77%
Hodnotenie

Marhaba Club recenzie 

  • Tunisko
  • Tunisko
  • Tunisko pevnina
  • Sousse
28 °C
teplota vzduchu
24 °C
teplota vody
2:00 h
dĺžka letu
cca 2:30 h
Od letiska
Odporúčanie 72 %
Poloha 83 %
Izby 75 %
Strava 70 %
Personál 77 %
77%
Celkové hodnotenie
61 recenzií
Denisa
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 15.07.2019 Prečítané 142-krát
37 %
Tento hotel je vlastne rezort, kde Vám na SK ukážu nádherné izby a keď prídete tam, tak Vám hotel dá izbu podľa toho, ako oni chcú. My (všetci Slováci) sme dostali izby v záhradných dvojposchodových budovách, kde teplota v izbe bola cez 30 stupňov aj počas zapnutej klímy. Izbu sme menili trikrát kvôli klíme a odpoveď opravára bola hučí, fúka, tak ide. čítať celú recenziu
mirec
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 23.06.2015 Prečítané 491-krát
93 %
Hotel celkovo, udrziavany, cisty, izby kazdodenne upratane, osusky a uteraky tiez, strava fajn, da sa vyberat, plaz treba obcas prebehnut od rias, bazen v poriadku, ale s pribudajucim casom dovoleniek menej miesta, z mojej strany ziadne negativa, urcite doporucujem. čítať celú recenziu
ada
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 21.06.2015 Prečítané 496-krát
60 %
Boli sme v Tunisku 6-ty krat, ale toto bolo najhorsie, club ma 4hviezdicky neviem, ako ich ziskal, izby hodnotim na dve hviezdy, strava katastrofalna, spina, jedlo na obed maso jeden druh, krvave ryby opekali, pohare spinave, chybali lyzice, pribory, kolaciky len tri druhy, ale casnici usluzni, na siesty den sme zacali vsetci zvracat, hnackovat - ale z tej spiny sa ani necudujem, vsetci cakaju na tringelt, ale boli aj pozitiva, bazen a okolie nadherne, plaz cista, nadherna, animatori boli super, len ak mate zaplatit 2000€ za 7 dni pre dvoch dospelych a dve deti a styri hviezdicky, predstavujete si aj uroven, inak... boli sme 5krat v 4 hviezdickovom hoteli a vyzeralo to uplne inac a nikdy nam nebolo zle. čítať celú recenziu
olinkos
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 22.09.2013 Prečítané 1413-krát
87 %
Rezort sa skladá z 3 hotelov: Marhaba, Neptun a Marhaba Club. My sme bolo ubytovaní v Marhaba Clube. Služby, ubytovanie, strava, pláž i more boli super. V pekne upravenom areáli sú dva bazény - jeden s toboganmi, druhý s aquabarom. Pri oboch sú ešte bary. Na pláži je snackbar. So všetkým sme boli spokojní. čítať celú recenziu
Lenka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 25.07.2013 Prečítané 1200-krát
70 %
Hotel ako celok bol celkom ok, ale mínusy tohto hotela vidím hlavne v kvalite ubytovania a čistote jedálne a trošku neupravenej časti , , pozemku, , hotela. Jedlo bolo také obyčajné, nemám tam moc, čo vytknúť, keďže je to veľmi subjektívna vec, ale jedáleň bola dosť špinavá a aj obrusy, a to už hneď na začiatku obeda a nehovoria o tom, čo bolo pred koncom podávania obeda. More a pláž boli krásne k tomu nemám, čo dodať. Animácie a prístup animátorov bol v pohode. Izby boli otrasné a aj chodby. Bolo vidieť, že si to už nejaké tie roky prežilo a nebolo to nič moc - myslím si, že to určite nemalo úroveň 4 hviezdičiek. Treba si dávať, ale veľký pozor, kde vás ubytujú, pretože často som sa stretla s tým, že ľudia si zaplatili Marhaba Club a boli ubytovaný v Marhaba Resort a opačne - je tam určitý cenový rozdiel. Hotel neodporúčam. Myslím si, že sa oplatí si priplatiť tú jednu hviezdičku, pretože ako v arabských krajinách chodí, tak oproti napr. tureckému štandardu resp. európskemu je to o hviezdičku menej. čítať celú recenziu
Renata
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 15.07.2013 Prečítané 1013-krát
83 %
Musíte byť pripravení na Afriku. U nich čistota,poriadok, dôslednosť, sú chápané inak ako u nás...asi takto:"no a čo, o čo ide??.." Ak ste na to pripravení, tak dovolenka v tomto hoteli bude super. Najmä našim deťom sa veľmi veľmi páčilo, bazény, more ,piesková pláž, animácie, večerná minidisko... čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 04.07.2013 Prečítané 877-krát
73 %
Jednoduche izby, ale ciste, upratane kazdy den, ciste postelne pradlo aj uteraky menene denne, blizko hotela je supermarket aj mensie ci vacsie obchodiky, krasna palmova zahrada, dve minuty trva cesta k moru, pod hotelom bazen s toboganmi a perfektny program robili animatori čítať celú recenziu
Slavka P., Kosice
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 29.03.2013 Prečítané 639-krát
71 %
Odporucala by som jednoznacne kupit zajazd v 3-hviezdickovom hoteli, je to lacnejsie a tak mate zarucenu izbu v hotelovom komplexe, ktory vyhovuje. Ak si zakupite v 4-hviezdickovom, musite zan platit na recepcii, aby ste tam vobec dostali izbu. Je to velky komplex s hotelom 3 a 4-hviezdickovym a medzi nimi je zopar nizkych hotelov, ktore su 3-hviezdickove ale davaju ich slovakom ako 4-hviezdiskove a tie su v zlom stave. čítať celú recenziu
Vladimír, Prešov
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 28.03.2013 Prečítané 488-krát
78 %
Aj napriek prvému / slabému /dojmu z príjazdu k rezortu - bola dovolenka vďaka celkovým službám , moru , strave aj ochotnej delegátke velmi dobrá . Celkovo hodnotíme túto dovolenku za cenu ktorú sme zaplatili - ako výbornú . čítať celú recenziu
Andrea, Banská Bystrica
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 17.08.2012 Prečítané 796-krát
95 %
Všetko bolo úplne super, vyžili sme sa aj športovo aj sme si oddýchli a naozaj odporúčam. čítať celú recenziu
Doda, Piešťany
Termín pobytu: Jún 2008 Recenzia pridaná 20.10.2010 Prečítané 2534-krát
51 %
po tejto skusenosti viac svojho priatela na dovolenku nemozem prehovorit. mimo hotela vsade bordel....z hotela sme museli odist uz o 02,00 rano a na letisku nas nechali cakat az do poobedia, nakolko vraj meskalo lietadlo.takze celu noc a doobedie sme sa skladali na studenych stolickach a driemali, bola tam zima ako blazon a v letnych satach nic moc celu noc.aspon nam dali rano obcerstvenie ale inak otrasne od prichodu az po odchod. čítať celú recenziu
Jano
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 22.08.2009 Prečítané 3355-krát
49 %
Bol to nas stvrty pobyt v Tunise. Zial najhorsi. Akceptovat jedine izby orientovane do zahrady. Na druhu stranu je stavenisko a smradlava stoka. čítať celú recenziu