57%
Hodnotenie
57%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Primorsko  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Primorsko

Perla Sun recenzie 

Perla Sun recenzie 

1:20 h
22 °C
22 °C
17 °C
cca 0:45 h
cca 0:45 h
483 €
483 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 25 %
Poloha 72 %
Šport a zábava 38 %
Izby 55 %
Strava 55 %
Personál 42 %
57%
Celkové hodnotenie
4 recenzií
Slávka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 07.08.2019 Prečítané 91-krát
83 %
Na Bulharské pomery tento hotel prekonal naše očakávania! Hotel je situovaný na kraji Prímorska, takže večer celkom kľud. Do centra je to len 10 min. chôdzou. Izba síce menšia, ale čistá, veľmi komfortný matrac a vankúš + balkón s bočným výhľadom, klimatizáciu sme nakoniec ani nevyužili. Strava vynikajúca, výber postačujúci. Personál veľmi milý a snaživý, až na jedno nedorozumenie na recepcii. Chceli sme zistiť kedy máme v ten posledný deň izbu opustiť, keďže sme mali odlet o polnoci. Recepčný (mladý brigádnik) nám povedal, že o 12:00 na obed. Nakoniec sme rezerváciu mali až do večera - takže v ten deň sme mohli ešte v kľude stráviť na pláži. Voľný čas sme aspoň využili na výletnú plavbu loďkou po pobreží, čo ale stálo za to! Pláž krásna piesočnatá, na prechádzky a zbieranie mušličiek ako stvorená. K nej sa dalo ľahko a rýchlo dostať, cez rieku (videli sme v nej dokonca korytnačky aj užovky) na plťke, ktorú obsluhoval veľmi milý starý pán. More pomerne čisté, v niektoré dni dosť rozbúrené, ale aj tak sme si to užívali! Spokojnosť, nič nám nechýbalo. :) čítať celú recenziu
Smirka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 03.07.2015 Prečítané 957-krát
87 %
Hotel ponúka kompletné služby. My osobne sme boli plne spokojní, tak so službami ako aj s prístupom. Mali sme obyč. izbu (nie apartmán), trošku menšia na môj vkus, ale v podstate sme tam akurát spali, tak to bolo jedno. Izby čisté, klimatizované, chladnička, tv, všetko čo je v ponuke, na požiadanie dajú aj detskú postieľku (a to sme neuvádzali v zmluve o dovolenke). Izba má vlastný balkón. Strava v hotely výborná, niektoré jedlá sa nemenili, ale vždy boli aj nové. Ovocie a nápoje v ponuke celodenne. Animátori k dispozícii. My sme boli v podstate pred sezónou. Čo oceňujem je lokalita hotela. Blízko do centra, ale ďaleko od najväčšieho ruchu a hluku z centra, tak cca 5 minút chôdze. Blízko na pláž. Mňa odrádzala najprv tá rieka. Ale v konečnom dôsledku to bolo dobré. Jeden z mála hotelov tejto lokalite mal v podstate priami prístup k pláži. K rieke sa šlo priamo od bazéna. cca 2-3 metre, pán čo prevádzal vždy ochotne previezol a v podstate ste boli na pláži. Ale pri niektorých ste museli ísť ďalej. V čase, keď sme tam boli my, rodiny s deťmi. V hotely upratovali každý deň, menili uteráky a taktiež dávali aj hygienické veci (šampón, sprch. gél). Pláž čistá, my keď sme boli - aj more čisté, bez rias a medúz. Jeden deň boli medúzy, také malé, ale ináč nič, pokojnejšie more, bez veľkých vĺn, čo ocenili najmä naše deti. A v meste podla mňa strašne lacno. Keď porovnám napr. so Slnečným pobrežím. čítať celú recenziu
michaela
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 27.08.2013 Prečítané 1422-krát
80 %
velmi pekny hotel blizko mora, ku ktoremu vas prevezie mala lodka, izba cista, stale upratana, uteraky menene kazdy den, strava pestra, prijemny personal, ochotny, vsade cisto, bazen super vhodny pre rodiny s detmi, ale aj pre pariky, blizko centrum, prechadzky okolo mora po promenade, lahko prejdete z juznej casti na severnu, odporucam, rada sa sem vratim čítať celú recenziu
Katka
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 20.08.2013 Prečítané 1110-krát
77 %
Hotel hodnotím celkovo dobre, hotel je dobre situovaný, blízko pláže a neďaleko centra mesta. Na pláž Vás prevezie starší pán, ktorý je veľmi milý, okrem toho je neďaleko aj mostík. Izby každý deň upratovali, taktiež aj uteráky boli menené každý deň. Personál milý a ústretový. Strava bola pestrá, avšak na môj vkus každé jedlo chutilo rovnako. Na raňajky sme už po pár dňoch ani nevstávali lebo sme si nevedeli čo vybrať, totiž raňajky boli každý deň tie isté. Mesto je dosť špinavé. Pláž je pekná a more čisté. Napriek tomu hotel odporúčam pre rodiny s deťmi, jediná vec ktorá mi vadila bol rev a krik malých detí pri raňajkách či obede či večeri. Ak jem potrebujem mať okolo seba pokoj a niekedy sa to už nedalo zniesť ale to nie je chyba hotela. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Aug 2013 Recenzia pridaná 20.08.2013 Prečítané 1490-krát
53 %
Priemerná spokojnosť s pobytom. Na pohode nám uberala hlavne špinavá kúpeľňa, šetrenie na toaletnom papieri, nepovysávana izba počas celého pobytu, a riasy v mori každé poobedie. Hotel je pekný, zrekonštruovaný, použité materiály sú pekné, avšak páni majstri si nedali ani z ďaleka záležať na detailoch. A boli sme už aj v 3hviezdičkových hoteloch v Bulharsku, ale taký zbúchaný hotel sme ešte nevideli. More aj pláž, aj hotelový bazén to bolo v pohode. čítať celú recenziu
Betty
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 04.08.2013 Prečítané 930-krát
93 %
Hotel Perla Sun Park by som ohodnotila slovíčkom výborne. Hotel je perfektne situovaný, všade máte blízko. Izby boli pekné, čisté (každý deň nám umývali kúpeľňu a vymieňali uteráky, dvakrát za pobyt nám menili obliečky na posteli. Jedlo bolo fantastické, vždy bolo, z čoho vyberať, dokladali pravidelne. Treba sa však pripraviť na to, že za lehátka a slnečníky sa na pláži platí, ale nám sa stalo, že nikto nekontroloval, tak sme mali zadarmo. Jediným mínusom z celej dovolenky boli komáre, ktoré najmä mňa dosť potrápili, ale vyriešili sme to kúpou fenistilu a Raidu do zástrčky. Celkový dojem bol aj tak na výbornú. Dovolenku nám spríjemnil aj veľmi milý, kamarátsky a ústretový personál. čítať celú recenziu
Michal Jirásek
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 23.07.2013 Prečítané 932-krát
77 %
Hotel je ideálny pre rodiny s deťmi. Hotel je čistý, izby upratané, personál úslužný. S Hotelom nebol najmenší problém. Určite netreba 4* hoteli v Bulharsku porovnávať s 4* Hotelmi v Egypte alebo Turecku. To isté platí pre all inclusive. Bulhari ešte nemajú tak premakané hotelierstvo ako Egypt, Tunis, Turecko. čítať celú recenziu
Helena Fraňcáková
Termín pobytu: Júl 2013 Recenzia pridaná 14.07.2013 Prečítané 860-krát
77 %
Pekna poloha hotela. Pekne pláže, čisté more. dobra strava, izba čista, každy deň upratana a vymenene uteraky. veľa fajčiarov, bolo by potrebne zakázať fajčenie počas podavania jedla a vyčleniť priestor aj pre nas nefajčiarov. Fajčia pri bazene, kde sa kupu deti v jedálni , všade. čítať celú recenziu
Elena Božeková
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 12.07.2013 Prečítané 1048-krát
83 %
Hotel pekny, cisty. Malemu sa velmi pacilo, na izbe televizor a sk a cz programy. Pri holeli bazen. Uteraky menili kazdy den, postelne pradlo kazdy druhy bez napominania. Preprava na plaz lodkou, no proste nemusite urobit pomaly ani krok a ste na plazi. Ale okolie a cesty v mestecku hrozne. čítať celú recenziu
Magdaléna Ivaničová
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 26.06.2013 Prečítané 982-krát
83 %
Krásny, čistý, veľmi dobre udržiavaný hotel so super službami all inclusive, vzdelaný, usmievavý personál, strava pestrá, veľmi chutná, množstvo ovocia, zákuskov, nápojov... Pekný bazén, detské ihrisko, detský klub. Prístup na pláž je veľmi zaujímavo riešený - cez riečku nás prevážal prievozník na "plti". čítať celú recenziu
Katarína H.
Termín pobytu: Aug 2011 Recenzia pridaná 04.01.2012 Prečítané 1295-krát
91 %
Dovolenka pohodová, kto má rád pokoj, v areáli nám nič nechýbalo, tak sme celú dobu strávili tam, veľmi vhodné pre deti. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia