Turecko Turecko
Turecko, Alanya, Konakli Turecko, Alanya, Konakli

Club Turtas Beach Hotel recenzie 

Club Turtas Beach Hotel recenzie 

Turecko Turecko
Turecko, Alanya, Konakli Turecko, Alanya, Konakli
Teplota vzduchu: 17 °C
Teplota vody: 18 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 1.5 km
Nákupné možnosti: 500 m
Dĺžka letu: 1:50 h
Od letiska: cca 2:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 81 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 78 %
Izby 80 %
Strava 82 %
Personál 87 %
Danka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 08.07.2019 Prečítané 223-krát
100 %
Krásne prostredie, plno zelene, množstvo atrakcií pre deti i dospelých, piesočné a miestami kamenné pláže, odporúčam obuv do vody, skvelé ubytovanie s výhľadom na more, množstvo toboganov, ale i miest na relax v tieni. Skvelý a veľmi priateľský personál a hlavne animátori, ktorí sa starali o celodenný program. Najsuprovejskejší animátor, ktorí nás bavil bol Ďzio! Neskutočný bavič, talent na pohľadanie! Hltač ohňa, chodil po rozbitom skle, výborný tanečník, komik a herec. Deti aj dospelí ho zbožňovali, všetci! Strava pestrá, stále možnosť občerstvenia aj na pláži, kde bola reštaurácia. Hlavne nám šmakovalo pivko, ktoré vždy osviežilo po plážovom volejbale. Proste paráda! Odteraz milujem Turecko a teším sa, keď budem môcť o rok ísť znova! Danka Čítať celú recenziu
Jara
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 22.08.2018 Prečítané 716-krát
77 %
Ubytovanie v relaxačnej časti areálu hotela, čiže ticho a kľud, čisté, klimatizácia, denne upratané. Nie je problém vymeniť izbu, keď je niekto nespokojný. Super relaxačný bazén bez kriku detí a bez hudby, hlavne keď boli v mori veľké vlny a nedalo sa veľmi kúpať. Pláž čistá a udržiavaná. Strava pestrá, stále sa dalo vybrať, super zákusky, k jedlu víno alebo nealko. Veľké plus je dostatok vody na pitie v chladničkách v bare na pláži alebo inde v areáli hotela. Boli sme veľmi spokojní. Čítať celú recenziu
Júlia
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 10.09.2017 Prečítané 825-krát
80 %
Ešte dva týždne pred odletom som myslela, že Turecko nikdy nie, ale dala som im šancu a neľutujem. Nevýhoda bola dlhší transfer z letiska (cca 1:45 min - do troch hotelov išli ľudia), ale vykompenzované to bolo tým, že keď sme okolo 11 h dorazili na hotel, dali nám hneď izbu. Aj keď nám predtým hovorili, že v Turecku je normálne dostať izbu až okolo 14 h, ale všetci, ktorí sme v ten deň prišli, mali sme izbu prichystanú. A ďalšie nepatrné mínus má príliš veľa Rusov. Všetci na nás automaticky začínali po rusky. Chovali sa ako prasatá. No ako inak, len by ma zaujímalo, či aj doma si naberú 10 tanierov jedla a potom to nechajú rozbabrané, nedojedené. Čítať celú recenziu
Mariana
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 07.08.2017 Prečítané 430-krát
90 %
V hoteli Club Turtas sme strávili úžasnú dovolenku, všetko bolo super, izby, služby, animačný tím, strava. Transfer trval cca 2 hodiny, ale nebolo to nič strašné. Ubytovali nás v priebehu pár minút. Areál ponúka toho mnoho, od bazénov, cez aquapark až po pláž, ale zároveň nie je veľmi rozťahaný a všade máte blízko. Hotel je svojimi službami vhodný tak pre rodiny s deťmi ako pre páry. My sme boli s deťmi (1 a 5 ročná) a veľká spokojnosť! Radi sa tam vrátime. :) Čítať celú recenziu
Helena
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 06.09.2016 Prečítané 647-krát
37 %
Hotel Club Turtas bol veľkým sklamaním. Vzhľadom k ponúkaným službám a jej kvalite po žiadnych smeroch nezodpovedá úrovni 4****. V celom vnútornom areáli hotela /okrem hlavnej reštaurácie a izby/ chýbala klimatizačná jednotka. Možnosť pripojenia cez Wifi jedine na recepcii hotela bez klimatizácie, aj to s problematickým pripojením. Izba priestranná, na toalete chýbalo vetranie a človek si tam pripadal ako v saune. Upratovanie každý deň. Strava málo pestrá, nie medzinárodná, veľmi korenistá. Na večeru len jeden druh jedla /mäso alebo ryba/, s jednou prílohou /ryža alebo zemiaky/. Zvyšok tvorila zelenina, ovocie a cukrovinky. Vzhľadom k tomu, že v čase nášho pobytu tvorilo prevažnú časť klientely hotela moslimská populácia, stravou sa prispôsobovali predovšetkým ich stravovacím návykom a obyčajom. V čase obeda a večere bolo veľmi obtiažne si nájsť vhodné miesto, keďže ich rodiny sú veľké a hlučné a dokážu sa stravovať celé hodiny. Okrem iného sa v hlavnej reštaurácii púšťala ťažká arabská hudba. Pláž kamenistá, vhodná skôr s obuvou. Osušky za poplatok, inak slnečníky a ležadlá v rámci AI. Celkovo hotel nezodpovedal hygienickému štandardu. Okrem vyššie spomínanej chýbajúcej klimatizačnej jednotke a vetraniu, v priestoroch na prízemí hotela ako aj jej vonkajšia časť, najmä okolo baru, automatov, v záhrade, veľké špina, všetko upatlané, znečistené. V Turecku som nebola prvýkrát, ale v porovnaní s inými hotelmi a ich službami veľké sklamanie. Čítať celú recenziu
Jaroslav K.
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 14.07.2016 Prečítané 466-krát
100 %
Tento hotel nám splnil naše naše očakávanie spokojnej dovolenky už v roku 2015 a preto sme sa rozhodli, vrátiť sa sem i tento rok. Hotel nás ani teraz nesklamal . Od samého začiatku bolo všetko perfektne a bezchybne zorganizované. Hotel ponúka neustály program či pre dospelých alebo deti. Kladne hodnotím detský krokoklub, kde bola aj česká animátorka a úžasne sa nám starali o deti, ktoré tam radi chodili. Celkový servis nápojom ako káva, čaj, džus boli v dostatočnom množstve na každom kroku. Centrum mesta je vzdialené asi 7 minút chôdzou a je vhodné na prechádzky a nákupy. Tento hotel vrelo doporučujem každému, kto chce stráviť peknú dovolenku. Kto chce prežiť peknú a bezstarostnú dovolenku, vrelo odporúčam. Čítať celú recenziu
Peter K.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 282-krát
73 %
Organizácia hotela dobrá, ubytovanie veľmi dobré, jediná nevýhoda je blízkosť diaľnice rovno za hotelom, takže 1-2 noci trvá, kým si na hluk aut zvyknete, areál útulný, čistý, strava výborná, all inclusive v poriadku, mohli by mať chutnejšiu kávu, v reštaurácii nedostatkom je, že džúsové automaty slabo čistia a dopĺňajú, takže treba hľadať funkčný automat s náplňou, animácie pre deti výborné, celodenný program pre teenagerov, dospelých i deti, večer na amfiteátri veľmi dobrý program, pláž by mohli lepšie udržiavať, ale od špinavej má ďaleko, more čiste, vlny v pohode, aquapark pre menšie i väčšie deti výborný, fungoval doobeda 2 hodiny, poobede dlhšie, wifi na recepcii zdarma a po areáli a na izbe sa dá dokúpiť za 1 eur na deň, bohužiaľ, nefunkčné v tom čase, takže peniaze vrátili bez problémov, výlety v pohode, turecké trhy každú stredu rovno pred hotelom, obchody asi 250 m od hotela. Keď by som to zhrnul - pekná dovolenka s malými nedostatkami, v podstate ako všade v Turecku. Čítať celú recenziu
Mária P.
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 140-krát
98 %
Môj celkový dojem z pobytu je veľmi dobrý, bola som maximálne spokojná. Tým, že som bola v septembri, boli teploty okolo 30-35 st. veľmi prijateľné a more s 29 st. úplne super. Určite sa tam ešte vrátim.... Čítať celú recenziu
Anna a Martin
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 23.08.2015 Prečítané 348-krát
90 %
Hotel je cisty, po cely den sa upratuju spolocne priestory nielen jedalen, ale aj priestor pri bazenoch, v zahrade, na plazi, v baroch... personal kmital na sto percent... izby upravene a pekne, nemozeme sa stazovat naozaj na nic, bola to vydarena dovolenka a radi sa vratime. Čítať celú recenziu
Stanislava
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 07.08.2015 Prečítané 492-krát
77 %
V tomto hoteli sme boli veľmi spokojní, nakoľko všetko od stravy, cez personál, animátorov a ubytovanie bolo super. Upratovanie izby bolo každý deň, strava chutná, vždy sa dalo niečo vybrať, animačné programy pre deti aj so škôlkou, všade čisto a poriadok. Jediné, čo nám vadilo bolo more, ktoré bolo dosť búrlivé a boli vysoké vlny, takže nevhodné pre malé deti, v mori boli dosť veľké balvany, na ktorých si človek dosť ublížil. Navyše pláž bola z kamienkov, takže to dosť bolelo pri chôdzi. Bazény v areáli hotela boli super, deti sa vyšantili nielen v nich ale aj na toboganoch. Čítať celú recenziu
Tomáš s rodinou
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 27.06.2015 Prečítané 673-krát
87 %
Tento hotel je vhodný pre rodičov s deťmi ako aj pre staršiu generáciu. Vo veľkom areáli si každý nájde svoje miesto, pre deti aquapark, pre starších kľudový bazén a ďalší bazén, v ktorom prebiehali animácie. Strava bola super, bez ďalších komplikácií. Izbu sme dostali super s výhľadom na more otočenú na pokojnú oddychovú zónu. Personál bol ochotný a usmievavý, aj keď recepčný mi asi trikrát pripomínal, že nám dal super izbu, tak som mu dal malé bakšišné. Bakšiš nikto nepýtal, ale keď niekomu šupnete 1, 2 eurá, tak vás budú nosiť na rukách. V reštaurácii ešte pred príchodom nám pripravili vždy pitie, čo sa páčilo hlavne malému, lebo mu vždy zamiešali nejaký farebný nápoj. Boli sme na 8 dní, ale takú chybu by som už nespravil, treba aspoň 12. Perfektní boli animátori - super zábava celý deň. Jediné, čo mi trochu vadilo bola pláž, ktorá bola štrkopiesková, ale zase hotelová s beach barom. Určite by som sa tam ešte niekedy vrátil, možno aj na budúci rok. Čítať celú recenziu
Tina
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 12.09.2014 Prečítané 1351-krát
87 %
Celkovo bol hotel krásny, milí ľudia len trošku otravní, ale inak super. Strava bola výborná super animátori aj celodenný program. Páčilo sa mi, že tam bolo stále čisto a aj napriek tomu, že nás najskôr ubytovali v izbe, kde tiekla klimatizácia, hneď na druhý deň nám izbu vymenili. Boli veľmi ochotní. Ďakujeme. Čítať celú recenziu
Teresa
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 18.08.2014 Prečítané 1430-krát
90 %
Hotel sa nachádza v Alanyi, ktorá je od letiska vzdialená 2 hodiny cesty. Hotel Club Turtas je veľmi pekný, izby čisté, vždy upratané. Prostredie hotela je úžasné, je tam množstvo záhrad s hojdacími sieťami, množstvo zelene, niekoľko bazénov, Aquapark pre deti, miniklub pre deti. Každý večer výborné animačné programy najprv pre deti a potom pre dospelých, animátori sú super, zabávajú počas celého dňa (klobúk dole pred nimi). Zároveň v hoteli oceňujem aj poskytované služby, pri každom bazéne plavčík, ustavične odpratávali okolo bazénov vodu, aby okolie bolo čo najbezpečnejšie, čo veľmi oceňujem nakoľko máme malé dieťa. Jedlo rôznorodé, vždy sa dalo z čoho vybrať. Animačné programy sú aj počas dňa, na recepcii wifi zdarma. Ubytovaní sme boli hneď, ale dostali sme len dvojlôžkovú izbu s prístelkou, ktorá bola v hroznom stave, tak hneď na druhý deň sme boli žiadať inú izbu. Bez problémov nám ju vymenili s tým, že sme pre dcéru nakoniec nemali len nejakú prístelku, ale normálnu posteľ. Ak sa vám niečo také stane, určite si choďte pýtať inú izbu, nemal by byť s jej výmenou problém, nakoľko personál je milý a ochotný. Čítať celú recenziu
Rasťo
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 30.12.2013 Prečítané 2155-krát
67 %
Hotel sa nachádza 13 km od centra mesta Alanya. Hotel má svoju vlastnú pláž. Je veľmi pekná, stále čistá. Pláž je piesočnatá. Vďaka prístupu personálu sme sa cítili ako doma. Personál bol priateľský a pohostinný. Ďalej hotel ponúka kadernícky salón, herňu, TV miestnosť, detské ihrisko, detský klub, kaviareň, bar, diskotéku a reštauráciu. Tí, ktorí prídu autom, môžu využiť parkovisko a garáž. Hotel ponúka 2 samostatné bazény, 2 bazény pre deti, vodnú šmykľavku a snack bar pri bazéne. Boli sme radi, že sa tu dá využiť aj posilňovňu alebo vodný aerobik. Pri bazénoch bolo vždy dosť slnečníkov a ležadiel. V hotelovom spa centre sme využili parné kúpele, rovnako ako masáže a kúpeľné procedúry. Milovníci vodných športov si prídu na svoje - lyžovanie, potápanie, surfing, windsurfing, motorové plavby loďou, banánové plavby, plachtenie, kanoistika. Okrem toho sú tu aj športy ako tenis, stolný tenis, biliard, volejbal, plážový volejbal. Izba bola pekná, vždy čistá, uteráky menili pravidelne. Areál hotela bol veľký, udržiavaný. Pláž je ľahko dostupná. Stačí prejsť pár krokov. Na pláži bol aj bar. Prístup k internetu by mohol byť aj lepší, ale brali sme to tak, že sme se prišli relaxovať a nie pracovať. S akýmikoľvek otázkami a problémami sme sa mohli obrátiť na recepciu. Boli veľmi ochotní a nápomocní. Čítať celú recenziu
Mirka, Košice
Termín pobytu: Aug 2010 Recenzia pridaná 04.10.2010 Prečítané 6180-krát
73 %
Celkovy dojem prekrocil moje ocakavania, hlavne aj co sa tyka stravy. Akurat by som sem zrejme necestovala v hlavnej sezone, september je uplne super, nie je prilis horuco a menej ludi pokial chcete klud. Urcite by som hotel odporucila znamym vsetkych vekovych kategorii. Kazdy si tu pride na svoje. Čítať celú recenziu
Denisa , Žilina
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 18.09.2007 Prečítané 4680-krát
93 %
Ja som bola veľmi spokojná, už som odporučila cestovku aj hotel známym, ktorí sa chystajú na rok do Turecka a ja by som si to zopakovala tiež. Personál - recepcia aj čašníci boli veľmi ochotní a milí, vždy sa snažili byť k dispozícii a dohodnúť sa. Čítať celú recenziu