82%
Hodnotenie

PrimaSol El Mehdi recenzie 

  • Tunisko
  • Tunisko
  • Tunisko pevnina
  • Mahdia
17 °C
teplota vzduchu
16 °C
teplota vody
2:00 h
dĺžka letu
cca 3:45 h
Od letiska
Odporúčanie 78 %
Poloha 77 %
Šport a zábava 73 %
Izby 73 %
Strava 78 %
Personál 83 %
82%
Celkové hodnotenie
225 recenzií
Jozef M
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 02.10.2017 Prečítané 2850-krát
83 %
Nakoľko je tento hotel bezbariérový, je vhodný pre všetkých. Transfer z letiska cca 1,10 hod. Zariadenie izieb štandardné, čistota na dobrej úrovni. V areáli sa nachádza krásna palmová záhrada, 2 bazény + 1 vnútorný, SPA centrum, šmýkačky. Hotel má niekoľko reštaurácií (aj plážová) a barov. Denne animácie pre deti aj dospelých. Súkromná, strážená pláž a nádherné more. Určite odporúčam. čítať celú recenziu
MARIA
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 12.07.2017 Prečítané 1007-krát
17 %
Uplna katastrofa, mali sme zaplatenu rodinnu izbu, teda dve izby prepojene pre 5 ludi a dali nas do jednej malej, kde boli vedla seba dve manzelske postele pre 5 ludi. Izba spinava, cez okna ani vidiet nebolo, smrad... katastrofa, hned sme odisli. Prestahovali nas do hotelu Vincci el mansour a tam to bolo uplne super, inde by som uz ani nesla. čítať celú recenziu
Miroslav
Termín pobytu: Jún 2016 Recenzia pridaná 01.07.2017 Prečítané 684-krát
83 %
Hotel fajn, posobi ako dost velky, ale vsetko klape ako ma, cisto, upratuje sa kazdy den, aj na poziadanie, transfer hodinka, pre vsetky vekove kategorie, ale urcite v juni, lebo ku koncu juna to uz je natrieskane, centrum taxi 10 min, ale ak tak skor do centra Monastiru, modernejsie a viacej obchodikov, plaz super, trosku problemy z miestom na plazi, inac nemam vyhrady, urcite odporucam. čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 14.10.2016 Prečítané 546-krát
70 %
Hotel bol starší, udržiavaný, na tuniské pomery. Prišli sme keď sezóna nebola v plnom prúde, končil domácim ramadán, ale ku koncu pobytu pribúdalo domácich hostí, deti nevychované, kúpali sa v tých ich habitoch a necítili sme sa komfortne. Boli sme prvýkrát v "rezorte" a veľmi nám to nevyhovovalo. čítať celú recenziu
Andrej D.
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 25.08.2016 Prečítané 371-krát
100 %
Celkove kladné referencie sa veľmi pozítivne prejavili čítať celú recenziu
Magdalena
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 22.09.2014 Prečítané 1035-krát
87 %
Starší hotel, pred pár rokmi čiastočne zrekonštruovaný, ale ináč izby ktoré sme videli, čisté, slušný nábytok, soc. zariadenie v poriadku. Krásna - udržiavaná záhrada, dostatok ležadiel aj okolo bazéna, aj v záhrade, aj pri mori. My sme mali zaplatený iný hotel, ale po prílete do Monastiru nám oznámili, že náš hotel je preobsadený a dali nám na výber z dvoch hotelov. Jeden bol v Monastire a druhý v Mehdii. Nič lepšie sa nám nemohlo stať, pretože tento hotel bol super. Ale zaujímavé je, že zo všetkých slovenských turistov možno len dvaja mali pôvodne zaplatený tento hotel, všetci ostatní, asi dvadsiati sme dostali tento hotel ako náhradný. Podobne to bolo aj s Čechmi. čítať celú recenziu
Lívia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.08.2014 Prečítané 944-krát
90 %
Prišli sme kvôli moru a nesklamalo, krásna pláž, z plážovej reštaurácie bol krásny výhľad na more. Rezort bol veľmi pekný, čistý. Izbu sme mali veľkú a čistú. Strava bola výborná a pitný režim na parádu. Animátori neskutoční, stále sa tam voľačo dialo, zumba, latino, aerobic vodný, step, šípky, tenis a pre deti ani nehovorím. Plážová párty, bazénová party, kokteil párty, no paráda... ozaj sa o nás starali... securitáci boli perfektní, všetko mali pod kontrolou. Ozaj vydarená dovolenka! čítať celú recenziu
Adrian
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 10.03.2014 Prečítané 2069-krát
67 %
Hotel na prospektoch posobi ako slusne vyzerajuci-na uroven Tuniska. Po prilete vecer z Kosic, sme sli do Mahdie 2 autobusy. Do hotela, ktory bol asi posledy v rozvoze sme ostali iba my, 2dospeli a 1 dieta (8r). Manzelka mi povedala, ze preboha sak tu nikto nejde - co to za hotel? Po 20eurovom baksisi sme dostali izbu akoze na morsku stranu (sme museli vonku vystrcit hlavu z balkona) az potom sme videli more. hoteli hlavne nemecka a talianska klientela. Mysleli sme si, ze rusi su blaznivi, ale taliani. hlucni, namysleni a vsade musia byt. Kradli uteraky (20e kaucia) cize kto nechcel platit za uteraky, ktore si clovek bral na plaz, musel kradnut tiez, :-). Jedlo obstojne, ale ja som si nabral v salate rozbite sklo, porezal som si usta. Po poukazani sefovi kuchyne sa rozosmial a zhodnotil, ze som strong man" a nevadi. Sluzby na urovni, manazment trocha namysleni, no ale co uz. Nemcov zdravili, Talianov tiez. Manzelka sa uz nechce vratit do Tuniska, lebo jej doslova bolo cely pobyt zle, "z oci" by ju najradsej zjedli . :-) Kazda takato destinacia nesie so sebou neake uskalia, ja sa vyzivam v handrkovani na cene, v hlasitom sposobe jednania. Mam rad exoticke jedla, jedla z ulice. Ja sa este chcel vratit do Tunisu. čítať celú recenziu
M+R
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 29.09.2013 Prečítané 1322-krát
67 %
Hotel je pekný až na izby, ktoré sú prideľované podľa národností. Slovák a Čech je tam len na obtiaž. Boli sme označení náramkami žltej farby. Taliani mali modré a podľa toho sa k nám aj personál správal. Bolo veľmi nepríjemné, treba to vidieť a zažiť, pretože sme si za dovolenku zaplatili takisto ako aj Taliani. Keď sa nás spýtal personál odkiaľ sme a naša odpoveď znela "Slovak" ich reakcia bola "Ježiš Mária". to hovorí za všetko. Cestovné kancelárie by už konečne s týmto javom, na ktorý sa sťažuje toľko dovolenkárov, mali niečo začať konečne robiť!!! čítať celú recenziu
Oli
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 23.09.2013 Prečítané 1373-krát
70 %
Slovákov a čechov ubytovávali v starej časti hotela v bungalovoch. Škoda, že nie sme inej národnosti, lebo hotel bol pekný aj okolie nemalo chybu ani strava. Bolo tam asi 80% Talianov, osobne mi nevadili, boli uprednostňovaní, v jedálni sme si nemohli sadnúť tam kde som chcela lebo to bolo určené pre Talianov aj časť na pláži, aby nás rozpoznal personál mali inej farby náramky. To som ešte nezažila, prečo ich neubytovali v tých bungalovoch veď sú takisto ľudia, ako my Slováci alebo Češi - len pred BOHOM si budeme rovní? čítať celú recenziu
synator11
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 08.09.2013 Prečítané 1436-krát
47 %
Vraj prešiel rekonštrukciou v roku 2008, časť pre Nemcov a Talianov asi hej, ale Slovákov a Čechov ubytovávali v starej časti, ešte aj náramky nám dali iné. Dostali sme izbu č. 36/bungalov/, po jej prezretí sme okamžite žiadali výmenu, udajne nemali nič voľné, že to vyriešime na druhý deň. Celú noc sme mali pod oknami diskotéku, ale takú, že ma dvíhalo z postele. Stará striga / šéfka recepcie / si vypočula námietky, spýtala sa, či sme Nemci, a keď sme povedali že nie, povedala, že v takom prípade izbu nemá, otočila sa a mala nás v p. Nakoniec sme cez delegátku zmenili hotel /po tuhom boji/. čítať celú recenziu
Marcela Jacenková
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 04.09.2013 Prečítané 1001-krát
90 %
Veľmi pekný hotel, čistý, útulný, veľa zelene. Strava výborná, až veľa... Animátori boli ozaj perfektní, stále sa niečo "dialo". Boli sme veľmi spokojní, možno trochu sme "cítili" odstup - odmeraný prístup na recepcii oproti nemeckým alebo ruským turistom, ale možno to bol iba náš pocit. Celkovo ale veľká spokojnosť, radi sa tam vrátime. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 13.07.2013 Prečítané 1112-krát
87 %
V tomto hotely sme boli už 4 x, a určite sa tam radi vrátime. Všetky izby, okrem bungalovov majú výhľad na more - bez príplatku. Strava, servis je tam úžasný. Tento hotel prešiel v roku 2009 rekonštrukciou a jasne že sa ešte vylepšil. Na izbách je fén, chladnička. Počas celého dňa dostanete v bare neobmedzené množstvo balenej vody. V reštaurácií je veľký výber jedál, zákuskov ... nalievate si sami nápoje, ako aj pivo, víno, colu, sprite ... takže nikde sa nevytvárajú dlhé rady. čítať celú recenziu
Katarína Turanská
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 13.07.2013 Prečítané 982-krát
80 %
V hoteli sme sa cítili super. Izba bola vzdy pekne upratana len priestory kde sa pohybovalo viac ludi trochu flakali aj napriek tomu sa mi tu pacilo viac nez v Turecku aj ked sa to neda porovnavat. Plaz proste nadhera. Strava super. Bar mohol byt trochu lepsi ale dalo sa. čítať celú recenziu
zuzana
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 11.07.2013 Prečítané 1308-krát
60 %
Hotelove izby na priemernej urovni (zodpovedaju 3 hviezdickam v Europe) obcas prekvapenie v podobe mravcov v kupelni, macka na chodbe a pod.. Izba vsak bola upratana kazdy den, uteraky, toal. papier vsetko OK, hotelovy areal vyborne rieseny, mnozstvo bazenov, krasna zelen, vela moznosti pre deti - preliezky, smykacky atd.., plaz sukromna s lehatkami, moznosti v bare dobre, strava vynikajuca - siroky vyber. Personal vsak mierne arogantny, uprednostnení su turisti z Talianska a Nemecka. Velka cast hotela je rezervovana pre taliansky animatorsky tim, Taliani su prakticky vsade, boli hlucni, drzi a ocakavali prednost v sluzbach, prekvapivo NIKTO z personalu nerozumel anglicky. Dohovorite sa skor nemecky. Moznost fakultativnych vyletov mizerna - velky pozor na miestnych ponukacov vyletov napr. na jazdu na tave a pod - za prehnanu cenu, ktoru treba vyslovene a drzo zjednavat Vam ponuknu kratky vylet na smetisko za mestom, kde vytrvalo a neprijemne drankaju baksis za kazdu hlupost (usluzne Vam spravia fotku, ponuknu Vas vodou atd) Pozor: cena vyletu preto nie je konecna, odporucam zdravu drzost, a svojpomoc - brat si vlastnu vodu, robit si vlastne foto a vsade zjednavat! Na plazi je moznost zapozicania vodneho skutra, surfu, tahanie vo vzduchu za clnom (pomerne drahe) Okolie hotela : rozbite a neporiadne, vsade su rozostavane hotely, rozhadzany stavebny material a neporiadok, promenada pri plazi ziadna (na plane zrejme o par rokov) Nakupne moznosti v 2 malych obchodikoch oproti hotelu. Turista je prakticky nuteny ostat cely cas v komplexe, ktory je strazeny vlastnou ochrankou. Pristup na plaz vo vecernych hodinach nemozny. Dovolenka nie je vhodna pre turistov, ktori chcu mat ticho, prechadzat sa po kulturnych pamatihodnostiach ci absolvovat kvalitny vylet do okolia. Velkym sklamanim bol miestny animatorsky tim na cele s narcistickym DonChuanom - vodny aerobic, zumba, joga a pod. nenacvicene, amaterske, slabe, vecne sa opakujuce 2, 3 pesnicky cele dni dookola, slaba aparatura (pesnicky pri bazene preskakovali, alebo ich nevedeli pustit vobec ) Vecerny program ubohy a kratky.. Dovolenku nam zachranil volny pristup k alkoholu v ramci all inclusive, vynikajuca strava a krasna plaz. čítať celú recenziu
Ivan Macko
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 31.03.2013 Prečítané 1333-krát
90 %
Veľmi dobrý, s veľmi dobrou kuchyňou, krásnou záhradou, príjemnou obsluhou, pekným ubytovaním, ku ktorému prislúcha veľmi pekná udržiavaná pláž s krásnym čistým a teplým morom kde si určite oddýchnete. čítať celú recenziu
Martin, Čadca
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 30.07.2012 Prečítané 1650-krát
91 %
bolo fajn,pomer cena a služby je priamo umerny.Platili sa za dvoch dospelych a dieta 1800 eur na 10 dni z vyhladom na more.Nepačil sa mi transfer do hotela,trmacali sme sa autobusom 50 minut takymi uzkymi uličkami,ale ked som videl vyhlad na more z hotelovej izby tak ma to prešlo.Jedine minus musim dat hotelu za to ,že v plažovom bufete,kde sme si čapovali pitie mali plastove pohare,z tvrdeneho plastu ,ktore po použiti pozbierali ,umyli a opat použivali.Ale bolo to len v jednom bufete,hotel ma ešte dva a tam to nebolo. Hotel je dokladne straženy.Mimo hotela sa neda ani čo pozerat,nič čo by za to stalo,ale sme tam predsa kvoli moru a to je super.V Mahdii su ešte dva hotely ktore stoja zato Thapssus a LTI Mahdia Beach. Vrelo odporučam. čítať celú recenziu
Majka, Orava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 23.07.2012 Prečítané 1285-krát
62 %
Odporúčam všetkým , ktorých ubytujú mimo hotela, neprevezmite si izby, ostaňte trčať na recepcii a oni vám izby vymenia, dajú vás do hotela, tam sú izby na inej úrovni čítať celú recenziu
Lucia
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 24.07.2011 Prečítané 3340-krát
98 %
Super dovolenka,odporučila by som kludne svojim známim a určite by som sa sem s kludným svedomím vrátila,velmi sa nám páčilo. čítať celú recenziu
Dajana H., Surany
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 01.07.2011 Prečítané 3859-krát
100 %
dovolenka na ktoru budeme dlho spominat. ubytovanie na urovni, kazdy den poupratovane, vymenene utraky, osusky, izba s vyhladom na more, krasa čítať celú recenziu