75%
Hodnotenie

Theophano Imperial Palace recenzie 

  • Grécko
  • Grécko
  • Chalkidiki
  • Kallithea
12 °C
teplota vzduchu
12 °C
teplota vody
1:30 h
dĺžka letu
cca 1:30 h
Od letiska
Odporúčanie 70 %
Poloha 68 %
Šport a zábava 50 %
Izby 80 %
Strava 78 %
Personál 83 %
75%
Celkové hodnotenie
30 recenzií
Jana
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 01.07.2019 Prečítané 0-krát
45 %
Hotel v žiadnom prípade nezodpovedá 5 hviezdičkám, max. 3,5. Strava celý týždeň takmer rovnaká, veľmi nízky hygienický štandard - špinavé taniere, muchy sadajúce na jedlo... pláž ani omylom, ako uvádza v popise CK H......, žiadny pozvoľný vstup s pieskom a kamienkami, stačilo odporučiť obuv do vody. Wifi v hoteli len v určitých miestach... Určite neodporúčam výlet loďou za 50€ pre dospelých, loď stará, prepchatá turistami, ak si neuchmatnete miesto v tieni, máte smolu... obed - ak sa to, čo nám dali na prepchatej pláži, dá nazvať obedom, na plastových tanieroch, pitie na prídel, nám sa ušlo iba víno vrátane detí! Animácie v hoteli žiadne. Celkovo veľmi zlý dojem od letiska až po samotný hotel - rozbité cesty, samá burina, ošarpané budovy, tam snáď zastal čas... čítať celú recenziu
Fero
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 05.09.2018 Prečítané 1203-krát
80 %
Hotel na pomerne slušnej úrovni, pekné ubytovanie, veľmi dobrá delegátka Kristína. Krásne prostredie, udržiavaná zeleň, pekná jedáleň - večer so živou klavírnou produkciou. Slabé večerné programy. V areáli živé aj pokojné miesta s bazénmi a bufetmi. Vybavenie izby slabšie, prázdna chladnička. Problém s balenou vodou, musela sa kupovať alebo napĺňať do prázdnych fliaš v bufetoch, v týchto bol pomerne veľmi slabý výber. Kávu ale mali výbornú. Pláž bola veľmi pekná, more čisté a pokojné s pozvoľným vstupom. čítať celú recenziu
Eva a Maros
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 19.07.2018 Prečítané 1211-krát
63 %
Prvych par dni celkom slusna dovolenka, ale v polovici pobytu "zrusili" bezplatny odber pitnej vody (5* hotel!) - nebol sice problem ju zakupit, ale toto sa nam v 5* hoteloch este nikdy nestalo... asi si ck S.... dokladnejsie vybera hoteli, lebo chodime vacsinou s nimi- takze vieme porovnavat. Napriek uvedeniu v pokynoch ck - chladnicky na izbach boli - no bez pitnej vody a slubovaneho kavoveho setu. Prvu kavu sme si mohli dat na ranajkach - nebola moc chutna a potom az v bare pri bazene od 10 hodiny - tam ceska casnicka Kristina robila celkom dobre presso. Doteraz v kazdom hoteli, co sme boli, bola moznost dat si kavu v Lobby bare pri recepcii a jedalni (bola tam aj terasa na jej vypitie), no prekvapivo tento bar fungoval az v podvecernych hodinach. Casnik v nom obsluhujuci moc ochotou nesrsal. Tvaril sa vzdy tak, ze my sme tam pre neho, nie on pre nas. Bar pri bazene - slaba 3* - rozbity stary nabytok, na ktory sme si mali problem sadnut, ci sa pod nami nezruti. Ale obsluhujuca Kristina - velmi ochotna. Bar na plazi - asi omyl v informaciach predavajuceho. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 02.10.2017 Prečítané 1401-krát
77 %
Určite nie 5*, ale priemerne 4*, aj to jedine kvôli izbám. Nábytok starší, ale udržovaný. Čistota izieb aj s riadením a výmenou prádla /každé 2 dni/ dobrá. podstate Vás nenahnevá, ale čakáte lepšie. Dovolenku sme kúpili ako last minute, takže sme nereptali. Iné by to bolo v plnej taxe. Ako klad podotýkam, že nás ubytovali hneď po príchode na hotel, čo bolo ráno o 8. 00 hod. Transfer z letiska trvá asi 1 hod., takže je to v poriadku. Ako uvítanie boli nachystané akési sladké vody, ktoré málokto ochutnal, nakoľko väčšina chcela vodu, no tá k dispozícii nebola. Až od 12:30 sme mohli využívať služby all inclusive. S tým časom je to v poriadku, ale pár dcl vody mohli podávať. Okrem tohoto úvodu bolo všetko, ako má byť. Na recepcii sa dohovoríte angl., ale i rusky a nemecky. Personál je ochotný a snažia sa vyhovieť požiadavkám, aspoň v našom prípade to tak bolo. Okolie hotela je v záhrade s bazénmi a občerstv. altánkami. Káva je z kávomatou a chutí priemerne, pokiaľ chcete dobré espresso, tak si ho kúpite za 2,20. Ostatné nápoje ako všade inde. Personál reštaurácie je milý, ochotný a vyhovie Vám vo všetkom. Strava bola veľmi dobrá. 10 dní je tak akurát na premiešanie ponúkaných jedál. Ryby, hydina, hovädzie a bravčové, samozrejme nie každý deň všetko, ale sa to striedalo. Zeleniny a šalátov mohlo byť viac, ale stačí. Ovocia široký výber, čo sme boli prekvapení. Hrozno-biele, tmavé, slivky, jablká, broskyne, hrušky. Tiež aj zmrzlina. Čo sa týka pláže, tak pri hotelovej časti máličko horšie, ale naozaj málo, lebo hneď po 20 m úplne krásny vstup do mora, ktoré bolo čistučké, priezračné, proste skvelé. Boli sme v septembri, takže žiadny ruch, ale asi ani cez prázdniny to tam nie je preľudnené. Do Kalitey je to zhruba 40 min. pomalej chôdze a taxíkom sa odveziete za 5 €. Je to malinké mestečko, ale pokiaľ zháňate nejaké suveníry, tak len tam, lebo v okolí našich hotelov sú asi 4 suvenírové obchodíky. Dovolenku na tomto mieste s čistým svedomím môžem odporučiť, ale nečakajte luxus, normálny dobrý hotel, s dobrým jedlom a ochotným personálom. čítať celú recenziu
Viera Hózová
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 03.08.2017 Prečítané 831-krát
77 %
Boli sme dvaja, kľud nám vyhovoval, každý deň čisté prádlo, uteráky, v kúpeľni vaňa a veľa miesta na vlastnú kozmetiku, stále dopĺňali šampón, dusch gél a pleťové mlieko. Izba v poriadku, balkón. Pláž: more úžasné, vstup do mora nevhodný pre deti, (vďaka recenzii sme sa pripravili), dostatok slnečníkov a ležadiel. V bazéne studená voda. V okolí možnosti na prechádzky (nie na opätky), zobrať baterku, obchodíky, programy. Strava chutná, dobrý výber, ochotný personál, bar pri pláži a pri recepcii. Nevhodné načasovanie výletov pre 8 dňových klientov. Transfer v poriadku, 1,5 hod. Ubytovali nás hneď. čítať celú recenziu
Andrea Hajašová
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 01.08.2017 Prečítané 382-krát
33 %
Hotel nezodpovedá 5*, tak skôr 3*. Popis hotela vôbec nezodpovedá skutočnosti, zlý personál (zvlášť manažérka hotela, ktorá sa k hosťom správa veľmi arogantne a povýšene, vôbec nepochopila podstatu svojho zamestnania... "ona je tam pre nás, nie my pre ňu"). Mali sme zakúpený pobyt s polpenziou, v celom hoteli sme si nemali kde kúpiť a vypiť kávu. Pláž nebola vhodná či s obuvou, alebo bez nej, slnečníky v katastrofálnom stave - staré, deravé. Poslednýkrát sme boli v Grécku. čítať celú recenziu
oto
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 17.07.2017 Prečítané 581-krát
50 %
Stary hotel, ktory nezodpoveda poctu deklarovanych hviezdiciek *****, vhodny pre tych, co vyhladavaju pokoj, transfer 1,5 hod, pozor na hotelovu plaz, nevhodny vstup do mora, ploche kamene s riasami po celej dlzke plaze, vobec nie pre deti, personal recepcie a menezerka hotela vobec neriesili nasu opakovanu staznost na upchatu gulicku v sprche, ubytovanie bez cakania. čítať celú recenziu