Turecko, Kusadasi & Didyma, Kusadasi - Long Beach Turecko, Kusadasi & Didyma, Kusadasi - Long Beach

Batihan Beach Resort & Spa recenzie 

Batihan Beach Resort & Spa recenzie 

Turecko, Kusadasi & Didyma, Kusadasi - Long Beach Turecko, Kusadasi & Didyma, Kusadasi - Long Beach
Teplota vzduchu: 31 °C
Teplota vody: 23 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 6 km
Nákupné možnosti: 6 km
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 1:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 53 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 72 %
Izby 72 %
Strava 75 %
Personál 72 %
Gabriela R
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 27.09.2019 Prečítané 36-krát
73 %
Hotel je vhodný pre každého, najmä pre rodiny s deťmi, v rámci areálu hotela sa nachádza Mini club pre deti, animácie aj pre deti, aj pre dospelých v anglickom jazyku. Transfer z letiska trval cca 1,5 hodiny, ubytovanie o 14:00 hod, pri odchode odovzdanie izby o 12:00 hod. Čistota hotela a pláže na 100%, čo vnímam ako negatívum prácu čašníkov, ktorí nepripravovali v rámci stravovania stoly, keď sme si sadli za stôl, kde sa už niekto stravoval. Museli sme si zháňať príbory, o pitnej vode ani nehovorím. Nakoľko sa voda nečapovala a bola voľne prístupná v celom areáli hotela okrem jedálenskej reštaurácie, kde ju nalievali, resp. mali nalievať alebo dať na stôl fľašku s vodou čašníci. To sa nám za 11 dňový pobyt stalo veľmi málo a len pri určitých čašníkoch. Ostatný personál bol v pohodičke. Naj super bola naša pani upratovačka. Obchodíky v hoteli celkom dobre zásobené, ani nemali predražené veci. Bazénov je celkovo 5, plavecký od 120 cm do 170 cm, 2 detské, 1 s jacuzzi a ďalší v rámci troch toboganov. V areáli krásna záhrada, kde sa konajú aj turecké svadby, zažili sme dve, vôbec to nenarúša dovolenkový komfort. Pláž úžasná s pozvoľným vstupom do mora, na kraji mora pár kamienkov, vhodné sú z tohto dôvodu aj topánočky do vody, ale dá sa aj bez nich, nakoľko je tam ďalej už len piesok. Vzdialenosť od centra mesta Kusadasi cca 10 minút autom, resp. dolmušom. V blízkosti hotela typický turecký bazár, taktiež cca 5 minút chôdze veľké nákupné centrum, napr. Deichman, Mango a mnoho ďalších. Taktiež hypermarket podobný našim hypermarketom, kolotoče. Čítať celú recenziu
Gabriela R
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 27.09.2019 Prečítané 0-krát
75 %
Izby v poriadku, čistučké, trošku menšia kúpeľňa, každý deň menené uteráky, návlečky, personál milý, čašníci až na cca 2 výnimky lenivejší. Pláž úžasná, pozvoľný prístup do mora, areál hotela nádherný, vhodný aj pre deti. Čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 01.09.2018 Prečítané 936-krát
43 %
Hotel prepchatý ľuďmi, jedáleň nemá kapacitu na také množstvo, stojíte v rade ako v školskej jedálni a to stále. Výber jedál nič moc, zato sladké až moc. Bar pri bazéne: večne špinavé stoly. Pláž slabo udržiavaná. Izby upratané denne. Večerné programy celkom ok. Čítať celú recenziu
Pavel
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 14.07.2018 Prečítané 959-krát
83 %
Hotel je vhodný najmä pre rodiny s deťmi. More špinavé, plávajú odpadky a plasty. Pláže plné, natrieskané, ležadlá si treba ísť ráno zarezervovať uterákom. Obed a večera - treba sa postaviť do radu a dlho čakať, nakoľko je tam masaker ľudí cez sezónu. Čítať celú recenziu
Viera O.
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 24.10.2017 Prečítané 976-krát
80 %
izby boli čisté,každý den upratovali,strava pestra,personal nemam čo vytknut Čítať celú recenziu
Lubos
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 17.09.2017 Prečítané 917-krát
55 %
Klienti - 83% dravi Turci, Arabi spinavo sa chovajuci, potom Bulhari, Rumuni, malo Angl., Holand. a SK. Let cez turecku Sun Express - hruuza, kopa besnych skriekajuc. Turkov, nic zdarma, i 2,5 dcl flaska vody: 2,5 eur.... (taku vodu potom mate k dispozicii v hoteli zdarma v ramci all in). Transfer do hotela - sialena jazda, problem najst relevantny mikrobus na presun, lebo ziskana info "delegata" na letisku: mylna. Napokon nastupime a vezieme sa sialenou jazdou kol mora, sofer nas sucho vylozi v noci pred hotelom a dalej si ideme po svojom. Auto vam bez kredit. karty nepozicaju, lebo z nej neskor stahuju poplatky za pripadne skody. Je jedno, ze na ucte mate dost €. Da sa pouzit taxi (dost drahe, ale da sa jednat) alebo dolmus - maly bus (lacno, v narodnom divom turec. style, da sa). Navstivili sme miestny velky bazar v stredu v centre Kusadasi, byva v stredy. Da sa OK nakupit, avsak predajci - dotieraviii. Sosyete bazar je hore kopcom kusok od hotela, i tam sa da slusne nakupit, je otvoreny denne. Dovolenka - lepsi priemer. Znami co prisli opakovane potvrdili, ze uroven hotela znacne poklesla. Čítať celú recenziu
marian101
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 26.08.2015 Prečítané 868-krát
73 %
Celkovo som spokojný, ale malo to svoje chyby. Na počet izieb a to množstvo ľudí veľmi malá reštaurácia. Večera sa začala podávať 19. 30, ale bolo treba prísť skôr a počkať, kým otvoria, lebo sa následne čakalo aj 20 min. v radoch na niektoré jedlá a problém bol aj nájsť voľné miesta na sedenie. Po 20. 30 sa to uvoľnilo, ale stoly zostávali špinavé a neupratané po predchádzajúcich hosťoch (niektorí boli ako prasce) a personál to nestíhal upratovať a pripraviť pre ďalších, takže príbory sme si museli často zohnať sami. Vybrať si z jedál sa dalo vždy, ale mohlo to byť aj pestrejšie. More mierne zapáchalo, nakoľko bordel z hotelov a okolitých rezidencií bol vyvádzaný do neho. Najbližší bazár je asi kilometer od hotela a do centra Kusadasi sa dá dostať v pohode spred hotela. Upratovačky síce upratovali každý deň, ale mopom na jedno namočenie dokázali umyť celú dlhú chodbu a možno aj izby, ale to sme už neskúmali. Upratovali asi iba do výšky svojho platu a zabúdali dať namiesto použitých osušiek čisté a potom sme ich hľadali, aby sme tie osušky mali. Pláž, ktorú príliš neupratovali, mohla byť aj väčšia, ale dalo sa ležať aj v záhrade. Ležadlá sa mohli obsadzovať až po 7. 30, tak bolo zábavné sledovať ľudí, ako stoja pri ležadlách a čakajú, kedy im SBSkár povolí dať si na ne uteráky. To bolo asi jediné, čo SBS sledovala, lebo sa tam pohybovalo veľa ľudí, čo neboli ubytovaní v hoteli a využívali aj služby. Animátori sú samostatná kategória, niektorí "nasávali" od rána a po pár dňoch sme prestali chodiť na ich večerný program, lebo sa na to nedalo pozerať a ich denný program mal stále rovnaký scenár s drobnými zmenami a mohol tam byť aj animátor zo Slovenska, nakoľko tam bolo dosť Slovákov. V hoteli bolo ubytovaných veľa Turkov, ďalej tam boli Angličania, Nemci, Francúzi, Holanďania, Belgičania, Taliani a tí všetci prispeli svojimi "kultúrami" k tomu, že niektoré veci sme už neriešili - česanie sa pri stole s jedlom, hra dospelých na schovávačku počas obeda v jedálni, vytrhávanie si chĺpkov z určitých častí tela na pláži a pod. Navyše sa v areáli hotela konali aj rôzne súkromné posedia a svadby a tí sa potom voľne pohybovali nielen po areáli, ale aj po hoteli. Delegát Marek bol v pohode, na hotel chodil každý druhý deň. Čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 23.06.2014 Prečítané 1814-krát
80 %
Pekný hotel v kľudnejšom prostredí. Hotel pozostáva z dvoch častí. My sme boli ubytovaní v hlavnej časti. Izba vcelku malá, no najviac ma zaskočila veľkosť postele. Tie sú dosť malé a WC s kúpeľňou tiež. Personál ústretový, všetci boli milí. Animácie úplne super, či už pre deti, alebo pre dospelých. Od rána až do neskorého večera. Nádherná záhrada, vždy všetko upravené a upratané. Aj keď ich pojem čistoty sa možno v niečom nedá porovnať s tým našim, resp. mojim :), celkový dojem super. Čítať celú recenziu
Mika, TN
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 09.10.2013 Prečítané 571-krát
95 %
Výborný hotel, boli sme spokojný, naštvala nás akurát cestovka, keď nám posunula let o 12hod. dopredu...a pritom sme na hotel prišli nočným letom neskoro v noci a ubytovanie sme mali až okolo 11hod. na druhý deň (v noci nemali pre nás izbu, dali nás do rána do náhradnej). Delegátka o ničom, v čase odchodu okolo 4hod. ráno nám nezabezpečila žiadny cest. balíček a to sme mali zaplatený celý deň all incl., Nebyť tejto nepríjemnosti, úžasná dovolenka, radi by sme sa vrátili.... Čítať celú recenziu
Milan Maxim
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 22.07.2013 Prečítané 2116-krát
87 %
Celkovo som bol spokojný len po 22h som už nemal co do úst ešte že cez cestu bol kebab ale inak všetko v úplnom poriadku jedlo perfektne starostlivosť zamestnancov bola na úrovni blízko pláž čistá pieskova program hotela sa opakoval každý vecer ale snažili sa podľa mojich poznatkov je hotel určený rodinám s deťmi tak okolo 5-13 r prevažne tam boli starší ľudia tak okolo 35-55 je tam krásne prostredie a môžem len odporučiť ešte niekedy sa tam určite vrátim Čítať celú recenziu