68%
Hodnotenie
68%
Hodnotenie
Grécko Grécko
 Grécko, Rhodos, Kolymbia  Grécko, Rhodos, Kolymbia

Kolymbia Sky recenzie 

Kolymbia Sky recenzie 

2:20 h
21 °C
21 °C
20 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
659 €
659 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 69 %
Poloha 75 %
Šport a zábava 47 %
Izby 70 %
Strava 65 %
Personál 75 %
68%
Celkové hodnotenie
65 recenzií
Alena
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 12.09.2017 Prečítané 237-krát
67 %
Krátka cesta z letiska, rýchle ubytovanie. Personál pri bare bol veľmi všímavý. Na pláž treba ísť na pravú stranu smerom ku kopcu. Dá sa lepšie vychádzať z vody aj bez vodných topánok. A zoberte si aj šnorchle. Je tam čo pozorovať. Môžete absolvovať aj výstup na kopec s krásnym výhľadom na okolie. čítať celú recenziu
Igor
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 06.09.2017 Prečítané 218-krát
53 %
Jedlo: nikdy viac! Humus, raz som mal moznost nahliadnut do kuchyne a ostalo mi nevolno! Izby: cistota v poriadku, celkova spokojnost. Zamestnanci: spokojnost (az na kuchynu samozrejme). Celkovo: vdaka odpornej strave a tomu, ze v podstate vsetci do hotela chodia na All inclusive, sa tomuto hotelu vyhybajte. Prvykrat som siel cez slovensku cestovku a bohuzial, aj naposledy. Je len hanbou, ze Slovaci stale toleruju taketo sluzby, pretoze keby tieto zajazdy nekupovali, nevyzeralo by to tak. Ludia, ved su to Vase tazko zarobene peniaze! čítať celú recenziu
Oľga
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 05.08.2017 Prečítané 350-krát
90 %
Hotel je dvojposchodový, teda nie "megalomanský", vzdialený asi 45 minút od letiska, vzdialenosť od mora 100 m (set 2 ležadiel a slnečníka na pláži 10 €, v hoteli pri bazéne ležadlá so slnečníkmi zdarma). Osúšky sa požičiavajú za depozit 10 € za kus, ktorý na konci hotel vráti. Služby v hoteli sú všestranne výborné - usmievavý, ochotný, flexibilný personál obratom vybavý, čo potrebujete - napríklad zabezpečí požičanie auta za výhodnú cenu, obratom pošle údržbára opraviť avizovaný problém a pod. Strava pestrá, chutná, priebežne dopĺňaná, nápoje vrátane miešaných drinkov v neobmedzenom množstve, to všetko s priateľským personálom komunikujúcim v angličtine. Izby sú výborné udržiavané - denne sa menia uteráky, dokonca sa prezlieka takmer denne aj posteľná bielizeň, všetko je čisté, upratovačky sú nevtieravé a pracujú výborne. My sme dostali neplánovane a bez príplatku izbu s bazénom, to bol príjemný bonus k aj tak slušne fungujúcemu a čistému rezortu. Ináč sme kombinovali kúpanie v mori so slnením v hoteli pri bazéne, kde sme mali možnosť využívať snack bar. Na pláži žiadny hotel svoj bar nemá. čítať celú recenziu
Valika
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 17.08.2016 Prečítané 796-krát
53 %
Transfer z letiska 45min., ubytovaní sme boli rýchlo. Vzdialenosť od centra 20 min. volným krokom. V areáli sú dva bazény s barom. Ubytovanie je trojposchodových budovách s balkónom alebo terasou. Bazény každý deň chlórovali, nepríjemnosť - pred raňajkami sme obsadili ležadlo pri bazéne, počas raňajok personál uteráky pozbieral na jednu kopu. Bola výmena názorov s personálom, tak po týždni to prestalo. čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 09.11.2015 Prečítané 494-krát
77 %
Boli sme tu par dni a maximalna spokojnost. Transfer do hotela sme mali cca 45 'min. Hotel ma krasnu velku zahradu, okolo bazena bol klud. Strava bola velmi chutna, my sme si vybrali kazdy den ine. Na plaz sme presli ulicou, nie rusnou. Prejdu to aj male deti, nie je to daleko. Plaz dlha, pri vstupe mensie aj vacsie kamienky, niekomu prekazali a mali topanky do vody. My sme to zvladali bez topanok. More krasne, ciste. Vecer sme chodievali do centra letoviska. Cesta nam trvala cca 15 min. Bolo tam vela obchodikov, bary, vedeli sme sa zabavit. čítať celú recenziu
jarosv
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 29.09.2015 Prečítané 408-krát
67 %
Hotel je umiestnený v peknom prostredí, pekná záhrada, tiché prostredie /ak nepočítam nočné diskotéky z okolitých hotelov, ale aj z nášho - veď sme na dovolenke/, veľký bazén a dobré posedenie v pool bare. Dobrá časová dostupnosť z letiska. Na najbližšiu pláž max. 10 min. Tí, ktorí tam chodia častejšie hovorili, že celkovo ako keby hotel postupne upadal - to neviem posúdiť, boli sme tam prvý raz. čítať celú recenziu
Oľga
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.08.2015 Prečítané 661-krát
80 %
Z letiska je to asi hodina autobusom, ubytovaní sme boli ihneď po príchode hotel, je v tichšej lokalite, je celý novo zrekonštruovaný, je vhodný pre rekreantov, ktorí majú radšej kľud /nie sú tam nočné diskotéky/, areál hotela je čistý a pekne upravený, je možné si objednať aj izby s vlastným bazénom, pláž je vzdialená od hotela asi 150m. čítať celú recenziu
Alena
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 06.09.2014 Prečítané 1314-krát
40 %
Hotel nie je vobec vhodny pre rodiny s detmi. Animatori popijali pri bare, o deti sa nestarali. Vecerny program 0 bodov. Pre deti Mini disco bolo len jedenkrat za cely tyzden nasho pobytu. Strava nam vobec nechutila, bola to katastrofa. Dcera prezivala len na spagetach, melone a nektarinkach. Inak sa vsetko dokola opakovalo. Co ma sklamalo asi najviac... polievky. Teda polievkou sa to nazvat vobec neda, fuj bolo to. Prileteli sme rano, ranajky sme dostali, ale na izbu sme cakali s malym 2,5rocnym dietatom cez 8hodin! Nikto si nas nevsimal. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 19.08.2014 Prečítané 1415-krát
33 %
Pre deti nevhodne pokial si nenajdu kamosov jedlo 0 bodov personal 3 body bazeny 5 plaz a more 7 cakat sme museli na izbu 2 hodiny! Pochodili sme skoro všade ale toto by som nikomu nedopriala! Mne osobne sa tu nepaci vobec! Rodinam by som neodporucovala ani nahodou! čítať celú recenziu