72%
Hodnotenie
72%
Hodnotenie
Chorvátsko Chorvátsko
 Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar

Donat Zadar recenzie 

Donat Zadar recenzie 

0:40 h
17 °C
17 °C
13 °C
cca 2:30 h
cca 2:30 h
786 €
786 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 65 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 47 %
Izby 63 %
Strava 70 %
Personál 73 %
72%
Celkové hodnotenie
17 recenzií
Andrea
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 17.07.2013 Prečítané 2214-krát
97 %
Hotelu nemám čo vytknúť, len večer robili slabý program. A veľmi nás rozčúlilo dlhé čakanie na izby. Prišli sme skoro ráno a až o 14:00 boli izby prístupné, takže celý deň stratený a potom dlhé čakanie na recepcii, kým si zobrali naše doklady a ubytovali nás. čítať celú recenziu
Denisa Kudlová
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 30.06.2013 Prečítané 1923-krát
80 %
strava super, bohatý výber mäsových aj nemäsových jedál, široký sortiment podávaných nápojov ako nealko, pivo, inerálka,personál milý a ochotný, vybavenie izieb odpovedá počtu hviezdičiek, znalosť aspoň základov angličtiny veľkou výhodou, pláž je vlastne betónové mólo a kamienková pláž čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 11.06.2013 Prečítané 1847-krát
70 %
Hotel má 2 časti, staršiu s bazénom, terasou a barom a novšiu s reštauráciou. Obe budovy boli čisté, príjemné. Z terasy pri bazéne je výhľad na more, každý večer hudba na terase, veľmi milý personál, hlavne barman Ivan, zabávač na nezaplatenie. More na skok od hotela, pláž kamenistá s veľkým dreveným mólom, kde sa dalo opaľovať. Mesto Zadar krásne, prístupné MHD. čítať celú recenziu
V,S,E
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 07.01.2013 Prečítané 3105-krát
50 %
Starý hotel, na izbe mravce,postelne pradlo menia až ked ste viac ako 8 dni!!!, Ladova voda v bazene.A strava celkom v "poriadku" all inclusive: zmrzka vobec žiadna aha zabudol som bola poobede 1 kopček ale len pre deti( all inclusive). meciac pred som bol v Tučepoch <a href="http://www.recenzie-hotelov.sk/recenzie/chorvatsko/stredna-dalmacia/tucepi/hotel-bluesun-neptun/">hotel bluesun neptun</a> rovnaka kategoria ale <a href="http://www.recenzie-hotelov.sk/recenzie/chorvatsko/severna-dalmacia/zadar-borik/hotel-donat/">Donat</a> to je des!!!! NEODPORUČAM a na 3 poschodie male dieta pešo!!!! čítať celú recenziu
Mirka, Kysucké Nové Mesto
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 16.09.2012 Prečítané 1934-krát
91 %
celkový dojem na výbornú čítať celú recenziu
Jana, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 27.08.2012 Prečítané 1359-krát
91 %
Chýbalo mi tam jedine ihrisko pre deti, inak by to nemalo chybu. čítať celú recenziu
Dagmar, Olomouc
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 21.08.2012 Prečítané 1568-krát
40 %
Dojem z hotelu byl natolik otřesný,že jsme chtěli jet okamžitě domů.Bohužel jsme zde strávily týden bezmezné nudy,na pláže jsme chodili asi 8OOm,městské pláže jsou nádherné.V komplexu Borik je až nechutná špína.Personál je neochotný,neprofesiénální.V 22 hod. ovážou všechny stroje na kávu a pípy plínkama,aby již nikdo nic nechtěl.Pivo Pan je otřesné.Hotel je opravdu jen pro nenáročné rodiny s dětmi!Pokud máte hlouběji do kapsi,budete zde spokojeni s jídlem.Hotel má max.1 hvězdičku.Dospělý v tomto hotel.komplexu nemají žádné vyžití.Již nikdy více.Chorvatsko mě zklamalo,špatná úroveň služeb,předražené a co jim neodpustím,špinavé.Zvažte dobře jestli tam jet,já byla úplně nešťastná... čítať celú recenziu
Edit, Košice
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 14.08.2012 Prečítané 1505-krát
45 %
Necestujte sem ak nechcete ochorieť ;-( Tento hotel bude mať skôr či neskôr obrovské problémy. čítať celú recenziu
Mária , Prievidza
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 11.07.2012 Prečítané 1595-krát
75 %
Cestovná kancelária, ako obvykle preháňa, keď hotel ohodnotila na 3,5 hviezdičiek. Je to starší hotel, kúpeľne by nevyhnutne potrebovali rekonštrukciu a klimatizácia na izbách (na rozdiel od jedálne) je veľmi slabá, pri horúčavách Vám nepomôže a pri nižších teplotách ju nepotrebujete. čítať celú recenziu
peter, martin
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 21.07.2011 Prečítané 3312-krát
64 %
Služby hotela sú primerané na 3hviezdičky, avšak neočakávajte nejaký nadštandard, čo sa týka či už ubytovania alebo služieb hotela. Delegát a animátorky CK spríjemňovali pobyt programom a pripravenými výletmi. čítať celú recenziu
Zdena, Ruzomberok
Termín pobytu: Máj 2011 Recenzia pridaná 01.07.2011 Prečítané 3597-krát
31 %
nikdy viac do Donatu..klamu a predavaju macku vo vreci.slubuju co nevedia splnit.neinformovani zamestnanci CK, vratane neschopnej delegatky. čítať celú recenziu
Pepe, Košice
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 11.09.2010 Prečítané 8465-krát
71 %
Hotel Zadar je dosť známy a navštevovaný Slovákmi. Chceli sme ho vyskúšať tak sme tam šli, ale raz stačilo. Porovnávali sme s hotelom a službami v stredisku Resnik a hotelom Andrija v Solarise - Šibeniku, kde sme boli v posledných rokoch. Príliš veľa Slovákov. Celkovo hodnotíme dovolenku kladne a ako vhodnú pre rodiny najmä s malými deťmi. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia