovolenka v Turecku, boli sme 4. krát, stále super, ale toto bolo úžasné služby a personál fakt na 1********************, ani opísať sa nedá, všetko ako má byť na jednej úžasnej dovolenke, strava vynikajúca, taktiež ubytovanie, nám sa veľmi páčilo, väčšinou máme hotel stále na 5 * a teraz sme chceli skúsiť niečo nové, a keď som čítala vilky, hneď ma to stiahlo, že ideme, ale neľutujeme, odporúčam, skvelá rodinná dovča, náš syn si veľmi užil tie večerné programy a kolotoče a hlavne divadlo Ariel leví kráľ, nádhera, na 5 ročného fešáka a chodil spať o pol noci, neskutočné programy pre deti, až do neskorej noci divadlo, ako som už písala, super. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 29.08.2013 Prečítané 1459-krát
90 %
Bola to perfektná dovolenka. Prostredie hotela nádherné, čisté a udržiavané. Izby boli pekné, strava super, personál ochotný a úslužný. Aquapark super, pláž a more v pohode, aj na kamienky si človek zvykne a vlny boli super, človek sa vyšantil. Určite sa chystáme o rok. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia