85%
Hodnotenie
85%
Hodnotenie
Egypt Egypt
 Egypt, Hurghada, Hurghada  Egypt, Hurghada, Hurghada

Desert Rose Resort recenzie 

Desert Rose Resort recenzie 

3:50 h
22 °C
22 °C
22 °C
cca 0:15 h
cca 0:15 h
467 €
467 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 84 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 82 %
Izby 77 %
Strava 82 %
Personál 87 %
85%
Celkové hodnotenie
1629 recenzií
Peter
Termín pobytu: Jan 2020 Recenzia pridaná 22.01.2020 Prečítané 0-krát
95 %
Ak nie ste pohltený sterilitou prostredia v zmysle, že Vám nevadí zle vyšpárované umývadlo silikónom a sem tam prasknutá kachlička na dlažbe, ak toto prežijete, všetko ostatné je nie na 5, ale na sto hviezdičiek. Ak sú pre Vás podstatné kvalita a dostatok jedla 24 h. non stop, čistota, ak potrebujete mať pocit úcty a ochoty zo strany personálu, ak chcete otvorené more alebo sa bojíte žralokov, ak chcete 5 barov a 5 reštaurácii, ak chcete mať voľné miesto na ležanie pri pláži, ak chcete byť strážený asi tak 3 až stvor-zónovo, ak nechcete byť otravovaní drankaním bakšišu, ak chcete mať plavecký bazén s dráhou pre seba, ak chcete šnorchlovať, ak sa chcete prejedať od rána do rána alebo opíjať tak SEM CHOĎTE! Pozor na počasie v januári, najprv predpoveď, potom termín, ak chcete viac spoznávať Egypt, nepozerajte ani počasie. čítať celú recenziu
Katarína Brezinová
Termín pobytu: Sep 2016 Recenzia pridaná 26.09.2016 Prečítané 725-krát
77 %
Hotel blízko letiska. Služby, priestory veľmi pekné, v okolí samé kvety, strava nenavyberáme - úprimne egyptská strava nič moc. Môžem porovnať, bola som už 5x v Egypte. Najčastejšie kurčatá na rôzny spôsob a hovädzina. V tomto hoteli podávajú aj pečené holuby, plnené ryžovou plnkou. Kto nie je zvyknutý, na tanieri to vyzerá divne. Pre deti s rodičmi v jedálni je vyzdobená detskými kresbami osobitná miestnosť, s nízkymi boxami, kde si deti môžu samé naberať stravu. Personál ochotný a keď prihodíte dolárik, tak nestíhate dopiť jeden drink, už máte na stole druhý. Sú tu 3 bazény a štvrtý slúži pre tobogany. Pláž čistá, udržiavaná, more teplé a hlavne čisté. Nájsť miesto na ležadlá - bez problémov. Na pláži od 10 hod. do 17h robia v kuse hamburgery, hranolky. Hneď pri pláži v bare od 12 do 14 hod. podávajú točenú zmrzlinu a pečú celkom slušné pizze, také suchšie, ale na vrch si môžete vybrať, čo chcete. V komplexe je lekár, relaxačné centrum - objednať sa dajú masáže celého tela sú dobré, hamam kúpele. Po večeroch fungujú 3 hlavné bary pri bazénoch. V dvoch z nich vždy od 20h do 23 hod spievali moderné pesničky a v druhom hrali buď na husliach či gitare. Nebol problém si nájsť miesto. V amfiteátri po večeroch dobrý program. Animátori ochotní. čítať celú recenziu
Mirka Sirka
Termín pobytu: Sep 2014 Recenzia pridaná 04.10.2014 Prečítané 1078-krát
93 %
Hotel je v blízkosti letiska, oproti hotelu je aj ulica plná obchodíkov, takže sa dá isť aj von, do centra je možne ísť taxíkom, 99% turistov je z Ruska, ale mne to nevadilo, trocha som oprášila ruštinu a zistila som, že som zabudla azbuku. Je to také samostatne mesto v meste s výbavou - barmi, reštauráciami, bazénmi, amfíkom, diskotékou, s animačnými programami, s umelou lagúnou i prístupom k otvorenému moru. Najhorší zážitok bol z odletu - na letisku to nezvládajú, pre maximálne vyťaženie cestujúcimi sme čakali na odbavenie viac ako 3 hodiny, ledva sme stihli let a potom nás hodinu nechali variť sa v lietadle. Všetko ostatne bolo super. čítať celú recenziu
patricie
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 10.07.2014 Prečítané 1024-krát
97 %
Celkove se nam libilo vse, jak jidlo, tak ubytovani, udrzovana perfetne zahrada bez nejakych splasku, jak jsem nekde cetla, animace super, personal vstricny, kamaradsky i bez baksise, ted se s nimi bavime pres skype, opravdu skveli lide, kazdy rok jezdime do jineho statu, ale zde se urcite jeste radi vratime. čítať celú recenziu
tomas, trnava
Termín pobytu: Máj 2013 Recenzia pridaná 25.06.2013 Prečítané 822-krát
45 %
Hurghada pardon Rusghada nieje predstava o peknej letnej dovolenke. hotel 95% rusov, 4,9% egypťanov a to 0,1% iná národnosť (slováci). Rusi z tohto pekného 5* hotela spravili 3* hotel. Viac do Hurghady nepôjdeme!!!!!!!!! Pred odchodom som nedal na recenzie že je tam moc rusov a myslel som že mi nebudú vadiť ale tak strašne nekultúrnych a ožratých ludí som pokope ešte nevidel!!!! čítať celú recenziu
Mary
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 03.06.2013 Prečítané 1675-krát
87 %
Hotel a jeho súčasti, lebo má viecej menších ubytovacích zariadení v blízkom okolií, bol úplne v pohode, čistý, dobrá staroslivosť, fungujúca klimatizácia, zadarmo trezor, každý deň fľaša čistej vody, tri bazény, blízka pláž s lagúnou a koralovým útesom čítať celú recenziu
Anna Ch., Bardejov
Termín pobytu: Jún 2008 Recenzia pridaná 02.08.2008 Prečítané 2166-krát
75 %
Hotel celkom fajn až na cestovku. Zmenili hotely takmer každému, kto šiel s nami v autobuse. Delegátka Markéta neochotná výjsť v ústrety klientom, ogabali nás o jeden deň, využívajú nočné lety a rátajú vám deň keď ste ešte na Slovensku. Posledný deň sme museli odovzdať izbu i náramky all inclusive o 12,00 na obed a odchádzali sme z hotela o jednej v noci, takže od obeda do polnoci sme boli bez pitia, a večere a driemkali sme s kuframi na recepcii. V ostatných hoteloch vraj bolo ináč. čítať celú recenziu
Ján, Banská Bystrica
Termín pobytu: Jún 2008 Recenzia pridaná 24.07.2008 Prečítané 1989-krát
93 %
Celkový dojem z pobytu bol veľmi dobrý. Veľmi radi sa tam vrátime a odporúčam aj ostatným klientom, určite nebudú sklamaný. čítať celú recenziu
Zuzka, Komárno
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 05.08.2007 Prečítané 1263-krát
62 %
Areál je taký veľký, že nie je preplnený, krásne záhrady, 3 bazény, kľudné letovisko, obchody pred areálom nás tak vytočili, že sme tam radšej ani viac nešli, lebo predavači boli otravní. Toto je náš subjektívny dojem, každý môže mať úplne iné dojmy. čítať celú recenziu