82%
Hodnotenie

Mövenpick Resort & Marine Spa Sousse recenzie 

  • Tunisko
  • Tunisko
  • Tunisko pevnina
  • Sousse
28 °C
teplota vzduchu
24 °C
teplota vody
2:00 h
dĺžka letu
cca 2:30 h
Od letiska
Odporúčanie 78 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 88 %
Izby 85 %
Strava 73 %
Personál 78 %
82%
Celkové hodnotenie
113 recenzií
Božena Húserková
Termín pobytu: Máj 2019 Recenzia pridaná 09.06.2019 Prečítané 211-krát
100 %
Hotel je v krásnom prostredí. Piesočná pláž, bazény. Príjemný, slušný personál. Ďakujem pánovi M. Wardani za jeho priateľský prístup na vysokej úrovni. Z izieb je výhľad na more. Raňajky mi veľmi chutili. Izby boli čisté. Pobyt bol úžasný. Tento hotel rada navštívim znova. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 19.09.2014 Prečítané 1346-krát
60 %
Hotel je od letiska asi 30km, ubytovani sme boli hned. Welcome drink pri prichode sme od nikoho ponuknuty nedostali, napriek tomu, ze dzban s poharmi tam pripraveny mali. Osobne by som s vdakou odmietla, len nerozumiem principu niekomu ano/niekomu nie. Kto bude chciet podplatit recepcnych za ucelom dostat lepsiu izbu – dali sme 50 eur, co im bolo malo. Za 150 eur by to vraj slo. Ked sme odmietli a hned po nas isli kamaratky, uz im stacilo aj 100 eur do vacku ☺ Nebat sa vsak tych izieb do ulice, ak su na vyssom poschodi tak nie je pri zavretom okne pocut ruch z ulice, hudba vyhravajuca zdola je celkom fajn. Postel fantasticka, vyborne sa na nej spi. Je to na vyzor velmi pekny hotel, cistota vo verejnych priestoroch tak isto celkom ok. Vsade je vsak pustena dost silna klima, hlavne v sushi restauraci /tam je to ako v mraziarni a treba sa velmi dobre obliect/. Dva bazeny pre dospelych s virivkami, jeden so slanou vodou a druhy so sladkou vodou, bazen pre deticky /tych tam bolo celkovo dost malo, takze okolo ich bazena boli stale lehatka volne/. Hotel strazi ochranka ako zvonku, tak zvnutra. Nie je to typ hotela s hlucnymi animaciami, vsetko tam prebieha v tichosti, co je velmi fajn pre osoby, ktore animacny program velmi nemusia a uprednostnuju pokoj. Poloha je v centre mesta, takze vecer moznost ist na prechadzku, hned blizke okolie hotela je vsak odpudive a s malym poctom obchodov, cize tych par darcekov ako magnetky atd je mozno lepsie vybavit na letisku kde vobec nie su drahsie. Papucky a zupan na niektorych izbach su a inde nie. Zrejme to zalezi od upratovacky, ktora ma izby na starosti. Hotel si titul “luxusny” v ziadnom pripade nezasluzi. Vyzera dobre, ale sluzby to kazia. Nie som nejaky extra narocny cestovatel a skor ozeliem starsiu izbu kde travim iba noc, ked mam vyborne sluzby, stravu a vsade cisto. Tu je hlavnou devizou pekny vzhlad hotela, ale sluzby podpriemerne v porovnani s inymi hotelmi rovnakej cenovej kategorie. Uz by som sa sem nevratila. Je to skoda, pretoze jeho poloha blizko pri letisku je skvela a naozaj je velmi pekny. čítať celú recenziu
Delfínka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 30.08.2014 Prečítané 857-krát
90 %
Z letiska do hotela sme sa dostali asi za 30-40 minút, ubytovaní sme boli hneď. Krásne, čisté bazény, aj pláž. Chýbali nám animácie, okrem vodného aerobicu tam neboli žiadne - večer po prechádzke v meste a po sedení v bare, bola nuda. Hotel a vybavenie bolo super. čítať celú recenziu
ASabína
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 906-krát
80 %
Je to úžasný hotel, a preto si dovolím nesúhlasiť s predošlými negatívnymi recenziami. Hlavne, čo sa týka pláže - je ozaj veľmi čistá, každé ráno upratali, nakoľko ani raz som neregistrovala žiadnu špinu alebo smetie, či už po turistoch alebo zvieratách (ťavách...) popri tom je kľudná, bezpečná, lebo je ohraničená a nepustia tam žiadnych miestnych vtieravých plážových predajcov... Tak isto nesúhlasím s tvrdeniami, že personál je zlý! Naopak, sú veľmi vnímaví, usmievaví a priateľskí, to že nie vždy stíhajú sa nečudujem, veď ani oni nie sú stroje. Napr. fúzatý pán v plážovom bare bol najlepší, bez pýtania ma prekvapil s miešaným drinkom, po kávičke... alebo pán s klobúkom pri bazéne stále odnášal a prinášal drinky...aj na pláž! a bez príplatkov! Nedostatky vidím skôr v tom, že k hlavnej reštaurácie mi chýbala vonkajšia terasa - a to len na margo toho, aby som nepísala len samé chvály. ;) A nakoniec len toľko, aby tento hotel vyhľadávali skôr páry a nie rodiny s deťmi, nakoľko chýba animačný program - ktorý nám osobne vôbec nechýbal. čítať celú recenziu
Stanislav
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 28.06.2014 Prečítané 1432-krát
43 %
hotel je na prvý pohľad pekný, ale tých sklamaní bolo viac. Všade v interiéri sa fajčí, to bolo pre nás obrovské sklamanie. V hoteli bola všade zima a vonku maximálne teplo. Ten, kto nastavoval klímu nemal všetkých pokope. Po pár dňoch, každý v reštaurácii kýchal. Služby hotela využíva veľa domácich, kto nie je zvyknutý na ich správanie, môže ho to otravovať (ženy sa kúpu oblečené, deti sú dosť hlučné) čítať celú recenziu
Iveco
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 05.09.2013 Prečítané 1230-krát
63 %
Hotel je pekný, ale služby nič moc. Na izbu sme čakali skoro štyri hodiny, neochota. Človek sa dočká, keď si niečo objedná a všade je špina, smetie a smrad, som s toho sklamaná, že ľudia ktorí tam žijú, ako si necenia, čo tam majú. More je teplé ale špinavé po búrke. čítať celú recenziu
Marianna
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 13.07.2013 Prečítané 1318-krát
90 %
Krásny moderný luxusný hotel so službami na vysokej úrovni, najlepší aký som zatiaľ videla, určite odporúčam. Vynikajúca strava, krásne prostredie, hotelová bezpečnostná služba zabezpečuje, že Vás nikto nebude otravovať ani na pláži. Hotel je kľudnejší, animácie boli slabšie. čítať celú recenziu
Júlia K.
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 02.09.2012 Prečítané 1144-krát
69 %
Dojem je fajn,hotel je naozaj pekný,ale veľa vecí nás sklamalo,mne osobne vadil veľký počet domorodcov v hoteli a hlavne tých zahalených žien,cítila som sa ako na dovolenke v Iraku a nie v Tunise. Vadilo mi umiestnenie hotela,ak nedostanete izbu s výhľadom na more,čo isto nedostanete,tak máte o zábavu postarané. Veľký hluk. Sklamal ma platený minibar a miestami keď som si pýtala vodu vo fľaši,som sa cítila ako keby som ich prosila o zlato,neochota a hlavne v bare oproti recepcii. Na to,že sme boli v takom hoteli akom sme boli,ma sklamalo veľa vecí a z toho vyplýva že sa tu nielenže nevrátim,ale už určite nenavštívim Tunis. To je všetko. čítať celú recenziu
monika a., levice
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 25.08.2012 Prečítané 925-krát
49 %
hotel je velmi pekny novy ale sluzby na urovni trojhviezdickove hotela.neodporucame nikomu tento akoze luxusny hotel pretoze si toto oznacenie nezasluzi a uz vobec nie po tomtrapase z ibami a cakanim na recepcii čítať celú recenziu
Karol U., Košice
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 13.07.2012 Prečítané 1515-krát
95 %
Tento hotel nemá konkurenciu v okolí a tomu zodpovedá aj cena, ale určite stojí za to. Odporúčam sledovať ceny u viacerých CK. Delegátka Petra bola na jednotku. čítať celú recenziu