80%
Hodnotenie

Vista Sol Punta Cana Beach Resort & Spa recenzie 

  • Dominikánska republika
  • Punta Cana
  • Punta Cana
31 °C
teplota vzduchu
29 °C
teplota vody
10:20 h
dĺžka letu
cca 0:15 h
Od letiska
Odporúčanie 76 %
Poloha 80 %
Šport a zábava 58 %
Izby 75 %
Strava 77 %
Personál 77 %
80%
Celkové hodnotenie
587 recenzií
Zdenko Z.
Termín pobytu: Máj 2019 Recenzia pridaná 08.07.2019 Prečítané 0-krát
100 %
Najlepšia dovolenka, na akej sme boli. Boli sme veľmi spokojní s ubytovaním aj so stravou. Zamestnanci hotela boli milí a veľmi nápomocní. Odporúčam všetkým. čítať celú recenziu
Michaela F.
Termín pobytu: Nov 2018 Recenzia pridaná 26.11.2018 Prečítané 715-krát
95 %
Hotel čistý, prostredie krásne. Ešte krajšie ako na fotkách. Strava chutná, je z čoho vyberať. Prístup personálu priateľský. Krásny biely piesok, voda teplučká. Jednoducho top. čítať celú recenziu
Andrej Z.
Termín pobytu: Oct 2018 Recenzia pridaná 14.11.2018 Prečítané 410-krát
95 %
Strava bohatá, izby OK, v čase nášho pobytu more vyplavovalo na pláž riasy a trávu, ale personál ich stále hrabal a odvážal. Pláž pod palmami čistá. čítať celú recenziu
Regina K.
Termín pobytu: Nov 2017 Recenzia pridaná 08.12.2017 Prečítané 2583-krát
100 %
Super dovolenka, izby čisté, každý deň čisté uteráky i prikrývky. S takou čistotou a hygienou som sa ešte nikde nestretla. Od rána drhli saponátom chodníky, bazény....Výmena po každom klientovi obrusov na stoloch v jedálni je samozrejmosťou, strava super, ranné čerstvé ovocné šťavy nemali chybu. Mali sme bez preháňania najkrajší hotel a hlavne pláž. Tú každé ráno upravovali a bola vždy čistá. More bolo tiež super, ocenené modrou vlajkou. Personál milý a spoľahlivý. Nie sú potrebné slnečníky, lebo tieň si každý nájde pod palmami na lehátku. V každom prípade v tejto oblasti naj...hotel i pláž. čítať celú recenziu
Ing. Gabriela K.
Termín pobytu: Jan 2017 Recenzia pridaná 17.02.2017 Prečítané 2307-krát
90 %
Izba veľmi pekne zariadená a funkčná, dobre orientovaná v zmysle blízkosti mora ale aj v blízkosti k hlavnej budove. Dobrá orientácia vzhľadom na slnko.. čítať celú recenziu