67%
Hodnotenie
67%
Hodnotenie
Egypt Egypt
 Egypt, Hurghada, Hurghada  Egypt, Hurghada, Hurghada

Sunny Days Resort Spa & Aquapark recenzie 

Sunny Days Resort Spa & Aquapark recenzie 

3:50 h
34 °C
34 °C
28 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
490 €
490 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 43 %
Poloha 73 %
Šport a zábava 67 %
Izby 60 %
Strava 53 %
Personál 67 %
67%
Celkové hodnotenie
380 recenzií
Baška
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 1073-krát
50 %
Je to jeden veľký chaos! Hotel vhodný akurát pre Rusov a Arabov, ktorí tam prevažovali, ale kultivovaným Európanov neodporúčam! Ani tým veľmi nenáročným! Prišli sme ráno pol siedmej, arogantne nám mladík na recepcii povedal, že check-in je až o 14 a viac sa s nami nebavil, samozrejme sme nedostali ani raňajky, nič! Naveľa sme sa o 13 hod. šli spýtať na izbu, lebo ten čas sa neskutočne vliekol, tak sme si počkali ešte ďalších asi 20 minút na recepcii pri pulte, kým vybavil "domácich", ktorí tam prišli na dovolenku. No proste dávajú vám najavo, že ste úplné NIČ. TRAGÉDIA! Do mesta sme ani nešli, to bol jeden veľký neporiadok, špina a chaos - ako sme videli po ceste z letiska! čítať celú recenziu
Monika
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 08.08.2015 Prečítané 441-krát
47 %
Prvý šok bol čakanie na recepcii hotela cca 8 hodín. Prileteli sme o 4:30 na hoteli o 5:30. unavení po ceste a nemali sme nárok ani len na vodu, pokým sme o 10 nedostali náramky. Izby nám pridelili o 14:00. je to štandard v hoteloch, ale nevie načo sme potom tak zavčasu prileteli, cest. kanc. by toto určite mala zhodnotiť. V jedálni chaos totálny! Stoly špinavé, často sa stávalo, že neboli taniere a misky na jedlo. Všade samí domáci "kukláči", ktorí mohli všetko a hlavne po nich zostával neporiadok. Strava jednotvárna. V lobby bare automat na kávu viac nešiel ako išiel, na pláži ležadlá, ako keby ich prešla cunami vlna. More krásne, to áno, ale do bazénu sme nemali odvahu vkročiť. Voda bola večer až kalná, to že tam nahádzali trochu chlóru jej teda nepomohlo, radšej mohli vyzbierať bordel, čo tam plával. Jedným slovom celé zlé, vôbec neodporúčam a to nie sme vôbec nároční. čítať celú recenziu
Kristínka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 28.06.2015 Prečítané 701-krát
40 %
Hurgada- Sunny Days - El Palacio Resort! Ten rezort už nevyzerá tak pekne ako na foto... sú to staré foto min 10r., bola som tam min. rok, tak viem svoje. Už nikdy viac! Ked bol novo postavený vyzeral takto,ale teraz ani z polovice.... je to 3 plus hotel... voľakedy bol 5. Na čistotu si tam moc nepotrpia ... je tam veľa vecí pokazených a málo čo funguje, špina bordel smrad. Personál sa stará len o svojich domácich hostí Arabov, tí môžu všetko a vždy. Pláže špinavé od odpadkov všade špaky, málo kedy to niekto išiel pozbierať. Pokazené polámané ležadlá, sú tam aj nové, ale tie sú len okolo bazéna a tie sú obsadené Arabmi každý deň počas celej dovolenky... animačné programy nič moc... každý deň to isté dookola celú dovolenku. A stravovanie či v jedálni, alebo vonku je úplný chaos totálny! Nestíhajú odnášať ani prestierať, špinavé stoly, musíte si zháňať príbory aj čistý stôl, kde sa najete, pokiaľ nejdete hneď, ako začínajú s otváraním jedálne. Musíte byť absolútne nenároční a mať všetko na háku, salám párky, aby ste tam zapadli a brali všetko s rezervou a tak, ako to tam chodí. Je tam samý Rus a zbohatlí Arabi s rodinami, ktorí sú strašne drzí a všade sa predbiehajú a sú uprednostňovaní pred všetkými. A kto by mi náhodou neveril, tak mám aj foto z dovolenky. Môžem zverejniť alebo poslať. čítať celú recenziu
Anonym
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 31.10.2014 Prečítané 946-krát
33 %
Nemám nejaké vysoké požiadavky, ale keď toto je 4hviezdičkový hotel, tak si zjem topánku. Dala by som maximálne dve hviezdičky. Vadilo nám aj to, že pri slnení stále niekto chodil a otravoval s výletmi, atď. Denne prešlo vedľa nás asi 20 zamestnancov, ak nie viac. čítať celú recenziu
Bety
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 31.10.2014 Prečítané 704-krát
70 %
Veľký rezort, už síce starší, ale bol tak veľkolepo budovaný a sú v ňom ešte pekné kúsky. Od centra Sakally je vzdialený, ale lacným taxíkom je to za pár minút a taktiež na druhú stranu do starej časti Daharu. Aj v jeho okolí je dostatok obchodíkov pre tých, čo nechcú ísť do rušných centier. Ubytovali nás až v čase, keď museli - o 14, 00 hoci sme tam boli od 06, 30. Pekné bazény s barom uprostred, ale tie nás vôbec nezaujímajú. Samozrejme /asi ako všade/, veľa Rusov a boli aj domáci, ktorí robia v jedálni neporiadok. čítať celú recenziu
zuzka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 04.04.2014 Prečítané 1691-krát
63 %
Hotel krasny, plaž užasna a more teplučke. hotely 90% rusov a slabšia strava. celom arealy čistota a poriadok ale mimo neho bordel jak v tanku. Do Egypta už by som určite nešla. Strašne otravni ludia. pokial idete len ležať na hotel tak v pohode ale za branu určite neodporučam chodiť. Ak sa chcete zabaviť a vypiť si doneste si alkohol z domu:) čítať celú recenziu
KKK
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 14.07.2013 Prečítané 1345-krát
53 %
Rusky hotel, pre rusov. Najhorsie je stravovani. Okrem minimalneho vyberu, je problem najst cisty stol, taniere a pribory, ked to vsetko date dokopy (asi po pol hodine!)Pripravte sa na boj o jedlo s Rusmi, ktori si nakladaju na taniere kopcoma co nezjedia, nabalia do igelitiek. Hrôza. čítať celú recenziu
Marta Bačová
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 08.07.2013 Prečítané 1106-krát
63 %
Dovolenka pre menej náročných klientov, nezodpovedá hviezdičkám, umelohmotné poháre na pivo a nealko negustušné, personál milý, na oddych dobre, upratovanie chodieb a schodišťa úbohé, strava celkom dobre, aj doma sa zvyknú opakovať jedlá, mohol si každý vybrať čítať celú recenziu
Alica, Povazska Bystrica
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 14.09.2011 Prečítané 2120-krát
91 %
Bola som na dovolenke s dcérou a máme odtiaľ krásny nezabudnuteľný zážitok. Určite sa tam ešte raz vrátim. čítať celú recenziu
eva
Termín pobytu: Oct 2010 Recenzia pridaná 08.12.2010 Prečítané 7672-krát
16 %
Do egypta sa rada vraciam,ale rozhodne už nikdy do tohto hotela.To čo mi sme zažili sa nedá ani opísať a pomoc od delegatov necakajte, oni sú tam na to aby brali len peniaze.Všetko čo som tu napísala mám doložené fotkami, takže smelo môžem zaslať čítať celú recenziu
a n, BA
Termín pobytu: Sep 2010 Recenzia pridaná 24.11.2010 Prečítané 2582-krát
53 %
Ak Ck prehodnotia svoj pristup ku klientom a dokazu im zabezpecit ubytovanie bez 8 hodinoveho cakania bude to rozhodne lepsie. čítať celú recenziu
Stanislava B., Roznava
Termín pobytu: Máj 2010 Recenzia pridaná 20.06.2010 Prečítané 5386-krát
87 %
Hotel, ktery jsme si vybrali byl Sea Gull a to pro jeho polohu v centru Hurghady. Avsak nase cestovni kancelar nam vybrala hotel El Palacio. Proto se budeme snazit byt objektivni v hodnoceni hotelu El Palacio, protoze tento hotel mel skutecne jedinou chybu v tom, ze byl mimo centra, jinak se nam tam velmi libilo :) čítať celú recenziu
Andrea, Bratislava
Termín pobytu: Aug 2009 Recenzia pridaná 22.09.2009 Prečítané 2742-krát
95 %
Super najlepsia dovolenka, aj pre deti a aj pre pariky. Skveli animatori. Vecer vzdy program, o polnoci vzdy disko, dobre hraju, jak na slovenskych disko. Ale bola jedna noc ze len ruske pesnicky hrali:D Odporucam vylet na stvorkolkach isli sme cez tych egyptanov a nieje sa coho bat. Boli skveli ale arafatky si kupujte v meste lebo vas tam pekne s cenou oklamu. a vlastne vsetky obchody pri hoteli - 80% z ceny dolu! FAKT! ponukaju nieco za 80 dolarov a nakoniec v meste to je za 10! hlavne bacha na tabak! nekupujte to tam v ziadnom pripade! čítať celú recenziu
Tomas, BA
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 12.09.2009 Prečítané 2690-krát
47 %
Povodne sme si objednali pobyt v hoteli Palms Beach, v ktorom sme boli tri roky po sebe a boli sme nadmieru spokojny. Vyhovovalo nam prostredie, sluzby a aj potapacske centrum, kde sme sa potapali. Nuz ale nasa CK mala pre nas po prilete do Hurghady prekvapenie. Pri rozdelovani do autobusov nas informovali, inak povedane prikazali, ze v Palms Beach nie je miesto a preto ideme do hotela Sunny Days El Palacio a hotovo. Ze si mozeme stazovat kolko chceme, ale nic nezmozeme. Potom nasledovali len vyhovorky. Co je najkrajsie v CK sa neunuvali nas informovat a konzultovat alternativy. Jednoducho maju volne miesto v lietadle, tak ich poslu do Egypta a tam su ludia rukojemnikmi a nic tam uz nezmozu a preto ich posleme do volneho hotela, ktory je sice na papieri rovnako kvalitny ako Vami zvoleny, ale skutocnost je uplne ina (preco by asi mali tolko volnych miest na tom hoteli). Dokonca ani pred odletom z Bratislavy na pulte sa tvarili ze je vsetko v poriadku, ale v Egypte mali uz prichystane poukazy do ineho a ovela horsieho hotela. Jednoducho vedome CK uviedla svojich klientov do omylu. čítať celú recenziu
Františka R., Košice
Termín pobytu: Jún 2008 Recenzia pridaná 30.07.2008 Prečítané 7111-krát
69 %
Do Egypta by som sa vrátila len kvôli moru a počasiu (isota tepla), určite by som neodprúčala hotel El Palacio, kvôli strave a službám v jedálni, avšak bazény, vstupná hala hotela a okolie hotela boli veľmi pekné, starali sa o kríky, kvety aj trávu. Avšak niekoľkokrát sa stalo, že už cca o 9.00 hod ráno robili nejaké práce na chodbách, alebo kosili... (čo ľudom ktorý si chcú pospať dlhšie môže dosť prekážať). Bakšiš sme dávali podľa vlastného uváženia, niektorí to vyslovene čakali, iní boli milo potešení. čítať celú recenziu
Milina H, Bratislava
Termín pobytu: Sep 2007 Recenzia pridaná 18.04.2008 Prečítané 4131-krát
38 %
Neodporúčam, preplnený hotel až nad rámec kapacity, hostí, ktorí prichádzali už nemali kam ubytovať a hľadali im náhradné ubytovanie čítať celú recenziu
Lenka, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 21.09.2007 Prečítané 3462-krát
71 %
Boli sme v Egypte prvykrat a urcite sa tam nemam problem vratit. Super sme si to uzili. Sme pochodili uz vela krajin a vela hotelov, vieme ze do urcitej miery sa treba odosobnit, aby si clovek dovolenku neznechutil v pripade, ze nie vsetko klape ako si predstavujeme. Delegatky boli tiez naozaj na urovni. Hotel sa mi pacil, len mi vadila ta spinavsia izba, takze ak Egypt, tak iny hotel. čítať celú recenziu
Barbara P., Bratislava
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 21.09.2007 Prečítané 2153-krát
85 %
Hotel bol naozaj pekný, užila som si krásnu dovolenku, len odporúčam využívať ponuky rôznych výletov (Giftun, Káhira,..), pretože po pár dňoch leňošenia sa tam človek začne aj dosť nudiť, i keď animátori robili stále nejaký program, ale ten nie je pre každého! čítať celú recenziu
Radomír B., Nové Mesto n. Váhom
Termín pobytu: Máj 2007 Recenzia pridaná 05.09.2007 Prečítané 2231-krát
40 %
Odporúčania? Nechodiť!!!! Rady??? To je skôr rada pre cestovky. Vyškrtnite daný hotel z ponuky a spravíte veľa ľudom sluzbu a zrejme ich nevystavíte šanci ako ľahko dostať infarkt. čítať celú recenziu
Janka D., Klčovany
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 31.08.2007 Prečítané 1730-krát
67 %
Hotel odporúčame tým ktori majú čas vystávať na bežné veci co sa tyka stravovania, a stolovania byt v hoteli kde je minimum podavaného ovocia, zelené banány, tvrde nedozrete hrušky, hrozno 3.trieda a na egyptskú krajinu melony o tom, sme mohli len snívať alebo ich obdivovat na trhovisku. čítať celú recenziu