Covid-19 v Tunisku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
70%
Hodnotenie
70%
Hodnotenie
Tunisko Tunisko
 Tunisko, Tunisko pevnina, Skanes  Tunisko, Tunisko pevnina, Skanes

Hotel Skanes Serail recenzie 

Hotel Skanes Serail recenzie 

2:00 h
16 °C
16 °C
15 °C
cca 3:00 h
cca 3:00 h
396 €
396 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 62 %
Poloha 65 %
Šport a zábava 58 %
Izby 72 %
Strava 72 %
Personál 73 %
70%
Celkové hodnotenie
74 recenzií
Armando Kejleb
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 08.09.2014 Prečítané 1526-krát
50 %
Na začiatku musím spomenúť, že sme mali pôvodne zaplatený úplne iný hotel, no na letisku nám oznámili, že náš pôvodný hotel im nepotvrdil rezerváciu, tak nás poslali sem. Prvý dojem bol dobrý, personál milý, ochotný, aj keď už bolo neskoro takmer 23:00, šli sme sa navečerať, potom sme dostali izbu s výhľadom na more, presne tak, ako sme si zaplatili, nemuseli sme dávať nič do pasu. V hoteli bolo ubytovaných neskutočne veľa Angličanov, ktorí dávali sprepitné za všetko, takže obsluha sa aj tak správala. Keď ste im dali tringelt, obslúžili vás, nosili vám pitie, prichystali pre vás stôl, starali sa o vás, keď nie, tak ste sa len pozerali na Angličanov, ktorí zakaždým prišli do plnej reštiky a mali rezervovaný stôl s výzdobou, rôzne servítky a podobne. Tip si dokonca pýtal aj chlapík, ktorý čistil bazén a rozdával matrace na ležadlá, nemalo by sa za to platiť, ale on vždy drzo nastavil ruku. Pláž bola otrasná, vôbec ju nečistili, nestarali sa o to, nechali to tam, nech to vlny nanesú na breh a potom to tam hnilo tri dni a zapáchalo. Vstup do mora bol nanič, dlho plytká voda, museli ste ísť ďaleko od brehu, aby ste mali vodu aspoň po pás. Neskôr sme objavili krásnu čistú pláž asi 10 minút chôdze od hotelovej pláže zhruba 600 metrov, chodili sme len tam potom a cítili sme sa ako v úplne inej krajine. nádherná, krásna, udržiavaná, čistučká pláž so super morom. :-) K obsluhe a službám ešte pridám toľko, že im bolo jedno ako dlho čakáte, naliali vám nápoj aj do prasknutého pohára, a keď mu veľmi penila cola, tak priamo do nej nalial sprite, aby klesla pena, proste ja som len kukal, ako to mali ťažko na háku. Celkovo nám bolo veľmi dobre, za tie peniaze to bola skvelá dovolenka no odporúčal by som si vybrať iný hotel s lepšou plážou. čítať celú recenziu
Elizabeth
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 01.08.2014 Prečítané 1342-krát
70 %
Transfer z letiska trvá asi 5 minút. Do hotela sme prišli okolo deviatej večer, rovno sme bežali na večeru, vyplnili sme ich kartičky a ubytovali nás. Ubytovať sa tu dá od 14:00 a pri check out-e je potrebné izbu opustiť do dvanástej, pretože pred 12:00 vám už budú volať z recepcie, že treba prísť, ako sa to stalo nám :D. Hotel na nás pôsobil moderne, novo, čisto, to isté platí aj pre areál, bazény a pláž. Nachádzajú sa v ňom štyri bary a tiež reštaurácie - talianska a TEX MEX reštaurácia. My sme tu boli spokojní a hotel môžeme odporučiť všetkým - rodinám s deťmi, párikom, dôchodcom, každému. :) čítať celú recenziu
kkk
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 09.08.2013 Prečítané 1888-krát
50 %
Nie som náročný, ale podľa mňa človek, keď niekam ide, majú ho privítať aspoň s úsmevom na tvári. Už od začiatku to bolo drsné. Nemali sme vodu. Zháňať sme si ju museli až v meste. Izba s výhľadom na more bola pekná a vždy uprataná, k tomu nemám pripomienky. Ale pracovníci hotela sa správali zle. Keď človek chcel vodu, musel sa doprosovať. Jedlo nebolo moc dobré, pretože stále len to isté bolo a očakávali sme aspoň, keď to bol all incluse, niečo viac. More, nedalo sa vôbec plávať, ale ovlažiť sa dalo. Nedostatky boli tie, že boli tam chaluhy zelené, neupratané a až po 3 dňoch to odpratali. Ale riasy tam boli stále a vôbec sa o to nestarali na brehu. Pri hoteli bol bazén, a ten bol čistený. Bar pri bazéne - človek si musel odstáť radu, aby dostal to ich pivo, resp. kolu. Určite by som sem nebral deti. Po tejto skúsenosti viem, že zlaté Slovensko. čítať celú recenziu
milan
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 17.07.2013 Prečítané 1540-krát
67 %
Hotel sa nachádza 5 min od letiska ale lietadlá nerušia. More pekné, čisté. Ubytovanie zodpovedá štyrom hviezdam. Strava - menší výber ale na prekvapenie veľmi chutná. Animátori zabávali celý deň. A teraz k záporným veciam: Pitný režim hrozný - o vodu musíte prosiť a ešte na vás pozerajú ako na debila. Cudzincov (všetkých) si tam nevážia vôbec. Chodia sa tam kúpať domáci z Monastiru. A POZOR!!! na osobné veci. Kradne sa tam. Konkrétne nám potiahli 2 mobily fotoaparát. čítať celú recenziu
Mac
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 18.03.2013 Prečítané 1932-krát
77 %
Co je dolezite treba si uvedomit do akej kultury clovek ide. Tunisania maju zo vsetkeho najviac casu, takze trochu trpezlivosti. Vo vseobecnosti su to velmi mili ludia, aj ked predavaci so suvenirmi vedia byt strasne otravni. Hotel prijemny, privita Vas pekna vstupna hala a naozaj neskutocne mili recepcni. čítať celú recenziu
Andrea
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 24.02.2013 Prečítané 794-krát
75 %
podla mna 3 hviezdy ,sluzby, ubytovanie ..no proste moslimska rozvojova krajina... ina kultura .. vcelku dobre, cena rovna sa kvalita no na Egypt alebo Europu sa to zatial nechyta ,zjednavat zjednavat... a sem tam niaky baksis a malo byto byt v poho čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 19.07.2012 Prečítané 1313-krát
75 %
Treba si uvedomit, ze pri kupe pobytoveho zajazdu do Tunisu sa z Europy presuvame na Africky kontinent, kde su ine zvyky, ini narod, nez sme my, preto netreba mat prehnane naroky, pokial samozrejme neplatite za dovolenku viac ako 1000eur na osobu. Ak tam cestujete s tymto vedomim, da sa tam zazit velmi prijemna dovolenka za pomerne maly peniaz.Celkovy dojem je vzhladom na nie vysoke ocakavania velmi dobry. Nic nam tam nechybalo, okrem tuzby po cistom mori a makkej plazi. Pokial nemusite, nevychadzajte mimo rezorty, Tunisko je fakt spinava krajina. Ak ste si uz tento zajazd zakupili a citate negativne recenzie, nezufajte, zavisi to od navykov a ocakavani danych recenzistov. Nam bolo velmi dobre :) čítať celú recenziu
Marianna P., Veľké Zálužie
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 12.06.2012 Prečítané 1357-krát
36 %
určite by som tam už nikdy nešla.a neodporúčam tomu kto je zvyknutí na aspoň priemerný LUXUS. čítať celú recenziu
Vincula, Nitra
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 29.07.2011 Prečítané 3163-krát
67 %
Bohužiaľ, pred kúpou dovolenky som si len povrchne pozrela umiestnenie hotela. Nachádza sa v skupine hotelov, na kraji. Vedľa hotela je len smetisko, z druhej strany ďalšie hotely. Neoplatí sa vyjsť za bránu hotela, nemáte kam ísť. Do najbližšieho mesta treba ísť taxíkom alebo autobusom. Večer ste odkázaní len na služby hotela a animátorov. Tí sa síce veľmi snažili, ale kto má rád prechádzky v rušných večerných turistických centrách, ten si veľmi neužije. A ešte drobnosť - nespoliehajte sa na delegáta, ten má svoje "starosti". Na začiatku pobytu som ho požiadala, aby nám pridali v izbe stoličku, pretože sme boli traja a mali sme len dve. Nestalo sa, ale neurgovala som to, na izbe sme sa zdržiavali minimálne. Keď som sa ho na to spýtala po týždni, spýtal sa ma, prečo so nežiadal stoličku na začiatku! Somarina? Áno, ale z takých maličkostí je celok, ktorý je trochu pošramotený. čítať celú recenziu
Martina, Malacky
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 26.07.2011 Prečítané 2435-krát
51 %
Hotel je zvonka aj zvnútra pekný, prezentovaný ako 5 hviezdičkový, no u nich je 4 hviezdičkový a my sme ho celkovo aj so službami ohodnotili 3 hviezdami. Zažili sme iné 4 hviezdičkové hotely a bolo to úplne niečo iné ako toto. Do tohto hotela by sme rozhodne už nevrátili, lebo ani len cena nezodpovedá všetkým tým službám, ktoré za ponúka CK. My sme čakali, že čo nám prezentovala CK aj dostaneme. čítať celú recenziu
Martina, Košice
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 18.07.2011 Prečítané 2696-krát
80 %
Hotel je naozaj pekný, ale do kategórie 4 hviezdičiek by som ho nezaradila. Cestovka nám zmenila deň pred odchodom odlet, čo som brala v pohode. Ale keď sme dorazili na letisko a zistili, že neletíme do Monastiru, ktorý sme mali uvedený vo vouchery a od hotela bol vzdialený 5 minút, ale do iného mesta, z ktorého nám cesta trvala ďalšiu hodinku, už so mnou cukalo. čítať celú recenziu
Peter P.
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 21.06.2011 Prečítané 5828-krát
64 %
Ako vravím, príjemný hotel pre ľudí, ktorý nehľadajú luxus, ale štandard. Sklamal naše očakávania vďaka CK, ale boli sme spokojný, pretože nie sme náročný. Zažili sme síce aj lepšie, ale píšem túto recenziu hlavne kvôli CK, ktorá opisuje tento hotel ako noblesu. Ten kto si potrpí viac na pláž a more, tak ako my, nedoporučujem ísť asi všeobecne na pevninu do Tunisu. Ja tam teda už nepôjdem. Keď Tunis, tak len DJERBA. To je krása !!! čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia