72%
Hodnotenie
72%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Egejská riviéra, Ozdere  Turecko, Egejská riviéra, Ozdere

Aria Claros Beach & Spa Resort recenzie 

Aria Claros Beach & Spa Resort recenzie 

2:20 h
28 °C
28 °C
21 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
362 €
362 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 52 %
Poloha 70 %
Šport a zábava 65 %
Izby 70 %
Strava 67 %
Personál 65 %
72%
Celkové hodnotenie
416 recenzií
Renata Bobčeková
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 10.09.2019 Prečítané 50-krát
87 %
Po prečítaní recenzií na tento hotel, sme mali chuť zrušiť dovolenku. Nakoniec sme sa rozhodli aj napriek tomu ísť a vôbec nebanujeme. Hotel bol vynikajúci. Izba čistá (klubové domčeky), uprataná každý deň, denne menené uteráky. Na izbe set na prípravu kávy alebo čaju. Transfer približne 45 min. Strava bohatá, veľký výber. Po areáli premávajú malé golfové autíčka, ktoré sú hosťom neustále k dispozícii. Taktiež plážový autobus (premávajúci zhruba každých 5-10 min.). Skvelý personál, hlavne čašníci. More čisté s pozvoľným vstupom, vhodné pre deti aj neplavcov. Pre deti vodné atrakcie. Animácie každý večer. Takže super dovolenka. Aria Claros Beach ďakujeme. :) čítať celú recenziu
Katarina
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 16.08.2019 Prečítané 0-krát
55 %
Tento hotel ma od 5* na mile daleko. Prvotny dojem v poriadku, pekna budova, moderna recepcia. Check in o polnoci, so 4-rocnym dietatom prebehol rychlo, personal nehovori dobre po anglicky, ale dohodli sme sa. Ubytovani sme boli v domceku, kam nas odviezli na voziku aj s batozinou. Je to pomerne velky komplex, vozickov nie je vela, takze pochopitelne su stale vytazene, asi preto s nami isiel ako blazon, chvilami som myslela, ze z vozika vypadnem s dietatom aj kuframi. Uz pred domcekom som zacala tusit, ze tu nebude vsetko v poriadku. Pred nasimi dverami na zemi cela postel aj s matracom, ktora tam ostala pocas celeho pobytu, na trave kopu ohorkov z cigariet. Plesnivy sprchovaci kut, sklo bolo umyvane zrejme tou istou handrou ako podlaha. V sprche vlasy, piesok. Uteraky zazltnute, sama skvrna. Postel bola v poriadku. Za celych 7 dni nam nebolo postelne pradlo vymenene ani raz, upratovanie izieb pozostavalo z vysypania smeti a vymeny uterakov. Personal ocakava nejake drobne kazdy den, prvy den som nechala 5 eur, druhy den 3, treti den 2. Vtedy urobili aspon velmi zakladne upratovanie. Ked som nenechala nic, nevyniesli dokonca ani smeti. Co sa tyka all inclusive - jedla bolo pomerne vela, ale kazdy den viacmenej to iste, plus velmi dlhe rady. Vsade muchy, par vecerov som dokonca videla macku, ako sa prechadza pomedzi stoly. Personal v restauracii bol skvely. Boli velmi pozorni, stacilo, ze videli, ze nesiem dva taniere, vzdy niekto pribehol a jeden mi odniesol k stolu. Cokolvek sa rozlialo, vysypalo, upratovanie bolo zabezpecene v tej sekunde. Tu nie je velmi co vytknut. Bazeny, tobogany skvele, life guards boli super, velmi priatelski k detom, moja dcera ich zboznovala. Plaz pekna, lezadiel dostatok, toalety na plazi aj pri bazenoch stale ciste, pani tam upratovala nepretrzite. Doplnene papiere, mydla, prijemne prekvapenie pre mna. Celkovy dojem z dovolenky je len vdaka mojej dcere v poriadku. Ona si to naozaj uzila. Z mojho pohladu toto nie je hotel, za ktory by som este niekedy v buducnosti zaplatila tolko penazi. V Side su 4* hotely na diametralne odlisnej urovni, ako je tento 5*. Jednoznacne neodporucam. Vsetky zle recencie, ktore som precitala a ktorym som tam celkom neverila, su pravdive. čítať celú recenziu
mimoni
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 16.11.2018 Prečítané 440-krát
47 %
Mysleli sme, že to bude super dovolenka. Let prebehol ľahko, aj transfer celkom ušiel. Prvý dojem z hotela wau, no čakáte, že sa aj ubytujete po precestovanej noci s príchodom o 7:00 do hotela... smola - čakali sme do 15:00. Dali nám aspoň náramky, tak sme sa naraňajkovali a išli na pláž. No prezliecť sme sa mohli jedine na WC pri recepcii. Po 20 min. na pláži zistila dcéra, že si zabudla mobil na tom WC - smola - mobil už nebol. Niekto ho ukradol. Spoliehajúc sa na kamerový systém pri WC sme zistili, aký je personál neochotný a manažér hotela sa ani s nami nestretol a po svojej pracovníčke odkázal, že kamera je nefunkčná. Boli sme vybavení. Naša delegátka tiež neuspela. Poobede - konečne izba. Podotýkam, že vopred zaplatený výhľad na more - smola - nebol to výhľad na more, ale pomedzi domčeky kúsok výhľadu. Boli sme ubytovaní v bungalovoch na prízemí v druhej rade. Neplaťte si výhľad na more - prednosť majú Turci a Rusi. Dokonca sme si to aj pri príchode poistili a recepčnému sme dali 10 éčiek, aby nám dal lepšie izby. Vyjdeme na terasu - na tráve zdochnuté mača - upratovačka radšej zdrhla. Mali sme dve izby vedľa seba, keďže v jednej mali byť tri osoby, posteľ pre tretiu osobu nepripravená - sami sme si museli zháňať upratovačku a prádlo. Išli sme to riešiť na recepciu - smola - zase neochota. Po 30 min. čakania nás vybavovali asi piati po sebe recepční, keďže každý z nich niečo nevedel - boli to len študenti, ktorí si privyrábali - angličtina - 0 bodov. No turecká klientela bola vždy spokojná. Izby nám ostali, tak sme sa s tým zmierili. Po dlhom dni a dlhej noci sme si chceli oddýchnuť, no vŕzgajúca posteľ bola nemožná - ani stará babka takú nemá. Nábytok starý, ošúchaný. Chladnička žltá, stará - hnus. Sprcha púšťala vodu všade, len nie tam, kde mala. Upratovanie raz za tri dni, aj to keď ste ich oslovili. No a to najhoršie bolo, že každý z nás si prešiel žalúdočnými problémami s vracaním a bolesťami brucha zhruba 2 dni, niektorí aj s teplotami. Podotýkam, že sme si na pitie vody dávali 100% pozor. V tom sme neboli sami. Všetci naši Slováci a Česi si tým prešli. Delegátka povedala, že je tá zátoka akási prekliata. Vylúčili sme zeleninu a ovocie. Určite to umývajú obyčajnou vodou. V jedálni boli kýble, do ktorých z plafónov kvapkala voda, o ktoré nejeden zakopol. Obsluhujúci personál bol z Nepálu. Mäsa bolo málo, všade bolo veľa múch, pri ktorých sa nedalo ani najesť. Čo sa týka pláže, bola malá, preplnená, keď sme nešli si obsadiť miesto ráno o 7:00, tak sme volné nič nemali. To podaktorí boli takí drzí a arogantní, že vaše ručníky vám kľudne vyhodili z ležadla. Asi 20 metrov od mora boli WC a vedľa nich kanálové poklopy. Z jedného z nich vytekali splašky s kúskami toaletného papiera... bolo to cítiť, nikto to neriešil, až kým sme sa neozvali. Splašky už boli asi 5 metrov od mora, takže keby nie nás, dostali by sa až do mora. Tobogany tiež neboli všetky funkčné. Na fotkách perfektný hotel, ale realita bohužiaľ iná. Nečakali sme to, lebo sme už predtým boli v Turecku - v Side a tam sme boli nadpriemerne spokojní, mysleli sme, že i tu budeme, keďže hotel je hodnotený 5 hviezdičkami, no asi len pre tureckú klientelu - keďže sú zrejme na také čosi zvyknutí - veď oni sami robili bordel. Keby to robili na svojich izbách, ale bohužiaľ aj na pláži. Ozaj, tá druha pláž, ako píše cestovka, je nefunkčná. Jediné, čo má tento hotel plus, je more. More bolo super, čisté, teplé, pozvoľný vstup, na dne jemný piesoček... pre deti ako stvorené, takže ľudia, čítajte recenzie, pozerajte videá, nenechajte sa obalamutiť len fotkami. čítať celú recenziu
Věra K.
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 12.10.2018 Prečítané 417-krát
100 %
Dovolenka na konci septembra splnila všetky očakávania, počasie vyšlo perfektne. Tento hotel môžem odporúčať všetkým či už rodinám s deťmi, alebo partii kamarátov, pretože rezort ponúka množstvo voľnočasových aktivít, najlepšie však boli tobogany a pekná piesočná pláž. Ubytovanie v domčekoch je veľmi príjemné, nie je moc vzdialené od rezortu, čo poskytne možnosť aspoň sa máličko poprechádzať po výdatnom jedle. Drobnosti, ktoré by sa dali vytknúť, sa dali očakávať od pobytu v Turecku, hlavne chýbajúca údržba stavebných objektov a nedotiahnuté detaily, ale to boli naozaj len drobnosti. čítať celú recenziu
Stieranková
Termín pobytu: Sep 2018 Recenzia pridaná 09.10.2018 Prečítané 366-krát
73 %
Hotel je sám o sebe nádherný. Je postavený v kopci a odvšadiaľ je krásny výhľad na more a okolité hory. Izby sú taktiež veľmi pekne zrenovované a zariadené. Najväčšia chyba hotela sú zamestnanci. Nieže by boli nepríjemní alebo neochotní, skôr sa nám zdalo, že sú proste leniví. Hovorím hlavne o upratovačkách. Izbu sme dostali v domčekoch vedľa hlavného hotela. Nemali sme zaplatený výhľad na more, ale napriek tomu sme dostali izbu s krásnym výhľadom na more priamo z terasy. Izba bola pekná, čistá, až na kúpeľňu. Sprchový kút bol v katastrofálnom stave - celý plesnivý a v kúpeľni bol zvláštny smrad od sava a plesne. Po našej sťažnosti na recepcii, poslali "niekoho poriadiť", avšak aj tak to nepomohlo. Po 2 dni sme izbu museli naozaj vymeniť, nakoľko sme mali neželaného návštevníka - myš. Predpokladáme, že vbehla počas toho, ako slečny upratovačky nechali dvere na terasu (na prízemí) dokorán otvorené. Keď sme o 1:00 v noci nabehli na recepciu nervózni a so všetkými zbalenými vecami, už nemali inú možnosť, ako dať nám inú izbu. Presťahovali nás do vedľajšieho domčeka a tu sme už boli spokojní aj s kúpeľňou, keďže bola o 100% čistejšia. Strava bola jednotvárna, avšak dalo sa vybrať. Oceňujeme možnosť športových aktivít a zábavy (tenis, stolný tenis, tobogany, vodný bicykel...). Večer sme chodili na prechádzku do blízkej dedinky Ozdere (buď taxi alebo miestna doprava "dolmušmi"). Do tohto hotela by som sa už síce nevrátila, avšak za tú cenu, ktorú sme za dovolenku dali, sme boli spokojní. Pozn. išli sme cez nemeckú CK, ktorá mala o polovicu nižšiu cenu ako slovenská CK. čítať celú recenziu
Barbora
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 09.09.2018 Prečítané 397-krát
30 %
Napriek objednanej izbe 2+2 v 5* hoteli sme boli ubytovaní v bungalove tak s 2*, na čo nás nikto v cestovnej kancelárii neupozornil. Izba bola maličká, nachystaná len pre dvoch, deti nemali vôbec kde spať. Staršej dcére nachystali po našom sťažovaní sa malú pohovku, z ktorej jej trčali nohy. Izba bola špinavá, zatuchnutá, plná mravcov. Na naše opakované sťažnosti personál recepcie absolútne nereagoval, neustále opakovali, že izba je pre nás vyhovujúca. Všetci Slováci a Česi boli ubytovaní v bungalovoch aj tí, ktorí si zaplatili izbu priamo v hoteli. Ľudia na recepcii sa pred nami schovávali, neustále sľubovali, že to zajtra vyriešia a každý nový deň nám oznámili, že pre nás izba v hoteli nie je. Po 4 dňoch problémov nám pani delegátka s pomocou domácej tureckej cestovky vybavila konečne izbu v hotelovej budove. Bola pekná, čistá, ale pani upratovačka si moc roboty za náš pobyt nedala, pre 4 ľudí nám 3-4 krát nechala len jednu osušku, jednu prikrývku na posteľ. Hotelová budova bola plná Rusov a Turkov, po ktorých zostávala všade kopa bordelu. Navyše najlepšie bolo, keď sme zistili, že hotelová kuchyňa moc nedbá na hygienu, lebo kompletne všetci Slováci, čo boli na tomto zájazde, mali žalúdočné ťažkosti. Keďže viacerí mali so sebou deti, jednalo sa o dosť veľký problém. Strava bola veľmi slabá, mäso sa rýchlo minulo, väčšinou samé fazuľové, hrachové a špenátové červené, zrejme pretlakové, prívarky, pre nás nejedlé. Zákusky stále to isté, len vždy nafarbené na iné farby a nakrájané na iné tvary. V okolí hotela nefunguje všetko to, čo udáva cestovka. Ani omylom nie je hotel po rekonštrukcii, ako sa uvádza v popise cestovky. Z 3 reštaurácií a la carte funguje len jedna, z dvoch pláží taktiež len jedna a tá je minimálne z 1/3 zanesená chaluhami a nečistená, takže všetci ľudia sú sústredení na jednom mieste. Bazény sú fajn, vonkajšie vyžitie pre deti je super, väčšinou všade je slaná voda, čo nám vyhovovalo. Presúvanie sa po okolí hotela je dosť náročné, veľa kopcov, to nám však moc nevadilo, aspoň sme sa aj hýbali. Celkovo hodnotím tento hotel veľmi zle a to hlavne z dôvodu jednoznačného kšeftovania s izbami: Rusi a domáci do hotela, Slováci a Česi do bungalovov. Dohádať sa s nimi bez pomoci domácej tureckej cestovnej kancelárie by mi zrejme trvalo celé 2 týždne, čo sme tam boli. Žalúdočné problémy z kuchyne už boli len bodka na záver. Keby som vedela, aká je skutočnosť v tomto hoteli, nikdy by som si tento zájazd nekúpila. čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 06.08.2015 Prečítané 1322-krát
73 %
Hotel sa nachadza v krasnom prostredi, vyzera presne ako v katalogu. Prostredie hotela krasne udrziavane. Aj ked sa chodi z kopca do kopca, nevadi, pretoze prechadzate krasnou zahradou. Boli sme pozriet aj vilky, vyzera to, ako by ste boli v jednej peknej udrziavanej dedinke. Ubytovanie vsak odporucam v hlavnej budove. čítať celú recenziu
slniečko
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.07.2015 Prečítané 1057-krát
23 %
Hotel bol na prvý pohľad pekný, avšak na naše veľké prekvapenie bol veľmi špinavý, v izbách boli špinavé koberce, umývadlo a vaňa neboli umyté dlhé mesiace, na balkóne s výhľadom na more (podotýkam za príplatok) bol plný sekrétov od lastovičiek, ktoré mali na balkóne dve hniezda. Balkón bol navyše plný mravcov, ktoré neustále preliezali do izby. Mala som so sebou stravu pre malé dieťa, ktorú som sa bála nechať voľne položenú na skrinke. Klimatizácia bola regulovaná personálom hotela, wifi bola dostupná iba na recepcii alebo v lobby bare, kde ste sa len ťažko vedeli prihlásiť, keď tam bol väčší počet ľudí. Strava bola veľmi slabá, jedlo sa neustále opakovalo a v jedálni bolo slabé vetranie, takže zápach z jedla sa šíril po celej jedálni. Na terase aj v jedálni bolo veľa múch, ktoré nás neustále otravovali, sadali na jedlo a štípali. To nás nútilo čo najskôr sa najesť a opustiť jedáleň. Cesta na pláž určite nebola vhodná pre mamičky s deťmi a starých ľudí. Neustále sa chodilo z kopca a do kopca. Na druhej strane, sme aspoň schudli. :-) V bare na pláži boli neustále veľké rady a keď už ste sa konečne dostali na radu, načapovali vám pivo a nápoje do pol pohára, prípadne im došiel ľad. Vrchol bolo, keď sme si chceli objednať kávu a poslali nás k automatu na kávu. Tieto automaty boli aj v lobby bare aj v reštaurácii aj na pláži. Ku káve sme si mohli zobrať iba plastovú lyžičku (podotýkam v 5+ hviezdičkovom hoteli). Obsluha bola veľmi slabá, neochotná. Stalo sa nám, že o 13. 58 nám čašník, ktorý rozlieval nápoje povedal, že on už končí, lebo bude 14. 00. A to sme chceli 3 fanty, tak nám rozlial iba dve a ešte obslúžil jedného pána za nami. More bolo studené, ku koncu sa však oteplilo, bolo tam veľa rias, ktoré boli nazhromaždené na okraji pláže. V deň odchodu sme mali opustiť izbu o 12. 00, pričom odchod z hotela na letisko bol o 18. 15, z tohto dôvodu sme si chceli prenajať izbu do 18. 00, čo nikomu nebolo umožnené. Preto sme sa pohybovali po pláži a na recepciu sme išli okolo 17. 00, kde však bola vypnutá klimatizácia, takže zo všetkých tieklo. Úprimne môžem povedať, že som sa nevedela dočkať hodiny, kedy už pôjdeme na letisko. Tento "5+ hviezdičkový hotel" absolútne neodporúčam! Nepatrí medzi hotely s označením 5+, dala by som mu maximálne 3 hviezdičky. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 28.07.2015 Prečítané 531-krát
47 %
Na prvý pohľad obrovský pekný hotelový komplex s krásnou plážou, ale služby a pri bližšom pohľade ani hotel ako taký nezodpovedá deklarovanej úrovni. Ešte nikdy tak netešili z dovolenky domov ako tento rok. Predovšetkým veľa múch, nedostatočná hygiena, delegát ktorého pravdepodobne zaujímali len provízie z výletov, nám dovolenku skôr znepríjemnilo. čítať celú recenziu
Radoslava Surová
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 14.07.2015 Prečítané 1119-krát
40 %
Prosím Vás nechoďte tu a nepočúvajte delegátov, ktorí klamú tak, ako v žiadnej inej cestovej kancelárii. V Turecku som bola 6-ty krát, takto otrasné to nebolo nikde. Pracovníčka ck odpovedala na otázku, keď sme sa rozhodovali medzi 2 hotelmi, že "jednoznačne tento", a"absolútne vhodný pre deti". Naozaj nadávali všetci, takže neviem od koho počula niečo pozitívne. Taktiež tam bola rodina, ktorá kupovala zájazd pred mesiacom a povedali jej, že to je posledná izba - my sme kupovali zájazd 2 dni pred odletom a miest bolo 40 - podľa slov pracovníčky ck. čítať celú recenziu
Silvia + Martin
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 08.07.2015 Prečítané 919-krát
37 %
Hotel pre rodiny s deťmi, dosť veľa toboganov a atrakcií pre deti (síce špinavých), ale to je jediné plus tohto hotela, inak je hotel jedna veľká špinavá, plesnivá, zanedbaná diera, do ktorej sa už nevrátime. Prostredie hotela je pekné, určite odporúčam Egejskú riviéru, ale v žiadnom prípade nie hotel Onyria Claros! čítať celú recenziu
Kristián
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 07.07.2015 Prečítané 796-krát
57 %
Hotel umiestnený vo vlastnom zálive, situovaný ideálne na južnú stranu. Strava pestrá(aj keď na určitý druh stravy si musíte vystáť rady). Izby upratujú, ale napriek tomu špinavé koberce. Podmienky primerané ruskej a tureckej klientele. Nieje dodržiavaný v reštauráciách "dress kód" (v pohode aj v plavkách) a ľubovoľne si môžete vynášať, čo chcete. V hlavnej reštaurácii enormne veľa múch. Pekný vodný park pre deti. Z hotela na pláž asi 3 minútky z kopca dole. Z viliek asi + 400-500 metrov. čítať celú recenziu
Cestovatel
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 06.07.2015 Prečítané 720-krát
30 %
Hotel je neudrziavany, spinavy, stary. Restauracia v hotely taktiez spinava - taniere bud mokre alebo zaschnute starym jedlom, pribory bolo nutne si utriet pred kazdym jedenim. Prestieranie na stoloch, vyblednute, stare a spinave. Boli sme svedkami ako o 10 po ranajkach spinave prestieranie pozbierali a spinave obrusy pozbierane z predchadzajuceho dna prestierali na obed. Vsade otravne muchy, ktore nas stipali a hlavne sedeli na kazdom jedle. O poharoch v jedalni a lobby bare ani nehovorim, vsetky spinave. Tesili sme sa na ryby a morske jedlo, no ryb bolo uboho malo aj to jedla, co si viem urobit doma a ani raz neboli morke prisery, krevety, musle ci nieco ine. Celkovo vyber jedal nic moc. Plaz neudrziavana, sami spak od cigarety a bordel. Problem bol s uterakmi, na ktore sme museli pomaly denne cakat aj 2 hodiny. Nedostacujuce mnozstvo lezadiel, kde vzdy sme natrafili na nejake zlomene. Voda bola prijemna, no par dni bola spinava od vodnych trav, ktore boli vyvrhnute na plazi, ktore nik neodpratal. Plaz nebola ani raz pohrabana. Plaz pre dospelych otrasna spinava, na plazi vyvrhnute morske travy a nejaky bordel, ktore smrdeli rybacinou. Bar bol zavrety. Bazen pre dospelych na prvy dojem prijemny, trocha studensia voda. Bar bol otvoreny na par hodin. Restauracia nad bazenom schatrala a spinava plna bordelu. Co sa tyka stravy pocas dna na plazi - pri plazi bol jeden plazovy bar a bufet, kde sa dalo najest, no 11 dni tam mali len hamburger, hranolky, nugetky masove, salat, spagety a melon. Ziadna zmrzlina. Na plazi len umelohmotne pribory a taniere. Ziaden kebab, pizza ci hocico ine. Moznost najest sa troska lepsie bola ist sa najest hore do hotelovej restauracie, kde uz bola aj zmrzlina. Co sa tyka ovocia, pocas celeho dna bolo dost chabe. Pokial ste neprisli hned, ako sa restauracia otvorila a neuchmatli ste si slivky alebo nektarinku, tak boli uz len jablka, pomarance a melon. Celkovo strava uboha. Ziadne vyzdobene – dokoracie z vocia na svedskych stoloch, ako sme boli zvykuti z inych 5* hotelov v Turecku. Az raz na turecky vecer a vtedy sme sa konecne dockali aj baklavy (turecky kolac z medu). Restauracie a la cart - bolo nutne si vystat radu 20 min. na rezervaciu, obcas sa neusiel stol, takze bolo nutne prijst znova dalsi den. Z 5 restauracii boli funkcne len tri. Ked sme sa konecne dostali do restauracie a la card (co vlastne bolo vonku na terase o poschodie nizsie, ako hlavna restauracia a kazdy, kto sa siel najest hore, presiel okolo vasich stolov. Boli ste tam sice obsluzeni a aj jedlo bolo lepsie, no pokazili to znovu toalety. Wc bolo spinave plne vody a nejakych zvratkov, smrad, na panskom detto, cele omocene. Wifi v hoteli fungovala len na heslo a to len v lobby bare a na recepcii. Signal bol ale velmi slaby, akonahle sa tam prihlasilo viac ludi, nebolo mozne sa prihlasit. Vytahy stare, bez klimy, kde ste sa mohli udusit, z vonku listy pri vytahoch polepene lepiacou paskou. To kde sme sa dostali? Do 5* hotela pre narocnych? Sme zhrozeni a znechuteni z celej dovolenky. Absolutne neodporucame! čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 04.07.2015 Prečítané 627-krát
57 %
Strávili sme tu celkom peknú dovolenku, je to pekné stredisko, krásne prostredie, ale hotel nezodpovedá 5*. Jedno veľké mínus dávam vzdialenosti k pláži, hotel sa nachádza na kopci, odkiaľ je ešte potrebné zísť strmejším chodníčkom a schodmi k pláži. Ďalším veľmi veľkým negatívom boli muchy, boli všade, bolo ich veľa, nič iné ste nerobili len ich odháňali, aj pri pláži, na izbe, v jedálni, sadali si na stravu, všade. Za tie peniaze by som si už vybrala inú dovolenku, pretože tento hotel nezodpovedá hodnoteniu 5* a hodnoteniu cestovnej kancelárie už vôbec nie 5+. čítať celú recenziu
Sylvia C
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 29.06.2015 Prečítané 749-krát
43 %
Najviac mi vadila vsade pritomna spina. Nie prilis ochotny personal, zla kvalita stravy a mala preplnena plaz. Absolutne to nezodpovedalo kvalitam 5hviezdickovych hotelov v inych dovolenkovych destinaciach v Turecku. Vyhlad a prostredie vsak bolo krasne. čítať celú recenziu
Renči
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 28.03.2015 Prečítané 2029-krát
83 %
Pre tých, ktorí hľadajú pohodovú dovolenku a všetko na jednom mieste. Keďže sme boli bez detí-čo nás potešilo bol bazén, reštaurácia a pláž vyhradené len pre dospelých, ale hlavný areál je koncipovaný pre všetky vekové kategórie. Pirátska časť pre najmenších, tobogany aj pre dospelých, niekoľko barov, pláž z jemného piesku, bralá pre šnorchlovanie a aj zopár obchodov a úžasné wellness. Ak sa rozhodnete pre nákupy, za 3e sa doveziete na typický bazár. čítať celú recenziu
Soňa Selecká
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 19.11.2014 Prečítané 2718-krát
83 %
Hotel sa nachádza priamo na širokom pieskovom pobreží Egejského mora s pozvoľným vstupom do mora. Výhoda hotela je že slnečníky a ležadlá nielen pri bazénoch, ale aj na pláži, sú v rámci all inclusive. A samozrejme, turecká strava je veľmi pestrá a bohatá. Milým prekvapením bol rozsiahly aquapark so šmykľavkami. Hotel je vhodný hlavne pre rodiny s deťmi. Celý tento komplex na mňa zapôsobil ako hotel s mimoriadne dobrou polohou, kvalitnými službami a samozrejme, bohatou tureckou stravou. čítať celú recenziu
Mary
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 18.11.2014 Prečítané 2438-krát
90 %
Po mnohych pracovnych ci sukromnych navstevach Tureckej riviery (oblast Antalye, Beleku, Side, Alanye), sa mi naskytla moznost stravit par dni nedaleko mesta Izmir. Uz po prilete mi bolo zrejme, ze to bude "ina salka kavy". Krasne zelene prostredie, urodne sady a polia, hory, clenite pobrezie mi v okamihu evokovali Grecko. Transfer z letiska trval asi 45 min. Hotel uz z dialky dominuje celemu okoliu, ide o ozaj impozantny areal s pozoruhodnym vybavenim pre deti i dospelych. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia