Covid-19 v Grécku: Vstup a návrat voľný
50%
Hodnotenie
50%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Zakynthos, Vassilikos  Grécko, Zakynthos, Vassilikos

Palazzo di Zante Hotel recenzie 

Palazzo di Zante Hotel recenzie 

1:50 h
29 °C
29 °C
23 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
385 €
385 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 20 %
Poloha 60 %
Šport a zábava 22 %
Izby 50 %
Strava 43 %
Personál 50 %
50%
Celkové hodnotenie
5 recenzií
Anita
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 29.08.2019 Prečítané 108-krát
43 %
Pozor, šíri sa tam črevná chrípka. Každý z rodiny mal hnačku, zvracal. Ťažšie prípady skončili v nemocnici. Hygiena na hoteli, zlá. Nepoznajú savo alebo pod. Po príchode nás na to hneď upozornili, napriek užívania liekov sme chorobu dostali. Celá dovolenka pokazená. Ostrov je krásny aj more. čítať celú recenziu
Jozef Adamec
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 29.08.2019 Prečítané 81-krát
50 %
Zakynthos je krásny ostrov, more úžasné, pláž pod spomínaným rezortom super, ale to je všetko, konkrétne ubytovanie a strava... no comment. Celý rezort vyzerá naoko v pohode, ale zatuchnuté izby, plesnivé kúpeľne a strava, z ktorej mal celý turnus žalúdočné problémy, podaktorí skončili v nemocnici na infúzie, vracanie, kŕče, horšie ako v Egypte, škoda písať a to nie som náročný klient. čítať celú recenziu
Anita
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 29.08.2019 Prečítané 0-krát
55 %
Pozor!!! Šíri sa tam črevná chrípka. Každý mal hnačku, zvracanie. Ťažšie prípady skončili v nemocnici. Celá dovolenka pokazená. čítať celú recenziu
Aďka
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 24.07.2018 Prečítané 1859-krát
80 %
Po prečítaní niekoľko hrozivých recenzií na tento hotel som tam išla zdesená a nie moc nadšená, aj keď manžel mi stále opakoval, že Slováci a Česi sú večne nespokojní a určite to nebude také hrozne. A mal pravdu! Teda ľudia, ja fakt neviem, čo by ste už chceli. Ja som teda celkom náročná, ale na tomto hoteli a jeho službách nevidím žiadne chyby. Dovolenka bola úžasná od hotelu, jedla cez služby až po okolie. Všetko bolo čisté, každý deň nám čistili izbu usmievavé upratovačky. A ten smrad, čo som čítala skoro v každej recenzii, sa asi na týždeň pred nami schoval. Áno bol smrad z kanalizácie, ale len keď sme prechádzali popri obchodíku pri hoteli, ale to len preto, že priamo pri ňom bol kanál a to zase také strašné, ako to tu opisovali, nebolo. Priznávam ako jediné mínus jedlo (len večere, raňajky boli úžasné), ale ja som dosť vyberavá a nezjem hocičo, takže to bolo mínus len pre mňa. Manžel bol spokojný, vždy bolo z čoho vyberať. Okolie nádherné, trochu nás mrzelo, že mesto bolo ďaleko (12km), takže večer sme nemali kam vyraziť. Oplatí sa požičať si auto a prejsť celý ostrov, sú tam nádherné miesta a pláže a požičanie ani nie je drahé. Takže tento hotel určite odporúčam, ale skôr pre rodiny s deťmi, ktorým sa milí animátori budú naplno venovať. Určite sa radi na tento krásny ostrov vrátime! A hotel by sme tiež nemenili. čítať celú recenziu
Silvia Ž.
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 25.06.2018 Prečítané 1584-krát
80 %
Dovolenku na Zakynthose sme si užili. Trošku sme sa obávali úrovne hotela, nakoľko sme si prečítali viac negatívnych ako pozitívnych recenzií, ale po príchode na hotel sme boli milo prekvapení ochotou personálu a pomerne širokými možnosťami, ktoré toto ubytovacie zariadenia ponúka. Izby boli jednoduchšie zariadené, (čo by mohlo náročnejším klientom prekážať) ale my sme tam netrávili veľa času. Upratovačky chodili každý deň a skoro vždy nás čakali čisté uteráky. Jedlo bolo vynikajúce, až na kávu - tá za veľa nestála. Čo sa týka prostredia - absolútne nádherné! Najčistejšie more, v akom sme sa kúpali a prekrásne pláže. Taktiež sme využili ponuku fakultatívnych výletov CK a absolvovali sme dva, čo sme určite neoľutovali - Ostrov Zakynthos je ideálne miesto na spoznávanie, nuda nehrozí. Jediná vec, čo by som v tomto smere vytkla, je, že miestne autobusy vždy meškajú, ale je to ospravedlniteľné, vzhľadom na náročný terén a nepredvídateľné udalosti. A nakoniec by som určite vyzdvihla znalosti a ochotu pani delegátky - zakaždým bola nápomocná a všetko mala dobre zorganizované i pripravené. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 04.09.2017 Prečítané 656-krát
43 %
Celkovy dojem z hotela bol negativny. Neudrziavany komplex so zapachom kanalizacie. Izby so zapachom plesni a vlhkosti - nedoporucujem pre rodiny s detmi. Ihriska pre deti boli nefunkcne a zanedbane - az nebezpecne. čítať celú recenziu
Viliam Pavelka
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 01.09.2017 Prečítané 479-krát
43 %
Mínusy: Hotel je dávno za zenitom - rozpadáva sa. Je deklarovaný ako hotel pre rodiny, no ak máte malé dieťa - teda používate kočík, tak si ho zvoľte jedine v prípade, že vás baví nosenie kočíka po schodoch - tomu sa tu totiž nevyhnete. Nakoľko je umiestnený na kopci nad plážou, tých schodov je dosť. Najhoršia je ale izba - vyduté, poprelepované tapety, TV asi z roku 1990, chladnička prázdna (vraj all inclusive) - najhoršie z najhoršieho - kúpelňa - vodný kameň, ale hlavne pleseň! Je to spôsobené zrejme zle riešeným odvetraním, ale nič s tým nespravíte. V hlavnom bazéne odpadáva obklad. Detské centrum sa takisto rozpadáva. Otrhané "trávové" koberce, nebezpečná, deravá trampolína, rozpadnuté hračky, hrdzavé schody, zlámaná lavička pre rodičov. Pláž - nápoje, slnečníky, ležadlá platíte. Ležadlá sú proste "humusné". Všade ohorky. Voda číra, aj keď sa sem tam našli zhluky rastlín. 1 deň z 10-tich v ňom boli medúzy. Plusy: Celkom slušná strava. Ochotný personál - aj keď - keď sme si v bare objednali aperol spritz (5,- E), snažili sa nám to namiešať namiesto proseca z ich all inklusivového krabicového vína... Upratovačky sa snažili (zachrániť čo sa dá). Chcel som sem napísať "pláž", ale nakoniec som ju dal k mínusom, lebo keď idete k moru, tak idete hlavne k moru. čítať celú recenziu
Nela
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 03.07.2017 Prečítané 1276-krát
53 %
Vrátili sme sa s priateľom z dovolenky, leteli sme v termíne 26. 6. 2017 a bývali sme v hoteli Palazzo di Zante. Nikdy som sa viac netešila z dovolenky domov ako teraz. Chcela by som poznamenať, že nepatrím medzi náročnú klientelu. Nejaké dovolenky a pobyty mám za sebou, ale v žiadnom z nich mi nechýbala základná hygiena. Veľmi som sa tešila na čaro gréckeho ostrova Zakynthos, no to ma hneď prešlo, ako sme vstúpili do hotelovej chodby, kadiaľ vchádzate do izieb. Celá chodba nechutne smrdela pachom z kanalizácie (neskôr sme objavili príčinu – neuzatvorené potrubia kanalizačnou ucpávkou). Vtedy som sa začala modliť, aby som nedostala izbu na tomto poschodí v tejto časti. Omyl. Izbu sme dostali práve tu na prízemí bez slnka. Otvorili sme dvere a do očí sa mi vtisli slzy. To bol čistý humus! To bola jedna hnusná malá tmavá kutica, plná vlhkosti, smradu, hrdze, hmyzu (mám pocit, že aj plesní)! Nedal sa vôbec odvetrať vzduch, rýchlo sme zapli klímu, aby sme čo to vyvetrali. Vyvetrať vzduch cez balkónové dvere sa nedalo. Izba bola tak malá, že sa do nej zmestila len posteľ, pred ňou zrkadlo s taburetkou a na boku pri kúpeľni smradľavá zaprášená skriňa. A ten spráchnivený trezor. Proste čistý humus. Táto vlhkosť a smrad v izbe nás sprevádzali celú dovolenku. To bol totálny horor! Veci sme mali celú dobu v kufroch, škoda, že nám nemohla ísť klíma non – stop, ten vlhký a smradľavý „vzduch“ by sa aspoň z izby vysal, celá elektrika (okrem chladničky) sa samozrejme s odchodom z izby automaticky vypla. Takže po príchode na izbu vlhko a smrad. Izba bola na prízemí orientovaná smerom na plot rezortu a vonkajšie trasy potrubia s vodou, ani raz k nám neprišlo slnko, balkón nad nami nám zatemnil všetko, mokré veci nám uschli na tretí deň. Hmyz a chodiace jašterice po rezorte a v chodbách boli na dennom poriadku, ale to je príroda, preto som to neriešila. Mňa štval ten smrad a vlhký vzduch v izbe. Som sezónny astmatik a byť tam bolo pre mňa utrpenie. Našťastie nám fungovala klíma a chladnička, s čím mali spoludovolenkári veľké problémy. Klíma mi zachránila dýchanie. Proste sme mali smolu s izbou. V izbe - čistá depresia, jednak z toho smradu a vlhkosti, kde človek nedokázal spať, z tej postele, z ktorej nám každú chvíľu padali spopod matraca drevá a my sme sa ocitli v jame. Padal záves v kúpeľni, ktorý bol na princípe rozpery. Tie nechutné tmavé zelené hnusné tapety v bez tak tmavej izbe bez slnka. Čistá depresia. Kúpeľňa spolu so záchodom malá a stará, hrdzavé bolo všetko z kovu, čo človek prežije, v kúpeľni netrávi veľa času. Okienko na odvetranie z kúpeľne viedlo rovno na spoločnú chodbu. Kľudný spánok sme nemali, budili sme sa na zimu z klímy, lebo sme museli kvôli vzduchu celú noc chladiť a vysávať vlhkosť. Keď sme vypli klímu, za chvíľu sme cítili smrad. Takto sme striedavo v noci spali a nespali. Zrenovovanú izbu by ste dostali, iba ak by ste boli Rus. Slováci boli odpad. Mohla by som pokračovať ďalej, ale všetko ostatné boli záležitosti, ktoré nestoja ani mávnutím ruky. Pre mňa je dôležitá základná hygiena. Jedlo bolo super – chutné a veľký výber, pestré raňajky, obedy a večere. Taniere čisté, príbor a poháre vždy špinavé. Personál milý, usmiaty, ochotný, angličtinu ovládali. Upratovačka chodila poctivo každý deň. Z tejto strany vôbec nebol problém. Práve naopak. Čistú obyčajnú vodu by ste hľadali ťažko, všetko len sladké nápoje. Voda sa kupovala v obchode - 1, 5 litrová fľaša za 1 euro. Ležadlá pri pláži 6 euro za dve. Ostrov je nádherný, najkrajšie zážitky a čaro. Prenajali sme si motorku a chodili po výletíkoch. Všetko, len aby sme neboli v tej kutici. Pláže nádherné, príroda neskutočná. Na záver by som chcela podotknúť, tento hotel je určený pre rodiny s deťmi, ktorých je tu požehnane, nie pre páry, ktoré si prišli oddýchnuť. Ostrov je nádherný, ponúka veľa krás a možností, ten odporúčam a určite sa do Grécka vrátim, ale vyhnite sa oblúkom tomuto hotelu! čítať celú recenziu
Kaliber
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 02.09.2014 Prečítané 1709-krát
37 %
Obrovské sklamanie. Bol nám vykreslený ako nádherny, ale nebol. Fotky v katalogoch sú tak 10 rokov staré, bazený boli napustené, tak 2, museli sme meniť izbu po "boji" na recepcií. A inak tu už je asi všetko povedané nizšie v komentoch. Za tie penize to nestojí! čítať celú recenziu
Monika Chybová
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 25.08.2014 Prečítané 1283-krát
27 %
Vlastne tu už bolo všetko o hoteli popísané, nezostáva mi nič iné, iba súhlasiť so všetkými negatívnymi postrehmi, ktoré sú uvedené v predchádzajúcich recenziách. A čo sa týka miniclubu pre deti, bol na veľmi slabej úrovni. Určite neodporúčam tento hotel, za také peniaze to vôbec nestojí čítať celú recenziu
Slaviková
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 1061-krát
60 %
Hotel starší, more čisté, len na brehu riasy a nikto to neodpratával, čo sa týka večerných animácií. nič moc-nuda. Strava jednoduchá a jednotvárna-velké sklamanie! Izby jednoduché, ale čisté. personál príjemný, asi je chyba v manažmente. Boli sme velmi sklamaný. nikdy viac tento hotel! a to nie sme náročný. boli sme aj v Tunise viac krát-aj v 3hviezdičkovom hoteli, ale to sa nedá porovnats týmto. nedoporučujem tento hotel nikomu! čítať celú recenziu
Žofia
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 1145-krát
33 %
Hotel je zanedbaný. Vodné kanály nefungujú. v kúpeľni bola pleseň a nie je odvetraná. "Úžasné" tobogány fungovali hodinu denne. Animátorský tím pracoval hodinu doobeda a hodinu poobede. Najhoršia bola strava. Všetko príšerne mastné a v smotanových omáčkach a studené. Jedlo bolo jednotvárne a nechutné. Okolo stredomorskej kuchyne to ani nechodilo. Ryby alebo morské plody nahradili bôčikom. Personál nestíhal. Rezort je izolovaný, bez požičaného auta nič neuvidíte. Pláž pod hotelom je súkromná a špinavá - ostatné na ostrove boli nádherné. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 02.08.2014 Prečítané 1306-krát
27 %
Hotel vyzeral biedne, velmi slabý výber jedal, často studene, na stoloch chyballi príbory, stoly často špinavé, čašníci neupravený, neochotný, lanovka na pláž nepremávala pravidelne. takže vela vela schodov, kupelna na izbach neodvetrana, pri sprche voda vyvierala s odtoku na podlahe a to už nehovorím o tom, že použitý wc papier sa musel hadzat do koša, ktorý vynašali 1 krat denne. Pláž pri hotely špinava, chodili sme na druhu asi 20 min peši. V izbach bolo cítit stuchlinu. Výpadok elektiny na 3 hodiny. ostali sme bez vody, ktoru sme si museli kupovat pravidelne, program velmi slaby, bazen bol na taký velký hotel velmi malý, malo lehatok pri bazene. na pláži za poplatok, spomínaný kanal pod hotelom vypustený. celkovo hotel posobil velmi chátrajúco. čítať celú recenziu
Martin
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 31.07.2014 Prečítané 1135-krát
37 %
Po príchode do hotela 3 hod. čakanie na izbu, strava studená, jednotvárna, ranajky, obed, večera párky, zákusky neboli vôbec, izby jednoduché, skrine stuchnuté, kúpeľňa katastrofa, pri vani na zemi odpadová gulička, z ktorej išiel zápach, čašníci sa stravovali zarovno hostí, či to bol obed alebo večera, namiesto toho, aby odpratávali zo stolov použitý riad písali sms, bavili sa medzi sebou. mali sme zaplatené all in, na izbe žiadna voda, museli sme si kupovať vlastnú vodu na pitie. časté vypadávanie elektriny. ked ste chceli nejaké koláčiky alebo šušienky museli ste ist do vedľajšieho hotela si zobrať do baru. kanál nenapustený, prázdny, špinavý. mali len jeden kávovar, takže ráno, na obed aj na večeru tam bol nekonečne dlhý rad na kávu, chýbali malé lyžicky na kávu, namiesto zákuskov bola pena AHA, želé a niečo z lístkového cesta, hlavné jedlo ryba, bravčové, kuracie krídelká, stehná ked sa to da tak nazvať, ryža studená, zeleninové šaláty sem tam pokazené a ovocie len melón, dinka, pomaranč, jablko. na 4,5 hviezdičkový hotel ako si písu to bola katastrofa! ked namali elektrinu tak ste sa nemali pri bazéne čoho napiť, museli ste ist do mini marketu alebo vedlajsieho hotela. izby vyzerali ako ubytovne. tapety na stenách, sem tam prelepené inou farbou ako bola pôvodná, kúpeľňa - sprchujete sa vo vani a na podlahe je odpadová gulička z ktorej vyvierala pena pri sprchovani zo sampóna, niekedy nestihala odtekat tak tam bola potopa. hotelová pláž - až po príchode do hotela nám delegát povedal, že pláž aj plážový bar patrí súkromníkovi, takže aj ceny v bare a ceny lehátok a slnečníkov tomu zodpovedali. mori veľa rias, piesok dosť špinavý. pri odchode z hotela sme nedostali ani raňajky, ani vodu ani nič. nedoporučujem tento hotel a max 3 hviezdičky ani tolko si nezasluzia. čítať celú recenziu
Marianna
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 29.07.2014 Prečítané 941-krát
43 %
Hotel so 4* ale len na papieroch. Hotel sa nachádza v krásnom prostredí, ale to je asi jediné pozitívne. Pláž je pekná, no nezaškodilo by sem tam ju vyčistiť, nie len inkasovať za ležadlo 7€. Celý rezort je starý, smradľavý, špinavý. Jedáleň 4* hotela s umelým obrusom som videla prvý krát, to nehovorím o špine na stole. Bielu košeľu si na večer neobliekajte otlačok zo stola máte zaručený. Neodporúčam tento hotel ani najhoršiemu nepriateľovi. Cestovné kancelárie by si mali uvedomiť, že Slováci majú svoju úroveň a nemali by im ponúkať hotely ktoré si svoju slávu zažili pred 40r. ako luxusný rezort. čítať celú recenziu
Adika
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 24.07.2014 Prečítané 1023-krát
33 %
Hotel mohol byť fajn, tak pred 20. rokmi, kedy sa asi robili aj fotky do katalógov. V súčastnosti je v zanedbanom stave, po reštaurácii pri bazéne ostala len zhrdzavená konštrukcia. Bazén je pre toľko hostí dosť malý, keďže v bazéne zvanom kanál nie je napustená voda. Izby sú skromné, čo až tak nevadí, ale je tam smrad z odpadového kanálu a cítiť všade stuchlinu. Klimatizácia bola OK. Pláž neudržiavaná, za poplatok 7 a 10€ slnečníky s lehátkami. Na pláži nie je WC! ČO značne skomplikuje život ak ste na dovolenke s deťmi a máte sa stále presúvať kôli toalete k hotelu, kedže schodov je tam viac než dosť a na výťah si tiež dosť počkáte. Spomínaná lanovka neide až k hotelu a tiež viac nešla ako šla. Strava ako tak, aj keď bez akejkoľvek estetickej úpravy a často sa stávalo, že zelenina bola skysnutá. Raňajky stále to isté, dosť malý výber. Personál zachmúrený, skoro sme sa báli niečo pýtať. Často sa medzi sebou hádali a rozprávali sa počas obsluhovania hostí aj cez pár stolov. hotelovom bare a pri bazénoch nebola Whisky ani teqila, pričom to boli hlavné zložky viacerých drinkov. Hotel nezabezpečuje vodu, takže si ju musíte kupovať v obchode (1,5km). Celkovo sme boli sklamaní, jediné čo stojí za to je more a príroda ale aj to neviem, či za tie peniaze. čítať celú recenziu
megie68
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 19.07.2014 Prečítané 1124-krát
73 %
V tomto hotelovom komplexe si pripadáte ako by ste zablúdili, taký pioniersky tábor pre ostblok - drvivá väčšina Rusov, Poliaci Česi, Slováci, a nejakým nedopatrením sa tam dostali aj Francúzi. Celkovo to hodnotím ako dobrú dovolenku, hotel pre mňa nie je až taký podstatný, ale ten pach zatuchliny vinúci sa z niektorých miest, napr. hotelového obchodíku,mi ho bude pripomínať asi dosť dlho. čítať celú recenziu
syska
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 14.07.2013 Prečítané 4173-krát
63 %
Hotel Palazzo je najlepší z troch hotelov v komplexe, ale je už po zenite, nakoľko do neho už vôbec neinvestujú ani nič nevylepšujú. Sľubovaný vodný kanál pod balkónom bol vypustený. Sľubovaná lanovka na pláž je nefunkčná už pár rokov, na pláž sa ide výahom 3 poschodia a potom ešte 98 schodov. Občerstvenie na pláži je výlučne za poplatok.Hotel je mimo "civilizácie", najbližší minimarket je cca 1,5 km, hotel by mohol pouvažovať nad nejakou kzvadlovou dopravou aspoň do Argassi, aj keď za nejaký poplatok, taxíky sú veľmi drahé - do 19 km vzdialeného Zakyntosu si účtovali 22 eur.Animátori s deťmi v pohode, ale večerný program dosť biedny. Detské ihrisko v biednom stave, centrum Zante world bolo tiež iné ako na propagačných materiáloch. Celkovo môžem zhodnotiť, že to nebola dovolenka podľa našich predstáv a očakávaní,a už sa budem riadiť viac podľa recenzíí ako katalógu alebo snímok na internete. čítať celú recenziu
Jaroslava Landova
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 30.01.2013 Prečítané 4428-krát
83 %
Hotel sa nachádza na polostrove a tvorí veľký hotelový komplex s inými hotelmi Zante. Centrum Vassilikos je asi 3 km vzdialené od hotela. Nie je tu však veľmi čo vidieť. Zopár obchodov so suvenírmi, nafukovačkami a pod. Ďalšie väčšie stredisko je Argassi. Je to asi 9 km a dostať sa tam môžete napríklad taxíkom. Tu je množstvo pekný typických taverien, barov a obchodov. Pre mladých sa sem oplatí prísť aj večer. Je tu veľa zábavy. Od hotela premávajú niekoľkokrát denne aj shuttle busy do mesta Zakynthos. Podľa nás patrí Palazzo architektonicky najkrajším z celého komplexu. Hotel je postavený v takom benátskom štýle a má asi 180 izieb. Hotel je určite viac pre páry, ktoré vyhľadávajú kľud. Mladí ľudia, ktorí sa chcú zabaviť by si mali vybrať iný hotel. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia