77%
Hodnotenie

El Ksar Resort & Thalasso recenzie 

  • Tunisko
  • Tunisko
  • Tunisko pevnina
  • Sousse
17 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
2:00 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 71 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 70 %
Izby 75 %
Strava 72 %
Personál 77 %
77%
Celkové hodnotenie
82 recenzií
Alena K.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 10.08.2016 Prečítané 417-krát
50 %
Júl 2016: na prvú noc nás dali do špinavého bungalova, kde sme chodili po odpadkoch na dlážke. Personál až po našom dôraznom upozornení vymenil použité obliečky na posteľ. Na druhý deň sme už dostali izbu, ale: bežne chýbal toaletný papier, posteľ neprezlečená celých 14 dní. Uteráky špinavé, roztrhané a boli sme radi, keď nám ich dali aspoň poobede. čítať celú recenziu
Tatiana M.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 03.08.2016 Prečítané 204-krát
60 %
Ubytovanie je podpriemerné, bola som sklamaná, lebo je to vraj 4* hotel, chýbali uteráky, toalet.papier, čistota izby aj kúpelne bola slabá,akoby ani nepoužívali dezinfekciu a saponáty. Postelné prádlo nám za celých 14 dní nevymenili! Jediná výhoda- trezor na izbe zadarmo/alebo teda v rámci ceny zájazdu/. čítať celú recenziu
valentovic
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 13.07.2016 Prečítané 248-krát
27 %
hotel zanedbany 30 rocny sama spina svaby personal neochotny ak si ho dobre podplatite tak sa zacnu usmievat zlievaju pitie o jedle nehovorim radsej pietie v plastovych jednorazovych poharoch ktore spatne pouzivaju taniere spinave smrdia ako aj pribory hotel nezvladal napor ludi na vsetko sa cakalo v dlhych radoch čítať celú recenziu
ekonom
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 30.09.2015 Prečítané 279-krát
73 %
Bol som tam s českou ck. Za 2 týždne sme zaplatili to, čo u sk za týždeň. Slováci sa čudovali. Nemalo to chybu. Niekomu vadilo množstvo Arabov, čo jedli ako prasce. Strava, nápoje kvalitné a dosť. Izba, more, pláž ok. Krásne, ochotné a milé sprievodkyne a animátorka z ck. čítať celú recenziu
Helena Kachničová
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 03.11.2014 Prečítané 1209-krát
63 %
Hotel zodpovedá hviezdičkám. Najlepšie sú možnosti kúpania, 2 bazény, a more. Ležadlá sú OK, máte možnosti byť aj v tieni. Nám vyhovoval bazén na kraji s Dragut barom, kde podávajú celý deň pizzu, pivo, víno a značkové nealko nápoje. V hlavnom bazéne sme ani neboli. čítať celú recenziu
Róbert
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 30.08.2014 Prečítané 1007-krát
50 %
Bol som v Tunisku viackrát, v podstate všade to isté. Nemilo ma prekvapili medúzy, po uštipnutí bolesti a pálenie na postihnutom mieste. Strava - úbohé. Jedáleň - plno ľudí, čakanie v radoch, nefunkčná klíma. Tento hotel by som neodporúčal. Personál zaujíma len cudzojazyčná klientela, Slováci nie. čítať celú recenziu
Peter a Marika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 23.08.2014 Prečítané 1021-krát
100 %
Hotelik prijemny, cisty, v okoli bungalovy, pekne bazeny vsade dookola palmy. Animatori si robili svoju robotu poctivo, vela programu ci pre dospelych, ci pre deti. Nikto nebol otravny, nikto nedoliezal. Odporucam tento hotel vsetkym, co chcu zazit peknu a nerusenu dovolenku. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 23.08.2014 Prečítané 765-krát
77 %
Transfer z letiska trval približne 25 minút, ale pri večerných letoch musíte rátať so zápchami, ktoré sú tam bežné. Ubytovaní sme boli hneď. Myslím si, že hotel je vhodný pre všetky vekové kategórie, nakoľko nájdu si tam svoje aj deti, mládež či staršie ročníky. Prostredie a areál hotela bol nádherný, nemám mu čo vytknúť. Takisto sa tam nachádzajú 3 bazény. More čisté, krásne a pláž takisto. Koniec koncov nemám tomu, čo vytknúť a určite by som sa tu vrátila. čítať celú recenziu
Juraj
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 21.08.2014 Prečítané 608-krát
63 %
Tak napíšem len také veci, ktoré sú pravdivé, podľa mňa hotel má jednu jedinú chybu a to je kuchyňa, ktorá nie je prispôsobená Európanom, je veľa jedál, ale nič sa poriadne nedá vybrať. Po ďalšie - pekná slnečná pláž, len veľa medúz, ktoré určite vadia. Hotel je pekný, majú veľa zábavných programov, ktoré sú na dobrej úrovni, nápoje majú fľaškové, žiadne sirupové vody, veľký plus hotela - ubytovanie, pekné, výhľad na more, super, obsluha je určite slabá podľa mňa, lebo nápoje sa musia nosiť od baru, tak nič moc. čítať celú recenziu
Katarina11
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 20.07.2014 Prečítané 1345-krát
50 %
Na prvý pohľad celkom fajn, ale po zhliadnutí izby som bola zhrozená! Vôbec nezodpovedal 4*. Ubytovaní sme boli rýchlo, ale cestovka v popise mala 500m od centra, čo vôbec nezodpovedá. Areál hotela pekný, záhrada udržiavaná, veľa animácií pre deti. More čisté, občas aj medúzy, počasie stále. čítať celú recenziu
Viktória
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 09.07.2014 Prečítané 1365-krát
100 %
Ak priletíte do Monastiru, odtiaľ to je autobusom asi 25 minút. Ale nezľaknite sa tej špiny, to je len tam na začiatku. V Sousse to je ako v Californii, krásaaa. Keď sa večer chystáte von do mesta, vždy sa držte za ruky, lebo nikdy neviete. Ale večerný Sousse je báječný. O rok sa určite vrátim. čítať celú recenziu
Sylvia
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 17.09.2013 Prečítané 2729-krát
53 %
Bol to hotel, ktorému prislúchajú maximálne 3 hviezdičky, nikdy by som tento hotel nikomu neodporúčala, veľmi zlé služby, chcete jesť, nájdite si príbor, chcete piť, hľadajte čašníka, aby vám konečne po polhodine prišiel naliať, chcete ležadlo, zaplaťte si. Neodporúčam, keď Tunis, tak dávam do pozornosti hotel, kde si vás aj vážia ako hosťa. Tunisko - Monastir - Amir Palace, to je dovolenka hodná toľko peňazí. čítať celú recenziu
Matrix
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 01.09.2013 Prečítané 1786-krát
80 %
Nádherný rozľahlý hotelový komplex, ale veľmi zlá orientácie v hotely, do konca dovolenky sa naučíte v ňom orientovať:))), nádherné prostredie plné zelene - krásnych paliem a okrasných stromčekov, krásne bazény, ktoré ani nevyužijete, nakoľko je more úžasné. čítať celú recenziu
Natália
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 27.08.2013 Prečítané 1272-krát
83 %
Bol to pekný a veľký rezort s kopou možností. Bola to naša prvá dovolenka a určite neľutujeme. Tento hotel by sme odporučili rodine aj kamarátom. Nechcelo sa nám isť preč, bolo to všetko krásne a fajn :-) Slnko, krásne more, super ľudia. Nikdy na to nezabudnem. čítať celú recenziu
Ján Kováčik
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 18.08.2013 Prečítané 1586-krát
57 %
Hotel nezodpovedal 4 hviezdičkám. Prvé 3 noci typické provizorko, nad maurskou reštikou s programom a hlukom do 2, 00, bez balkónu, labyrint chodieb a 10 zákrut do reštiky. Potom delegátka vybavila izbu s balkónom. Puch v skrini, klzké podlahy v kúpeľni. Denné upratovanie. Za depozit na ovládač TV, osušku zaplatíte po 20€, vrátia vám však pri odchode TD, ktoré nesmiete vyviezť z krajiny. Treba ich zameniť na letisku, kde čakáte vo fronte ako na všetko v hoteli. čítať celú recenziu
lenka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 12.08.2013 Prečítané 1163-krát
83 %
Na dovolenke nám bolo dobre, zažili sme aj lepšie, ale aj horšie dovolenky. Hotel má už niečo za sebou, čo sa týka izieb, nieže by boli zlé, no nie sú ani najmodernejšie. Nemali sme balkón, čo hodnotím ako veľké mínus, no myslím si, že Slovákom dávajú všade horšie izby. My ale nie sme z tých, čo tam dajú na recepciu 10, 20, 50 eur, a tak sme na to doplatili. Inak tam bolo veľmi pekné prostredie a čisto, až nato že tam behali mačky, ale to je všade v Tunise. čítať celú recenziu
petra
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 02.08.2013 Prečítané 1236-krát
87 %
Ked sme isli na tuto dovolenku, velmi som sa bala, pretoze sme uz boli v Egypte a nebolo to bohvie co a ten hotel mal dokonca 5 hviezdiciek tento iba 4, ale musim to hodnotit pozitivne. Vysoka uroven hotela a sluzieb. Strava vynikajuca a nedostali sme ziadne hnacky ani my ani deti, a to sme si nedavali ani pozor nejak obzvlast. Vsetko bolo super, nemam, co vytknut tomuto hotelu, nam sa pacilo a prisli sme velmi spokojni domov, no hned by sme sa vratili naspat. čítať celú recenziu
adam
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 2063-krát
100 %
najlepsi hotel na svete, vsetko bolo dokonale a bolo tam ozaj nadherne, isiel by som tam aj na mesiac a nebola by nuda, je tam a la carte restauracia aj plazove bary, nic nechyba, bazeny dostatok more velke a pekne, strava dokonala, nemam ziadnu vyhradu čítať celú recenziu
Kajka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 30.07.2013 Prečítané 1278-krát
90 %
Tento resort je veľmi rozsiahli, ťahá sa do viacerých strán. Obsahuje jeden hlavný bazén, ktorý je strašne rozsiahli a dva vedľajšie, ktoré sú tiež veľké. More je hneď pri hoteli aj so súkromnou plážou, kde sú lehátka samozrejme zadarmo ako aj pri bazénoch. Sú síce trošku tvrdé, no zvyknete si. Tento hotel odporúčam na prežitie aktívnej dovolenky, pretože sa nachádza priamo v meste Souuse. Veľmi radi by sme sa sem ešte vrátili. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 19.07.2013 Prečítané 1604-krát
77 %
Hotel je velmi velky a rozsiahli, má viac bazenov jeden hlavny komplex a potom dalsie bazeny taktiez aj jeden zatvoreny bazen. Nachadza sa dalej od cesty co je plus a ma krasne zahrady. ma dobru polohu v meste sousse a bez problemov by som sa do tohto hotelu este vratila. čítať celú recenziu