80%
Hodnotenie
80%
Hodnotenie
Tunisko Tunisko
 Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet  Tunisko, Tunisko pevnina, Hammamet

Medina Solaria & Thalasso recenzie 

Medina Solaria & Thalasso recenzie 

2:00 h
22 °C
22 °C
16 °C
cca 1:30 h
cca 1:30 h
535 €
535 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 85 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 70 %
Izby 82 %
Strava 80 %
Personál 87 %
80%
Celkové hodnotenie
26 recenzií
Paula
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 22.09.2014 Prečítané 721-krát
70 %
Túto dovolenku som si vybrala úplne náhodou, veľmi sa mi zapáčil hotel a bolo. :D Bola som spokojná úplne so všetkým (to, že bolo more špinavšie, mi vôbec nevadilo, pretože kde sú živočíchy, ja nemusím. Hotel bol krásny, veľký, ľudia veľmi priateľskí, izby čisté, vydezinfikované každý deň, všade bola vôňa, izby mramorové, nábytok pekný, stolík konferenčný aj písací. Nič viac sme ani nepotrebovali. Balkón pomerne veľký, ktorý sme využívali minimu, pretože sme nefajčiarsky pár. Tento hotel odporúčam jedine ako all inclusive (jedlá od výmyslu sveta- či raňajky, obedy, večere!) Nápoje sú drahé, minuli by sme kopec peňazí len na ne. Pred dovolenkou, čo som si prečítala tieto komentáre, čo sú tu bola som zhrozená !!! Napríklad - najhoršia dovolenka, nikdy viac, neodporúčam, otras, hrôza....atď. Nič z toho nie je pravda, nafúkaní Slováci, ktorí majú doma pomaly nasr.... a na dovolenke sú veľmi, ale veľmi nároční, takých zbožňujem...Animátori zabávali tých, ktorí sa chceli baviť. Bazén pri hoteli krásny, veľký rôznorodý, na každom rohu v hoteli boli bary, reštaurácie, občerstvenia...skutočne nemám čo vytknúť...myslím, že sa tam za pár rokov opäť vrátim. čítať celú recenziu
Renáta
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.09.2014 Prečítané 634-krát
73 %
Ani neviem ako začať. Pre dovolenku v tomto hoteli sme sa rozhodli po odporúčaní pracovníčky cestovnej kancelárie. Hotel ako komplex - krásny. Personál ústretový a milý. Kuchyňa - super. Kameň úrazu - pláž. Jedným slovom otrasné. Za 11dní dovolenky sme boli 2x pri mori. Prvýkrát sme sa odvážili po piatich dňoch, aj to približne 200 m od našej pláže, kde sa dalo ako tak okúpať. Druhýkrát sme sa brodili v riasach na našej pláži. Celú dovolenku sme preto strávili pri bazéne. Nebolo nám zle, no takto sme sa mohli slniť aj na Slovensku. Inak tobogany sú mimo hotela, takže cestovné kancelárie zavádzajú alebo majú nedostatočné informácie. Mne sa Tunisko ako krajina páči svojou exotikou, no toto bolo pre mňa veľkým sklamaním. čítať celú recenziu
Renáta
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 01.09.2014 Prečítané 549-krát
63 %
V Tunise som bola teraz prvýkrát. Keď som si po pár dňoch zvykla ako tak na smrad z koní, ktoré ťahali vozy, zaparkované boli pri hoteli a močili na cestu, tak to bolo dobré. :) Transfer trval asi hodinu a pol, ubytovaní sme boli hneď. Strava bola naozaj fajn - vajíčka na raňajky, sladké pečivo, palacinky, polievky, rôzne druhy mäsa. :) Nápoje boli tiež pestré, dokonca sme mali v all inclusive aj miešané nápoje, vždy sme mali k dispozícii vodu v plastových fľašiach. Čašníci ochotní, získali sme si aj kamaráta, animátori úplne zlatučký - vďaka nim bola táto dovolenka naozaj super, aj napriek špinavému moru (riasi, vyplavené medúzy, odpadky), pretože pri bazéne bola aspoň hudba a zábava s animátormi. :) čašníci nám do bazéna doniesli aj nápoje :) toto by som ani pri mori nemala, večer sme sa tiež nenudili, nakoľko sa hotel nachádza v mestečku mohli sme sa prejsť po promenáde. Asi 5minút chôdze bol prístav, kde boli krásne lode aj pirátske, rôzne obchodíky, nakupovalo sa najlepšie v obchodoch, kde boli pevné ceny, pretože tovar bol oveľa lacnejší a nebolo potrebné sa trápiť pri zjednávaní ceny, takže na tržnicu sme už potom vôbec nechodili :), ako som už spomínala na začiatku, smrad v krajine a odpadky tam síce sú, ale asi by som sa aj napriek tomu do tejto krajiny, presnejšie do tohto hotela, vrátila :), keď som už sedela v autobuse na ceste domov, bolo mi naozaj smutno. Personál sa s nami prišiel rozlúčiť až k autobusu. :) čítať celú recenziu
Lucia Šnircová
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 31.08.2014 Prečítané 533-krát
70 %
Hotel je v celku čistý, ale zle situovaný, personál usmievavý a ochotný pomôcť aj bez všimného. Transfer z letiska je cca 1,5hod. - ubytovali nás hneď, ako sme prišli. V meste sa dá v pohode nakúpiť. More nevhodné pre deti nakoľko je špinavé a plné odpadkov. Areál hotela je pekný a veľký ako aj hotelový bazén, tam sa deti vyšantili aj na malom tobogane. Animácie pre malé deti pri bazéne asi vôbec - myslím, že len diskotéka večer, ktorá trvá niekoľko minút. Ale pre také väčšie deti a dospelých v pohode, šípky, lukostreľba, futbal, vodné pólo, volejbal, gymnastika vo vode. Animácie pre dospelých večer veľmi slabé a väčšinou až nudné - trvali asi pol hodinu a dosť. čítať celú recenziu
Ladislav
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 28.08.2014 Prečítané 501-krát
63 %
Ahojte, Tunis sme si vybrali kvoli moru, zial, boli sme sklamani. Plaz pri tomto hoteli je hruza, ak pridete v case prilivu, tak ockavajte tolko rias, ze do mora sa ani nedostanete. K tomu more vyplavuje aj kopec smetia, papiere, sacky a kadeco ine, najhorsie je, ze domaci sedia a cakaju a nic s tym nerobia. Po staznostiach prisiel bager a zaoral riasy spat do mora, takze to neupratali, ale zaorali. Pred hotelom stoja konske povozy a kone mocia na cestu, co smrdi strasne, opat domaci to nechaju len tak. Ak uz mate kupenu dovolenku, tak jedna rada, nedavajte pri prichode na recepcii ziadne peniaze, nedostanete lepsiu izbu. Inac strava bola super, ale kedze sme sli kvoli moru, celkovo hotel neodporucam. Za tie peniaze si mozete dovolit nieco lepsie. Celkovy dojem z hotela tak 3*. čítať celú recenziu
Ludovit
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 25.08.2014 Prečítané 601-krát
46 %
Nic proti hotelu, je dobry, ale nezasluzi si pat hviezdiciek. Postaveny je na nespravnom mieste pri mori, ktore je neskutocne spinave vratane plaze. Neda sa kupat a ani plavat v mori. CK prezentuje tento hotel ako novinku a vraj tu prezijete krasne dovolenkove tyzdne, na ktore budete radi spominat. Nech to skusia najprv na vlastnej kozi. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 598-krát
70 %
Cesta s letiska trvala asi 1 hod. Ubytovaní sme boli hneď. Poslíček nás zaviezol do izby a bol tam s nami až pokiaľ sme mu nedali bakšiš. V hoteli bolo vždy čisto, bazény pekné a taktiež čisté a aj prostredie. Animácie večer super a aj pri bazéne. :) čítať celú recenziu
Zdenka
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 17.08.2014 Prečítané 666-krát
60 %
Moje odporúčanie je: hlavne neporovnávať s Tureckom, ale ani Egyptom, Gréckom. atď. Lebo len sa zbytočne nas..... Všetky negatívne recenzie písané nižšie sú naozaj pravdivé. Ak sa však dokážete povzniesť nad niektoré skutočnosti a veci brať s úsmevom, bude to celkom fajn dovolenka. (no samozrejme posledná v Tunise) čítať celú recenziu
Ivan
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 15.08.2014 Prečítané 655-krát
73 %
Mám skúsenosti s cestovaním a bývaním v rôznych arabských krajinách. Hotel S&T je na arabské pomery veľmi dobre udržiavaný, pomerne čistý (v hoteli sú holuby, ktoré sa chodia kúpať a piť do okrasného bazéna, ktorý je pri jeho zadnom okraji plný trusu), personál príjemný. Za mierny bakšiš nám vždy obsadili náš stôl a nikoho k nemu nepustili, nápoje prinášali okamžite. V rámci all inclusive je možnosť neobmedzeného počtu vstupov do miestneho aqualandu a zábavného parku Cartageland, kde niektorým turistom prekážalo, že sú tam aj domáci, ale nám to nevadilo. Skôr nám vadilo množstvo ruských turistov, ktorých našťastie priamo v hoteli nebolo veľa (pozor na hotel Safa, ten je ich plný). čítať celú recenziu
martinm
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 12.08.2014 Prečítané 602-krát
57 %
Tento hotel sme navstivili ako 4 clenna rodina, no ako by povedala nasa "ludska" slovenska sprievodkyna 4 kusy. Hotel je sam o sebe pekny, ak pri prichode date 10 eur do pasu, tak mate aj krajsie izby. Co sa tyka stravovania, chutovo vyborne, no stale to iste. Personal uchylni, otocia sa aj za 13 rocnym dievcatom, pokial im nedate zopár dinarov, ledva sa vam pozdravia a to nehovoriac, ak pre vas nieco banalne urobia, co by malo byt samozrejmostou a nic im nedate, tak na vas po cely pobyt zazeraju. Ani chodbou hotela neprejdete s kludom, lebo kazdy den aj trikrat vas tam nahana dotieravy chlapik, aby ste isli na jeho spoznavacie vylety popripade stvorkolky. Bazény super. Animacny program nezaujimavy a kratky. No a teraz kapitola sama o sebe - plaz. Hned ako ste vysli z hoteloveho komplexu smerom na plaz, ovalil vas v 40* teplote smrad rozkladajuceho sa mocu a vykalov z koni, ktore stoja hned oproti hotelu na ceste, cez ktoru sa snazite, co najrychlejsie prejst, aby vas nejaky kreten v aute nezrazil, kedze za to, ako tam jazdia, by som im nedal rodny list a nie to este vodicak. Ak sa dostanete konecne na tu druhu stranu, uvita vas beach bar, v ktorom vam ponuknu na vyber jedno pivo alebo tri druhy nealka. Ako snack pri plazi sa podava vyschnuty rozok so sunkou. Hned ako prejdete cez beach bar, caka vas nemile prekvapenie - smradlave riasy, cierna voda, nanosy, plastove flasky, igelitky. Cez to vsetko sa musite brodit minimalne dva tri metre, aby ste konecne dostupili na piesok. Koniec koncov hotel to mal tak super premyslene, ze nam tam prichystal dve lopaty, aby sme si vykopali cesticku sami, zatial co lenivy hotelovy personal namiesto toho, aby to oni robili celu noc, sa vas tam bude nasrateho pytat, ako sa mate a ci ste spokojni s dovolenkou. Okolie komplexu je smradlave po konoch, spinave, obcas sme mali pocit, ze sme zabludili do jednej obrovskej romskej osady. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 10.08.2014 Prečítané 644-krát
90 %
Hotel je pekný, strava výborná, personál prívetivý. Ubytovanie prebehlo rýchlo a bez problémov. V blízkosti hotela nájdete všetko od obchodov, trhoviska, prístavu, reštaurácie, všetko, čo potrebujete. Animácie mierne infantilné, ale dali sa pozrieť pri koktailoch:), cez deň animátori toho robili dosť... šípky, lukostreľba, futbal, vodné pólo. Hotel určite odporúčam. čítať celú recenziu
Rudolf Štilhammer
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 10.08.2014 Prečítané 620-krát
67 %
Hotel pekný, bazén čistý, možnosť využiť vstupy do aqualandu, v čase ramadánu otvorený od 11:00 - do 17:00 - na leto dosť málo, jedlo výborné. Ťažkosti sme nemali, ale po raňajkách sme brali probiotikum biopron forte, personál príjemný, izby upratané každý deň, možnosť nákupov v obchodnom dome hneď za hotelom, pláž špinavá! Jednoznačne odporúčam výhľad na more, lebo výhľad do vnútra bol špinavý od holubou. Jednoznačne Tunis, len 5 hviezd, horel. Odporúčam ísť na večeru Šeherezádu, super zážitok, len jedlo slabšie, nápoje platené. čítať celú recenziu
ESP
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 05.08.2014 Prečítané 652-krát
77 %
Hotel krásny, bazén čistý, možnosť využiť vstupy do aqualandu hneď za hotelom po celý týždeň, jedlo výborné, ľad robený z balenej vody - žiadne, žiaľ. Ťažkosti sme nemali, personál príjemný, izby upratané každý deň, možnosť nákupov v obchodnom dome hneď za hotelom, pláž špinavá! čítať celú recenziu
nellaw
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 28.07.2014 Prečítané 810-krát
87 %
Hotel naj, čo som vyskúšala v Tunisku. Naj personál, ochotný, úslužný, milý, priateľský! Izby čisté, strava bezkonkurenčná, bazénový komplex pekný, more v pohode:). čítať celú recenziu
Zuzana Blusková
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.07.2014 Prečítané 917-krát
80 %
S transferom treba počítať, keď chce človek vidieť krásne miesta, do arabských krajín je vhodnejšie chodiť so staršími deťmi, ale užili si to mladšie deti. Nemali sme žiadne zdravotné problémy. Bola úžasná atmosféra, veľkolepý hotel, všade čisto. Milý personál, niekde som čítala, že si vynucovali sprepitné, nie je to pravda, kto chcel ocenil, kto nie, neocenil. Holubov bolo v okolí hodne, aj sem-tam terasku okakali, ale vždy to bolo na druhý deň odstránené. Krásne veľké izby, štýlový exotický nábytok, paráda. Bazény krásne, menší sklamátor bola zo začiatku pláž, pretože more donieslo riasy a aj odpad, ale behom 3 dní pláž vyčistili a tiež more sa samo čistilo, bolo nádherné, tyrkysové a priezračné, odporúčam zotrvať minimálne 10 dní, sedem nám bolo málo. čítať celú recenziu
Rudolf Podkrivacky
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 12.07.2014 Prečítané 937-krát
67 %
Recenzia nizsie to vystihuje. Ludia mimo komplexu otravni. V hoteli personal za vsetko caka dinare, a potom pytaju viac a drzo. Stale tam fuka, treba si zobrat svetrik na vecer vonku na program. Animatori sa snazili a Murat najviac vie 7 jazykov aj cesky a slovensky. čítať celú recenziu
Eva C.
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 09.07.2014 Prečítané 1160-krát
47 %
Hotel nie je vhodny pre rodiny s detmi a mladu generaciu. Izby boli ciste. Balkony znecistene od holubov. Animatorske programy velmi zastarale a trapne. Pred hotelom stoja koce s konmi. Neskutocny zapach. Hotel ako budova pekna. Restauracia dost spinava. Celkove hodnotenie slaby priemer. čítať celú recenziu
zdenka
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 28.06.2014 Prečítané 1034-krát
77 %
veľké sklamanie. Podľa fotiek vyzerá oveľa honosnejšie a luxusnejšie s tobogánovým komplexom pre deti a taktiež okolie hotela, záhradná časť sa javí tiež rozsiahlejšia. cestovnej kancelárii nám veľmi "chytrá a drzá" predajkyňa cez telefón akosi pozabudla povedať, že na obrázkoch z ich katalógu a inter. stránky k hotelu nie je zobrazený tobogánový komplex priamo z hotela /čo rozhodlo o výbere našej dovolenky/ ale z Aquaparku, ktorý sa nachádza cca 10-15min. chôdze od hotela. Tam sme boli len raz a asi 20min. pretože do komplexu majú prístup i domáci, ktorých tam bolo neúrekom. Odišli sme hlavne aj kvôli otravnému a neustálemu pískaniu mladíkov, ktorí tam robili akože plavčíkov a zrejme v rytme hudby tam skôr potancovávali a zbytočne vypiskovali. Nejednalo sa ani o veľké centrum, skôr veľmi malé, kde viac tobogánov vychádzali z jedného rovnakého miesta. Taktiež miesto na sedenie ste si museli zaplatiť. Ďalej ste mali v cene zábavné centrum, hned vedľa Aquaparku, kde pozor. malé detičky majú zákaz avšak toto Vám povedia až potom čo si s nimi odstojíte pol hodiny v rade pri niektorých atrakciách. Zabudnú Vám to "nejako" povedať ale lístky za ne zoberú. Cestovná kancelária nám oznámila, že blízko hotela sa nachádza i skoro najväčšie ZOO v Tunise, kde po preverení na recepcii, že ZOO je cca 45km od hotela, sa nám to nejavilo ako najbližšie najmä keď sme informáciu uvítali ako plus pre detičky. Hotelový interiér bol dosť neprehľadný a chaotický, na začiatku sme pomaly potrebovali mapku, kde sa čo nachádza. Veľmi zle pooznačované. Aquapark, Zábavný park sme mali mať neobmedzene zdarma a kedy sme chceli, kde nám však na recepcii povedali opak. raz za týžden. Celkový dojem z hotela bol pre nás sklamaním a to najmä zábavným vyžitím pre deti, kvôli ktorému sme hotel vybrali. Nakoniec všetko bolo zavádzajúce a to najmä zo strany cestovnej kancelárie. Treba si dať na toto pozor aby ste aj vy v hoteli nečakali niečo, čo tam ani nie je. čítať celú recenziu
Nela
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 24.06.2014 Prečítané 1133-krát
83 %
Kvalita hotela na vysokej úrovni, vykryla prípadné nedostatky Tuniska ako krajiny. Hotel čistý, izby rovnako, veľmi pekné. Personál veľmi ochotný (niekedy až príliš), služby all inclusive veľmi príjemné, strava pestrá, vždy toho bolo veľa na výber. Hotel má nádherný bazénový komplex s pool barom. čítať celú recenziu
Lazár
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 08.01.2014 Prečítané 2049-krát
80 %
Dovolenka bola super. Hotel je ohromný, pôsobí veľkolepo už pri príchode na toto miesto. Kúsok od hotela je krásna piesočnatá pláž, pomerne čistá s krásnym morom. Pre tých, ktorí hľadajú ruch máme skvelú správu. Hotel je vybudovaný neďaleko centra mesta Yasmine Hammamet. V meste je aj veľa historických pamiatok. Hotel je nový. Do prístavu Medina to je len pár krokov, skutočne krásne miesto, najmä keď zapadá slnko. Výhodou je letisko len pár kilometrov od hotela, ale nebolo rušné a nekazilo nám atmosféru dovolenky. Hotel bol klimatizovaný. Dalo sa pripojiť na internet. Za pripojenie sa platí. Hotel má aj svoje parkovisko. Boli tu ubytované aj rodiny s deťmi. Pre menšie deti tu je miniklub a detské ihrisko. Personál bol priateľský, pomohli nám, keď bolo niečo treba. Nebol problém sa dohovoriť. Všade udržiavali čistotu. Naša izba bola stále uprataná, uteráky pravidelne menili. Hotel má aj svoj animačný tím, ktorý sa skutočne snažil. Jedlo bolo veľmi dobré, podávali ho formou švédskych stolov. Každý večer sa orientoval na nejakú kuchyňu, takže pestrosť bola výborná. Každý si pochutnal. Hotel má aj posilňovňu a krytý bazén, takže sa nenudíte ani počas horšieho počasia. V areáli sú 2 bazény, jeden je detský. Je tu aj tobogan. Všade bolo dosť ležadiel a slnečníkov. Dovolenku na tomto mieste odporúčame všetkým. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia