70%
Hodnotenie

Jasmine Palace Resort & Spa recenzie 

  • Egypt
  • Egypt
  • Hurghada
  • Hurghada
22 °C
teplota vzduchu
22 °C
teplota vody
3:50 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 53 %
Poloha 65 %
Izby 68 %
Strava 65 %
Personál 70 %
70%
Celkové hodnotenie
292 recenzií
Svetlana
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 16.02.2016 Prečítané 330-krát
37 %
na to že je to pomerne nový hotel vyzerá tak asi len zvonku. Izba katastrofa- špina, mravce, pavúky. More žiadne keď bol odliv 300m sucho a keď bol príliv asi 20 cm vody. Strava sa celkom dala čo sa týka výberu jedál aj keď mäso žiadne nebolo a ešte ma zarazilo že červený melón za príplatok. Personál lenivý, otravný, uprednostňujúci Rusov. Jedáleň malá-problém nájsť voľný stôl a ak bol voľný tak bol nepripravený. Nedostatok vidím v nedopĺňaní pohárov a tanierov v jedálni a ak sme chceli na pitie niečo iné ako čistú alebo sirupovú vodu všetko aj colu. sme si museli pýtať od lenivého personálu a nikdy to nebolo bez poznámok alebo otravných rečí. Wifi sa príplatok a ani nešla. Okolie hotela ako záhrady pekné. Bazény fajn akurát že nás z nich už okolo 17:00 vždy vyhodili aj keď bolo písané že až o 18:00. a ešte musím spomenúť veľmi otravných pracovníkov masáží a vodných športov ktorí nás doslova zobúdzali na lehátku aby nám mohli niečo ponúknuť. čítať celú recenziu
Lucka
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 28.09.2015 Prečítané 398-krát
90 %
Hotel je velmi pekny. Hlavna budova posobi velmi prijemne. Ako vacsina arabskych hotelov nie je spraveny na 100% a mozno je trosku odflaknuty, ale nevidim v tom ziaden problem pri kvalite oddychu. Izby su ciste a denne upratovane. Mali sme izbu s vyhladom na hlavny bazen. Hluk z vonku nebol pocut. Strava bola pestra a kazdy den si bolo z coho vyberat. Vytkla by som cistotu tanierov a poharov, tam by bolo potrebne velmi zapracovat a zlepsit cistotu. Kto nechce byt ruseny pri oddychu, odporucam si vyzdvihnut ,,green flag,, a zavesit na slnecnik - takto predidete zbytocnemu obtazovaniu zo strany predajcov ponukajucich rozne zajazdy. Zhrnula by som to tak, ze sme mali uzasnu dovolenku. Odporucam, avsak hotel by mal mat zatial 4 hviezdicky a nie 5. Dakujeme. :) čítať celú recenziu
Dajanka
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 23.08.2015 Prečítané 512-krát
80 %
Hotel bol veľmi pekný, celý komplex pôsobil aj s bazénmi veľmi pekne, luxusne. Obývaná je len jedna strana komplexu, ale ani vám to tak nepríde. Izba bola pekná, na izbe klimatizácia, chladnička, trezor. V kúpeľni sušič na vlasy, šampón, sprch. gél - gél na ruky. Je vhodný pre všetky vek. kategórie. Do hotela sme prišli o 6h ráno, ubytovali nás o 10-tej. Náramky nám dali hneď ráno, aby sme využili už raňajky, čo sme ocenili. čítať celú recenziu
Dagmar
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 23.08.2015 Prečítané 555-krát
50 %
Hotel bol novopostavený, funguje asi rok, záhrady krásne, izba sa celkom dala, až na pleseň na stene. Som zvyknutá na egyptské hotely. Teda, čo sa týka ich fušeráckej práce, v podstate sme mali aj čisto. Za dolár nám robili z uterákov všelijaké pekné veci, ale zažili tam iní Slováci aj to, že im neupratali. aj keď ich prosili, tak povedal personál, že zajtra. Inak strava sa celkom dala. Ja som fajnová, ale najedla som sa. Personál ako kto... niektorí boli veľmi neochotní, barmani nestíhali, miešané koktejly žiadne... iba vodka-džús a podobne. To je na 5 hviezdičkový hotel trapas. Stravovanie bolo fajn, ale personál nestíhal vôbec nič. Nebolo prestieranie, príbory, všade špina po stoloch. To bolo naozaj neprípustné na 5 hviezd, dokonca sa mi stalo, že neboli čisté taniere. Asi 10-15 minút sme čakali na taniere. Na raňajky som prišla po colu a povedal mi barman, že už nemá, iba sódu. To naozaj musím vytknúť. Inak môžem pochváliť animátorky, ktoré boli milé a neboli otravné, avšak všetko po rusky - samozrejme všade Rusi, ale to som nemala problém. Aj po anglicky hovorili, stačilo im povedať, že nerozumiete. Celú dovolenku som strávila pri bazénoch. ŽIADNE MORE! Naozaj - voda po členky. keď bol príliv, po kolená. Takto to bolo asi 300 metrov. Veľa koralov a tak, takže iba na šnorchlovanie, ale pláž bola stále prázdna :(, more ma naozaj sklamalo. Využila som tam aj doktora, keďže som ochorela z klímy. To všetko prebehlo fajn. Toľko hviezdičiek naozaj tento hotel reálne nemá. Služby zlyhali. Žiadne more - za to nemôžu, ale v cestovke nás neupozornili na to, až po zaplatení som čítala recenzie a naozaj súhlasím s nimi. čítať celú recenziu
Miroslava
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 656-krát
20 %
Ak idete na dovolenku oddychovať a kvôli moru - Egypt Jasmine Palace resort v Hurgade radšej vynechajte! Hotel je síce otvorený len dva roky a uvádzajú, že má 5 hviezdičiek - jeho kvality však nesiahajú ani na slabé 3*. Personál neochotný, uprednostňovaná je tu ruská klientela - ako príklad uvediem to, že sme sedeli už vo "vývarovňi" (od reštaurácie to má veľmi ďaleko) štyria za stolom s polievkami a prišiel zamestnanec s jednou ruskou a išiel nám pomaly vyhadzovať od stola! More takmer žiadne, 300 metrov musíte ísť aby ste sa vôbec omočili. Izby celkovo špinavé, nehygienické, delegátka CK nikdy nebola k dispozícii a skoro celú dovolenku nám nešla teplá voda, nehovoriac o pokazenom wc ktoré nesplachovalo. Proste strašne veľa nedostatkov nikomu neodporúčam, jediné fakultatívny výlet bol ok, aj to jeho cena bola dvojnásobná, ako uvádzala CK. Prísun pitnej vody bol minimálny - 1 fľaša vody 7dcl vody na osobu, aj to nedávali pravidelne. Jedna veľká katastrofa, nikomu neodporúčam! čítať celú recenziu
Miroslava
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 162-krát
33 %
Veľká nespokojnosť, nespĺňa hygienické normy, neochotný personál, uprednostňujú ruskú klientelu, delegátka rovnako neochotná, problémy s teplou vodou - počas celej dovolenky sme sa sprchovali v studenej vode, nesplachovalo wc, nedopĺňali nám pitnú vodu na izby - prídel 0,75 dcl - aj to vám nedali!, veľmi veľmi slabý 3* hotel a veľmi slabý all inclusive, mäso skoro vôbec nebolo, dlhé čakacie rady na večere až von z budovy čítať celú recenziu
Michaella
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 08.08.2015 Prečítané 699-krát
73 %
V Egypte som už 4. krát. Porovnávať teda je s čím. Po príchode na hotel nás ubytovali až o 2 hodiny, aj keď sme dali bakšiš, dostali sme hneď raňajky, kde sme boli maximálne spokojní s výberom jedál. Areál hotel je krásny, ale nedokončený, jedna polovica hotela je stále len v štádiu stavania. Bazény sú top, ale keď sa pozriete z blízka, tak je to cele odfušovaná robota. Animácie boli pri veľkom bazéne, kde sa tancovalo, hrali šípky, aerobik, vodné pólo. Pri mori bolo ticho. čítať celú recenziu
Žeňa Krišáková
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 28.06.2015 Prečítané 1626-krát
67 %
Rezort je hodnotený ako 5*, je to skôr lepšia 3. Žiadny pozvoľný vstup do mora, pretože je tam taký odliv, že pol dňa mora niet. Ale pre deti na čľapkanie ideálne. Plávať do mora sa chodí po móle cca 600m do bójkami ohradeného priestoru. Je tam 7 bazénov, tak ak vám to nevadí, plávať môžete v bazénoch. Asi 80% dovolenkárov sú Rusi, aj animátorky sú dievčatá z Ruska. Keďže rezort je pomerne veľký, pripravte sa aj na menšiu turistiku. čítať celú recenziu
Diana P
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 31.10.2014 Prečítané 2084-krát
67 %
Hotel novootvorený, vynovený, výhodou bolo, že nebolo veľa dovolenkujúcich, aj keď sme boli v čase sezóny (bola zaplnená tak 1/4 izieb). Celá jedna strana izieb sa dokončovala, ale neubralo nám to na pohodlí, aj keď bolo občas vidieť stavbárov. Ale keď hotel celý dostavajú, nebude sa tam kde pohnúť. Je to obrovský kolos, areál veľký, ale zároveň je tam veľmi, ale veľmi veľa izieb, preto si myslím, že keď ho dokončia a bude zaplnený, nebude tam miesto. O areál sa pekne starali, veľa zelene, bazény úžasné, také som ešte nevidela. Izby veľmi pekné, ale nespravia vám labuť z uterákov, ak im nedáte peniaze a čakajú, kým im dáte peniaze, aj keď vám vynesú kufre, dovtedy neodídu. Čo sa týka jedla, to sa dalo, ale keby sme tam ostali dlhšie, neviem, čo by sme jedli, lebo sa stále opakovalo. Animácie - jedna veľká katastrofa, animátori hovorili len po rusky a každý večer sa začínal detskou diskotékou, kde deti dookola spievali a tancovali to isté a poviem vám, že keď to počujete každý večer, začne vám to ale poriadne liezť na nervy. Potom nasledoval program, každý deň niečo iné, fakíria šou, kaskadéri, atď. Celkom to ušlo, ale žiadna veľká zábava to nebola. Cez deň animácie nula bodov, boli pokusy o loptové hry, ale nikomu sa nechce pri +40 stupňoch. Ale najväčšie sklamanie - posilňovňa, ktorá sa posilňovňou ani nedá nazvať. čítať celú recenziu
Zuzana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 05.08.2014 Prečítané 2173-krát
50 %
CK to má zvládnuté super. Hotel pekný, no otravný personál. Bakšiš na každom kroku doslova pýtajú, v jedálni na to určená skrinka. Hygiena na veľmi nízkej úrovni. V jedálni plastové poháre a lyžičky nie jednorázové. Špina. Do mora ďaleko a s obuvou. čítať celú recenziu