38%
Hodnotenie
38%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Kemer, Kemer  Turecko, Kemer, Kemer

Hotel Solim Inn recenzie 

Hotel Solim Inn recenzie 

1:50 h
31 °C
31 °C
26 °C
202 €
202 €
cena hotela od
cena hotela od
Poloha 67 %
Šport a zábava 33 %
Izby 17 %
Strava 50 %
Personál 50 %
38%
Celkové hodnotenie
6 recenzií
Hana
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 31.08.2013 Prečítané 1271-krát
23 %
Pláž daleko, minimálně více jak 500m. Špína, smrad, plíseň, roztrhané záclony a povlečení na pokojích. I přes reklamaci se stav pokoje, hlavně úklidu nezměnil. Do sprchy jsme raději chodily v žabkách. Ve sprše teče pouze studená voda. Ručníky vůbec nemění. čítať celú recenziu
Valéria Votoupalová
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 28.08.2013 Prečítané 1101-krát
83 %
Je to príjemný menší 4-poschodový hotel cca 350 m od pláže, izby sú po obnove s balkónmi. Výhľad časti izieb je na Tahtali /2365m/. Super nádvorie s palmami, bazénom, vonkajšou časťou reštaurácie, pool barom. Veľmi rôznorodá a výborná strava a príjemný, ochotný personál. Okrem nás tam boli ruskí dovolenkári. Boli sme veľmi spokojní! čítať celú recenziu
Rasťo
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 14.07.2013 Prečítané 949-krát
70 %
Izby zodpovedajú 3*, ale kúpeľňa je hrozná, stará, sprchovací kút bez závesu, rohože všetka voda sa roznášala, upratovanie iba pri príchode, inak len výmena uterákov a vysypanie koša. Strava zodpovedajúca 3*, musím pochváliť zákusky a nealko nápoje. Program žiaden ani pri bazéne ani večer až na jednu výnimku v Sobotu. V parnerskom hoteli Solim bol program ale neplatil tam all inclusiv. Na pláž to bolo dosť ďaleko cca 900 m. čítať celú recenziu
Zdeno
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 17.06.2013 Prečítané 972-krát
70 %
Dovolenkovali sme na začiatku sezóny v júni. Hotel je v obklopený zeleňou a má vlastný dobre udržiavaný bazén. Je nastavený na Ruskú klientelu, ako celý Kiris /97% Rusov/. Hotel by som popísal ako staršiu dámu po lacnom liftingu. Najväčší problém bol delegát cestovky, ktorého sme videli akurát na letisku v Antalyi. V deň odchodu nás prišiel vyzdvihnúť šofér, ktorý hovoril len Turecky a vysadil nás na zlom termináli. čítať celú recenziu
Ondrej
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 13.02.2013 Prečítané 1923-krát
80 %
Dovolenku sme trávili v tomto hoteli v septembri. Stále tu bolo veľmi príjemné počasie, určite lepšie ako júl - august. Strávili sme tu veľmi príjemnú dovolenku. Hotel bol čistý, izby každý deň upratané. Na stravu sa tiež nemôžeme sťažovať. Kúpeľne bolo možno troška horšie - nedá sa to porovnať s európskym štandardom...ale boli čisté, takže v pohode. Je fakt, že v hoteli je dosť veľa Rusov, najmä v Kemeri tomu tak je. A nečudujem sa im, lebo je tu naozaj krásne. Hotel je aj tak "prorusky" nastavený. Nejako nám to však neprekážalo. Boli sme tu dva týždne a netrvalo dlho a zvykli sme si. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia