73%
Hodnotenie

Ghazala Gardens recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Sharm El Sheikh
  • Naama Bay
25 °C
teplota vzduchu
21 °C
teplota vody
3:40 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 63 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 63 %
Izby 65 %
Strava 63 %
Personál 80 %
73%
Celkové hodnotenie
257 recenzií
Monika F.
Termín pobytu: Jan 2020 Recenzia pridaná 12.02.2020 Prečítané 0-krát
100 %
Izba v hoteli priestranná, čistá, dennodenne starostlivo uprataná, s dostatkom tekutín na pitie. Strava nad moje očakávania, talianska, brazílska, ale aj európska kuchyňa, bohato naložené švédske stoly nielen so stravou, ale aj s rôznym ovocím, všelijakými šalátami a lákavými, samozrejme chutnými, zákuskami. Personál stále usmievavý, vždy s otázkou, či máte všetko, či niečo nepotrebujete, samozrejme vždy ochotný splniť vaše prianie. Stredisko veľmi vkusne upravené s rozprávkovou flórou pripravené k vášmu relaxu na tele a duši. O rok plánujem tu prísť opäť a ostatným váhajúcim vrelo odporúčam! čítať celú recenziu
Beckyno
Termín pobytu: Dec 2019 Recenzia pridaná 16.12.2019 Prečítané 0-krát
55 %
Starsie vybavenie izby, chladnicku nam menili hned prvy den, ale aj ta tiekla. Strava jeden otras, stale dookola to iste a to nie som fajnovy. Na to, ze sme mali all inclusive, tak sme si mohli sami brat jedine polievku, teda jednu z dvoch, ktore boli ponukane cely pobyt. Hlavne jedlo nam nakladali zriadenci hotela a aj to len po lyzickach. Esteze sa dalo ist najest von do mesta. Personal sice ochotny a priatelsky, ale to je asi to menej podstatne. Jedine pozitivum bola plaz, ktora mala pozvolny vstup do mora a dalo sa po par metroch pekne snorchlovat. Bar na plazi jeden otras, davali len jeden pohar - 1 dcl na osobu. Celkovy dojem: nikdy viac Ghazala Garden, ani zadarmo. Boli sme od 1. 12. 2019 do 15. 12. 2019. čítať celú recenziu
Anton H.
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 08.10.2019 Prečítané 0-krát
90 %
Izba so starším vybavením, všetko však bolo funkčné (chladnička, trezor.....), každý deň bolo poupratované, ručníky vymenené, pitná voda vo fľaši denne doplňovaná, posteľ pohodlná, posteľné prádlo pravidelne menené. Strava sa zhruba po troch dňoch opakovala, bolo však z čoho vybrať. Personál ústretový, správanie personálu bolo priateľské. Pláž piesočná s pozvoľným vstupom do mora, ohraničená mólom a bójami od pláží susedných rezortov, pri móle a bójkach s úzkym pásom kameňov, priamo na pláži 3 menšie koraly s množstvom pekných rybiek. Nakoľko sme v tomto rezorte boli už tretíkrát, môžeme porovnávať: oproti roku 2017, keď sme tam boli po prvýkrát, máme spolu s manželkou dojem, ako keby koraly pomaličky odumierali (niektoré časti už nie sú také farebné). Niektoré ležadlá na pláži a pri bazéne by potrebovali častejšiu údržbu. Oproti roku 2017 sú už niektoré programy organizované animátormi spoplatnené. čítať celú recenziu
Marek H.
Termín pobytu: Aug 2019 Recenzia pridaná 01.09.2019 Prečítané 0-krát
90 %
Hotelova izba bola pouzitelna na prespanie, co nam postacovalo. Zariadenie aj v kupelni je uz velmi stare, chcelo by to zrenovovat, no ako pisem... na zakladne veci postacujuce. TV sa nedala moc pozerat, nastastie sme mali pre deti tablety a SIMku z VODAFONE a 20 GB, tak mohli pozerat youtube. Klima slapala naplno, na noc sme ju vypinali, nechali sme iba ventilator. Izbovy servis v pohode, vzdy sa opytali, ci treba izbu upratat. Kazdy den 1,5 L flasa cistej vody na izbe. Strava, da sa povedat, ze stale to iste, ale velky vyber, tak sa vzdy dalo nieco vybrat. Personal bol neustale prijemny a napomocny, v pohode sa dohovorite anglicky. A bazeny boli asi top, hlavne pre starsiu dceru (5 rokov), po pravde aj mne sa pacili. More a vlny boli zase top pre mladsiu 2-rocnu dceru. Jedine negativum z dovolenky su iba predajcovia z malych obchodikov. Staci sa im vyhybat. :) A kontrola na letisku Sharm el Sheikh je priserna, 5 x ukazovat pasy a letenky a 2 x skenovat komplet batozinu a boty... čítať celú recenziu
Anna Anger
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 07.07.2015 Prečítané 1498-krát
70 %
Hotel, personál ok, až na koniec ,my sme odchádzali a dcéra prišla, tak som zaplatila bar, pýtali 14, 50, ale nemali vydať, tak som dala 17, - aj za plechovky, ktoré boli vytečené a moja dcéra išla na moju izbu, lebo na jej bola pokazená klíma, keď za týždeň odchádzala, musela zaplatiť bar, ktorý jej po mne nenaplnili, 32, -EUR, takže nepekná vizitka hotela a určite tam už nepôjdem! čítať celú recenziu
Viera J.
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 13.07.2013 Prečítané 2655-krát
60 %
Tento hotel patrí medzi tie priemerné vo všetkom. Prezentuje sa bazén vo forme lagúny, v ktorom je voda hlboká od 0,40 do 1,40 metra, čiže si v ńom nikto nezapláve. Voda v ńom smrdela, čistenie síce prebiehalo počas kúpania sa hostí, ale nebolo účinné. Izby boli celkom čisté, akurát sme mali asi 2 cm veľké mravce v posteli a po závesoch nám chodila 10 cm veľká jašterička. Uteráky sa menili od rána do poobedňajších hodín, takže, keď ste prišli pred obedom na izbu a chceli ste sa osprchovať zo slanej vody, nemali ste šancu pretože ste sa nemali do čoho utrieť. Čo sa týka jedla bolo nedochutené a jednotvárne. Muchy v jedálni otravovali asi tak intenzívne, ako komáre po povodniach. Čo bolo vynikajúce, boli zákusky, za ktoré treba dať 5 hviezdičiek. Ovocie sa nachádzalo vo veľmi malom množstve. Na pláž sa ide cez 4-prúdovú cestu a cez záhradu sesterského hotela. Pláž bola pekná, i keď niektoré matrace na lehátkach už mali čosi za sebou a bolo by dobré ich dať do poriadku. Bar pre hostí All-incluzive vyzeral ako bufet štvrtej cenovej kategórie na ktorejkoľvek vlakovej stanici. More bolo nádherné, čisté, teplé, plné rybičiek, ktoré plávali blízko vás. Každý piatok sa v hoteli konala Gala večera, na ktorej sa prezentoval manažment hotela. Vítali sa hostia v anglickom a nemeckom jazyku. Na slovenských hostí sa nejako pozabudlo. Stačilo povedať obyčajné "vitajte", ale na to hotelový manažment nemal. Cez celý pobyt/14 dní/okrem vodného aerobiku tam nezahrala hudba. cez aerobik sa púštali stále dookola tri pesničky. čítať celú recenziu
Vlado , Bytča
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 07.07.2013 Prečítané 705-krát
51 %
Celkovy dojem je rozpačity.Velmi slabe služby,skoro žiadny animačny program,nedostatok pitnej vody a stare zariadenie v izbach,zaradily tento hotel medzi najslabšie hotely v akych som kedy stravil dovolenku. Velky chaos nastal aj pri odchode z hotela na letisko.Neoznačeny autobus a len nemecky hovoriaci delegat dali zaverečnu bodku za slabymi službami tohto hotela. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 19.06.2013 Prečítané 1575-krát
57 %
Pre hotel som sa rozhodol na základe recenzíí - čo bola chyba a preto pridávam tú svoju. Na hotely je cíteľný jeho vek. V izbách bol poriadok no napriek tomu čudný zápach. Strava veľmi nudná a nie príliš chutná (s výnimkou 2 dní). Na výber je 5 reštaurácií: 2 klasické,a 3 ala carte Talianska, Mexická a Brazilská - je nutné objednať sa na večeru deň vopred (ale ako píšem nižšie, gurmánsky zážitok určite nečakajte). Pozitívom je pekný, veľký bazén. V strede komplexu je bar, kde si môžete objednať o.i. miestne alko. a nealko drinky. Na pláž sa prechádza sesterským hotelom ca. 5-7 min a milovníci korálových útesov budú sklamaný. Hotel má síce 4* no ak by sme to porovnali s realitou , tak dostane veľmi slabé 3* - aj to len vďaka bazénu. Ani náhodou by som ho nenazval "luxusný" (ako v katalógu). Pozitívne hodnotiť tento hotel skutočne nemôžem a žiadnemu známemu by som ho neodporučil. čítať celú recenziu
Jolana, Spišska Nova Ves
Termín pobytu: Apr 2013 Recenzia pridaná 27.05.2013 Prečítané 1090-krát
75 %
Hotelové prostredie je krásne, personál velmi ustretový , odporučam skor pre kludnu relaxačnu dovolenku kupeľneho typu. Večer, prijemné posednie, gitatová hudba, oldies hity. Malo športových vyžití a žiadne animmácie pre deti. Pláž je krásna more čistučké, len škoda, že nie je hned pri hoteli. Na pláži bufet s all inclusive napojmi, a reštauracia sesterského hotela taká 3*. ale da sa. Do hotela na obedy sa nám nechcelo chodiť. Celkovo hodnotím ako krásnu dovolenku. čítať celú recenziu
Pavol T., Bratislava
Termín pobytu: Máj 2012 Recenzia pridaná 14.11.2012 Prečítané 1769-krát
95 %
Veľká spokojnosť a určite odporúčame aj ďalej ;-) čítať celú recenziu
Monika C., Senec
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 14.11.2012 Prečítané 909-krát
95 %
Nabudúce by som zvolila iný čas - buď skôr pre sezónou, alebo až ku koncu roka, lebo tu bolo dosť horúco. Ale hotel si môžeme len pochvaľovať - za takú cenu to bolo skvelé. čítať celú recenziu
Adela A., Bratislava
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 14.11.2012 Prečítané 749-krát
85 %
Odporúčame vybrať sa na výlet do púšte - to bolo skvelý zážitok. Pri výletoch bol super individuálny prístup a veľmi sa sprievodcovia snažili, aby sme si pekne užili. čítať celú recenziu
Lucia P., Trnava
Termín pobytu: Sep 2012 Recenzia pridaná 12.11.2012 Prečítané 680-krát
95 %
V lobby je wifi - to vám ušetrí dosť peňazí za telefonovanie. My sme tu boli druhýkrát a určite nie posledný. Hotel sa neustále zlepšuje. Je super vidieť, ako manažment hotela reaguje na požiadavky hostí. čítať celú recenziu
Jana Z., Bratislava
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 12.11.2012 Prečítané 1027-krát
98 %
My sme už dosť pocestovali, ale takýto príjemný hotel sa takým skvelým personálom sme zažili málokde...takže hotel určite vrelo odporúčame. My sem určite ešte zavítame. čítať celú recenziu