82%
Hodnotenie

SunConnect Atlantique Holiday Club recenzie 

  • Turecko
  • Kusadasi & Didyma
  • Kusadasi - Long Beach
16 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
1:50 h
dĺžka letu
cca 1:15 h
Od letiska
Odporúčanie 83 %
Poloha 78 %
Šport a zábava 77 %
Izby 68 %
Strava 87 %
Personál 78 %
82%
Celkové hodnotenie
18 recenzií
Janka
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 22.07.2016 Prečítané 203-krát
67 %
Hotel je umiestnený priamo na pláži, s naozaj krásne upravenou záhradou, s úžasnou vegetáciou, ale je trochu "od ruky" od centra, bez možnosti prechádzok medzi typickými tureckými obchodíkmi, no je výborná dostupnosť do okolia a centra Kusadasi /dolmuš/. čítať celú recenziu
Sisa
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 25.06.2015 Prečítané 439-krát
87 %
Hotel lezi priamo na plazi...Izby maju vyhlad na rozne strany, ale hadam ziadnym smerom nie je vyhlad zly...alebo samozrejme, najlepsi je vyhlad na more...nam sa postastil...Hotel je obkoleseny udrziavanou romantickou zahradou...Ubytovali nas hned po prichode, ktory bol cca o 9rano!!! Velka ustretovost...Dost vela ruskej klientely, ale takej tej "rodinkovej", ja som si nevsimla, ze by sa nejako nepristojne spravali..Pre mna to bola najbezstarostnejsia dovolenka, aku som zazila... čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 20.09.2013 Prečítané 1048-krát
77 %
Hotel umiestnený priamo na pláži, s krásne upravenou záhradou a výbornou dostupnosťou do centra Kusadasi /dolmuš/. Dobré zázemie pre rodiny s deťmi - bazény so šmykľavkami, malé ihrisko, dobre fungujúci miniclub. Jediným mínusom bolo veľa nevhodne správajúcich sa ruských turistov! čítať celú recenziu
Vanesa Marcinekvá
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 26.06.2013 Prečítané 1400-krát
77 %
Celkovo dovolenku hodnotím pozitívne. Izby boli vždy čisté a upratané. Personál sa vždy o všetko staral. Stravu bola výborná, okrem bohatých raňajok,obedov a večeri boli super olovranty a tiež aj desiaty. Bazény boli vždy čisté. Miešané nápoje, alkoholické či nealkoholické boli vždy k dispozícii. Každý večer bolo o zábavu postarané, nudiť sa určite nebudete. Na pláži si môžete zakúpiť vodné športy: skúter, paragliding, banán atď. Môžete si zakúpiť rôzne zaujímavé fakultatívne výlety. Určite vyskúšajte tento hotel! čítať celú recenziu
Erika, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 07.08.2012 Prečítané 1499-krát
93 %
V Turecku sme boli prvý krát, a boli sme milo prekvapení, že aj hotel s ocenením 3 hviezdičky+, môže byť príjemným miestom pre dovolenku. Odporúčam aj svojím známym a hlavne rodinám s malými deťmi. čítať celú recenziu