Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada

Le Pacha Resort recenzie 

Le Pacha Resort recenzie 

Egypt Egypt
Egypt, Hurghada, Hurghada Egypt, Hurghada, Hurghada
Teplota vzduchu: 32 °C
Teplota vody: 26 °C
Pláž: 0 m
Centrum: 0 m
Nákupné možnosti: 0 m
Dĺžka letu: 3:50 h
Od letiska: cca 0:15 h

NAJLACNEJŠÍ TERMÍN

LEN UBYTOVANIE

Dostupné termíny

Odporúčanie 59 %
Poloha 87 %
Šport a zábava 65 %
Izby 65 %
Strava 63 %
Personál 73 %
Eva
Termín pobytu: Mar 2022 Recenzia pridaná 20.03.2022 Prečítané 0-krát
80 %
1 Familial and friendly hotel in the heart of Hurgada Review of Le Pacha Resort Reviewed yesterday I revisited this hotel beginning March as I do for many years The hotel attracts you with its nice architecture, beautiful garden and almost nice people working there. I must emphasize the friendliness of Mr. Saad Rashed, who is your first contact when you enter the hotel at the reception and to whom you can contact with any request, complaint and who will be happy to resolve any dissatisfaction, request or call the doctor Mohammed Gad if it is necessary, who is on duty at the hotel for 24 hours. I must emphasize that all staff of the hotel is very friendly and the top management every day is in contact with you. The food is tasty, varied, lots of vegetables, salads, fish, chicken, you will definitely choose. Rooms have older furniture but they are clean with TV, fridge, air-condition and a big balcony facing into the garden and view to the sea. The swimming pool for children is heated. The animation program during the day is very good with sports activities and the evening program is for children and there is often also a professional singer who entertains you. I recommend massages in Horas Spa that I always use and a beauty salon with very good service and a nice lady. I have been to the hotels nearby The Hotel Seagul, Hotel Bella Vista where you feel lost. Le Pacha hotel is my favorite. I can recommend the Hotel...More Date of stay: March 2022 Čítať celú recenziu
Štefánia Opremčáková
Termín pobytu: Apr 2018 Recenzia pridaná 13.05.2018 Prečítané 1012-krát
23 %
Chalan, ktorý na pláži vymieňa plážové osušky, ma fyzicky napadol, lebo som niesla dve osušky. "jedna osoba - jedna osuška" kričal po anglicky. Za ruku ma odtiahol k jeho búdke a násilím mi chcel jednu osušku vziať. Hneď sa o ňu prihlásila rusky hovoriaca pani, že som jej ju asi ukradla, lebo jej jedna chýba. Celá pláž na mňa hľadela ako na zlodejku a ani potom, čo sa vysvetlilo, že osuška patrí mojej kamarátke a Ruska chýbajúcu osušku našla, sa mi nik neospravedlnil. Ani manažér, ktorému som sa s plačom posťažovala. No a osuškový chalan stále na mňa pokrikoval: jedna osoba - jedna osuška. Aj iné nepríjemnosti som tam zažila. Každý deň nejakú. "Ste na dovolenke, užívajte si, nerozčuľujte sa"... povedal manažér. Čítať celú recenziu
Stopa
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 01.09.2017 Prečítané 862-krát
80 %
Le Pacha aj napriek 3* je velmi prijemna, skor pre rodiny s detmi. Od letiska je cca 15 min. Plaz je vzdialena 100 m. Je to hotel, kde je vela Arabov, Rusov, ale hlavne Cechov. Hotel je hned v centre, cize netreba cestovat taxikom. Strava v pohode, snazili sa. Čítať celú recenziu
Eva z Košíc
Termín pobytu: Máj 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 1583-krát
80 %
Hotel je vhodný pre každého, kto chce spojiť ležanie na pláži s rušným životom v meste. Od príletu a z letiska ste o pol hodiny na pláži. Ubytovanie prebieha veľmi rýchlo. Izby sú veľké s balkónom, staršie zariadenie, ale čisté. Strava dobrá. Animácie veľmi dobré. Menej Rusov. Hotel je priamo v centre, kde dobre nakúpite hlavne kožené veci, kabelky, saká, suveníry. Večer je ozaj veľmi rušno na ulici. Personál v hoteli je veľmi príjemní a nápomocní. Doporučujem. Čítať celú recenziu
ludovit
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 04.07.2014 Prečítané 1038-krát
50 %
stary ako osuchany ojazdeny mercedes, lepeny, nic nefungujuce poriadne vratane personalu. padajuca farba, omietka, vrzgajuce dvere, klucka ktora vam ostane v ruke takmer, hlucna klima, tecuci zachod aj vana, nefunkcna chladnicka. Čítať celú recenziu
Beli
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 27.06.2014 Prečítané 902-krát
70 %
Čistý, tichý, krásna záhrada s banánovníkmi, ďatlami, limetkami. Perfektne sme si oddýchli, more teplé ako čajík. Nemôžeme sa sťažovať, akurát delegát nie veľmi ochotný. Klientela ruská, česká, arabská, slovenská, ktorá sa nevie vo väčšine prípadov chovať /ako utrhnutý z reťaze/. Teplota vzduchu 40 stup., more 27 stup. Čítať celú recenziu
Bety
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 10.09.2013 Prečítané 1149-krát
73 %
Rezort má krásnu záhradu, večer pekne osvietenú, zaujímavosťou boli kvitnúce banánovníky s banánmi. Pláž strednej veľkosti, more pozvoľné, slabšia možnosť na šnorchlovanie. Dostatok lehátok, bar na pláži, v ktorom sa dá aj naobedovať. Hotel má výhodnú polohu v centre, možnosť večerných prechádzok a nákupov. Personál super, strava dobrá a 24hodinový AI. Na Giftun a šnorchlovačku na mori sa dá ísť s loďou priamo z pláže, čo bolo suprové, zabezpečená strava, pitie, brušná tanečnica a Derviš. Celková pohoda. Čítať celú recenziu
Erika, Galanta
Termín pobytu: Apr 2011 Recenzia pridaná 05.06.2011 Prečítané 5007-krát
91 %
Priatelka, s ktorou som cestovala, bola v Egypte uz 6x, ale bola tiez taka ocarena, ze sa v septembri chystame spat - samozrejme opat do tohto hotelu. :) Ak vsak cestujete do Hurghady v blizkej buducnosti, dajte si pozor, robia tam kanalizaciu a prakticky zrusili chodniky, na ulici sa chodi bud po piesku alebo na ceste - doplatili na to moje oblubene topanky :/ Čítať celú recenziu
Monika M.
Termín pobytu: Sep 2010 Recenzia pridaná 26.10.2010 Prečítané 3369-krát
95 %
Bola som v Egypte naozaj už veľakrát a vždy v inom hotely. Nemám veľmi rada veľké hotelové komplexy ale nakoľko nič menšie v mojom termíne nebolo voľné tak sme vzali s malou dušičkou aj Le Pacha Resort... Hotel ma veľmi milo prekvapil a určite by som tento hotel navštívila rada znovu... A čo sa dovolenky týka tak to už závisí na každom... Akú zábavu si na dovolenke spravíte tak ju aj prežijete... Určite však hotel môžem odporučiť každému. Čítať celú recenziu
Danda, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 31.08.2009 Prečítané 2431-krát
80 %
Je to taky akurat hotel pre rodiny s detmi, ale aj pary atd. nie je to nic extra, zodpoveda cene, ziaden luxus ale ista spokojnost a komfort. Čítať celú recenziu
Zuzana, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2009 Recenzia pridaná 21.07.2009 Prečítané 3663-krát
93 %
odporucam každemu, vkusne a hlavne ciste ubytovanie, služby skvele, plaž každý den cistena aj 2krat. Čítať celú recenziu
Zuzana, Dubnica
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 25.09.2007 Prečítané 2046-krát
93 %
Bola to naša prvá dovolenka v Egypte, a boli sme naozaj z neho unesený. Krásne prostredie, hotel je umiestený v centre Sakali takže aj nakupovania sme si riadne užili. Ale hotel bol skôr kludnejšieho charakteru. Jediné čo nás na dovolenke neuspokojilo bol animačný program hotela, ktorý bol v nemeckom a ruskom jazyku. A rozhodne doporučujem absolvovať výlet na Giftun, štvorkolky a Luxor. Bez toho by sa nám dovolenka ani nerátala Čítať celú recenziu