78%
Hodnotenie

Nour Palace Thalasso & Spa recenzie 

  • Tunisko
  • Tunisko
  • Tunisko pevnina
  • Mahdia
17 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
2:00 h
dĺžka letu
cca 3:30 h
Od letiska
Odporúčanie 67 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 72 %
Izby 75 %
Strava 68 %
Personál 80 %
78%
Celkové hodnotenie
49 recenzií
Ing.Jana Karnetová
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 18.08.2019 Prečítané 120-krát
80 %
Do Tunisu sme sa vrátili po 25 rokoch. Z hotela Nur Palace sme boli spočiatku zhrození, mali sme objednané tri izby, 2 + 1 prístelka. Prístelka nemala žiadne plachty ani vankúš, dcéra, ktorá mala tiež 2 + 1 nemala ani prístelku a tretia rodina, mala 2 + 2 prístelky, ale iba jednu plachtu na prikrytie. Nevedeli sme, či sa máme smiať alebo plakať, ale ako sa hovorí, ráno býva múdrejšie večera. Všetko sa vyriešilo, personál sa skutočne snažil, ale na veľké množstvo turistov to nestačilo. V jedálni boli dlhé rady na jedlo, ale strava bola veľmi dobrá, veľký výber ovocia, šalátov. Myslím si, že problém spôsobovali najmä domáci klienti, ktorí si naberali veľké porcie, ktorého sa ani nedotkli, bolo tam až nenormálne plytvanie s jedlom, z čoho sme boli až šokovaní. Stoly ostávali hrozne špinavé a jedlo ani nedotknuté. More bolo fantastické, čisté, vyblázniť sa tam mohli mladí aj starí, tobogany pre deti boli priamo v areáli. Aj napriek dnes už drobným problémom, sme skonštatovali, že to bola veľmi dobrá dovolenka najmä pre rodiny s deťmi a určite tento hotel odporúčame Po dovolenke Vám ostanú iba tie dobré spomienky. čítať celú recenziu
Zoja
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 08.08.2019 Prečítané 157-krát
77 %
Priestranny, dobre vybaveny hotel, vhodny hlavne pre rodiny s malymi detmi. Bazeny, tobogany, sportove vyzitie, piesocna plaz hned pri hoteli, pohodovy a ochotny personal. O deti postarane nielen pocas dna, ale hlavne super moderovane vecerne diskoteky pre velkych i malych, pestry vyber napojov /alko, nealko, kava/. čítať celú recenziu
MonikaA
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 09.10.2018 Prečítané 1823-krát
77 %
Celkovo fajn dovolenka s detmi, aj vecerny program po cely tyzden. More ciste, len niekedy riasy a meduzy. Plaz krasna, pozvolny vstup do mora a vsade musle! Kuchyna niekedy nestihala, ale kto si privstal, nemal problem. Moznost nakupu aj vyletov. Netreba na SK kupovat izbu s vyhladom na more, tam vam ju ponuknu za 20E, ale vacsina izieb vyhlad ma. Pred rokom sme boli v Turecku, tak mozeme porovnat, ze Turci sa na 5 hviez. snazia viac ako Tunisania, hlavne v cistote v jedalni /taniere, pohare/ a za vsetko cakaju baksis, co sme v Turecku nezazili. čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 07.08.2018 Prečítané 2296-krát
63 %
Dobrý deň, rada by som napísala pravdivú recenziu o našej dlho vysnívanej dovolenke. Pred 7 rokmi sme boli na dovolenke v hoteli Les Princess Mahdia. Dlho sme chodili okolo hotela Mahdia Palace a snívali sme o tom, že tam raz určite pôjdeme. V máji tohto roku sme sa rozhodli, že je čas ísť tam. Zo sestrou sme nahovorili partnerov a pridala sa aj partnerova mama s bratom. Skupinka 6 ľudí sme sa tešili na náš pobyt. Od začiatku pobytu však boli len samé problémy. Keď sme prileteli, povedala nám nejaká delegátka iného hotela, že ideme do Nour Palace, lebo tam, kde sme mali pôvodnú rezerváciu v Mahdia Palace, nastali nejaké zmeny a nemáme tam voľné lôžka pre nás. Keď vezmete na vedomie, že v partii cestujúcich som ja učiteľka, ktorá z mesačného platu šetrí cca 60 - 70€ na dovolenku, sestra s priateľom študenti, ktorí brigádujú len preto, aby v lete mohli ísť na vysnívanú dovolenku a do vysnívaného hotela, ide vás čert uchytiť, keď vám toto oznámia hneď po príchode. Chceli nám roztrhnúť partiu, že ja s priateľom a jeho bratom budeme v Nour Palace a moja sestra s frajerom v Mahdia Palace. To sme nedovolili, a tak slečna delegátka povedala, že všetci teda do Nour Palace (autobusom, ktorý na nás ani nečakal podotýkam) a na ďalší deň to máme riešiť s delegátom. Opakujem NA ĎALŠÍ DEŇ. Drzosť najväčšieho zrna podľa môjho názoru presúvať ľudí za jazdy, keď sme určite neboli poslední kupujúci a taktiež neprísť v deň príchodu hostí. Milá pani si neodpustila poznámku, že žiaľ, máme možnosť sadnúť na spiatočné lietadlo. Sestre preškrtla tam pred našimi očami ubytovací list s názvom Mahdia Palace a napísala Nour Palace, čo malo svoju dohru na hoteli. Tak sme šli do Nour Palace, lenže sestru nemali v systéme, tak ju tam nechceli ubytovať. Hodinu sme sa hádali na recepcii a recepčný drzý, že za 20 eur. Potom som zistila, že jeden hovorí nemecky z recepčných, tak som mu dosť dôrazne povedala, čo je vo veci a nech zavolá manažéra, keďže nám nikto nevysvetlil, čo je vo veci. Nakoniec nás ubytovali po cca 15:00 a to mal byť prvý deň dovolenky. Na druhý deň sa dotrepal delegát (ktorý je dôležitý podľa mňa len v prvý a posledný deň dovolenky) a hovoril, že medzi hotelmi už nie sú možné presuny, ale že ak veľmi, veľmi chceme, tak sa poradí s kopou ľudí a môže sa pokúsiť. Pri predstave balenia a ďalšieho sťahovania a strate ďalšieho dňa sme to zamietli. Tak sme ostali v Nour Palace a bola to masovka! 1400 ľudí, polka domácich Tunisanov. Jedáleň večne preplnená, neskutočné rady na vodu, na hlavné jedlo, na hranolky, v snack baroch stále plno. Chýbal aspoň malý bar na pláži, pretože po vodu išiel človek sto rokov, personál okrem upratovačiek bol dosť neochotný a drankal peniaze. Plavčík kradol ležadlá, keď boli prázdne a za úplatok ich dával tým Tunisanom, animácie slabé. Pán delegát nám doniesol lieky proti žalúdočným problémom a mne ich prvýkrát predal za 5 €, inej pani za 9 €. Žiadne potvrdenie ani blok nám nechcel dať, takže aj keď sme poistení, tak nám to nie je nič platné, lebo to nemáme ako doložiť. Pán delegát bol jednoducho prvotriedny klamár. Kurzom, akým prepočítaval dináre na eurá a opačne, nerozumel nikto. No hrôza. No ale akože potom sme sa vykašlali na všetko to zlé a hovorili sme si, že izby sú pekné veľké, výhľad krásny, more krásne, ležadlá sme mali stále. Tak sme to inak trosku poňali. Samozrejme, žalúdočné problémy sme mali, počas celého pobytu niekto z nás šiestich. Mne najlepšie zabrala domáca pred každým jedlom malý dúšok a bolo mi fajn. Človek sa odosobnil a povedali sme si, že sme sa prišli opáliť a oddýchnuť si. Posledná noc, resp. deň dovolenky nás dojal tiež, keďže sme odchádzali z hotela o 2:00 a let bolo 5:20. Vstávali sme o 1 a mali zabezpečené malé raňajky (rozumej staré croasanty, ktoré ja ako celiatik nemôžem a jedla som tým pádom až o 9 ráno v BA). Takže to je tiež také blbé, že siedmu noc sme cestovali vlastne domov. čítať celú recenziu
Iva Butovs
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 29.07.2017 Prečítané 1524-krát
100 %
Výborné, vhodný pre rodiny s deťmi, ubytovanie vybavovanie hneď, priebežne, areál hotela krásny, skvostný, bazény čisté, výborní animátori, ktorí zabávali deti aj dospelých celý deň, v areáli je veľa zelene, pláže boli vždy ráno upravené a čisté, krásne more a výborná atmosféra. Na túto dovolenku nikdy nezabudnem. čítať celú recenziu
I.D.
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 29.06.2017 Prečítané 1107-krát
90 %
Hotel čistý. Bez problémov nám vymenili izbu s výhľadom na more. Páčilo sa mi, že nás na pláži neobťažovali maséri a predavači. Strava jednostranná, ale personál príjemný. Na žiadnej dovolenka som nestretla tak super animačný tím. Venovali sa nám celý deň a každý večer sa nám postarali o skvelú zábavu. čítať celú recenziu
Sebokova Agata
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 15.10.2016 Prečítané 1359-krát
93 %
Hotel je 5*, ja by som tiež hodnotila na tých 5*, ale trochu v hoteli rušili domáci, hlavne ich stravovacie návyky a ich kultúra stravovania. Ale sú to tiež ľudia a pre ich zvyky sme si dovolenku nekazili. Let trvá asi 2 hodiny, z letiska transfer asi hodinu a pol. V areáli sú aj bazény. čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 21.08.2016 Prečítané 880-krát
50 %
Hotel bol ok. Pláž neupratali za celých 15 dní. Zaplatili sme si ultra all a bolo to ako plná penzia. Raňajky o ničom, obedy a večere by sa dalo aj nájsť, keby sa vám ušlo, 85% bolo pažravých domácich, takže ste museli čakať, kedy prinesú ďalšie (20 min. alebo vám zahlásili finiš. Nikdy viac. čítať celú recenziu
Denisa
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 01.08.2016 Prečítané 899-krát
83 %
Tento hotel je nádherný, čistý, izby sú veľké a stále upratané. Najlepší na celom hoteli je personál, ktorý je stále usmievavý a ústretový. Strava bola OK. Niektoré jedlá boli štipľavé, ale bolo vždy z čoho vybrať. Koláče boli úplne super. Mne chýbalo grahamové pečivo na raňajky, ale inač OK. Na večeru bola zmrzlina. Hotel mal len jeden vonkajší bazén a ten bol 150cm hlboký. Detský bazén bol veľmi malý. Pláž bola úžasná a strážená policajtmi aj v civile. Tento hotel určite odporúčam a aj napriek dlhému transferu, by som sa do tejto oblasti určite vrátila. čítať celú recenziu
Vladimír B.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 31.07.2016 Prečítané 356-krát
97 %
Hotel veľmi pekný, izby denne upratané, okolie čisté a upravené, more krásne a čisté, pláž pravidelne uprataná. Transfer z letiska v Monastire cca 1 hod. Ubytovaní sme boli hneď po príchode do hotela. Personál veľmi milý, takisto aj čašníci v jedálni. Pre deti výborné tobogany, strážené plavčíkom, takisto na pláži množstvo plavčíkov a ochrankárov. Strava veľmi dobrá, široký výber všetkého, trocha viac korenistá. Ovocia dostatok aj pitnej vody vo fľašiach. Večerná diskotéka pre deti, neskôr program pre dospelých. Všetko OK. čítať celú recenziu
Jozef Halás
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 26.07.2016 Prečítané 376-krát
80 %
Hotel veľmi pekný ... zaslúži si 5 hviezdičiek ... izby čisté, každý deň upratané, more teplé, čiste ... krásny biely piesoček ... Jedlo chutné, trošku pálivé, ale len niektoré jedlá ... a na dovolenke sa nám veľmi páčilo ... na druhé leto sa tam určite vrátime... čítať celú recenziu
sisa
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 24.07.2016 Prečítané 335-krát
67 %
Hotel dobry, upratovanie kazdodenne, stiplave jedla, plny hotel - vela domacich, studen. more, vlny, stupne len 28st, lezadiel dost, komare ziadne. čítať celú recenziu
Dusan
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 12.10.2015 Prečítané 492-krát
67 %
Hotel na dobrej urovni, bol vhodny aj pre rodiny s detmi. Transfer trval z letiska do hotela 1 hod. Ale sme to ani nepostrehli, lebo sme mali dobreho delegata, Tunisana. Doporucujem kazdemu. Ubytovani sme boli behom 5 min. Deti maju velke tobogany. Deti mali kazdy vecer program. More bolo ciste a teple. čítať celú recenziu
Ing. Ján P.
Termín pobytu: Apr 2015 Recenzia pridaná 02.05.2015 Prečítané 2094-krát
93 %
Tento hotel sa mne a mojej rodine veľmi páčil, nám sa v Tunisku veľmi páči, chodievame až 2x za rok. Hotel sme si vybrali na základe dobrých recenzií a naozaj som bol prekvapený. Hotel si naozaj zaslúži 5, je krásny, čistý a luxusný. Veľmi sa nám páči bazén a to more, to je niečo nádherné. Bol síce apríl a more bolo chladné, ale pláž upratovali každé ráno, aj keď skoro na pláži nikto nebol. Naozaj v lete sa tam vraciame zas! čítať celú recenziu
Maja
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 23.04.2015 Prečítané 1849-krát
47 %
Cistota ako tak. Dva mesiace predym sme boli v Egypte Caribbean a to sa stym nedalo porovnat. Plesen a vlhko v izbe. Areal super, jeden bazen OK, dobre detske animacie... velmi mala plaz, lezadla tvrde, osusky davaju pri recepcii 500 metrov od plaze. čítať celú recenziu
Michaela Šimonová
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 29.03.2015 Prečítané 148-krát
100 %
S celkovým pobytom vyjadrujeme veľkú spokojnosť. Všetko dopadlo podľa našich očakávaní. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 31.01.2015 Prečítané 1834-krát
90 %
Tento hotel môžem iba odporúčať. Boli sme v ňom už dvakrát a máme kúpenú dovolenku už aj v júli 2015 a samozrejme Nour Palace. V hoteli je úžasná čistota stalo sa aj mne, že som hlavou narazil do skla, čo som ho ani nevidel. Oproti recepcie je vnútorný bar, kde počas dňa dostanete všetky druhy nápojov a majú pripravenú minerálku v pet fľašiach sýtenú aj nesýtenú, ktorú ste si kľudne mohli zobrať na izbu. Po večernom programe vonku je možnosť zábavy na diskotéke v hoteli až do neskorého rána resp. prítomnosti hostí. Na záver: Hotel je čistý, strava výborná more nádherné programy super aj pre najmenšie deti je postarané je tam Mango Klub, kde malé deti môžete nechať ako v škôlke. Treba skúsiť a určite pôjdete domov s pocitom krásnej dovolenky. čítať celú recenziu
Zita
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 02.11.2014 Prečítané 1402-krát
80 %
Cisty hotel s kazdonenym upratovanim. Super animatori, kazdy den bol novy a novy program pre deti a aj pre dospelych. Vyhlad sme mali na more aj bez zaplatenia izby s vyhladom na more. Mily personal. Vrelo odporucam kazdemu, aj ked sme predtym na Tunisko poculi len zle ohlasy. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 30.10.2014 Prečítané 1301-krát
87 %
Hotel veľmi vhodný pre rodiny s deťmi, detský bazén, veľký plavecký bazén a bazén s toboganmi za poplatok na celý deň - nám to nevadilo. Výborní animátori na pláži aj pri bazéne, veľmi príjemní a nevtieraví, na druhej strane celodenný program, všetci informovaní a kto mal záujem, zúčastnil sa. Pláž absolútne najkrajšia z doterajších dovoleniek, mušle, kam ste sa len pozreli, more s pozvoľným vstupom do mora, pláž strážená - hodnotím vynikajúco. Strava primeraná, výber dostatočný, pre deti množstvo zmrzliny. Izby obrovské. čítať celú recenziu
Darina
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 10.10.2014 Prečítané 1318-krát
79 %
Hotel bol primeraný počtu hviezdičiek v Tunisku. Transfer trval okolo 50 min. Nakoľko sme mali zaplatený výhľad na more, izbu sme dostali pomerne rýchlo. Bola čistá a denne uprataná. Zariadenie primerané. Strava pestrá denne bolo z čoho vyberať. Jediným nedostatkom bolo málo ležadiel na pláži a bolo nutné každé ráno obsadzovať uterákmi. Animátori sa nám už zdali unavení a programy slabšie, ale to nám dovolenku nekazilo. Pláž bola nádherná plná mušličiek a teplé nádherné more. Tunisko nás prekvapilo príjemne. čítať celú recenziu