78%
Hodnotenie
78%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

Burgas Beach recenzie 

Burgas Beach recenzie 

1:20 h
22 °C
22 °C
17 °C
cca 1:30 h
cca 1:30 h
325 €
325 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 78 %
Poloha 88 %
Šport a zábava 70 %
Izby 72 %
Strava 70 %
Personál 73 %
78%
Celkové hodnotenie
178 recenzií
jana
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 13.09.2016 Prečítané 726-krát
50 %
Výhoda hotela je v jeho polohe priamo na piesočnatej pláži a relatívne čisté more s pozvoľným vstupom, upratovanie a fľaša vody na izbe každodenne. Od tohto hotela netreba mať veľké očakávania, tak max 3*, odporúčam pre menej náročných. Už sme boli v Bulharsku aj v lepšom, s Tureckom ani neporovnávam. Veľmi zle sa spalo, na diskotéke hučala hudba do rána. Plážové ležadlá za poplatok, v bazénoch ľadová voda, osušky nedávajú, wifi v dosť neútulnom bare, starší personál so socialistickým prístupom - neochotní, dávali najavo ako ich všetko obťažuje, hotel zrekonštruovaný zvonku - vnútorné zariadenie staršie, strava v pohode, aj keď jednotvárna, večerný program vždy obsahoval niečo na vytiahnutie peňazí (tombola, bingo... všetko platené). čítať celú recenziu
Veronika
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 07.08.2016 Prečítané 356-krát
97 %
Hotel mal všetko, čo sme potrebovali! Od ochotných ľudí cez wifi až po jedlo! Jediná vec, ktorá sa nám osobne nepáčila, boli 2 výťahy! Bývali sme na 9 poschodí a hotel ma tuším 16 poschodí, na 2 poschodí bola jedáleň. No keď sme sa chceli ísť napapať, tak sme museli isť na každé poschodie až úplne hore a a až potom do jedálne. Už ma potom prešla aj chuť jesť. čítať celú recenziu
Ivan z košíc-66 rokov
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 29.07.2016 Prečítané 496-krát
83 %
Čo dodať na záver? Slnečné pobrežie-hotel Burgas Beach ideálne miesto na dovolenku-ticho v noci, pekná pláž, jemný piesok 3m od hotela, plytké a teplé more, výborná a pestrá strava - aj podľa delegátky najlepšia v okolí, výborne zákusky a torty (ak si predstavíš svadobnú hostinu, tak tu je svadba každý deň). čítať celú recenziu
M. Henčeková Zlaté Moravce
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 15.11.2015 Prečítané 791-krát
97 %
Hotel najvyšší na Slnečnom pobreží, obsluha na úrovni, jedlo famózne, služby na úrovni, boli sme spokojní. Večer sme chodili po miestnych uličkách plných obchodíkov, barov, reštaurácií, moli sme sa povoziť na koči ťahanom koňmi, krásny rušný nočný život. Lacné nákupy. čítať celú recenziu
Miguel
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 29.09.2015 Prečítané 1021-krát
57 %
Hotel je zvonku krásny a obnovený, zvnútra nie je síce obnovený, ale celkom zachovalý. Jeho absolútnou výhodou je, že je veľmi blízko mora - teda výhľad je super. Transfer z letiska trval cca 30min. O podrobnostiach strave, pláži, ubytovaniu, personálu sa rozpisujem nižšie. čítať celú recenziu
silvia
Termín pobytu: Sep 2013 Recenzia pridaná 18.11.2014 Prečítané 1529-krát
87 %
Hotel sa nachadza priamo na plazi, v centre mesta, ma proste skvelu polohu, strava bola fantasticka, obrovsky vyber, ma bazen oddychovy, tiez bazen s dvomi velkymi toboganmi. Transfer z letiska trval cca 35 minut. Boli sme tu velmi spokojni, urcite sa sem este niekedy vratime. čítať celú recenziu
Alica
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 04.11.2014 Prečítané 1499-krát
63 %
Žiaden nový hotel nehľadajte, zvonku ešte pôsobil pomerne moderne a novo, no po vstupe sme pochopili, že investujú skôr do vonkajšej strany hotela, než do interiéru. Je to škoda. My len dúfame, že je to začiatok rekonštrukcie, aby sme mohli v budúcnosti sa na toto pekné miesto ešte pozrieť. Dovolenka to bola pekná a kľudná. So službami sme boli spokojní. Je tu fajn personál, ktorí na pomohol kedykoľvek. Ponuku športov sme veľmi neriešili, my sme prišli leňošiť :-). Na pláži boli také tie štandardné športy / atrakcie. More bolo príjemné. Pláž celkom čistá. Do vody sa vstupovalo postupne, mierny vstup, aj deťom sa dalo čvachtať vo vode. Veľkou prednosťou hotela je tá pláž. Je od hotela len na skok. Takže sme si užívali slnko a pláž celú dovolenku. Výborné. Škoda nedostatkov, veríme, že sa to zmení. Personál bol milý, našli sa aj zamračené tváre, ale našťastie, bolo ich málo. Strava bola v poriadku, pestrosť ponuky ok. Animačné programy sa dali, my dospelý sme mali toho "zabávania" už niekedy až dosť, ale asi tu toho bolo dosť kvôli deťom, v hoteli ich bolo dosť. Hotel odporúčame všetkým, ktorý hľadajú peknú, kvalitnú pláž za ľudovú cenu, radi sa bavia a luxus nie je pre nich prioritou. čítať celú recenziu
lubo
Termín pobytu: Aug 2012 Recenzia pridaná 19.04.2013 Prečítané 1295-krát
70 %
Prijemne dovolenkove stredisko, dobre sluzby za prijatelne ceny. V restauraciach vas casnici obletuju ako muchy, pri prichode vas usadia a ponuknu jedalny listok, nemusite cakat pol hodiny ako u nas kym si vas vsimnu. Odporucam vsetkym ktory planuju dovolenku. čítať celú recenziu
Katarína Gmiterova
Termín pobytu: Júl 2012 Recenzia pridaná 15.04.2013 Prečítané 1518-krát
78 %
Pekny novy penzion,asi 150m od mora,izby su s balkonami,tv,klimatizacia,chladnicka.Kazdy den nam bola pani poumyvat a doplnit hyg.potreby a rucniky.Blizsko do centra.Penzion bol bez stravy co nam vyhovovalo.Odporucam pre tych ktory nie su narocny a idu si hlavne oddychnut. čítať celú recenziu
COVID-19 Garancia