75%
Hodnotenie

Riadh Palms recenzie 

  • Tunisko
  • Tunisko
  • Tunisko pevnina
  • Sousse
18 °C
teplota vzduchu
18 °C
teplota vody
2:00 h
dĺžka letu
cca 2:30 h
Od letiska
Odporúčanie 63 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 78 %
Izby 68 %
Strava 70 %
Personál 73 %
75%
Celkové hodnotenie
659 recenzií
Peta
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 13.08.2019 Prečítané 125-krát
40 %
K moru s priateľom chodíme 10 rokov, niekedy sa podarí aj dvakrát do roka, takže sme si už poskúšali dosť hotelov, viem porovnať služby, kvalitu a celkový dojem. Toto je zo všetkých hotelov, v ktorých sme boli, najhoršia dovolenka, akú sme zažili. Hotel starý, smradľavý, špinavý. Do hotela sme prišli pred polnocou, mali sme zaplatenú izbu s výhľadom na more, ok, dostali sme izbu, zobrali si kartu od izby a s radosťou sme utekali do izby, ale to, čo nás čakalo, bola katastrofa. Izba neobývaná asi rok, všade neskutočný smrad, špina, neustlané postele a záchody normálne na drzo špinavé od... Skoro sme odpadli, išli sme sa sťažovať na recepciu, kde nám pán recepčný povedal, že hotel je naplno obsadený a inú izbu nám nemôže dať, že máme prísť ráno, tak sme sa vrátili do izby, ale po 5 min sme šli opäť na recepciu, lebo nás tam skrátka napínalo. Ok, dali sme si zavolať manažéra, ten nám dal novú izbu, bola uprataná, ale smrad a ten stav bol naozaj strašný. Celú noc sme nespali, čo sme boli tak znechutení. S delegátkou sme to riešili. Tá nám ponúkla hotel horší ako tento a 300 m od mora. K...... celkovo veľké sklamanie, čo sa týka delegátky, takúto nepríjemnú delegátku sme nemali za 10 rokov cestovania. Jedlo bolo super, veľký výber, chutné naozaj. Vodu máte jednu fľašu na izbe denne, pri bare musíte vždy pýtať hocijaké nealko, keď idete viackrát po sebe, čašník Vám natrieska doplna ľad, aby nemusel dávať nápoj. Toto som ešte nezažila nikde. Aby som si šetrila na izbe vodu, aby mi vydržala do rána. Nedajú Vám ani v jedálni fľašu, kontrolujú to. Čašník Vám aj pri večeri len naleje jeden pohár nealka alebo piva a koniec. More fajn, Tunis Sousse je trošku špinavšie, chaluhy a dosť sáčkov v mori, ktoré nikto nečistí. Pláž? Plná špakov od cigariet. Izby inak upratali vždy, keď sme si dali na dvere papierik, že chceme upratať. Animačné programy trošku mimo, nič veľké nečakajte. V sezóne ľudí strašne moc, nestíhajú v bare ani v jedálni. More plné, hlava na hlave, mala som pocit, že som niekde na Bibione. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 01.08.2019 Prečítané 0-krát
95 %
Izby - vidiet znamky pouzivania, ale cisto, denne upratovali. Zo stravy sa vzdy dalo vybrat. Ja osobne nemam co vytknut. Kazdy ma dovolenku taku, aku si ju urobi a my sme ju mali perfektnu. čítať celú recenziu
Tomáš
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 31.12.2017 Prečítané 1650-krát
87 %
Po roku sme sa vrátili späť a musíme povedať, že celkovo sa služby zlepšili. Od prístupu personálu až po upratovaciu rotu na izbách. Jediné, čo musíme ďalej vyčítať, je tak ako minulý rok kuchyňa. Veľa hostí, málo personálu. Nestíhajú upratovať stoly. Jedlo ok. Veľký výber. Čo sa týka polohy hotela, je to asi top. Oproti roku 2016 viditeľné menšie množstvo turistov z Alžírska (domácich), ktorí sú, čo sa týka stolovania, dosť nevychovaní, čo asi pochopilo aj vedenie hotela a asi im cez sezónu pristrihli krídla. Naopak veľký nárast Slovákov a Čechov. Inak sme boli spokojní tak ako minulý rok. Ale tá kuchyňa potrebuje posily a nejaké to vizuálne oživenie. čítať celú recenziu
Diana
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 04.08.2017 Prečítané 1761-krát
80 %
V Tunisku sme boli tretíkrát - vždy na inom mieste, tak sme vedeli, do čoho ideme. Boli sme spokojní a užili sme si podľa predstáv. Krásny výhľad na more. Stredne a menej nároční klienti si tu nájdu, čo potrebujú. V porovnaní s európskymi destináciami /Bulharsko/, služby a ich kvality sú na lepšej úrovni a aj slnečné počasie je tu isté. Milo nás prekvapil aj bezproblémový let - leteli sme tam aj späť o polhodinu skôr. Od letiska je transferom k hotelu asi 20 minút. Pochvala patrí delegátkam CK K. T. čítať celú recenziu
Monica
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 20.06.2017 Prečítané 1405-krát
93 %
Hotel je urcite vhodny pre kazdeho, ako pre rodiny s detmi, tak pre mladych a aj pre vsetky vekove kategorie. Vsetky recenzie o tomto hoteli s najkrajsim bazenom a najkrajsou palmovou zahradou a super akcnymi animatormi sa potvrdili. Strava bola vyborna a pestra. Transfer trval cca 20 minut. Delegatka stihla povedat vsetko podstatne aj ukazat, kam sa mame do centra vydat. Nachadzaju sa tam 2 obchodne domy blizko hotela. Ten, co je blizsie k hotelu, AHLA a ten dalej SOULA, za 2 dinare vas odvezie aj taxik. MY sme boli na dovolenke v case ramadanu, co bolo super, lebo bolo menej ludi a stale volne nejake lezadla pri bazene a neboli tam skoro ziadni Tunisiania, kedze mali ramadan, o ktorych sa tu pisalo, ze su spinavi a robia bordel. čítať celú recenziu
Ondrej
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 25.09.2016 Prečítané 882-krát
30 %
Už som bol viackrát v Tunisku, ale toto som ešte nezažil. Izby špinavé, niekoľkokrát tam nebola ani upratovačka alebo len zobrala bakšiš, toaletný papier sme si museli kúpiť, strava, hlavne na raňajky, stále to isté. 1 druh nejedlého salámu, 1 druh syra, jogurt a volské oká a program all inclusive to je kapitola sama o sebe. Pri bare sa tvorili nekonečné fronty a barmani čapovali alkoholické nápoje zriedené asi na 10% a to cez odmerku 0,02l. A keď ste sa chceli večer zabaviť a dať si zopár drinkov, tak by ste radšej odišli, lebo z tej vody vás začal bolieť žalúdok. čítať celú recenziu
Ika
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 13.09.2016 Prečítané 359-krát
77 %
Jedná z najlepších dovoleniek, určite sa tu čoskoro vrátime. Hotel starší, ale udržiavaný s najkrajším bazénom, s akým sme sa na našich dovolenkách stretli. Personál ochotný vyjsť v ústrety a za drobné prepitné Vám sú k dispozícií počas celého pobytu. čítať celú recenziu
Silvia Kvetanová
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 07.08.2016 Prečítané 596-krát
47 %
To, že je hotel už starý, mi nevadilo. Ale nikto nás neupozornil na to, že tam bude 70% Tunisanov, ktorí nemajú žiadnu výchovu. Je tam 1 bazén pre toľko ľudí. Ich deti sa kúpu v bazéne bez plávacích plienok. More je plytké, takže plavec nemá šancu si zaplávať. čítať celú recenziu
Romana
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 26.07.2016 Prečítané 417-krát
83 %
Celkovo sme boli s hotelom veľmi spokojní, cítili sme sa bezpečne, čo bolo pre nás dôležité, keďže sme boli na dovolenke s dieťaťom. Transfer trval cca 20 minút čo bolo super. Ubytovali nás hneď, izba bola vždy čistá a uprataná, za pár dinárov sme si vždy našli z pyžám na posteliach kvietky. Hotelová kuchyňa bola fajn, vždy bolo z čoho vyberať a dalo sa najesť aj pri bazéne. Bazén a okolie vždy čisté a upratané, mali ľudí, ktorí udržovali poriadok a čistotu celý deň. Pláž bola vždy ráno čistá s pozvoľným vstupom do mora, stále strážená. Voda bola super =). Každý večer mali animátori mini disco pre detičky, inak počas dňa stále niečo vymýšľali (šípky, vodné pólo, zumba,... ), takže zábava pre každého. Odchádzali sme oddýchnutí a spokojní. čítať celú recenziu
A.Kubašová
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 02.10.2015 Prečítané 395-krát
90 %
Ako každý rok aj tento som bola v Tunise v hoteli Riadh Palms preto, že som tu veľmi spokojná so všetkým, čo tento hotel ponúka. Trocha som však bola sklamaná z animátorov, lebo ich program a práca bola tento raz nulová. Určite sa sem chcem vrátiť v lete. čítať celú recenziu
Gabriela V.
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 08.07.2015 Prečítané 647-krát
90 %
Krasny hotel pri plazi, kazdy si tam najde miesto na relax, uzasna zahrada plna paliem, udrziavanych travnikov, kvetov a plaz cista, upravena. V areali su krasne sedenia v style lobby baru. Ak relaxujete pri bazene, casnici Vas srdecne obsluzia, animatori sa postaraju o hudbu, organizuju sutaze, programy pre deti a dospelych. Vonku pasaz s obchodikmi, kaviaren a restauracia. čítať celú recenziu
Hana
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 07.07.2015 Prečítané 613-krát
77 %
Transfer z letiska do hotela bol tak cca 30 minút. Boli sme hneď ubytovaní pri príchode do hotela. Areál je veľmi pekný. Izby sú "staršieho dáta"- nič moc - veď sme v nej prespávali, takže dalo sa. Veci sme si radšej ani nevyložili z kufra do skrine. Boli sme dve a mali sme aj tretiu posteľ a na nej sme mali vyložené veci. Izba bola veľká, kúpeľňa a WC bolo O. K. čítať celú recenziu
Barbora
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 17.09.2014 Prečítané 1906-krát
83 %
V hoteli Riadh Palms si nájde to svoje každý, je vhodný pre rodiny s deťmi, pre páry, pre seniorov aj mladých. Transfer z letiska trval niečo okolo pol hodinky, čo hodnotím ako plus vzhľadom na to, že sme doleteli v noci. Hneď po príchode nás čakali s pripravenou večerou v reštaurácii, takže sa o nás hneď na začiatku dobre postarali, rovnako nás na izbe čakala fľaša s vodou. Ubytovaní sme boli hneď a bez problémov, komu sa nepáčila izba, ochotne vymenili, avšak až na druhý deň, nakoľko aj v neskoršom termíne bol hotel stále plný. Areál hotela krásny, bazén veľký, more čisté. Ako najväčšie plus hotela hodnotím animátorov, ktorí sa starali o turistov od rána do večera, neviem kde na to brali energiu :D Každopádne po tejto skúsenosti môžeme hotel Riadh Palms len odporúčať. :) čítať celú recenziu
Beata Tothova
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 06.08.2014 Prečítané 1509-krát
87 %
Perfektný hotel, personál veľmi milý, vždy ochotný. Izby s klimatizáciou, každý deň upratané, funguje tam všetko na jednotku s hviezdičkou. My sme boli v sezóne, to znamená hotel plne obsadený, ale sme nemuseli nikdy čakať na stravu alebo na pitie, rada nikdy nestála. Jedlá nám veľmi chutili, veľký výber, rôzne kulinárske špeciality, pitie v all inclusive od 9. 00do 24. 00 tiež široký výber alk. aj nealkoholických nápojov. Mne sa osobne páčilo, že bola originál fanta, kola, nijaké napodobeniny. Pitie sme si mohli zobrať aj na izbu. Tí, ktorí sme boli celý deň pri mori, sme mali hneď na pláži bar. Jedným slovom perfektné, každému odporúčam. Večer zábava, animátori šikovní, priateľskí, super. Každý večer sme chodili na prechádzky, hotel je v centre Sousse, mám 17 a 20 ročné dcérky, cítili sa super, nuda tu nie je. čítať celú recenziu
martin
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 05.08.2014 Prečítané 1267-krát
73 %
Hotel, az na to upratovanie a na bratie uterakov, je celkom v pohode, akurat vecere strasne nabite a mali v tom aj dost chaoz, nakolko na nas prideleny stol dali dalsim ludom na ten isty cas, tak nebolo si, kde sadnut a este aj ich uzasne vytahy, este ze sme byvali na 2. pos., tak bolo jednoduchsie ist peso, ako cakat na vytah. čítať celú recenziu
René
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 1406-krát
97 %
Leteli sme z KE do Monastiru, čo je od hotela asi 25-30 minút autobusom. Po príchode do hotela sme išli hneď na recepciu, kde sa nám mala prideliť izba. Už vopred sme mali zaplatený výhľad za more a bez problémov sme ho aj dostali. Na recepcii boli veľmi milí, ešte sa nás pýtal, či chceme "super pokoj". Po príchode do izby sme mali pekne ustlané, z osušiek sme mali labute. Výhľad bol veľmi pekný, ako na bazén a celé jeho okolie, aj na more. Bývali sme na 4. poschodí. Bohužiaľ, jedinú, ale negatívnu skúsenosť s týmto hotelom hodnotím výťahy. Na tie musíte mať buď trpezlivosť, alebo chodíte na pešo. Nie sú nijak organizované, sú pomalé a veľakrát sa stalo, že čakáte na výťah 3 minúty a príde plný. Preto sme veľakrát chodili aj na pešo. Inak areál hotela je veľmi pekný, plno paliem, zelene, kvetov, sochy. Aj vo vnútri hotela je to na úrovni. čítať celú recenziu
Lucia a Matej
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 16.07.2014 Prečítané 1035-krát
97 %
Nemôžem povedať nič zlé. Ubytovanie a izby krásne čisté. Strava skvelá super výber, super personál. Všetko jednoducho tip top. Žiadne žalúdočné problémy. Nádherná dovolenka len horúúco. :-) Odporúčam každému. Animačné programy pre deti, ale aj dospelých. Super atmosféra, príjemne prostredie. Nič neľutujeme. A skvelá pracovníčka v ck. Ďakujeme. :-) čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 04.07.2014 Prečítané 1361-krát
87 %
Hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, ale najlepšie pre mladých ľudí, ktorí si chcú užiť zábavu. Transfer z letiska bol cca 30 min. Ubytovaní sme boli hneď, dali sme do pasu 10 eur a dostali sme krásnu izbu s výhľadom na more. Okolie hotela je veľmi krásne upravené, starali sa o záhrady každý deň. Pláž čistá, more sem tam vyplavilo riasy, ale kúpať sa dalo. A animátori boli super, celé dni robili zábavu a show. čítať celú recenziu
adriana
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 28.06.2014 Prečítané 1198-krát
97 %
Hotel je krásny a čistý. Jediné, čo nám vadilo boli pomalé výťahy, ale aspoň sme sa prešli aj po schodoch, čo bolo dobré aspoň sme nepribrali. Hotel - okolie je pekne upravené, všade kvety, ktoré sú naaranžované skoro všade. Strava je postačujúca, vždy na výber z množstva druhou. čítať celú recenziu
Ľubo a Ivka
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 01.04.2014 Prečítané 1683-krát
97 %
Všetko bolo naozaj super, strava, ubytovanie, pláž, personál, nákupy, proste všetko. Hotel čistý a zaujímavý. Strava veľmi pestrá, chuťovo výborná a každý deň v týždni iná od európskej po všetky možné morské potvorky. Stôl v jedálni pekne rezervovaný k číslu izby. Pláž krásna so skoro bielym pieskom, more čisté a priezračné, že také nie je ani v Dominikánskej Republike. Personál príjemný, veľmi usmievavý a ochotný. Kto si nechce kaziť dovolenku, netreba zbytočne chodiť na trh a treba si užívať hotel kde sú v blízkom okolí výborné možnosti nákupu. Doporučujeme a určite sa niekedy vrátime. čítať celú recenziu