83%
Hodnotenie
83%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Rhodos, Kolymbia  Grécko, Rhodos, Kolymbia

TUI KIDS CLUB Atlantica Mikri Poli Rhodos recenzie 

TUI KIDS CLUB Atlantica Mikri Poli Rhodos recenzie 

2:20 h
25 °C
25 °C
19 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
748 €
748 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 81 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 78 %
Izby 78 %
Strava 83 %
Personál 85 %
83%
Celkové hodnotenie
64 recenzií
Martina
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 1911-krát
87 %
Hotel sa nachádza 29 km od letiska, transfer trval cca 40 min. Celkový prístup delegátky ck hodnotím výborne. Keďže hotel ubytuje až po 15 hod. a my sme prileteli cca o 10, 30 dostali sme priestor na prezlečenie a možnosť sa ešte naraňajkovať. All inclusive sme mali od momentu príchodu, čo bolo super. Taktiež v deň odchodu sme mali možnosť si nahlásiť tzv. skoré raňajky na konkrétnu hodinu. Hotel poskytuje dovolenkárovi to, čo by mala mať každá dovolenka: super služby, zábavu, oddych, relax, vynikajúce jedlo a hlavne pohodu spojenú s krásnym počasím. čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 23.07.2014 Prečítané 1644-krát
93 %
Hotel Mikri Poli je vhodný pre rodiny s malými deťmi, pretože počas dňa je pre nich pripravený bohatý program, tak isto aj večer. Strava bola všestranná, každý sa nájde niečo, čo obľubuje, či už šaláty, mäso alebo ryby, cestoviny, rôzne druhy koláčov a zmrzliny. Ubytovanie bolo nadštandardné, keďže sme dostali apartmán pri pláži, ktorý bol úplne nový. Pláž bola piesočnatá no vstup do mora bol kamenistý, čiže odporúčam topánky do vody. Pláž je súkromná, čiže vždy si nájdete miesto. Areál bol krásny, nemôžem nič vytknúť, tento hotel je vhodný pre rodiny s deťmi alebo dvojicu, keďže sa tu nenachádza rušné "centrum", kde sa dá zabaviť. čítať celú recenziu
Naďka
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 02.09.2013 Prečítané 2325-krát
97 %
Hotel poskytuje všetko, čo si len rodiny môžu priať. Areál veľmi pekne upravený s viacerými bazénmi, medzinárodným animačným tímom, výborným jedlom a ďalšími možnosťami, ako stráviť príjemný pobyt. Všetko čo bolo v prospektoch splnené do bodky. Okrem toho, v areáli sa nachádza aj práčovňa, kde si v prípade potreby môžete oprať svoje veci (neviem, či to bolo za poplatok). Je tu aj malá kaplnka, ktorá z vnútra vyzerá úžasne, otvorená je počas dňa, všade je veľké množstvo zelene, čisto (areál uprataný každý deň ráno). čítať celú recenziu
KATKA
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 24.08.2013 Prečítané 3202-krát
47 %
NAJHORŠIA PLÁŽ. NAJHORŠIA CESTOVNÁ KANCELÁRIA. HOTEL JE LEN VHODNE PRE DETI, ALE PLÁŽ JE NAJHORŠIA, ČO SME MALI, VÔBEC SA NEZDÁ SA TAM KÚPAŤ, MUSELI SME ÍSŤ 250 M, ABY SME MOHLI ÍSŤ DO VODY. ZAPLATILI SME ALL INCLUSIVE, ALE MUSELI SME ZAPLATIŤ ZA VŠETKO. WIFI MALI ZA POPLATOK AJ VODNÝ PARK. čítať celú recenziu
Ana
Termín pobytu: Júl 2008 Recenzia pridaná 02.09.2008 Prečítané 3753-krát
73 %
Mozem povedat, ze v CK nezabezpecili absolutne nic pre klienta. V hoteli su animacie len talianske a nemecke cize slovaci z toho nemaju absolutne nic. Delegatky ktore zastupuju CK (nasou bola s/p H.) - skonstatujem len, ze maximalny nezaujem o klienta. Vylety lodou ktore ck propaguje su absolutna hlupost. Stoji to 40eur na osobu a je to pod uroven navyse tam bola delegatka s/p S. - no des - bezociva, drza voci klientovi to bolo nieco strasne nieco co som v zivote pred tym nezazila. Ked sme videli ako sa tam staraju ine ck o svojich klientov a za tie iste peniaze tak sme boli sklamani. Dakujem a naozaj dobre pozerajte co Vam ck cez ktoru idete ponuka pretoze my sme nedostali absoutne nic. Navyse aj zamestnanci ktori ju reprezentuju tak uplna bieda. čítať celú recenziu
Michal P., Lok
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 18.10.2007 Prečítané 2968-krát
85 %
Vynikajúca dovolenka pre rodiny s deťmi, odporúčam požičiať si auto, ale v meste tam je to lacnejšie... čítať celú recenziu
Jana B., Komárno
Termín pobytu: Máj 2007 Recenzia pridaná 21.09.2007 Prečítané 2535-krát
84 %
Celkový dojem bol dobrý, cítili sme sa tam veľmi príjemne ,veľmi vyhovujúce pre rodiny s deťmi, strava vsak málo pestrá. čítať celú recenziu
Robert Sajtlava, Trnava
Termín pobytu: Júl 2006 Recenzia pridaná 18.06.2007 Prečítané 2617-krát
91 %
Odporucam.Je najme vhodny pre rodiny s detmi. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia