82%
Hodnotenie

Komodor recenzie 

  • Chorvátsko
  • Južná Dalmácia
  • Dubrovník
18 °C
teplota vzduchu
14 °C
teplota vody
0:40 h
dĺžka letu
cca 0:30 h
Od letiska
Odporúčanie 87 %
Poloha 93 %
Šport a zábava 63 %
Izby 72 %
Strava 88 %
Personál 82 %
82%
Celkové hodnotenie
15 recenzií
Karin
Termín pobytu: Jún 2017 Recenzia pridaná 15.07.2017 Prečítané 401-krát
20 %
PROSÍM POZORNE SI TOTO PREčÍTAJTE! Tento hotel sa zasekol v čase 70. rokov. Je to hnusná ospalá diera, ktorá vás odpudí svojim zjavom, neochotou personálu, čakaním na izbu, keď prídete, otrasnou - podotýkam fakt otrasnou stravou, vybavením, hygienou a výzorom izieb. Už prvé klamstvo je, že tento hotel sa nenachádza v Orebiči, ale v Kučišti, čo je 5km od Orebiča! Neviem na akom základe má tento hotel dve hviezdičky. Veľa ľudí by ho dalo zavrieť ako urážku ich osobnosti. Je to škandál, aby v tomto storočí fungoval takýto hotel. Po prvom dni sa tu idete zblázniť - ak už nie z vyššie uvedených vecí, tak určite z poľských turistov, ktorí sú tu rozdrapení, hluční, uprednostňovaní. Prosím a varujem všetkých, aby mali k sebe úctu a vyhli sa tejto ruine. Ľutovali sme každého nového hosťa, ktorý prišiel a takto mu bola skazená dovolenka. CK by si mala veľmi dobre zvážiť, či aj naďalej bude mať v ponuke túto búdu, pretože si s tým iba kazí meno. Žiadna možnosť večernej zábavy, žiadna zmrzlina, proste nič... Prosím neulakomte sa na lacný peniaz, lebo vám spadne sánka. čítať celú recenziu
Ingrid Maňkošová
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 18.12.2014 Prečítané 465-krát
36 %
odporučujem nekupovať all inclusive. za tú cenu sú aj oveľa krajšie a lepšie miesta. Pre mladých tam nič nie je. Pre rodiny s deťmi ktoré si nemôžu dovoliť nič lepšie je to celkom fajn.Strava bola celkom v pohode. Nie vždy úplne najlepší výbeer ale vždy sa dalo nájsť niečo fajné. čítať celú recenziu
Mirka, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 05.09.2012 Prečítané 1691-krát
58 %
Cele zle... Nebyt tej pieskovej plaze v Orebici, a to ze po ceste sme sa zastavili na kavu pri plazi a mali tam aspon hodjacky a smyklavku, tak to dieta si neuzije nic. Takze ak Vam CK bude tvrdit, ze je to rodinna dovolneka - zabudnite. Ani vrany sa tam neotacaju... Sama delegatka (Lenka - zivotom unavena) povedala: \"Perna je dira, co ste cekali?\". Inak to, ze ideme do Perny, sme sa dozvedeli az na mieste, pretoze CK aj web propagoval, ze hotel Komodor** sa nachadza priamo v Orebic a nie v Kuciristi - Perna... To, ze cesta naspat trvala 20 hodin, ze sme 3x presadali a CK nefungovali asistencne cisla a delegatka sa zmohla iba na odpovede typu \"ja nevim\" a \"to ja nemuzu\", ked sme chceli pre deti vybavit aspon polievku asi radsej pomlcim... čítať celú recenziu
Jano, Zilina
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 16.08.2012 Prečítané 1202-krát
76 %
Velmi pekna lokalita na oddychovu dovolenku. Ostrov je nadherny a velky s krasnym vyhladom na more. Odporucam vylet na koniec ostrova, mestecko sa vola Lovište. Su tam nadherne utesy na snorchlovanie s mnozstvom podmorskeho zivota. čítať celú recenziu
Júlia M., Bardejov
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 13.08.2012 Prečítané 1065-krát
49 %
Veľmi pekný výlet na ostrov Korčula, ale aj na pieskovú pláž v Orebiči. Je to starý hotel neopravený zvonku, znútra je opravený, až na tie izby. V cestovke uvádzali, že hotel sa nachádza v Orebiči a pritom je v Kučišti. Čo je 6 km od Orebiča. Žiadna tabuľa, ktorá by upozorňovala na to, že tam nejaký hotel Komodor vôbec je. Už nikdy viac. čítať celú recenziu
Katka, Bratislava
Termín pobytu: Jún 2012 Recenzia pridaná 29.07.2012 Prečítané 1267-krát
45 %
Prvy dojem je celkom dobry, clovek je rad, ze po 16 hod ceste, konecne dorazil a vidi more. Potom si vsak odlozit kufre - ze snad nam nic neukradnu - cakat 4 hod na izby, bud na plazi alebo v hoteli sa mi nezda az tak fajn. Zacinali sme az vecerou. Ked sa clovek rozkuka, zisti ze na okoli nic velmi nie je. do Orebica to je urcite viac ako 3 km a iba po hlavnej ceste, ktora je dost frekventovana. Jedlo to iste dokola, napoje iba v jedalni, brat si do flase mozete iba vodu a sodu, aj to sa uz clovek citi ako najvacsi zlodej pomaly... Casnici popijali pivo pocas roboty, personal by som povedala profesionalny na recepcii, ale v jedalni vobec nie je. Pre pary sa tato dovolenka nehodi, pre rodiny s detmi neviem posudit, ak iba chcete sediet pri mori a jest to iste dokola tak asi ano, a pre dochodcov asi raj. Nuda... Delegat Gabriel nevedel po chorvatsky, anglictina dost zla. Po 16 hod ceste nam na uvodnom stretnuti rozpraval kraviny, typu, ze sem prisiel na bicykli a preto je spoteny (verte, asi kazdy z nas po 16 hod v autobuse bol... a posledne, na co som mala chut boli tieto zvasti) a ze mu maju dojst nove tricka, jeho uradne hodiny : "Budem niekde okolo recepcie...", a "s tym Vam neviem nijako pomoct, aj tak uz coskoro pojdete domov", "tu si mozete nechat veci pohodene, hadam sa Vam nic nestrati, nestava sa to"u mna zabilo doveru k uvedenym CK. Takito amateri by sa zamestnavat nemali... Dojdem utvrdil, ked pocas ranajok stojac v strede jedalne vyzieral nozikom nutelu.... čítať celú recenziu
Dagmar L., Bratislava
Termín pobytu: Máj 2009 Recenzia pridaná 06.09.2009 Prečítané 5208-krát
20 %
V cestovke ma presviedčali, že ma nič nebude na dovolenke vyrušovať má tam byť ticho. Nakoľko sme mali pod oknami betónovú plochu, ktorú všetci využívali ako volejbalové ihrisko/pôvodné ihrisko neexistovalo/si viete to ticho predstaviť hlavne keď tam prišiel prázdninový tábor viac ako 40 detí a hrali sa loptové hry do polnoci do toho púšťali kazeták a Vy máte na izbe 3 ročné dieťa, ktoré chce spať, okno ktoré sa nedá zavrieť a klímu nepoznajú tak si viete predstaviť moje dojmy. Dokonca aj delegát ušiel z hotela pred deckami z tábora do apartmánu. Po polnoci sa pod našimi oknami schádzali skupinky pod stromom /asi to bola bútľava vŕba/kde si vylievali srdcia, vymieňali dojmy z výletov a riešili ľúbostné aféry/hlavne personál hotela/cca do 4hodiny rána. Potom som konečne do 6.30 zaspala lebo o 7hod boli raňajky a keď som si chcela ukoristiť tmavé pečivo musela som si privstať. Ja som bola z dovolenky viac unavená ako oddýchnutá. Keď som písala do cestovky 3 -stranovú sťažnosť, ktorú som doložila 34 fotografiami, odpísali mi pár vetami, že je všetko v poriadku a tak ako má byť. Moja sťažnosť je tým pádom neopodstatnená. Najviac ma pobavilo, keď mi odpísali, že neporiadok na pláži robia dovolenkári, preto Vás prosím nevozte so sebou staré pneumatiky, stavebný material a popílené kmene stromov na pláž. Túto dovolenku by som neodporúčala ani najväčšiemu nepriateľovi, aj keď by som ho akokoľvek nenávidela. V Chorvátsku som bola s rodinou prvýkrát a dúfam aj posledný, budem naďalej chodiť len do Grécka, Talianska, Turecka. čítať celú recenziu
Silvia, Bratislava
Termín pobytu: Júl 2009 Recenzia pridaná 12.08.2009 Prečítané 3073-krát
36 %
V žiadnom prípade by som sem už nešla, ani by som to nikomu nedoporučila. V hoteli sme boli ubytovaní len Slováci, Česi a Poliaci. Rakušan ani Nemec by v ziadnom prípade tento hotel v Ck neponúkli. čítať celú recenziu
Alena, Malacky
Termín pobytu: Júl 2008 Recenzia pridaná 18.04.2009 Prečítané 4180-krát
53 %
odporúčanie, že hotel ja vhodný pre rodiny s detmi je veľmi zlé. Veľmi, veľmi tam fúka, pláže špinavé, deti nie su chránené bojami, jediná výhoda je ostrov korčula. Absolutne nevhodné pre rodiny s detmi. čítať celú recenziu
Martina, Prievidza
Termín pobytu: Aug 2008 Recenzia pridaná 21.01.2009 Prečítané 4218-krát
82 %
Boli sme tam s priatelom a bolo užasne. Vecer sme chodievali do baru na plázi kde boli diskotéky, zabávali sme sa tam každý vecer s priatelmi, s ktorými sme sa tam zoznámili.. čítať celú recenziu
Peter
Termín pobytu: Jún 2008 Recenzia pridaná 04.08.2008 Prečítané 3522-krát
42 %
Hotel je vhodný pre tých, čo majú minimálne nároky a chcú mať na dovolenke klud (50r a viac) Nevyhovujúci pre mladých a rodiny s detmi. Pre deti tam nie je vobec nič. Na výlety sa oplatí chodiť. 1.sú velmi pekné a 2.velmi by ste sa nudili bez nich. Hotel je velmi daleko od OREBIČa-6km nie 2 ako uvádzajú cestovky. Nočná KORČULA je pekná aj piesková pláž LUMBARDA (je tam teplejšia voda) čítať celú recenziu
Marcela, Trencin
Termín pobytu: Júl 2007 Recenzia pridaná 07.09.2007 Prečítané 1404-krát
40 %
Ked si človek odmyslí to zle a sustredí sa len na more a oddych,dá sa to vydržať. Jedna rada -nieje tam žiadny nočný život ,lebo najbližšie mesto je 3 km ďaleko ,takže trochu hlavne pre mladých dosť veľká nuda. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 04.08.2007 Prečítané 2682-krát
18 %
HROZNÝ, HROZNÝ, HROZNÝ!!!!!!! NEODPORÚČAM!!!!!! čítať celú recenziu
Katarina B., Palarikovo
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 04.08.2007 Prečítané 1328-krát
40 %
nikomu tento hotel neodporucam. Hotel je velmi spinavy, zapachajuci, bez udrzby.izby a kupelna v katastrofalnom stave, voda v kupelni preteka z horneho poschodia. čítať celú recenziu
Daniela, SR
Termín pobytu: Jún 2007 Recenzia pridaná 26.07.2007 Prečítané 2177-krát
40 %
Určite by som nikomu tento hotel neodporučovala, zaisto mi dajú za pravdu aj ďalší, ktorí boli v tomto hoteli ubytovaní od 18. do 25 júla 2007. Jediné pozitívum bolo krásne a čisté more. čítať celú recenziu