Turecko Turecko
Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum

Otium Özkaymak Select recenzie 

Otium Özkaymak Select recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum Turecko, Alanya, Avsallar-Incekum
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 2:00 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 42 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 60 %
Izby 75 %
Strava 62 %
Personál 63 %
Igor Gocký
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 24.03.2015 Prečítané 545-krát
71 %
- velmi skromne odporucam sa tu ubytovat, urcite sa po niekolkych dnoch stravenych v hotely najde konecne ten cas na tu pravu dovolenku a dokonca sa najdu kladne stranky a ponuky ktore tento hotel ponuka... Čítať celú recenziu
Marcela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 31.08.2014 Prečítané 805-krát
57 %
Zacalo sa to zlou CK. Prisli sme vecer na hotel kde pre nas nebola pripravena izba, proste nezvladli kapacitu, nikto nevedel po anglicky, vsetko len rusky. Izbu sme si doslova vyplakali na druhy den. Takto sa s nami tahali problemy cely cas. Čítať celú recenziu
Alexandra, Trenčín
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 09.08.2013 Prečítané 772-krát
96 %
Boli sme v hoteli Ozkaymak World Select, ktory je sucastou Ozkaymak Select Resort. Uz neviem ci je 2 roky stary alebo pred 2 rokmi renovovany, ale kazdopadne sme sa mali fantasticky, krasny hotel, super sluzby, nemali sme s nicim problem, iba mozno keby sa nahodou ideme znova rozhodovat aku izbu si tam vziat tak staci ta stredne draha, nemusi byt Main Building a pre nas teda tato objednavka v Main Building nemala velky vyznam, aspon teda slecna recepcna sa tak vyjadrila, lebo hotel ma len jednu budovu a povedali nam, ze vyhlad na more si aj tak musime doplatit, chceli 10 dolarov na noc... Odporucame nie tu najlacnejsiu, lebo jednych dali do izby bez okien ci balkona ale za 10 dollarov na noc ich posunuli o uroven \\\\\\\"vyssie\\\\\\\" ale bez vyhladu na more.... tak my sme si to more este priplatili. Boli sme na vylete na Piratsku lod (alebo take nieco), kazdopadne asi cez cestovku bola drahsia, co som sa rozpravala s inymi, my sme dali 35 ecok za jedneho a kamaratka bez cestovky za ten isty program 35 ecok za dvoch... A este sme mali ist na vylet Alanya city - poldenny, ale nakoniec sme nesli, lebo nam na tej lodi ini zakaznici povedali, ze nas budu vlacit po zlatnictvach a kozusnictvach, kde im bolo neprijemne, pretoze obchodnici robili velky natlak a aj ked bola v tom vylete mesita rozhodli sme sa, ze nepojdeme, lebo zlato ani kozu sme kupovat nechceli... a jedna slecna sprievodkyna, ktora nas brala z vyletu lodou na hotel bola dost mimo bohuzial, ona na sofera len po anglicky, on na nu len po turecky a tak nas namiesto prvych vykladal poslednych, slecnu sprievodkynu mal zjavne na haku... ale to clovek nikdy nevie co sa moze stat, co sa tyka vyletov kazdopadne nabuduce by sme boli mudrejsi Turecko sa nam velmi pacilo, Slovaci co boli s nami vraveli, ze boli uz piaty raz v 5* hoteli a ze tento mal najlepsiu uroven... Plaz bola dostatocne velka a ak sme neboli extremne zatazeni na to, kde presne sa chceme slnit, tak sme rano nemuseli vstavat kvoli obsadzovaniu lehatok... V hoteli bol aj Hamman,sauny boli zdarma, masaze za poplatok nevyskusali sme, nechcelo sa nam mozno nabuduce .. na lodi nam ujo lodny fotograf spravil krasne fotky a stali len 15 eur 10ks, su krasne a odporucame vyuzit tuto moznost.... Jedlo bolo super, stale sa menili rozne maska, mali sme raz aj musle, skoro vzdy bola aj ryba, dalo sa tam vyborne prestravovat, tete upratovacke sme nechavali 2 eura, vzdy sme ju vychytali osobne, bola velmi mila a s jej sluzbami sme boli spokojni, ale aj ostatni personal, ci casnici, ci barmani boli super, kazdopadne boli tiez velmi radi ak ste im dali aspon niekomu (mali sme oblubeneho barmana) baksis tiez 2 ecka vsetci na nas hovorili po rusky, bol to hotel plny rusov, ale nemali sme s nimi ziadny problem... dalo sa vsak dohovorit po anglicky a s tymi rusmi sme mali len ten problem, ze sa nam hnusilo, aki su nevychovani ohladne jedla a stolovania... neuveritelne plytvali jedlom, ale to my neovplyvnime.. na animacnom programe sme boli pozriet asi 3 krat, robil ho super chlapik v 3 jazykoch zaroven ... raz sme boli aj v meste, nakupit by sa tam dalo neuveritelne dobre ODPORUCAME.... Čítať celú recenziu
Lucka a Peter
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 07.08.2013 Prečítané 1442-krát
83 %
Boli sme na dovolenke na prelome júla - augusta 2013. Hotel je priamo pri pláži a cestou na pláž sa môžete staviť v bare na nealko alebo alko drinks. Čo je skvelé pitná voda je k dispozícii NON-stop a všade. Je cítiť, že je hotel nový v dobrom slova zmysle. Všetko pekné, čisté, upravené, nikto sa neflákal z personálu a makal. Hotel pôsobí luxusne no útulne hoci z vonku vyzerá veľmi obyčajne. Čítať celú recenziu
Viliam
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 04.07.2013 Prečítané 1397-krát
100 %
S hotelom sme boli veľmi spokojní. Strava bola výborná, izby čisté a priestrané. Všetko v hoteli bolo super. Ochotní personál. V hoteli je všetko, čo potrebujete (bary, disco, reštaurácia. Obchody sú hneď blízko obchodu. V hoteli bolo naozaj super a znovu by sme sa sem vratili. Čítať celú recenziu