70%
Hodnotenie
70%
Hodnotenie
 Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar  Chorvátsko, Severná Dalmácia, Zadar

Donat Zadar recenzie 

Donat Zadar recenzie 

0:40 h
28 °C
28 °C
23 °C
cca 2:30 h
cca 2:30 h
721 €
721 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 61 %
Poloha 85 %
Šport a zábava 45 %
Izby 62 %
Strava 70 %
Personál 73 %
70%
Celkové hodnotenie
18 recenzií
Miriam
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 07.07.2019 Prečítané 0-krát
40 %
Na konci júna 2019 sme dve rodiny s 5 malými deťmi (najmenšie 9 mesiacov, najstaršie 6 rokov) cestovali na dovolenku do tohto hotela. Pri hľadaní hotela sme komunikovali s rôznymi CK, lebo sme mali požiadavku, aby sme obe rodiny boli ubytovaní vedľa seba a nestalo sa, že budeme na opačnej strane hotela. Ďalšou požiadavkou bol skorší check-in. Vzhľadom na to, že sme cestovali s deťmi, chceli sme cestovať na noc a informovali sme sa o možnosti doobedného check in a nie až poobedného, aby deti mohli na obed spať. Minulý rok nám v inom hoteli (Corinthia v Baške) dali izbu o 5 ráno, hneď ako sme prišli. CK K..... nás informovala, že sa vedia o tieto naše požiadavky postarať, že informovali hotel a aj delegátku, ktorá tam bude. Po príchode nám povedali, že izba bude najskôr až o 13:00, hoci izby sa upratovali od 9 rána už a hotel vôbec nebol plne obsadený. Izbu nám nakoniec pridelili až o 17:15 a úplne ďaleko od seba. Jednu rodinu ubytovali v izbičke, kde nebola prístelka pre dieťa, hoci mala byť, na druhom poschodí, kde neviedol ani výťah a že kočík na recepcii má ostať. Druhá rodina si platila izbu s výhľadom na balkón a samozrejme ho nemali. Pri konfrontácii boli neúprosní, nič sa nedá s tým robiť bolo jediné, čo dokázali povedať. Až keď sa všetko začalo kamerovať, potom zrazu sa to už dalo. Po 2 hodinách na recepcii, vytelefonovávaním s CK, zrazu už bola volná izba vedľa druhej rodiny. Absolútne neprofesionálny prístup, žiaden ohľad na malé deti, žiadna ochota pomôcť a vyhovieť zákazníkovi. Navyše na recepcii nás potom informovali, že oni o týchto našich požiadavkách ani nevedeli, že pani z CK ich o tom vôbec neinformovala. Takže nám len nasľubovala hory doly, aby predala dovolenku. čítať celú recenziu
Ivan CHORVÁTH
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 18.11.2017 Prečítané 1889-krát
83 %
Vhodný aj pre rodiny s deťmi: mali animácie, bazén so sladkou vodou, pieskovú pláž pri Falkensteineri, dostatok nealko nápojov. Ochotný personál, veľmi dobrá strava (veľa druhov rýb!), aj keď sa opakovala. Samotný Zadar, naozaj perla Zadarskej riviéry so všetkým, čo k dobrej dovolenke patrí. Vrele každému doporučujem! čítať celú recenziu
Džita
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 22.09.2017 Prečítané 695-krát
50 %
V izbe boli špinavé koberce, potrhaná záclona a špinavý záves. V kúpeľni prasknuté umývadlo a po sprchovaní kompletne mokrá kúpeľňa. Nealko samoobslužné bolo ľadové a samý cukor.Čistá voda v ponuke vôbec nebola, takže sme si ju museli kupovať. Program bol veľmi tendenčný, keď pri balónovej šou pri uhádnutí interpréta piesne Slováci dostali do ruky jednorazový sáčok kapucína, alebo kokteilu a Talianka a Chorvát dostali balíček so suvenírom, pričom z dvadsiatich otázok vedeli 17 Slováci. Moderátorka rozprávala v troch rečiach-nemecky, taliansky a chorvátsky. Tak isto jedálne lístky boli napísané v chorvátskom, nemeckom a talianskom preklade. My sme len hádali, čo je tam za jedlo. Nehovoriac o tom, že jedlo bolo vyprážané a mäso na prírodný spôsob, tam nepoznajú. To bola moja posledná dovolenka v chorvátsku , už tam nemám chuť ísť. čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Sep 2017 Recenzia pridaná 10.09.2017 Prečítané 504-krát
87 %
Ak nehladate luxus, tak tento hotel ma pre super dovolenku vsetko, co ma dovolenka mat. Cisty hotel, utulne izby, vyborna strava, siroky sortiment napojov, ak ovsem neholdujete alkoholu, lebo v ponuke bolo vino a pivo. Vyborna kavicka. Kazdy den aj vecer bol program. No a najpodstatnejsie, fantasticke more, plaz kusok od hotela. Na Chorvatsko jedna z najlepsich dovoleniek. A to sme navstivili vela iných destinacii. Najidealnejsie by bolo keby "Donat" mal plaz ako je v Tucepi, vzdialenost ako su Selce, z Bratislavy 560 km. To by bola vyhra. No aj tak sme boli velmi spokojni. Hotel je vhodny pre dvojice, rodiny s detmi a aj dochodcov. čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 04.09.2017 Prečítané 378-krát
83 %
Pekný hotel v príjemnom tichom prostredí priamo pri pláži, dobrá strava aj nápoje, bazén mal čistú, ale chladnejšiu vodu, no deťom to neprekážalo. Je tam veľa rodín s malými deťmi, ale aj dôchodcov. Ubytujú vás až po 14 hodine, skôr nie. Delegátka bola milá a ochotná. Veľké bezplatné parkovisko priamo pri hoteli. čítať celú recenziu
matus
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 04.09.2016 Prečítané 998-krát
50 %
Plusy: upravena a cista plaz, ciste more. Minusy: vybavenie hotela, nabytok a zariadenie odhadom tak 40 rokov stare. Jednotvarna strava, po cely tyzden pobytu opakujuca sa kazdy den, postele zle, sluzby all inclusive vnimam ako plnu penziu, nakolko su podavane len ranajky, obedy a vecere. Pocas dna ziaden snack, ziadny bufet. Na alkoholicke napoje mozete zabudnut, teda okrem vina a piva. Hotel by sa pokojne mohol premenovat na hotel fronta, nakolko vzdy a vsade cakate vo fronte ci uz na stravu v jedalni, alebo na napoje v "all inclusive" bare. Kapacita jedalne aboslutne nezodpoveda kapacite ubytovania, inymi slovami sa na jednom mieste tlaci vela ludi. Tento pobytovy zajazd absoultne nezodpoveda cene, za ktoru je predavany. Je to vysmech vsetkym ludom, ktori nezaplatia malu ciastku za zajazd a dostanu sluzby na urovni tretej cenovej. Hotel je ponukany ako vhodny pre rodiny s detmi, co absolutne nezodpoveda realite. Pre deti nikde ziadne preliezacky, za cely tyzden ani jedna animacia, bazen studeny a hlboky, cize absolutne nevhodny pre deti. Hotel Donat nikdy viac a CK by sa mala zamysliet nad tym, ake zajazdy predava. čítať celú recenziu
Sklamana
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 19.08.2016 Prečítané 400-krát
60 %
Ck neinformuje klientov, ze hotel ma rekonstruovanu cast a staru. Samozrejme Slovakov ubytuju v starej, je to taka lepsia ubytovna nad kuchynou. Priplatok za balkon 63 eur a pozerate na cisticku, nie je tam ani stolik, Len 2 umele stolicky, bez susiaka. Upratovacka za cely pobyt balkon ani nevidela. Vsade je citit potuchnuty pach, lebo v kupelni je plesen. Strava v celku vyhovujuca, dostatok. Po cely pobyt tvarohova strudla a kolac. Napoje su z automatu, pivo, vino, ziadny alkohol. Kavomat bol stale pokazeny, kavu davali z kanvice. Bazen studeny, lezadla nacvakane na sebe. Neviem, preco uvadzaju all inclusive, je to len plna penzia s napojmi. Lezadlaa pri mori treba platit. Neodporucam, prvykrat sme sa z Chorvátska tešili domov. Ine troj hv. hotely su na vyššej úrovni. Okolie a more si zaslúžia 1. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 12.08.2016 Prečítané 241-krát
53 %
Starý socialistický hotel pre menej náročných. Hodnotenie 3* vôbec nezodpovedá stavu hotela. Izby vybavené starým nábytkom - porovnali by sme to skôr k turistickej ubytovni. Ponuka all inclusive sa týkala len vína a piva bez ďalších alkohol. nápojov, ako to býva zvykom. čítať celú recenziu
Oľga
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 21.07.2016 Prečítané 428-krát
57 %
Jednoducho zariadené menšie izby, každý deň upratané, výmena uterákov podľa potreby, počas pobytu vymieňali 1x aj posteľné prádlo. Uvítali by sme skôr záclony a žalúzie, na okne ťažký záves robil tmu na izbe. Na recepcii chýbali hodiny pre informáciu o čase, keď ste posedávali v dennom bare. Čo sa týka jedla, tak hodnotíme veľký výber chutných jedál, ovocia, zeleniny, koláče. Okolie hotela pekné, bazén čistý, veľa miesta na ležanie či pod stromami alebo na slnku pri hoteli kúsok od mora. Po večeroch hrala muzika, robili program pre deti. Nám sa páčilo, ale ako sa hovorí: sto ľudí, sto chutí a kto chce hľadať chyby, vždy nejaké nájde. čítať celú recenziu
Robert S.
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 08.09.2015 Prečítané 694-krát
50 %
Neodporúčam! Hotel je v skutočnosti socialistické podnikové rekreačné zariadenie, podľa info na hoteli postavené pred viac ako 50-timi rokmi, všetko v pôvodnom stave, okolie hotela má veľa stromov, máte pocit, že ste v lese a nie pri mori. Celý hotel, okolie hotela aj pláže pôsobí veľmi zanedbané a neudržiavané. V hoteli je iba jediná kaviareň - pri bazéne, má aj terasu, ale nedostatočnú kapacitu (cca. 40 miest). Pozitíva: čisté more, výborná strava. čítať celú recenziu
Ingrid
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 06.09.2014 Prečítané 2823-krát
87 %
Hotel starší, no pokiaľ tam idete kvôli moru a slnku a na hoteli budete len spať, tak ideálny. My sme prišli o 4 ráno, ubytovali nás o 14tej, ale dá sa ísť k moru, do bazénu. Veci sme nechali vo vestibule, ale je to tam strážené, takže nikomu nič nezmizlo. Najväčšie plus je strava. Tá nás fakt prekvapila. Minulý rok sme boli inde, tiež All in a po troch dňoch opakovaného jedla sme mali toho dosť. Tu sa neopakovalo tuším nič okrem raňajok, kde bolo toho toľko na výber, že sa v podstate vždy dalo jesť niečo iné. Obedy večere boli vždy ryby, morské plody, kuracie, bravčové, polievky, hranolky, zemiaky, ryža, cestoviny, ovocie, zelenina, šaláty, no proste všetko od výmyslu sveta. Doteraz najlepšia dovolenka. Budúci rok sa plánujeme vrátiť. A ešte veľké plus - delegát Roman. :) čítať celú recenziu
jano
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 22.08.2014 Prečítané 2486-krát
50 %
Išli sme individuálne, ubytovaný sme boli presne po 14 ako CK písala, areál hotela vcelku OK, zeleň, stromy. Po ubytovaní sme zažili riadny šok keď sme prišli na izbu. boli sme s 2 malými deťmi /6 a 1r/. pre 4 ludí 1 skrina s 2 poličkami, ked sme rozlozili prístelku a postielku pre malého tak neostalo žiadne miesto voľné. na 2 stranu izby sme chodili cez postele, malú buginu čo sme mali nebolo kde daťa takže keby niekto dosiel bola v chodbe a on by uz dnu nevošiel. 3* hotel:-) boli sme na 2 posch. takže bud pešo cez 2 poschodia celkom dosť schodov ked mate niest 30kg v rukách alebo výťahom z vedlajšej budovy na 2p a potom cez 40cm schod po STRECHE chodby do svojej ubytovne. Kupelka maličká. tak pre tie 2 detičky. ked ste ich chceli osprchovať tak ste museli vojst do sprchového kúta cez 40cm priechod a to ste sa buchali o WC alebo stenu. na balkone 2 osúchané plastové stoličky - stolík žiadny takže pohare na zemi. cez dvere fúkalo lebo tam bola tak polmetrová špara. vyzeralo to celkom "komicky" na 3* hotel. Čo sa týka čistoty tak tá celkom bola, uteráky menili každý 2 den. Jediné čo stálo za to bola strava. Tá bola vynikajúca. čerstvá, veľký výber pre každého. Plaž nie vhodná pre malé deti. veľa skál, z blízkeho kempu bolo cítiť zapach s WC. ale sú tam blízko dalšie pláze aj s pieskom takže to by sa dalo. Bazen cistý ale ked ste neprišli ráno o 7 zabudnite na miesto pri nom. All inclusive napoje, pivo Pan, biele a červené víno, malinovky. dalo so animacie sme moc nevyužívali, wifi za príplatok, tak isto aj hry v hale hotela za poplatok... Celkovo to bola asi najhorsia dovolenka ktorú sme zažili. za tie peniaze sa to dalo určite stráviť lepšie. My sme po 2 dnoch šli do apartmanu ktorý sme si našli blízko hotela lebo na izbe sa nedalo vydržať. Hotel okolo 3 hviezdičiek ani nešiel. ked 1 tak OK. V CK vam povedia ze vhodný pre rodiny s detmi,... absolútne nevedia o čom hovoria, mozno izba v bloku A - rodinná ano ale to neviem, aj na tú nadavali, ale blok B, zabudnite na klud na dovolenke ak ste s detmi...ak ste par bez detí tak vam to bude jedno. plaz pri hoteli tak isto nie pre deti zachránila to iba tá strava takze Donat nikdy viac, a kto tam idete pýtajte sa na to kde budete ubytovaný ci blok A ci B, ak B tak si 1000e radsej odložte na inú dovolenku. celkovo neodporúčam. čítať celú recenziu
Brano, Katka, Jakubko
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 17.08.2014 Prečítané 1980-krát
57 %
Na dovolenku sme sa vybrali autobusom. V hoteli nas vylozili rano o 4. 30. Na recepcii nechceli ani pocut o ubytovani pred 14. 00. Neexistuje ziadna miestnost na ulozenie batoziny do ubytovania. Boli sme dvaja dospeli a 4-rocne dieta na pristelke. V izbe sa nedalo poriadne ani pohnut, co je s pristelkou aj pochopitelne. Kupelka a zachod otras. Zariadenie stare, miestami daleko za zivotnostou. Upratovanie pravidelne, menenie uterákov takisto. Strava vyborna, velky vyber, svedske stoly, jedla sa neopakovali. Bazen aj more ciste. Do mora nutna obuv - smyklave a ostre kamene. Hotel uvadzaju ako vhodny pre rodiny s detmi. Nas nazor je opacny - detske ihrisko ziadne, miniklub otvoreny len v urcitych hodinach, jeden pingpongovy stol pri bazene. Na izby sa ide po schodoch, pripadne kociky len nosit. Pri recepcii rozne hracie stroje pre deti - vsetko sa plati. Wifi - 20 EUR na 7 dni. Celkovo si za tie peniaze vieme predstavit aj ovela lepsiu dovolenku. čítať celú recenziu
hunnicat
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 04.08.2014 Prečítané 1478-krát
70 %
Nasa v poradi tretia dovolenka v tomto zariadeni, celkovo by som povedal, ze to je hotel, ktory nie je ziaden luxus, ale na druhej strane nie je to ziadna tragedia, izby su jednoduche, na moj vkus male, ked tam je pristelka, mali sme stastie a izby boli celkom ciste, uteraky menili pravidelne, klimatizacia uz asi nestihala, ale ako-tak pomohla, je vidiet, ze vybavenie je starsieho datumu, no na prespanie postacilo, pristelka je ale v podstate mala kovova rozkladacia postel, dospeleho cloveka neodporucam tam dat lahnut :-), su dva druhy izieb v Donat II, s vacsim a mensim balkonom, kupelka jednoducha, sprchovy kut, relativne cisty, stravovanie je podla mna vyborne, chutilo nam, vyber roznych jedal, napojov, plaze kameniste a pieskova + bazen. čítať celú recenziu
hunnicat
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 03.08.2014 Prečítané 1431-krát
70 %
Do hotela Donat sme išli tento rok už na 3 dovolenku (2011, 2012, 2014). Izby sú postačujúce na to, že sa tam človek vyspí medzi kúpaním. Je ale vidieť potrebu (aspoň čiastočnej) rekonštrukcie. Strava je vhodná pre rodiny s deťmi - výber z jedál je absolútne dostačujúci. Na raňajky praženica, cereálie, párky, káva, mlieko, chlieb, šunka, syr a pod. Na obed dve polievky, mäso, ryba, cestoviny, šalát atď. Večera je v podobnom duchu ako obed. Nealko nápoje, chorvátske pivo, biele, červené víno. O 16:00 zmrzlina pre deti. Pláž - kamienky aj piesok, pozvoľný vstup. čítať celú recenziu
darina
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.07.2014 Prečítané 2000-krát
40 %
Hotel sa skladá z viacerých budov, nás ubytovali v zadných budovách, ktoré na obrázkoch z cestovky ani neboli, izby vyzerali úplne hrozne, staré vybavenie, hnusné koberce a hrdzavá vaňa, jednoducho otras! Cena dovolenky absolútne nezodpovedala úrovni hotela. Už nikdy viac! čítať celú recenziu
Diana
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 09.09.2013 Prečítané 2586-krát
57 %
Príjemný hotel, nie veľmi pekná pláž, výborná strava, pekné prechádzky po okolí. Hotel je na úrovni 3*, veľmi milý personál, boli ústretoví. Super bolo veľké parkovisko hneď pri hoteli. Auto sme mali po ruke. Blízko je zastávka autobusu aj vláčik do Zadaru. čítať celú recenziu
nezabudka14
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 16.08.2013 Prečítané 1964-krát
80 %
Nám sa tam páčilo, veľký hotel, veľa ľudí, na moje gusto. Niektorí tu teda píšu naozaj negatívne komentáre, ale ak chceli mať neviem, aký luxus, mali si vybrať dovolenku za 3000 Eur na Seychelli. Hotel nepôsobil až tak komunisticky, naopak veľmi príjemne. čítať celú recenziu
Lubica
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 13.08.2013 Prečítané 1935-krát
47 %
Stary hotel, zariadenie skromne, stare, postele opotrebovane, podlaha plavajuca rozpdadnuta. Hygina zla, plostice na izbe a svab v restauracii. plesen v sprche. po velkych staznostiach nas po troch dnoch prestahovali na vyssie poschodie, kde to uz boli family rooms.tie boli v pohode. je tam ja kuchynsky kutik, ale varic je odstaveny a nie je zariadenie čítať celú recenziu
Martina
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 03.08.2013 Prečítané 2354-krát
38 %
Tento hotel hodnotim na 2 hviezdicky, podla mna prezitok socializmu. Hotelovy komplex sa sklada z 2 hotelov, hlavna budova s recepciou nema klimatizaciu. V tejto budove sa podavaju napoje. V druhej casti hotela sa podava strava. V jedalni sa nachadzaju jedalenske stolicky. Tento hotel neodporucam pre rodiny s detmi. čítať celú recenziu