Covid-19 v Tunisku: Vstup alebo návrat s obmedzeniami
63%
Hodnotenie
63%
Hodnotenie
Tunisko Tunisko
 Tunisko, Tunisko pevnina, Sousse  Tunisko, Tunisko pevnina, Sousse

Sousse City & Beach recenzie 

Sousse City & Beach recenzie 

2:00 h
16 °C
16 °C
15 °C
cca 2:45 h
cca 2:45 h
567 €
567 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 49 %
Poloha 70 %
Šport a zábava 55 %
Izby 60 %
Strava 57 %
Personál 68 %
63%
Celkové hodnotenie
45 recenzií
Darina
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 08.07.2019 Prečítané 0-krát
40 %
Boli sme na 14 dní. Hotel je v centre mesta - takže ruch, z jednej strany frekventovaná cesta a z druhej diskotéka. Káva nebola, mali pokazený stroj a oprava trvá 1deň. Veľké mínus na pláži - platíte ležadlá, 5 osôb x 13 dní... to nás hnevalo. Cestovka nás uistila, že ležadlá sú zadarmo, ale len pri bazéne!!!! More špinavé, sáčky, igelitky, fľaše /riasy nepovažujem za špinu/. Na pláž chodíte cez rušnú cestu!! V Tunisku sme boli 5x, ale tento hotel ani Sousse - neodporúčam. čítať celú recenziu
Petra Melišíková
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 24.03.2015 Prečítané 192-krát
73 %
Hotel je určený skôr pre cestovateľov, ktorý nebudú tráviť celú dovolenku pri bazéne alebo v izbe. Tie sú mal, ale útulne. Ked zaplatíte "extra " money, budete ubytovaný s výhľadom na more, ja som to oželela.. Pretože som aj tak celé dni trávila na výletoch, alebo pláži (fakultatívne výlety sú drahé, napr výlet na lodi vyjde aj o polovicu lacnejšie keď pôjdete priamo do prístavu) za taxík som neplatia nikdy viac ako 0,5 eura.. Na dovolenke sme boli iba dve ženy, no nepocitovali sme žiadne problémy, keď sme chodili po meste.. čítať celú recenziu
Martinka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 02.09.2013 Prečítané 1181-krát
17 %
Tento hotel si nezaslúži ani jednu hviezdu. Izby špinavé, plesnivé, akoby ani o nás nevedeli, že máme rezerváciu, že tam teda asi aj prídeme a bolo by dobré všetko vopred pripraviť. Strava hrozná na to, že sme mali all inclusive, tak sme po dve kilá schudli za týždeň. čítať celú recenziu
Petra, Žilina
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 06.08.2013 Prečítané 321-krát
85 %
Odporúčam všetkým - v hoteli je malá diskotéka. každý večer zábavný program. v blízkosti sa nachádza viacero dobrých európských diskoték - ktoré stojí zato vidieť a hoci som bola na dovolenke s kamarátkou musím uznať jedno - v tomto hoteli majú asi tých NAJUŽASNEJŠÍCH ANIMÁTOROV na celom svete - deti ich "žrali." Boli skvelí a hlavne nevtieraví. Vždy sa snažili, aby sa sme sa cítili dobre. Odporúčam!!!!!!! čítať celú recenziu
Zlatica Kučiaková
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 16.07.2013 Prečítané 1341-krát
37 %
Nedávno sme sa vrátili z tohoto hotela a nikdy viac nie sme náročnýý, ale čo je veľa je veľa. Vôbec neodporúčam tento hotel pre rodiny s deťmi, tak maximálne pre mladých bez záväzkov. Prosíím všetkých dovolenkárov, ktorý by tam chceli stráviť pár pekných letných dní/nestrávite naozaj) pripladte si radšej a chodte niekam inam. Upratovačky poupratujú vašu izbu, ale len tak leda bolo a ešte sa aj za to odmenia- kradnú ako straky. Ostatný personál čo sa týka recepcie zdutý ako ropuchy čašníci v pohode. Strava no tá sa celkom dala. Pláž cez cestu verejná neskutočne špinavá-lehátka si platíte. V hotely nedostanete ani osušky na pláž. A tie ich uteráky čo vám síce vymenia každý deň zaprané flakaté. Prosím Vás ešte raz dajte si poradiť nechodte tam (ked sme tam prišli plakala som) čítať celú recenziu
Petrik, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 23.04.2013 Prečítané 716-krát
49 %
Tunisia nieje vhodna krajina na dovolenku. Radsej spanielsko, pre chudobnejsich grecko a pre bohatsich dubai čítať celú recenziu
katarina, banska bystrica
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 06.08.2012 Prečítané 1021-krát
65 %
- delegatka petra prijemna.Hotel v poriadku, za tuto cenu som viac necakala a je mi smiesne ked niekto caka luxus za tak smiesnu sumu. pre mna dolezite, aby bolo pekne more, cista izba, v pohode jedlo. A aby som mala moznost spoznat cosi nove-boli sme na vylete v Tunise, Kartago a Sidi bou said vrelo odporucam. Krasne je aj nedaleke mestecko Port el kanatoui, kam sa dostanete vlacikom za 3.5 dinara- čítať celú recenziu
Milos J., Nitra
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 29.06.2012 Prečítané 1043-krát
55 %
odporuanie uba znúdze . čítať celú recenziu
Anna K., Malacky
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 30.07.2011 Prečítané 2093-krát
42 %
už nikdy viac, izby malé ale na prespanie a umytie sa stačia,upratovačka nám neupratala asi 3 dni ani nevyniesla kôš ktorý už bol plný,toaletný papier sme museli doslova kradnúť z vozíka odstaveného na chodbe čítať celú recenziu
Luky
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 21.07.2011 Prečítané 2322-krát
42 %
Nie sme nároční, ale tento hotel neodporúčame, pretože sme očakávali niečo iné. Ano, je trojhviezdičkový- tak tomu zodpovedá aj kvalita, ale očakávali sme iný prístup personálu. Nič nechceli riešiť a boli arogantní, drzí. Dobre si rozmyslite, či si tento hotel vyberiete, ak nechcete mať skazenú dovolenku. My si tento hotel rozhodne už nikdy nevyberieme!!! Je to v Sousse najhorší hotel. Radšej si priplaťte a vyberte iný. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia