67%
Hodnotenie
67%
Hodnotenie
Chorvátsko Chorvátsko
 Chorvátsko, Istria, Poreč  Chorvátsko, Istria, Poreč

Zelena Resort - Hotel Delfin Plava Laguna recenzie 

Zelena Resort - Hotel Delfin Plava Laguna recenzie 

0:50 h
25 °C
25 °C
20 °C
cca 1:00 h
cca 1:00 h
401 €
401 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 40 %
Poloha 82 %
Šport a zábava 68 %
Izby 50 %
Strava 58 %
Personál 62 %
67%
Celkové hodnotenie
47 recenzií
Irek
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 05.08.2019 Prečítané 92-krát
37 %
Išli sme cez A........ Hotel bol veľmi špinavý - vlasy po zemi, lepkavý stôl, špinavé posteľné prádlo, v smetnom koši síce menili sáčiky, ale zvonku ho neumyli už roky, to isté platí pre podlahu pod posteľami. Steny špinavé, upratovali každý druhý deň, no strašne povrchne. Bolo to proste nechutné a už dúfam, že nikdy takýto špinavý hotel neuvidím. Veľmi zlý pomer ceny a kvality. čítať celú recenziu
Penro
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 08.10.2018 Prečítané 1277-krát
97 %
Naše nároky spĺňa skvele. Už dvakrát sme tu boli a o rok sa sem zrejme vrátime znovu. Izby čisté. Síce nie veľmi priestranné, ale nám to stačilo. Veď celé dni sme boli vonku. Strava výborná aj pre nášho syna s histamínovou intoleranciou. Personál ochotný. Pláž s veľkým množstvom atrakcií. čítať celú recenziu
Gabriela
Termín pobytu: Aug 2018 Recenzia pridaná 23.08.2018 Prečítané 1240-krát
27 %
Ubytovanie v tomto hoteli je jedna katastrofa. Izby menšie ako karavan! Keď máte aj prístelku, tak na balkón sa dostanete preskákaním cez postele a spíte hlavou pomaly na balkóne. Celú noc musíte mať otvorené balkónové dvere, lebo by ste sa udusili z toho tepla, ale hudba hrala do polnoci každý deň. S dieťaťom nič moc. Do kúpeľne sa priateľ ledva zmestil, o sprchovom kúte ani nehovorím. Na balkóne mravce úplne všade. Tie sú oddelené od ostatných len nejakou plastovou doskou, čiže počujete úúúplne všetko od susedov. Pre deti aspoň bazény a ihrisko. Vstup do mora bol veľmi zlý, keďže asi 2 metre bol vstup fajn a zrazu obrovské balvany. Za tie peniaze už nikdy viac! Len snaha ubytovať milión ľudí, ale na služby už nemysleli. Strava stále to isté, ale dalo sa. Až na to, že k večeri ste si museli aj tú vodu kupovať. čítať celú recenziu
Veronika Pacutova
Termín pobytu: Júl 2018 Recenzia pridaná 16.08.2018 Prečítané 990-krát
40 %
Dakujeme krasne za taky hotel bez klimatizacie. To bol najhorsi hotel, v ktorom sme kedy boli. Cena toho hotela bola strasne vysoka na to, ze v izbach boli vsade mravce, bez klimatizacie, ludia sa stazovali, nedalo sa tam dychat. Ludia odpadavali, kvoli tomu teplu, museli sme si ventilatory kupovat, aby sa dalo ako tak nadychnut. K tej polpenzii, vodu sme si museli kupovat, namiesto toho, aby davali vodu zadarmo k jedlu, tak oni davaju len jedlo bez vody a ani tam nefungovala klimatizacia, kde sa ranajkuje a veceria. Hrozne to bolo, naozaj. Velmi vela ludi sa stazovalo a povedali, ze uz nikdy viac tam nepojdu. Ludia spali namiesto v izbach pri svojich autach v spacakoch. Personal na recepcii mal bordel v papieroch, nevedeli ani, ze mame 4 izby, vraveli, ze mame len 3 izby, este aj to sme museli s nimi riesit. Pri prichode na recepciu v prvy den to vyzeralo ako na letisku Heathrow, kopec ludi, kazdy sa tam prekrikoval. Dokonca aj klucik od izby nam dali zly, kde boli veci niekoho ineho. Musim povedat, ze za taku cenu a take sluzby sa neoplati viac chodit do hotela Delfin nielen pre nas, ale pre vsetkych, ktori tam boli. Mali by ste povedat ludom, ze idu do hotela bez klimatizacie a dat fotky hotela a izieb, ako naozaj vyzeraju. Malicke izby a ked tam date pristelku, nemozete sa nikam pohnut, pretoze tam nie je vobec miesto na chodenie, akurat tak mozete skakat z postele na postel. Mali by ste nam vratit peniaze spat za to, ze posielate ludi na zle miesta so zlou informovanostou. Keby bolo vsetko v poriadku, nepovedal som ani jedno slovo, ale toto, co tam bolo, sa neda ani opisat. Inac vsetko okolo, lokalita, ostrovy, vsetko bolo pekne. Ale ten hotel nestoji za tolko penazi, kedze je na takej urovni, akej je, so zlou vybavenostou. Vyzeralo to tam ako na internate, nie ako v hoteli. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 11.08.2017 Prečítané 1451-krát
83 %
Veľký hotel, ale priestory vynovené, klimatizované, všetko poruke. Dve veľké jedálne, strava výborná, dá sa vybrať. Je to dvojhviezdičkový hotel, no boli sme veľmi spokojní. Izby menšie, no sú aj rodinné, ktoré sú väčšie. Ubytovanie tak ako v iných hoteloch až po 13 hodine. Izby čisté, kúpelne nové cca 2 roky, ako boli izby rekonštruované. Nemajú klímu, preto je lepšie tam ísť pri menších teplotách. No je to hotel pre klasickú klientelu. Každý by si mal zvážiť, či chce luxus na izbe alebo dobré služby za super cenu. My sme boli veľmi spokojní a to sme boli už tretíkrát v Chorvátsku. čítať celú recenziu
Mária
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 287-krát
83 %
Veľký, no izby sú rekonštruované, síce menšie, ale čisté, cenovo prístupné. Kúpeľne pekné, nábytok nový, strava veľmi dobrá. Kto čaká luxus, nech si priplatí, no za tie peniaze sme boli veľmi spokojní. Na vyššie poschodie ide aj výťah. Všetky pavilóny sú prepojené. čítať celú recenziu
mária
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 388-krát
90 %
Veľmi krásna dovolenka. Vyšlo všetko, počasie, ubytko, strava. Nádherné more, čistota a poriadok všade dookola. Boli sme prvý krát na Istrii, trochu som sa bála počasia, ale tohto roku je všade teplo. Hotel má len dve hviezdičky, ale nezodpovedá tomu. Izby sú renovované, všetko, aj kúpeľne. Strava vynikajúca. Mali sme veľmi dobrú izbu, kde nám nesvietilo poobede, úžasné. Voda v mori neskutočná. Takú teplu som v Chorvátsku ešte nemala. Boli sme dvaja dospelý a 11 dieťa od 1.7.2017 do 8.7.2017. Cestovka Globtour u mňa jednička. Aj nabudúce. Milá delegátaka. Ešte sa tam vrátim... čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 336-krát
90 %
Ešte niečo, všetky recenzie spred roka 2016 vymazať, nakoľko hotelové izby boli komplet rekonštuované. Jedine čo im chýba je klima. Inač sú to menšie izby, stále upratané a čisté. Sanita je komplet nová. Nallepšie izby sú v pavilone F a G, lebo tam je slnko len ráno. Blízko na pláž. Strava vynikajúca. Veľa Čechov, Slovákov málo. Škoda... Stredisko je veľké, veľký je aj autokeping. Treba obísť celý hotel, pekný chodník a miesta aj kde je menej ľudí. Za tie peniaze veľmi dobrá dovolenka, pre nás najlepšia z troch... dvakrát dole na Makarskej riviere. Dá sa ísť na výlet do mesta Rovinj, loďou. Krásne a historické mestá. Chorváti sú čistotní, už ráno všetko na pláži OK. Boli sme prvý júlový týždeň 2017. More neskutočne teplé a krásne. Ten výhľad na nezaplatenie. Necítite sa ako pri jazere...ale skutočne pri mori. Kto sa sťažuje na stravu, neviem čo doma je... Dá sa vybrať, tak pre dospelých ako aj pre dieťa. Super. čítať celú recenziu
Tomaš
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 10.08.2017 Prečítané 212-krát
80 %
Počasie začiatkom júla bolo úžasné... voda teplá... Je tam veľa Čechov, menej Slovákov. V autokepingu, ktorý má aj veľký bazén je zase veľa Nemcov... Poreč je typické mestečko pripominajúce talianske mestečká... čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 21.07.2016 Prečítané 627-krát
73 %
V tomto hoteli som bola 3x, ale posledná dovolenka bola vydarená najhoršie. Ubytovali nás až o pol jednej, myslím, že izby už boli upratané, iba recepčné boli veľmi dôležité a arogantné. Po iné roky som tu bola mimo sezóny a hotel nebol až tak prepchatý. Teraz to bolo v júli, všade obrovské rady, myslím v jedálni. Raňajky jednotvárne, bez zeleniny, veľký neporiadok na podlahe ráno o pol 8, ovocie nič moc, žiadne melóny, sem tam nektarinka vmalom množstve. Veľmi mi vadilo fajčenie na pláži, malé izby, nemali sme súkromie, balkóny sú oddelené iba krátkou prepážkou, ked máte hlučných susedov, je to radosť. Myslím, že do budúcna sa zameríame na menšie hotelíky, kde má človek súkromie. čítať celú recenziu
Sabrina
Termín pobytu: Sep 2015 Recenzia pridaná 06.09.2015 Prečítané 696-krát
20 %
Prišli sme tam a nemali sme izbu, ubytovali nás do provizórnej starej, zatuchnutej izby, kde WC nesplachovalo a všetko smrdelo. Chceli sme to riešiť s direktorom, ale ten len povedal: whats the problem? Že zajtra budeme mať našu izbu. Ale ja som mu hovorila, že ja som si ju objednala od dnes a on, že chyby sa stavajú bežne, že hotel je plný musíme prespať v nej. Zaujímavé bolo, že za nami prišiel autobus s Nemcami a tí mali kde spať. Chceli sme sa teda dohodnúť, že nech nám dá aspoň zľavu, keď už nespíme hneď v izbe, ale on povedal, že to nie je možné, že s tým sa nedá nič robiť. Nehovoriac o tom, že bol veľmi arogantný. Strava bola rovnako zlá, strašne zapáchala. Neodporúčam tento hotel a po prečítaní ďalších recenzií slovensko-anglicko- nemeckých som zistila, že nie sme jediný prípad a je to pre nich asi rutina. čítať celú recenziu
zokik
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 19.08.2014 Prečítané 2246-krát
53 %
Pri ubytovani nas chceli oklamat, ale kedze vieme jazyk, dostali sme izbu, ktoru sme si zaplatili. Vecere a ranajky su cisty stres, lebo vyse tisic ludi by bolo dobre zorganizovat, strava jednotvarna, casto slana. Fajci sa pri bazene, na balkonoch, aj na plazi. Vytahy takmer nie su, ludia tahaju kociky po schodoch. Priecky su tenke, vsetko pocut, ale hotel je zrenovovany a je cisty. V noci bol relativny pokoj. Uz by sme tam nesli, citili sme sa ako v preludnenom meste. čítať celú recenziu
Izabel
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 27.07.2014 Prečítané 2110-krát
57 %
Pekné pláže, okolie hotela upravené, pekný, veľký bazén. V hoteli nám však dali izby v pivnici namiesto zaplatených izieb s balkónom s tým, že majú plno, že je sezóna. Strava dosť jednotvárna, chýbal nám nápoj k večeri. Večer hluk, nedalo sa spať. Nádherný výhľad na more. čítať celú recenziu
karol hrd
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 22.07.2014 Prečítané 1722-krát
73 %
Všetko bolo naj...., žiadne negatíva počas pobytu, iba jediné, čo sa nám nepáčilo, bol obedový balíček v posledný deň pobytu, ktorého hodnota bola 60 kuna t.j. 8 Euro v prepočte na starú menu 240.- korún slovenských, pozostával zo 4 krajčekov chleba typu sendvič, 2 kúskov vyprážaného kuracieho mäsa celkovej veľkosti ako plátok sendvičového chleba, dvoch jabĺk a malého krabicového džúsu 0,25 l, cekovo je možné z toho konštatovať, ako si vedia v tomto hoteli úctiť platiacich hostí ........ čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 07.07.2014 Prečítané 2021-krát
87 %
Hotel spĺňal všetko to, čo som očakávala. Príjemne zariadený, vybavený hotel s množstvom vymožeností, či už pri bazéne, na pláži, ale aj v okolí. Každý deň animácie pre deti. More krásne čisté, teplé. Pozitívne by som hodnotila aj údržbu v okolí hotela ako aj okolia, napr. oddychové zóny. Celkovo sme boli s hotelom, so službami aj s vyžitím spokojní. Odporúčam. Jedine by som podotkla, že chýba detský bazén. čítať celú recenziu
Eva
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 08.08.2013 Prečítané 2943-krát
77 %
Len strava by mohla byť pestrejšia. Spiatočná cesta starým autobusom bola ako nočná mora. Autobus najprv meškal 1 hodinu, potom prišiel, ale s nefunkčnou klimatizáciou. Šofér potom v Poreči zablúdil a okolo polnoci sa autobus pokazil! Našťastie šoférovi sa to podarilo opraviť, ale pravdu povediac mala som veľký strach z cesty. čítať celú recenziu
patizon
Termín pobytu: Júl 2011 Recenzia pridaná 14.07.2013 Prečítané 2482-krát
83 %
super poloha, modra vlajka, super strava a blizko zabava takze aj klud a aj nocny zivot , po cesticke sa da prejst zo zelenej laguny do modrej kde je viac hotelov restik a moznosti na zabavu, cca 500m dalej obchod asi 50 m vonku bazen atd bolo fajn urcite odporucam a okrem toho super cena čítať celú recenziu
rodinka s deťmi
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 16.06.2013 Prečítané 3292-krát
77 %
Hotel je pekný, izbu sme mali malú plus prístelka pre dieťa, takže sme mali iba 15 cm uličku na balkón, ale to nám ani nevadilo, okolie je pekné, malé ihrisko pre deti, more hneď pod hotelom, upravené pláže, popri pláži chodník, kde sa dalo kočíkovať dieťa, čo bolo super. Strava bola výborná, nad očakávania, animácie pre deti, večer hrala hudba v bare do polnoci... čítať celú recenziu
Janka F., Topoľčany
Termín pobytu: Jún 2011 Recenzia pridaná 11.07.2011 Prečítané 3175-krát
93 %
Určite by som sa na toto miesto v budúcnosti vrátila.Doporučujem navštíviť mesto Poreč a Dinopark vo Funtane.Zažijete neopakovateľný zážitok! čítať celú recenziu
Ľubica P.
Termín pobytu: Júl 2010 Recenzia pridaná 01.09.2010 Prečítané 3039-krát
53 %
Hotel sme si vybrali ako last minute. Bola som veľmi sklamaná. V katalógu má tento hotel tri hviezdičky, na mieste sme sa dozvedeli, že je dvojhviezdičkový. Napríklad na nápoj k večeri zdarma zabudnite. Na mieste som tiež zistila, že v tomto hoteli sú ubytovaní aj dovolenkári so psami. Mne osobne to prekáža, keď na pláži /ak sa to v tomto prípade dá tak nazvať/ vedľa Vás slintajú psy a taktiež ich stretávate v hoteli. Hotel je veľmi rozľahlý, takže sa pripravte na to, že Vaše presuny k moru a v rámci hotela preveria Vašu kondíciu. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia