75%
Hodnotenie
75%
Hodnotenie
Turecko Turecko
 Turecko, Alanya, Alanya  Turecko, Alanya, Alanya

Grand Kaptan Hotel recenzie 

Grand Kaptan Hotel recenzie 

1:50 h
31 °C
31 °C
26 °C
cca 2:45 h
cca 2:45 h
388 €
388 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 68 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 65 %
Izby 72 %
Strava 77 %
Personál 78 %
75%
Celkové hodnotenie
63 recenzií
Pišta
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 30.08.2019 Prečítané 39-krát
80 %
Transfer z letiska 2,5 hod. Ubytovanie a strava dobré /večera až o 19:00 - neskoro, to už mali všetci až vlčí hlad a bol takmer problém nájsť si miesto/. Ochota personálu dobrá. More takmer bez vĺn, čisté, vstup ale kamenistý, pre chúlostivejších doporučujem topánky do vody, miestami vyčnievajú na dne aj nečakané skaly. Dá sa zísť do neho aj s dreveného móla, ale to je len pre plavcov. Neustále otvorené až 3 bary, jeden z nich pri mori. Ležadlá zdarma aj pri mori. Do centra Alánye vozí hotelový autobus asi 6 x od 9:00 s návratom o 23:00. Ale nákupné možnosti sú aj v blízkosti hotela asi po 15 min chôdzi popri mori. Vo štvrtok ešte o niečo bližšie je veľký trh. Niektorí predávajúci sú otravní, ale treba ich ignorovať, až do okamihu nákupu. Večerné zábavy pestré, najmä s objednanými umelcami. Recepcia ochotná, dorozumenie najmä po anglicky a rusky. Fajn bol denne dopĺňaný bar na izbe. čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 29.08.2019 Prečítané 36-krát
83 %
Boli sme prvýkrát v Turecku, trošku sme mali obavy, ale boli sme nadmieru spokojní, určite sa sem ešte vrátime, k hotelu nemám čo vytknúť - čistý, veľký, personál milý, okolie krásne, možnosť každý deň zadarmo autobus do Alanye, čo je veľké plus, každý deň nejaký program, proste super. čítať celú recenziu
Gabriel
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 24.07.2019 Prečítané 75-krát
80 %
Transfer z letiska asi 2,5 h, ubytovaní sme boli rýchlo, pekný areál, čisté a dostatočne veľké i moderné izby, more na skok podchodom cez cestu priamo od bazénu, vzdialenosť od centra Alanye asi 7 km transfer hotelovým autobusom zdarma, veľmi dobrý animačný program. čítať celú recenziu
bruno
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 21.07.2017 Prečítané 460-krát
37 %
Hotel má veľmi slabé služby, upratovanie veľmi slabé, len výmena uterákov a to je všetko. Strava: raňajky - každý deň to isté - vajcia, kyslá saláma, šaláty, syry a pečivo veľa druhov, obed: polievky 2 druhy, celý pobyt to isté - kuracie prsia, ryby, nugetky. Plus šaláty, ovocie a zákusky, ale aj to stále tie isté, len rozličnej farby. čítať celú recenziu
Zuzka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 04.09.2015 Prečítané 456-krát
93 %
Celkovo hodnotím hotel ako najlepší, v akom sme doteraz boli. Hneď ako sme vstúpili, venovala sa nám manažérka, ubytovaní sme boli ihneď narozdiel od iných hotelov. Služby skvelé, zamestnanci ochotní a milí. Výborní animátori, ktorí boli komunikatívni a zábavní. Super lokalita hotela, nachádzal sa v Alanyi, aj keď nie úplne v centre, každú hodinu chodí zadarmo hotelový autobus do centra. Jedinou nevýhodou bol dlhší transfer do hotela, keďže letisko je v Antalyi ale to nám neprekážalo. Naozaj tento hotel odporúčam všetkým vekovým kategóriam, či rodinám s deťmi, mladým alebo starším, všetci si prídu na svoje. čítať celú recenziu
Sally
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 17.06.2015 Prečítané 1482-krát
87 %
Hotel sa nachádza v dobrej lokalite Alanye. Pláž je pred hotelom, na ktorú sa prechádza podchodom. Izba pre dvoch je dostatočne veľká, minibar denne dopĺňaný nealkoholickými nápojmi a pivom. Do centra mesta chodí hotelový autobus asi každú hodinu, s malými prestávkami. Hotel bol obsadený väčšinou Holanďanmi, Nemcami, Švédmi. Transfer do hotela cca 2, 5 hodiny. čítať celú recenziu
Igor
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 1508-krát
80 %
Veľmi dobrý hotel s prevažne európskou klientelou, s pomerne malým, ale veľmi účelným areálom, v blízkosti mora. Asi jediným významným mínusom je pláž a najmä ostré kamene pri vstupe do mora. Odporúčam pri ceste skontrolovať termín ramadánu - do jeho skončenia bol hotel poloprázdny a veľmi kľudný, s príchodom domácej a arabskej klientely, aj napriek úsiliu personálu, hotel "nestíhal". A to je zatvorená kaviareň na streche, vraj z dôvodu dostavby ďalších ubytovacích kapacít, to už fakt pri a v bazéne nenájdete voľné miesto. čítať celú recenziu
Ivka
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 09.09.2013 Prečítané 2213-krát
80 %
Hotel sa nachádza v kľudnejšej lokalite Alanye, je to skôr mestský hotel. Pláž je pred hotelom, na ktorú sa prechádza podchodom. Celý areál hotela je bezbarierový. Vybavenie hotela je na slušnej úrovni. Izba pre dvoch je dostatočne veľká, minibar denne doplňaný nealkoholickými nápojmi a pivom. Do centra chodí hotelový autobus asi každú hodinu. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia