Covid-19 v Turecku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
67%
Hodnotenie
67%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum  Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum

Rubi Hotel recenzie 

Rubi Hotel recenzie 

1:50 h
22 °C
22 °C
20 °C
cca 2:00 h
cca 2:00 h
391 €
391 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 46 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 52 %
Izby 60 %
Strava 68 %
Personál 70 %
67%
Celkové hodnotenie
59 recenzií
Štefan P.
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 19.09.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Bol som ubytovaný v budove "A", teda priamo na pláži s výhľadom na more. Hotel je síce starší, ale dobre udržiavaný, čistý. Ponuka stravy bola veľmi rozmanitá a chutná, personál ústretový a veľmi ochotný. Animácie a pestrý večerný program boli tiež dobré. Nuda nehrozila. Niekomu môže prekážať, že v noci bolo počuť vlny mora do hotelovej izby. Musíte sa ale s tým zmieriť, keď chcete byť ubytovaní priamo na pláži. Mám na mysli nádhernú pieskovú pláž s pozvoľným vstupom do mora. Pláž je ocenená "Modrou vlajkou". Hotel RUBI odporúčam, veď som ho navštívil už tretíkrát! Ani raz som nebol sklamaný. čítať celú recenziu
Adam
Termín pobytu: Sep 2019 Recenzia pridaná 11.09.2019 Prečítané 42-krát
77 %
Hotel starší, ale výborná poloha pri pieskovej pláži. Dosť ďaleko od letiska cca 2 hodiny, ale to sa dá vydržať. Cestou Vám šofér zastaví na takom malom trhu, nič nekupovať - draho. Od hotela 500 m trh, tam je to o dosť lacnejšie. Mali sme zaplatený blok A s výhľadom na more, ale nemali volnú izbu, tak nás ubytovali na jednu noc v bloku B, ale za to nám dali kompenzáciu masáž zdarma, boli sme štyria, tak sme súhlasili, na druhý deň nás ubytovali v bloku A, tak všetko ok. čítať celú recenziu
Hana
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 18.07.2019 Prečítané 100-krát
53 %
Hotel sa pysi 5*, ale realita zodpoveda tak 2*, co sa tyka izieb a celkoveho zariadenia hotela. Boli sme zdeseni, nabytok ako z druhej ruky, vsetko vrzga a rozpada sa, kupelnu sa mi nechce ani komentovat. čítať celú recenziu
domino
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 13.09.2017 Prečítané 1390-krát
50 %
Spokojnost na 30%Dookola sami krasny hotel..... čítať celú recenziu
Štefan P.
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 31.08.2016 Prečítané 196-krát
95 %
Pekný hotel. Nemám čo vytknúť. Odporúčam. čítať celú recenziu
Anna Nesrstová
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 22.03.2015 Prečítané 293-krát
87 %
More bolo čisté. Pláže udržiavané. Stredisko poskytovalo rôzne služby ohľadom športov. Jednoducho super dovolenka, len 8 dní je málo aspoň 14 by bolo akurát. :D čítať celú recenziu
Majo
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 10.10.2014 Prečítané 1020-krát
70 %
Poloha hotela, priamo na pláži, pláž piesočnatá, dobrý vstup do mora, pláž ocenená modrou vlajkou. To bolo super. Jedlo taký priemer. Služby slabší priemer, anglicky sa tam ťažko dohovorite, len rusky a nemecky. Izby starý nábytok, načase by ho bolo vymeniť, V kúpeľni strašne zapáchala kanalizácia, každé ráno nás napínalo. Klimatizácia centrálne časovo obmedzená to nám v cestovke a ani v hoteli nepovedali, z 24 hod, išla 14 hod. To je najväčší mínus. Tento hotel by som, hodnotil, na dobré 3 hviezdičky, max 4 hviezdičky. čítať celú recenziu
rikinka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 05.10.2014 Prečítané 1084-krát
73 %
Hotel je starší a podľa môjho názoru ho doporučujem skôr menej náročným klientom, ktorí si nepotrpia na nové, luxusné zariadenie, ale od dovolenky pri mori očakávajú úplne niečo iné. Transfer trval cez dve hodiny. Ubytovali nás pomerne rýchlo, izbu sme mali v bloku A a boli sme spokojní. Minimálne kúpeľňa by si ale určite zaslúžila prerábku, ale zas na to osprchovanie večer poslúžila. Izba bola veľká, boli tam 4 pevné lôžka, aj keď sme tam boli ubytované 3 osoby. Balkón tiež veľký a nádherný výhľad na pláž, more. Upratovanie každý deň. Strava celkom ušla, výber som čakala trošku väčší, ale nikdy sme neboli hladní alebo že by sme si nemali čo vybrať. Bazén bol jeden vnútorný (malý) a jeden väčší a jeden menší vonkajší. Boli vyslovene len na vyčľapkanie, nie na plávanie, ale však od toho tam bolo more, kvôli ktorému sme tam išli. Pláž a hlavne more boli krásne, voda teplá, čistá, užívali sme si ho a toto nám vynahradilo aj tie drobné nedostatky, ktoré sme tam objavili. Personál bol veľmi milí, príjemní, snažili sa. Klientela hotela bola predovšetkým ruská a nemecká. Celkové zhodnotenie dobré, hotel je pekný, ale nezodpovedá 5*. čítať celú recenziu
SA.AS
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 17.09.2014 Prečítané 954-krát
50 %
Transfér do hotela trval 3 hodiny(95 km)to aj s 15 minútovou prestávkou pre šoféra. Po príchode do hotela sme boli hned ubytovaní, keďže sme prišli až o pol siedmej večer kvôli 4 hodinovému meškaniu lietadla. Dostali sme izbu, ktorá vôbec nezodpovedala 5* hotelu skôr len 3*.Strašne malá izba s centrálne riadenou klímou, ktorá fungovala vo veľmi zlých časových intervaloch od 14h do 18h a od 21h do 7h. Nehovoriac o zápachu z kanalizácie a o povrchnom upratovaní izby. Pani upratovačka vyniesla smeti, vymenila uteráky, po upozornení aj postierala podlahu, ale kúpeľne sa ani nedotkla.Hotelový komplex tvoria dva bloky A (reštaurácia, bar, pláž)B (recepcia)sú spojené chodbou, ktorá ide pod cestou.Areál hotela je skoro žiadny, nakoľko je tam len budova hotela malá terasa s barom 1 bazén pre dospolých a 1 pre deti, na posmech.Tam sa vôbec nedá ani zaplávať o opalovaní ani nehovoriac, keďže je tam asi 10 lehátok.Žiadna záhrada, zeleň, len potom priamo pláž.Všetky animačné programy sú priamo na pláži, animátori sú veľmi otravní a drzí, miestami až trápni.More krásne, pláž piesočnatá, ale so starými presvitajúcimi slnečníkmi a dolámanými lehátkami.Dosť preplnená pláž,malá kapacita pre dva bloky.Strava tiež nezodpovedá 5*, stále to isté, malý výber.Proste hotel a aj služby zodpovedajú len 3* v žiadnom prípade nie 5*!!!Odporúčam len klientom, ktorím vyhovuje 3* hotel v Turecku ale za cenu 5*. čítať celú recenziu
Patrik
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 15.09.2014 Prečítané 766-krát
47 %
Hotel katastrofa, cena dovolenky vysoká služby veľmi na nízkej úrovni. Hlavne to ubytovanie. Nevhodné pre deti klíma len určitý čas. More pekné to asi jediné čo tam bolo, ale rozhodne si vyberte iný hotel tento ja osobne už nikdy viac. Viac ľudí sa sťažovalo či už Slováci, Česi a ani Rusi neboli spokojní. čítať celú recenziu
milka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 11.09.2014 Prečítané 682-krát
90 %
Hotel nespĺňa 5*, ide o 17 ročný hotel, klíma v hoteli je časovo obmedzená, veľký smrad v kúpeľni, problém s kanalizáciou, hotel hodnotíme max. 3* Pláž je krásna, čistá, piesočnatá, obsluha perfektná, strava pestrá, je z čoho vybrať počas celého dňa. Transfer z letiska trvá asi 2 hod. Celé Turecko patrí skôr ruským turistom, ako slovenským alebo českým turistom. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 10.08.2014 Prečítané 841-krát
83 %
Velmi prijemna dovolenka v tomto hoteli. Mali sme zaplateny komplex B, ale prvu noc nas dali spat do A bloku, izba starsia, ale ten vyhlad na more je prekrasny. Hotel je cisty, personal skvely, usmievavy, proste spokojnost. Medzi blokom A a blokom B je podchod, kde je obchodik s oblecenim, suveniry, co si myslim, ze je super vymyslene. Lepsie prejst podchodom, ako cez dialnicu. čítať celú recenziu
Simona
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 01.07.2014 Prečítané 1472-krát
80 %
Hotel bol príjemný, strava dobrá, pláž krásna a more čisté. Do tohto hotela chodia najmä Rusi a Turci, Slovákov a Čechov tam bolo len pár. Napriek tomu, že väčšinu tvorili Rusi nebol s nimi žiadny problém a správali sa ako ľudia. :D Jedinou nevýhodou je dosť veľká vzdialenosť od letiska. Radi chodíme do Turecka a tento hotel nás nesklamal. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 10.10.2013 Prečítané 1944-krát
83 %
Hotel je veľmi príjemný, pre mňa jednoznačne najväčším plus je poloha priamo na krásnej pieskovej pláži. Služby hotela hodnotím veľmi dobre, strava bola pestrá a chutná, izby čisté. Hotel sa nachádza v blízkosti centra Avsallaru, kde je veľké množstvo nákupných možností. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 10.10.2013 Prečítané 1579-krát
97 %
Hotel sa nachádza v blízkosti mesta Avsallar, kde su super nákupné možnosti, reštaurácie a bary. Má najkrajšiu pláž akú som v Turecku videla. Veľkou výhodou je, že hotel je plážový, stačí prejsť pár metrov a ste priamo na pláži. Hotel je pekný, síce trošku starší, ale čistý s ochotným personálom. V rámci All Inclusiv máte na výber z množstva jedál. Hotel sa skladá z dvoch hlavných budov- z toho jedna je za cestou, no ani nespozorujete, že prechádzate do vedľajšej budovy, nakoľko "podchod" vedie priamo z hotela a cítite sa skôr ako v nákupnej pasáži. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 10.10.2013 Prečítané 1423-krát
80 %
Hotel je štandard 5*, strava, služby na prijateľnej úrovni, izby sú zariadené starším nábytkom, naša bola čistá, slušná, upratovanie denne. Super poloha hotela, 500m vzdialené centrum. Hotel má dve budovy, spojené podchodom - vykachličkovaná chodba obložená zrkadlami, človek si ani nevšimne, že to je podchod. Hotel nie je veľmi pre deti, ktoré potrebujú organizovaný program a zábavu. Animačné programy sú skôr pre dospelých - boccia, volejbal a pod. čítať celú recenziu
Skutočnosť
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 02.10.2013 Prečítané 2360-krát
37 %
Hotel Rubi - otras. Ak nechcete mať hroznú dovolenku, tak nechoďte do tohto hotela. Otrasná izba, kúpelňa, behajúce jašterice po izbe, . Tento hotel má najviac 3* aj to som pridala. Turecko som navštívila už 10 krát, ale s týmto som sa ešte nestretla! Málo stravy, prvý krát v Turecku som bola hladná, uteráky nám upratovačka nevymenila ani raz- ZLÝ SEN! čítať celú recenziu
Triznová Zdena
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 23.09.2013 Prečítané 1544-krát
67 %
Veľké sklamanie na tento hotel bolo pri príchode a ubytovaní. Mali sme zaplatenú VIP izbu v sektore A s výhľadom na more. Na naše prekvapenie sme dostali izbu v sektore B s výhľadom na príjazdovú cestu k recepcii. Nakoľko sme boli unavení po ceste, kufre sme zložili v izbe, šli sme sa najesť a šli sme spať. Ráno som predložila zmluvu od CK, aby videli, kde máme zaplatenú izbu a izbu nám vymenili. Ťahali sme sa s kuframi a trojročným dieťaťom na novú izbu do sektoru A a ďalšie prekvapenie. Dostali sme izbu s dvoma posteľami. Vraj máme vydržať v tej izbe, dieťa máme dať spať medzi nás a že dostaneme novú izbu na ďalší deň. Tak to som nevydržala s nervami, zavolala som našej delegátke Milici, ktorá samozrejme nič nevybavila. Nakoniec som nahnevaná šla na recepciu a dostali sme tretiu izbu. Toto na mňa neurobilo dobrý dojem a určite by som sa do tohto hotela nevrátila. čítať celú recenziu
Vika
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 20.09.2013 Prečítané 1175-krát
97 %
Hotel Rubi sme navštívili v septembri tohto roku. Na začiatku sme sa stretli s nepríjemnou situáciou a to, že nás s priateľom spojili s jedným párikom, ktorý pricestoval s nami. Samozrejme, že sme sa to snažili vyriešiť, no na tú noc nám nič nepomohlo, ani volať s delegátom. Turci od každého a za všetko čakajú od turistov bakšiš. Delegátka nám na začiatku oznámila, že nie je nutné dávať do pasu peniaze. No keďže sme išli na last minute, chceli sme si priplatiť za izbu s výhľadom na more. Takže odporúčam nedávať nikomu nič, to čo máte na ubytovacom poukaze musíte dostať. Recepčný nás na tú prvú noc aj tak ubytoval s iným párikom v časti economy (izba v izbe), no ako som spomínala, na druhý deň ráno bolo všetko vyriešené, hneď o 10 ráno, ako nám sľúbil a dostali sme prekrásnu izbu na 4. poschodí v bloku A s výhľadom na more. Izba bola dennodenne čistá, uteráky vymieňané každý deň. Hotel je veľmi čistý a naozaj sa tam starajú o čistotu hotela. Blok A má menšie izby oproti bloku B. Mali sme tú možnosť to porovnať, videli sme aj izbu v bloku B, kde boli naši známi, ale aj oni mali izbu s výhľadom na more. Blok B je síce za cestou, ale to vás nemusí vôbec odradiť. Blok A a blok B sú spojené dlhou chodbou, čiže cez cestu vôbec nechodíte. Hotel je celkovo starší a vybavenie izieb je trošičku staršie (mne to vôbec neprekážalo, bola som nadmieru spokojná. Čo sa týka stravy, tak tej nemôžem nič vytknúť. Za 8 dní našej dovolenky som nestihla ochutnať všetko, čo som chcela. Švédske stoly neustále obmieňané o nové jedlá každý deň. Od kebabu, rýb, zeleniny až po stoly zákuskov či ovocia. Chuťovo veľmi príjemne varia. V snack bare (pri vonkajšom bazéne) každý deň od 12 do 17.hod k dispozícií káva, voda, džúsy aj alko nápoje, koláče, hranolky, pizza, hamburger atď. Vybavenie hotela vám ponúka biliard, bowling, fitness, pinpong, bazén vnútorný a vonkajší, sauny zahrnuté v all-inclusive. Hotel má vlastnú pláž, kde má ležadlá. Na vyžiadanie vám pán na pláži dá zdarma matrace na ležadlá a v saune dostanete uteráky. Pláž bola ocenená modrou vlajkou, čistá a číra voda a pláž stále udržiavaná. Dovolenku môžem zhodnotiť veľmi pozitívne až na ten začiatok, na kt. som zabudla hneď po výmene izby. Personál ochotný a milý. Každému odporúčam tento hotel je naozaj na vysokej úrovni. Je vhodný aj pre rodiny s deťmi. Animátori od rána do noci zabávajú detičky a otravujú aj dospelých =). Hotel podľa mňa zodpovedá 5* ubytovaním, stravou, čistotou, vybavenosťou a aj plážou. Zatiaľ moja najkrajšia dovolenka a na rok sa plánujeme vrátiť. čítať celú recenziu
Rubi dream
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 07.09.2013 Prečítané 1093-krát
83 %
Hotel je staršieho vydania, ale čo sa týka vybavenia izieb v bloku B, tak sú vynovené. Izby priestranné s novým nábytkom. Strava bola pestrá, každý si mohol vybrať na čo mal chuť. Jedálne menu bolo stále obmieňané. Nedostatkom bola iba hlučná klimatizácia, ktorá nestačila ochladzovať. Animátori sa snažili spestrovať čas stále novými aktivitami. Pláž upravená, more krásne, čisté. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia