78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
 Chorvátsko, Istria, Rabac  Chorvátsko, Istria, Rabac

Maslinica Hotels & Resorts - Hotel Mimosa-Lido Palace recenzie 

Maslinica Hotels & Resorts - Hotel Mimosa-Lido Palace recenzie 

0:50 h
28 °C
28 °C
24 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
561 €
561 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 81 %
Poloha 83 %
Šport a zábava 70 %
Izby 80 %
Strava 75 %
Personál 78 %
78%
Celkové hodnotenie
42 recenzií
Tatiana
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 31.08.2018 Prečítané 1486-krát
87 %
Veľmi pekný hotel, priestranné izby moderne zariadené, veľká terasa, každý deň upratané, všetky uteráky vždy vymenené, 3 x v týždni výmena posteľ. prádla, na výber z rôznych jedál (v ponuke sme mali pečenú kačku, zajaca), počas celého pobytu pridelený stôl, okolie upravené, veľa kvetov, stromov aj paliem, využívanie 4 bazénov + vnútorného, more čisté, teplé, žiadne cikády, ani veľa komárov, večer krásna promenáda popri mori s rôznymi reštauráciami, kokteil barmi, obchodíkmi, výletné lode aj s detskými atrakciami, čiže celkom rušné prostredie, možnosť previesť sa s vláčikom, mini golf a trampolíny, ihriská na tenis aj futbal. Aj keď prevažne je tam veľa ubytovaných hostí z Talianska, Rakúska a Nemecka, vôbec nám to nevadilo, boli slušní, nerobili hluk ani neporiadok. čítať celú recenziu
Miriam
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 28.08.2018 Prečítané 384-krát
100 %
Dobry den! Chceli by sme sa touto cestou podakovat CK za krasnu dovolenku a za to, ze ma uzasnu delegatku s ludskym pristupom v Rabacu, v hoteli Mimosa. Delegatka, pani Vierka, nam ochotne a laskavo pomohla vyriesit problem. Vsetci sa tesime a dcerka najviac, ze ma svoju stratenu kabelku s mobilom. Srdecna vdaka! Dovolenka bola super, starali sa o nas. Mali sme sa ako v bavlnke. Doporucujeme a urcite sa sem niekedy vratime. Radi znova vyuzijeme sluzby tejto cestovky. Nech sa Vam dari! S pozdravom Miriam, Mario, Misko, Nelka. čítať celú recenziu
Tinka
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 24.08.2017 Prečítané 694-krát
90 %
Vhodný pre všetky vekové kategórie, my sme boli so 7 ročným dieťaťom a bolo super. Hotel bol úžasný, takisto aj personál, k dispozícii 4 bazény, aj vnútorný, okolie krásne, upravované, samá ruža a zeleň. Obrovský balkón a neskutočný výhľad. Veľká možnosť výletov, obchodíky, kaviarne. čítať celú recenziu
jaroslav
Termín pobytu: Aug 2017 Recenzia pridaná 09.08.2017 Prečítané 351-krát
100 %
Služby hotela boli na vysokej úrovni, štyrom hviezdičkám určite zodpovedali. Hotel je vhodný hlavne pre rodiny s deťmi. Pri hoteli sú 4 bazény, detské ihrisko (minigolf, trampolíny, tenisový kurt) a hneď za nimi je more. Pláž je kamienková, ale po vstupe do mora - snáď po troch metroch - prechádza do piesku. Je vhodná pre deti, pretože more je plytké hodne ďaleko od brehu. Dopravu sme mali vlastnú, môže byť problém s parkovaním, ale čo som si všimol, tak zaparkoval každý. čítať celú recenziu
Viera Bobotová
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 17.09.2016 Prečítané 950-krát
57 %
Už v autobuse cestou na dovolenku sme nachádzali chyby, ktoré sa síce netýkajú priamo hotela, ale cestovky určite áno. Pustili nevhodný film, nadávky sme museli počúvať celé dve hodiny. Šofér odbiehal potajomky na WC, nás nechali sedieť v autobuse. Hotel Hedera je iba pre nenáročných klientov, ktorí si nepotrpia na super služby. Určite si v hoteli nerezervujte plnú penziu, stačí polpenzia, nám by stačili iba raňajky, pretože večere nám vôbec nechutili, niekedy som si ani vybrať nemohla. Pláž vedľa hotela nám skôr pripomínala rybník. Chodili sme sa kúpať k hotelu Valamar, je tam aj super reštaurácia, kde sme chodievali na obedy. Cesta späť domov bola hotová katastrofa, trvala presne 15 hodín. Naložili nás už o 16 a 3 hodiny nás viezli pre štyroch ďalších turistov na Krk. čítať celú recenziu
Chorche
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 08.11.2015 Prečítané 987-krát
90 %
Hotel s perfektnymi sluzbami, super strava, personal, plaz. Komplex 3 hotelov, my sme boli v Hedere, boli sme max. spokojni ci uz s ubytovanim, alebo stravou. Strava perfektna, bohaty vyber naozaj roznych jedal. Areal velmi dobre vybaveny, potapacska skola, tiez zabava vecer. Kazdy vecer diskoteka pre deti, aj ziva hudba, animacne programy pre deti aj dospelych. Mozem len doporucit, urcite by som sem raz opat vratila. čítať celú recenziu
Erika
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 22.08.2015 Prečítané 901-krát
90 %
Pekný hotel, výborná strava, každý si nájde to svoje ( aj deti), príjemní personál. Niektoré izby potrebujú zmodernizovať, no čisté, vyvoňané. Okolie je nádherné, pláže čisté, bazény stále k dispozícii. Ubytovaní sme boli hneď, každodenné hotelové animácie pre deti, cvičenie a tancovanie v bazéne. Odporúčam, my sme si to maximálne užili. čítať celú recenziu
tali
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 19.08.2015 Prečítané 827-krát
93 %
Vynikajuci hotel, novozrekonstruovany, krasne izby, cistene kazdy den, vynikajuce jedla, prijemny personal, vsetko, ako ma byt. Hladali sme, len tak pre zabavu, nejake vyhrady voci hotelu, ale nenasli sme v podstate nic, hadam, iba ak by mali vacsie parkovisko, bolo by to fajn alebo podzemnu garaz a boli sme prekvapeni, ze nie je ventilacia v kupelni. Ale to nie su zavady, to je uz iba "hladanie blchy v kozuchu", ze ano? :-D Takze - uplna spokojnost. Hotel i cele stredisko je prisposobene tomu, ze tam chodia najma Taliani a Nemci, takze tam si kvalitu udrzuju. čítať celú recenziu
Bystrik Horvath
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.08.2014 Prečítané 2575-krát
77 %
Slušný hotel, výborná strava. Pláž kúsok od hotela. Vonkajší bazén v cene. Hotel je nefajčiarsky, ale je povolené fajčenie na terasách a pri vstupe do hotela. Kto nemá rád cigaretový dym, tak ho bude cítiť pri každom otvorení okna alebo pri vstupe do hotela. :-( čítať celú recenziu
juraj
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 22.07.2014 Prečítané 2260-krát
80 %
Starsi hotel blizko pri mora, vyborna strava, kazdy vecer program aj pre deti, krasne prostredie, len dost vysoke ceny a uzasna delegatka, ktora vsetko vybavi, co potrebujete, moznost vyuzitia bazenov aj susedných hotelov, fitnes centrum, bazen aj v hoteli. čítať celú recenziu
Dominika
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 20.07.2014 Prečítané 2689-krát
79 %
Bývali sme v hoteli Hedera v rezorte Maslinica v oblasti Rabac. Hotel je situovaný v zátoke, vedľa stoja hoteli Narcis a Mimosa. Je ohodnotený 3 hviezdičkami. Zariadený je starším nábytkom, ale všetko bolo čisté. Výhľad sme mali na more. V areáli boli 4 bazény so sladkou vodou. Je to prostredia vhodné pre rodiny s deťmi. Izbu upratovali každý deň. Pláž blízko hotela 5 min chodníčkom pomedzi parčíky a bazény. Množstvo atrakcií pre deti, minigolf, nafukovačky, tenisové kurty. čítať celú recenziu
Vilko+Danka + 2 americki hostia
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 15.07.2014 Prečítané 1965-krát
97 %
Byvali sme v Hoteli Mimoza ****, ktory cely presiel rekonstrukciou. Vyhlad z izby sme mali na celu zatoku a vyhlad bol jedinecny. Sluzby na 100% urovni, jedlo vyborne, formou sved. stolov. More ciste, plaz perfektna. Doporucujeme pre vsetky vekove kategorie, pre rodiny s detmi idealne, nakolko su tam 4 vonkajsie bazeny. Mestecko Rabac, ktore je cca 500m od hotelov ponuka mnozstvo butikov so suvenírmi, kaviarnicky, restauracie a vynikajucu chorvatsku zmrzlinu, s ktorou nesetria. :) čítať celú recenziu
Ivana
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 14.07.2014 Prečítané 1790-krát
80 %
Izby v hoteli sú zariadené trochu starším nábytkom, ale inak je hotel na celkom slušnej úrovni. Prostredie bolo pekné, more nádherne čisté, aj bazény boli čisté. V blízkosti je množstvo obchodíkov, reštaurácií a kaviarní. Stvorené pre rodiny s deťmi. čítať celú recenziu
Zelenay Roman
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 20.08.2013 Prečítané 3694-krát
90 %
Izbay dostačujúce na prespatie. Strava výborná pre všetky kategorie. Pláž výborná pre malé deti. 10 metrov kamene potom čistý piesok. Večerné vyžitie ako pre dospelých tak aj pre deti. Večerné animácie pre deti, ale nie v slovenčine. Každý večer program. Dlhšie čakanie na výťahy. čítať celú recenziu
Tkay
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 20.08.2013 Prečítané 2159-krát
70 %
Starší hotel, ale čistý. Len dva výťahy s malou kapacitou. Veľká terasa a krásny výhľad. Bazén so sladkou vodou, super. Jedáleň klimatizovaná, každý má vlastný stôl, jedlo výborné. More hneď pri hotely. čítať celú recenziu
Sunnie
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 12.08.2013 Prečítané 2095-krát
70 %
Na prvý pohľad pôsobí hotel dobrým dojmom, až časom sa začnú prejavovať určité nedostatky, hlavne čo sa čistoty izieb týka - ale na prespatie pre nenáročných klientov to stačí. Letovisko samotné, pláž a možnosti vyžitia super, vhodné skôr pre rodiny s deťmi. čítať celú recenziu
Jozef Novak
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 15.07.2013 Prečítané 3057-krát
50 %
1. Lokalita Rabac je veľmi malé a tiché mestečko s kopcovitým reliéfom - teda nevhodné pre prechádzky alebo turistiku s deťmi (idete len do kopca, alebo z kopca). Slabá infraštruktúra - minimum obchodov pre bežných ľudí, všetky "konzumy" a prevádzky vo veľkom predražujú všetky tovary. Pokiaľ neoplývate financiami - radšej si nakúpte doma, alebo zabezpečte stravovanie v hoteli. Reštaurácií je málo, varia dosť slabo a draho. Fastfoody nestoja za nič - perličkou je "najlepší kebab v meste", kde vám kebab urobia z lunchmeatu(!) a ochotne k nemu predajú pol litra čistej vody za viac ako 1 euro. :-) 2. Ubytovanie Hotel má oficiálne 3 hviezdičky. V skutočnosti tie tri hviezdy asi dostal niekedy v 80tych rokoch, kedy bol aj postavený. Izby sú staré, so starým nábytkom, stará kúpelňa. Klimatizácia je zjavne dodatočne domontovaná s pomerne nízkym výkonom. Strop v kúpeľni dosahuje len cca 2m (!), čo je veľmi nepohodlné riešenie. Nechápem, ako im to mohli vôbec skolaudovať. Výťahy boli modernizované, sú však len dva, navyše sú dosť pomalé a čakať viac ako 5 minút na výťah je úplne bežné. Veľkosť výťahu (max 4 osoby) pri veľkosti hotela je takisto nedostatočná. Izby sú primerane veľké, izby s balkónom (teda všetky izby okrem 6 a 7 poschodia) majú skutočne priestrannú a dobre využiteľnú terasu. Na izbách nie je chladnička a iba jedna 220V zásuvka, čo je pri dovolenke s malými deťmi dosť problém. Celkovo možno ubytovanie ohodnotiť slušným 2 hviezdami. Tri hviezdy ani omylom si nezaslúži. 3. Služby WIFI za poplatok, klimatizácia za poplatok, dodatočné uteráky za poplatok.. Takmer všetko za poplatok. Také balkánske.. Čistenie izieb bolo v poriadku - denne. Recepcia bez problému - ale ťažko hodnotiť, pokiaľ človek nepotrebuje riešiť nejaký problém. Nikde som nevidel lekára ani lekáreň - opäť to môže byť problém pri rodine s deťmi. 4. Strava Klasické švédske stoly, jedlo bolo priebežne dokladané, pestré a chutné. Určite na vyššej úrovni ako reštaurácie v mestečku. Jedinou zvláštnosťou bola evidencia nápojov na zvláštnej kartičke, aby ste náhodou nevypili o deci vody viac ako ste si zaplatili. 5. Pláž Voda čistá, pláž taktiež. Pláž pokrytá drobnými kameňmi, avšak vo vode boli kamene väčšie, čo znemožňovalo pohyb. Bez topánok do vody ani nelezte. Voda klesá pozvoľne, veľmi vhodné pre malé deti a neplavcov (teda až na tie kamene na dne). Pre hotel k dispozícii bazény - čisté, s lehátkami, celkovo bez problému. Možno trochu preplnené, ale miesto sa dalo nájsť vždy. Pláž je vzdialená od hotela cca 400m. Cestovky používajú nejaké bulharské metre :-) 6. Zábava Animátori bez nápadu, každý deň rovnaký program a rovnaký ABBA mix. Pre deti autíčka, trampolíny a podobne. Nič extra, pre malé deti dostačujúce. Ceny samozrejme vysoké - pod 2 eurá si prakticky žiadnu atrakciu nevyskúšate. Pri pláži je ešte jeden malý tobogánik (za poplatok samozrejme). Večer vyhráva nejaká miestna Jadranka pre dôchodcov. 7. Sex Zloženie rekreantov hotela: 50% rodiny s deťmi, 50% dôchodcovia. Takže žiadne orgie nečakajte. Ani vizuálne :-) Celkovo hotel a lokalita vhodná pre nenáročné rodiny s deťmi a dôchodcov. Treba si objednať stravovacie služby. Na doplnkových službách, strave, pití vás miestni radi zoderú z kože. (Napr. miestne pivo predávajú vo fastfoode za viac ako 3,3€..) čítať celú recenziu
Iveta
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 11.07.2013 Prečítané 3422-krát
100 %
Hotel krásny, čistý upratané izby každý deň mali sme izbu za poplatok s výhľadom na more, všade kvety, stromy, blízko more, bazény, animačné programy pre deti, večer aj pre dospelých, každý večer živá hudba, odporúčam pre rodiny s deťmi, nie je tu veľmi rušno. čítať celú recenziu