77%
Hodnotenie
77%
Hodnotenie
Tunisko Tunisko
 Tunisko, Tunisko pevnina, Port El Kantaoui  Tunisko, Tunisko pevnina, Port El Kantaoui

Abou Sofiane recenzie 

Abou Sofiane recenzie 

2:00 h
32 °C
32 °C
24 °C
cca 2:30 h
cca 2:30 h
493 €
493 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 65 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 72 %
Izby 73 %
Strava 67 %
Personál 80 %
77%
Celkové hodnotenie
23 recenzií
mirec
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 27.08.2018 Prečítané 453-krát
70 %
Abou Sofiane 4 hviezda zodpovedajuca na africke pomery, strava, ubytovanie, transfer 45 min max, ubytovani sme boli ihned, dosli sme o 13 hod, centrum 30 min na obe strany, odporucam pristav v Port El Kantaoui vo vecernych hodinach, areal nadhera, zahrada, bazen mensi, ale v poriadku, hotel na plazi, vieme, do coho sme isli, ale sme spokojni so vsetkym, az na meduzy, ktorych bolo viac popoludni, ale to nam dovolenku nepokazilo. čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 11.07.2015 Prečítané 448-krát
93 %
Z hotelom som bola veľmi spokojná, strava úžasná, bolo si z čoho vyberať. Strava bola formou švédskych stolov. Personál bol milý, ochotný, priateľský a vždy usmievavý. Areál hotela krásny, upravovaná zeleň. Táto dovolenka bola pre mňa úžasným zážitkom a dúfam, že sa sem ešte raz vrátim. čítať celú recenziu
Daša 79
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 16.04.2015 Prečítané 673-krát
83 %
Transfer z letiska do hotela je cca. 40 min. V pohode to zvládli aj deti v nočných hodinách/23, 00 hod. /. Hotel pekný, zodpovedajúci 4* v afrických krajinách. Ubytovaní sme boli hneď pri príchode. Krásna udržiavaná záhrada, bazén aj pláž. Animácie boli každý deň pri bazéne, na ihrisku, na pláži. Pre deti animácie, slovenská animátorka vedľa v hoteli, večer disco pre deti každý deň, domček pre deti, hojdačky, šmykľavky a hlavne pozvoľný vstup do mora a obrovské pieskovisko - pláž! Plus pre nás ako rodinu - reštaurácia a bar na pláži - vždy sme tam obedovali. Môžete využívať všetky služby vedľajšieho hotela - tobogany, bazény, bar, animácie, okrem stravy. Krásna vstupná hala, lobby bar, bar pri bazéne, bar v záhrade. Proste spokojnosť! Leto 2015 opäť v Dessole Abou Sofiane! čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 04.11.2014 Prečítané 752-krát
83 %
Hotel má výbornú polohu priamo na pláži, za 10 minút pohodovej prechádzky ste v krásnom prístave Port El Kantaoui plnom atrakcií a zábavy. Taxíkom za pár minút ste v meste Sousse. Pláž široká, ponúkajú let padákom, banán, skútre za super ceny. Bohatý animačný program pri bazéne, tobogany vo vedľajšom hoteli voľne dostupné. čítať celú recenziu
nimród
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 25.09.2014 Prečítané 994-krát
67 %
pisem to s odstupom aby som nesil horucou ihlou. pobyt 7/2014 (bol ramadan) som vnimal takto. boli sme v komplexe dvoch hotelov (riviera a abou sofiane), ktore patria do hotelovej siete dessole. v hoteli riviera su tobogany, takže sme koli detom travili cast dna aj tam. naramky su identicke ako v abou sofiane akurat inej farby. v bare hotela riviera pri bazene sme mohli konzumovat vsetky napoje aj olovrant. na veceru sme tam ist neskusali. za hotelom riviera je cesta, kde vecer stoja fiákre a kedze tam neprsieva, smrad z exrementov od koni je na hornych toboganoch slusne citiet. takisto vecer, pri vychadzkach vas bude tento smrad sprevadzat este daleko od hotela. na vecerne predstavenia sme chodili vyhradne do rivieri. dovod je jednoduchy. riviera ma podium pod holym nebom a predstavenia v abou sofiane sa konaju v kinosale. jedine kedy sme boli aj tam bolo pri vystupeni brazilskej kapueri, kde sme si to pozreli druhy krat, lebo to bolo zaujimave. Bodavy hmyz tam je. mali sme kazdy par stipancov. dokonca tam stipu i muchy, ktore sa podobaju na tie nase - POZOR. zastavam nazor, ze slovenskeho hosta tam vseobecne vnimaju skorej ako druhoradeho. do mesta port el kantaoui sa dalo ist okrem taxi, fiakra, pesi aj motorovym "vlacikom". na taxi chceli 5 dinejros a vecer uz 7. Na "vlaciku" sa dalo cestovne zjednat podla vzdialenosti a poctu osob. mestecko port el kantaoui nie je nicim extra zaujimave akurat, ze tam je taka miniZOO a lunapark. tamojsi predavaci boli neprijemne na moj vkus dotieravi. v butikoch a stankoch mate moznost zakupit pochybny tovar v nizkej kvalite. ak sa niekto rozhodne ku kupe rolexiek za 45 dinejros, flakona hugo boss za 30 dinejros, jeansov pepe jeans london, levis za 40 dinejros. tenisiek nike, puma, rebook, tak mu drzim palce (vsetkych 20). na 90% tej vetese je napisane made in china. top hitom (ako som si neskor vsimol) boli take belly dancers dievcenske zaclonove saty s plieskami vekovej kategorie U8. transfer z letiska trval asi 50min. okolie hotela je pestovane. dalej od hotela ale uz spina, miestami ako lunik IX. mnou predpokladany vek hotela je cca 30r. mozno, ze by som do tuniska este isiel ale koli meduzam, by som bol radsej keby uz ani nie. 9 meduzovych dni z 12tich je moc. playahommbre vravel, ze su v mori cely rok ale ked sa voda otepli, pridu az k brehom. čítať celú recenziu
Sona Mackova
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 05.09.2014 Prečítané 822-krát
80 %
Rada by som podala objektívnu recenziu. Máme za sebou niekoľko dovoleniek v Egypte, v Chorvátsku dovolenky typu plavieb na plachetnici, najzaujímavejšou dovolenkou boli Seischelské ostrovy, tak možno môžem porovnať Tunisko, kde sme boli prvýkrát: Boli sme na prelome august-september, transfer z letiska 30 min. Mimo hotela je, samozrejme, iná úroveň čistoty, to je aj v iných krajinách. Areál hotela pekný upravený, záhrada pekná, udržiavaná, čistá. Jeden vonkajší bazén, tiež čistý. Pláž bola síce posiata množstvom slnečníkov, pomerne nahusto uloženými, ale potom nám to už nevadilo. More veľmi pekné, čisté, v prvej časti dovolenky veľmi teplé, len jedenkrát bolo špinavšie, čo bolo naviate od mora. Animátori boli milí, obsluha hotela tiež. Jediné, čo sme museli riešiť bola výmena izieb, ale za poplatok s tým problém nebol. Strava-výborná, snažili sa ju obmieňať a hlavne je to na samom stravovateľovi, či si dáva vždy z každého alebo to postupne obmieňa. Bakšišné? Je to na dobrovoľnosti, ale mala som pocit, že ho uprednostňujú v ich mene. Mentalita obchodníkov-mne to nevadí, s tým musí človek počítať. Výhodou je, že kľudne sa môžete pohybovať mimo areálu hotela a doporučujem vyskúšať, čo vás osloví - či už aktivity na pláži, alebo výlety. V každom prípade by som sa do Tuniska vrátila. čítať celú recenziu
jana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 09.08.2014 Prečítané 891-krát
43 %
Transfer z letiska 30 min. boli sme ubytovaní hneď po vypísaní potrebných tlačív, izba nie dosť čistá, zrkadlá neleštia. Strava dokola to isté, personál čakal na bakšiš, ináč si ťa nevšimnú. Animátori strašne slabí takých som ešte nezažila. Prišli sme po ich ramadane, tak prišli aj domáci, v bazénoch sme sa ani nekúpali. More v pohode, až na medúzy. čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.07.2014 Prečítané 906-krát
70 %
Hotel celkom fajn, poloha hotela dobrá, blízko k moru, do 20 min je to peši do prístavu, do 10 min peši za nákupmi. Záhrada hotela krásna, udržiavaná, množstvo zelene, paliem, kvetov. Mimo hotela bordel, keďže tam stoja kone s kočmi, tak sú tam výkaly a smrad. Hotel je prepojený s hotelom Riviera, ktorý patrí do komplexu hotelov Dessole. V hoteli Riviera sú tobogany, ktoré je možné využívať, dvakrát do dňa, tiež sme často boli v hoteli Riviera na večerné animácie, možnosť si zobrať aj tam nápoje. čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 27.08.2013 Prečítané 1517-krát
17 %
Personál dotieravý alebo úplne nevšímavý, pokiaľ nie ste Angličan alebo Rus. Špina a smrad na chodbách, špinavé taniere, príbory. Všetok ten smrad sa snažia prekryť zvláštnou vôňou saponátu, ktorá sa šírila po celom hoteli, umývajú tým chodby, izby, WC, až vám je z toho zle, ale aj tak sa im to nedarí. Jedlo jednotvárne počas celého pobytu. 4. deň už ani neviete, čo si máte dať, ak neprídete medzi prvými, veľa vám na výber nezostane. Pláž neupravená, odpadky, špaky, popoludní aj v mori. Izby majú rôzneho štandardu, od ubytovania v "pivnici", kde nájdete šváby, netečie voda, nesplachuje WC, neide klíma, až po izby z katalógu, v ktorých ubytujú Arabov a Angličanov. Izbu si musíte doslova vybojovať. Záhrada, v ktorej je hotel situovaný bola upravená, udržiavaná, čistá to bolo jediné pozitívum. Okolie - nemáte, kam ísť, animačný program nulový, pre deti úplne nevhodné prostredie. Ak si skoro ráno rezervujete lehátka na pláži môže sa stať, že sa na nich budú vyvaľovať Araby, ktorí akonáhle vstúpia na pláž, tak personál z pláže im hneď nájde miesto a práve na tom vašom. Na výlety radšej nechoďte, zbytočne vyhodené peniaze. čítať celú recenziu
vlado korfant
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 25.08.2013 Prečítané 1098-krát
47 %
Nezodpoveda hodnoteniu ako hotel pre naročných, mal som pocit ze miestny personal obtazujem, v pripade, ze im nedate nejaky baksis ani sa na vas nepozru a ocividne obskakuju miestnych obyvatelov, ktori su v rezorte alebo Anglicanov a Rusov, ktori im pchaju dolariky (nechapem zaco), ked takto ma fungovat all inclusive dovolenka, nabuduce idem na hotel s ranajkami a vsetko si zaplatim. Okolie rezortu spinave, pristav v blizkosti katastrofa, smrad, spina. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 23.08.2013 Prečítané 1110-krát
43 %
Nie je to dovolenka pre narocnych, prave naopak pre malo narocnych. Smrad na izbach, plesen v kupelni, stary nabytok, odpadky v piesku na plazi, poobede uz aj v mori, vela domacich ubytovanych, sluzby hrozne, malo miest v jedalni, personal ochotny len k anglic. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia