Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada

Minamark Beach Resort recenzie 

Minamark Beach Resort recenzie 

Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada
Teplota vzduchu: 33 °C
Teplota vody: 27 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 7 km
Dĺžka letu: 3:50 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 55 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 65 %
Izby 62 %
Strava 68 %
Personál 75 %
Iveta
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 14.08.2019 Prečítané 46-krát
73 %
Hotel je menší s vlastnou plážou a mólom. V areáli sú 3 bazény, talianska a libanonská reštaurácia, shisha bar, lobby bar, obchody so suvenírmi a s rozličným tovarom, recepciou. Hotel má aj wellness centrum, ktoré sme my nevyužili. Nachádza sa v rušnej časti Egypta. Vedľa je verejná pláž. Čítať celú recenziu
Lukáš
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 30.06.2014 Prečítané 1064-krát
70 %
pár rád. 1. určite berte topánky do vody (vstup je kamenistý, v mori koraly, veľa z nich je ostrých, dokonca sú tam aj morskí ježkovia. 2. vezmite si umelý aspoň 3 dc pohár (všetko nalievajú do 1dc pohárikov - aj pivo, dokonca aj drinky :D ) 3. Berte na vedomie, že vás z pláže okolo 5 večer vyženú (našťastie v mojom prípade boli MS vo futbale, čiže by som aj tak v tom čase šiel). Ak ste boli aj vo vode, dovtedy vypiskovali a kričali finished, dokedy ste z nej nevyšli. 4. Schovávajte peniaze buď do trezoru, alebo do kufrov na zámku. 5. Ak chcete na výlet (lodné alebo púštne), odporúčam cez týpkov na pláži /Abdo a Sasa/ - len ako vždy treba vyjednávať /dáte za to tak polovicu oproti cestovke/. Čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 29.06.2013 Prečítané 866-krát
63 %
Hotel sa nachádza blizko plaze asi 5min. chodze cez zahradu. Tak isto ma skvelu polohu v centre Hurghady blizko od miestnych obchodikov a trhov. Izby boli velke, pekne a hlavne ciste. Strava bola pestra, my sme mali polpenziu a bohate nam to stacilo, kedze tam bolo tak horuco ze clovek nemal ani chut jest. Personal hotela velmi mily, radi pomohli. Celkovo velmi prijemna dovolenka Čítať celú recenziu
Beáta Weiserová
Termín pobytu: Apr 2013 Recenzia pridaná 25.04.2013 Prečítané 916-krát
73 %
Malý hotel situovaný v centre rušnej časti Hurghady - Sakalla. Vhodný pre menej náročných klientov, menej vhodný pre deti. Izba normál, servis v poriadku. Reštaurácia menšia, výber jedál dostatočný. Malá pláž, potrebná obuv do vody. Celkovo hotel vhodný pre ľudí, ktorí uprednostňujú denný relax na pláži a večernú zábavu mimo hotela. Čítať celú recenziu
Ondrej
Termín pobytu: Jún 2010 Recenzia pridaná 31.07.2010 Prečítané 2102-krát
58 %
Na 3 hviezdičkový hotel je to dostatočné. Do tohto hotela by som už nikdy viac nešiel !!! Je v centre Hurghady, je tam obrovský hluk cez deň aj v noci. izby upratovali síce každý deň, ale nie v dostatočnej miere. Personál na recepcii - otrasný !!!!! Vôbec nespolupracovali nielen s nami ale ako som si všimol aj s inými zákazníkmi. Na každej izbe bol minibar v chladničke, kde za každú vec z chladničky si musel zákazník zaplatiť 3x viac ako to bežne stálo v obchode !!! Takže neodporúčam vyberať veci z minibaru aj napriek tomu, že máte zaplatený all inclusive. Pitie po 22.00 hod si každý musel už zabezpečiť sám aj napriek tomu, že všetci sme mali zaplatený all inclusive. Barmani v hoteli už po 21.30 hod. nie veľmi boli ochotný podávať nápoje. Tento hotel radšej NEODPORÚČAM !!!! Čítať celú recenziu
Eleonora K., Poprad
Termín pobytu: Oct 2007 Recenzia pridaná 12.02.2008 Prečítané 2608-krát
25 %
Aj napriek historii, ktora dycha Egyptom mi prva navsteva stacila, aby som povedala, ze uz tam urcite nepojdem. Nie kvôli moru, alebo pamiatkam, tie su nadherne, ale dotieravost arabov mi nevyhovuje a CK ma vyliecila z tuzby po dialavach, odkial sa neda dostat, iba po uplynuti doby!!!!!!!!!! Čítať celú recenziu