82%
Hodnotenie
82%
Hodnotenie
Bulharsko Bulharsko
 Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie  Bulharsko, Slnečné pobrežie, Slnečné pobrežie

Baikal & Annex recenzie 

Baikal & Annex recenzie 

1:20 h
21 °C
21 °C
17 °C
cca 0:30 h
cca 0:30 h
457 €
457 €
cena hotela od
cena hotela od
Odporúčanie 82 %
Poloha 92 %
Šport a zábava 72 %
Izby 88 %
Strava 72 %
Personál 82 %
82%
Celkové hodnotenie
74 recenzií
Nikoleta
Termín pobytu: Jún 2019 Recenzia pridaná 22.07.2019 Prečítané 146-krát
47 %
Boli sme od 4. juna, prvy tyzden bolo este fajn ci volne miesta v restike, ci na plazi, ale ako presiel tyzden, bolo to tam nenormalne. Plna restika, nebolo si kam sadnut, jedlo nam nechutilo uz po 2. dni, stale to iste a chutovo nie dobre, boli sme s 2. roc. dcerkou, ak mi spala na izbe v case, ked bol obed, tak mi nedovolili prenu zobrat jedlo. Ano, mali sme all incl., ale snacky, ktore boli, nie su vhodne pre 2-rocne deti - pizza, hamburger, hranolky, no proste nahnevali ma, vsetci ostatni chodili s plnymi miskami na izbu, len ja som bola upozornovana, chore. čítať celú recenziu
Žofka
Termín pobytu: Júl 2019 Recenzia pridaná 14.07.2019 Prečítané 225-krát
63 %
Hotel ako celok je v poriadku. Je krásny, čerstvo zrekonštruovaný. Je tu čisto, pekne. Izby sú vkusne zariadené, je to tu veľmi pekné. Izba pre 2 je troška stiesnená, ale dá sa to vydržať. S ubytovaním sme spokojní. Každý deň chodí upratovačka, umyje podlahu a vymení uteráky. Po týždni aj posteľné prádlo. V prípade potreby aj skôr. Na izbe je televízia - funkčná, ale so zahraničnými stanicami - aj, nj, rus. V kúpeľni je fén - ale na moje dlhé vlasy nestačil. Čo sa týka internetu - len na recepcii. Kapacita recepcie nestačí ani pre šestinu návštevníkov, takže pobyt na recepcii alebo skypovanie si odstojíte - Bohu vďaka za dáta. Ako veľké mínus maličká kapacita reštaurácie v tom návale hostí, monotónne varenie - stále to isté a žiadny biliard, nič. Na nete píše minigolf, ale za peniažky. čítať celú recenziu
Daniela
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 06.08.2018 Prečítané 851-krát
90 %
Hotel vhodný pre dospelých aj rodiny s deťmi, priateľský k zvieratkám - možný pobyt so psom. Nevýhoda - prišli sme o 6stej ráno a ubytovali nás až o 14stej. Nakoľko sme tu boli prvý raz a nepoznali sme okolie hotela, bolo čakanie pre nás dosť vyčerpávajúce. Inak všetko ostatné vynikajúce: personál, jedlo, obsluha pri baroch, kvalitné alko i nealko nápoje, čistota bazéna, spoločných priestorov + wc, izieb, upravená záhrada,... Skutočne perfektné! čítať celú recenziu
Jolka
Termín pobytu: Jún 2018 Recenzia pridaná 29.06.2018 Prečítané 969-krát
90 %
Zhrniem to, na takejto super dovolenke som ešte v Bulharsku nebola a to som tu už po šiestykrát, mali sme all inclusív, aj keď sme boli v inom hoteli, tak toto sa nedá porovnať. Pláž bola pekná čistá, voda bez rias, odporúčam, nemali sme to ďaleko, cca 5 minút od hotela. čítať celú recenziu
Marie Bajzíková
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 26.07.2017 Prečítané 545-krát
100 %
Všetko bolo v pohode, čistá izba, hotel perfektný, strava super, jedno mínus bolo čakanie na izbu, nakoľko sme boli s malou vnučkou a do druhej hodiny už bola veľmi unavená a my s ňou. Hotel je vhodný pre každého, myslím aj veľmi náročného dovolenkára. čítať celú recenziu
Elena
Termín pobytu: Júl 2017 Recenzia pridaná 23.07.2017 Prečítané 800-krát
53 %
Hotel je pekný, dostali sme aj peknú izbu, ale... užili sme si prvú noc a druhú už strávili na infúziách. Neprajem to najhoršiemu nepriateľovi. Nebola som sama a hostia stále chodia a nie sú vôbec informovaní do čoho idú. Vírus je všade a nedá sa mu vyhnúť. Namiesto all inclusive sme mali toasty a čaj. Už nám tam nechutilo ani piť. čítať celú recenziu
Viliam
Termín pobytu: Aug 2016 Recenzia pridaná 30.08.2016 Prečítané 129-krát
40 %
Neochota personalu, neporiadok, jedlo to iste dookola. Animatorsky program-ako v dajakej krcme. Jeden den nam nesla ani voda! Super pocit ked pridete z plaze cely od piesku, treba vam na toaletu a musite cakat 3hodiny na vodu. Hotel vhodny mozno pre dochodcov, alebo ludi ktory neboli este pri mori a chcu ist niekde za lacny peniaz. Lutujem ze sme chceli usetrit na dovolenke. All inclusive-skor plna penzia. čítať celú recenziu
Jana
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 26.07.2016 Prečítané 254-krát
63 %
Podľa hodnotenia cestovnej kancelárie je hotel určený aj pre deti vo veku do 14 rokov. Bohužiaľ dieťa vo veku nad 10 rokov sa tu vyslovene nudí. Podľa našej osobnej skúsenosti by mal byť určený maximál. pre deti do veku 10 rokov. Staršie dieťa tu nemá skoro žiadne vyžitie, detské ihrisko pri hoteli ako aj iba jedna šmýkačka do bazéna je určená max. pre dieťa nižšieho stupňa školského veku. Transfer z letiska bol v pohode cca 30min. Ubytovaní sme boli ihneď, nakoľko sme do hotela prišli neskoršie popoludní, v opačnom prípade by sme museli na ubytovanie ako aj na náramky k službám all inclusive čakať do 14. 00 hod. Súčasťou hotela je jeden bazén, ktorý svojou veľkosťou nezodpovedá vyobrazeniu v katalógu cest. kancelárie, jedna malá šmýkačka, hojdačky pre malé deti, trávnatá plocha na ktorej sa bežne venčili psy ubytovaných hostí a hlavne bola zavlažovaná v čase najväčšieho pohybu hostí v okolí bazéna, teda nebolo možné si na nej rozložiť osušku. Animácie na priemernej úrovni, určené hlavne pre malé deti. Veľká koncentrácia najmä ruských a nemeckých klientov. Ležadlá pri bazéne stále obsadené, aj keď v bazéne je minimum ľudí. Malý počet ležadiel vzhľadom na počet ubytovaných. Ak si ležadlo obsadíte už skoro ráno vlastnou osuškou pre istotu, aby ste ho mali rezervované pre seba, môže sa Vám stať, že svoju osušku nájdete v koši na prádlo a na Vašom ležadle bude ležať obézny občan Nemecka alebo Ruska /vlastná skúsenosť/. čítať celú recenziu
Petraa
Termín pobytu: Júl 2016 Recenzia pridaná 12.07.2016 Prečítané 419-krát
90 %
Nakoľko sme leteli o polnoci, ubytovaní sme boli ihneď po príchode, ako aj náramky all inclusive, personál vie rusky, anglicky, dalo sa dohovoriť, klimatizácia zadarmo na izbe + fén taktiež, vzdialenosť k moru asi 7 minút normálnou chôdzou popri hoteloch Pliska, Pomorie. Slnečníky za 10leva, lehátka 10leva na deň. Na recepcii zmenáreň, zamenia aj 2e :), kurz sme mali 1, 905 a najvýhodnejšie zmenárne sú zn. CROWN. Zo stravy prejedení. Animátori robili stále rovnaký program každý večer a stále iba pre deti. čítať celú recenziu
martina
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 09.09.2015 Prečítané 447-krát
57 %
Hotel celkovo čistý, strava jednotvárna, na palacinku ráno dieťaťu stojíte v rade aj cca. pol hodiny. Na volný stol k raňajkám, obedu čakáte aj cca. 20 min., musíte si držať jednou osobou miesto, aby ste ho nestratili. Personál neochotný, ani Vám nechce rozumieť. Čo sa baru týka, ten bol pri Bare skvelý, ale samozrejme platený. Celkový dojem na 3 *, môže ujsť. No viac by som tam nikdy nešla. Hľadať blchu po posteliach, nie nestojí mi to za nič na svete. Budúci rok dám väčší pozor na recenzie hotela. čítať celú recenziu
Michaela
Termín pobytu: Aug 2015 Recenzia pridaná 24.08.2015 Prečítané 592-krát
80 %
Hotel je celkom pekný, vhodný pre mladých, starších, ale aj rodiny s deťmi. Úrovňou zodpovedá 3*. Nič extra, ale zároveň nič hrozné. Hotel je starší, menší, ponúka príjemenú dovolenku kúsok od mora s dobrou stravou, polohou, atmosférou a príjemnými ľuďmi. Má množstvo výhod, ale zároveň aj nevýhod. Proste taký šedý priemer. čítať celú recenziu
Patrik
Termín pobytu: Júl 2015 Recenzia pridaná 02.08.2015 Prečítané 477-krát
80 %
Hotel je vhodný pre páry a taktiež aj rodiny s deťmi, má cca 4 poschodia. Transfer z letiska v Burgase trval približne 3/4 hodinu. Keďže sme prišli večer okolo 20 na hotel, tak ubytovaní sme boli hneď. Hotel je tvorený jednou veľkou budovou, jedálňou, ktorá je ale podľa mňa malá, na to koľko ľudí je cez sezónu ubytovaných, občas bol problém nájsť voľné miesto pri stole. V hoteli je jeden bar a vonku pri bazéne druhý. Animácie nejaké prebiehali, ale neviem, aké keďže ma to nezaujímalo. čítať celú recenziu
jana
Termín pobytu: Jún 2014 Recenzia pridaná 09.07.2015 Prečítané 828-krát
79 %
Super dovolenka vynikajúce ubytovanie, pestrá strava, chutné pitie, dobrý animačný program všade čisto a upratané. Posteľné prádlo menené raz za pobyt. Uteráky kedykoľvek. Bazén výborný a čistý. Akurát ležadlá bolo treba trocha ráno skôr obsadiť. Vrelo odporúčam. čítať celú recenziu
Janka
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 04.07.2015 Prečítané 880-krát
93 %
Hotel bol dobre situovaný...blízko pláže... blízko zábava...obchodíky...Izby čisté, každý deň upratané...milý personál, animátori sa starali o zábavu detí...aj dospelých ... Zaslúžil by si o hviezdičku viac...Okolie hotela udržiavané...Bazén čistý... dobre udržiavaný....hotel asi prešiel rekonštrukciou, lebo všetko voňalo čistotou, žiadne závady.... Bolo super ...vrelo odporúčam. Počasie výborné... čítať celú recenziu
Renáta
Termín pobytu: Jún 2015 Recenzia pridaná 27.06.2015 Prečítané 852-krát
90 %
Do tohto hotela sme išli šestica mladých(22-27) a môžem skonštatovať, že to bola super voľba. Išli sme ešte pred sezónou(15. -26. 6. 2015)a po príchode, cca. ráno o 6. 30 nás už hneď ubytovali, čo bolo po 19hod. ceste autobusom výborné. Izbu sme mali situovanú smerom na pláž, takže ani ruch sme nepociťovali. Každý deň sme mali upratané. Strava bola výborná, každý deň bolo z čoho vyberať. Personál bol milý a ochotný. Výhodou tohto hotela bolo najmä to, že sme pláž mali približne na 5až 10minút pešo, čo si myslím, nie je až tak veľa v porovnaní s inými, viac hviezdičkovými hotelmi. Každý deň sme mali animačné programy pre malých aj dospelých. Animátori boli nesmierne trpezliví a ochotní tiež. Ak by som mohla, hneď by som sa tam vrátila. Hotel Bajkal hodnotím veľmi pozitívne. čítať celú recenziu
stanley and merci
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 30.05.2015 Prečítané 910-krát
63 %
Ubytovani sme boli 2 osoby a jedno dieta v mensej izbe. Klima bola funkcna, upratovali denne. Jedla bolo dostatok a celkom chutne, pouzivaju vela zeleniny a kopru, co nemusi kazdemu vyhovovat. zmrzlina menej chutna. Napojov dostatok alko/nealko. Aquapark Nessebar v pohode, da sa vyblaznit, doprava zdarma. 15 minut chôdze, plno barov a diskotek. Nocny zivot velmi rusny, vhodny pre mladych. Hotel ma cisty bazen, tiez sme hrali ping pong, posilka v zlom stave. Plaz plna, v juli vela ludi. More v celku bolo ciste. Starobyly Nessebar sa oplati pozriet. Tohto hotela sa nemusite bat. My sme boli spokojni. čítať celú recenziu
Jozef
Termín pobytu: Jún 2013 Recenzia pridaná 21.05.2015 Prečítané 982-krát
87 %
Hotel je pomerne dobre situovaný v centre strediska. Personál bol od začiatku milý a ochotný. Niektorí sa sťažovali na hlučných susedov, ale s tým treba počítať asi všade. My sme boli ubytovaní v novej časti hotela, ktorá bola pekne zariadená a ešte aj keď sa nám pokazilo umývadlo, nám ho okamžite opravili. čítať celú recenziu
Petra
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 30.08.2014 Prečítané 1190-krát
77 %
Hotelom sme boli milo prekvapení. Čistý, moderne zariadený, v upravenej záhrade. Celý deň tam boli animácie ,hlavne pre deti. Dobrá poloha hotela, blízko k moru aj k centru a zároveň nie na hlučnej ulici. Bazén bol postačujúci, pre deti malý toboganik. čítať celú recenziu
mona
Termín pobytu: Aug 2014 Recenzia pridaná 14.08.2014 Prečítané 973-krát
57 %
Dobrá dovolenka pre nenáročných, hotel ma dobrú polohu, blízko do centra aj k moru. Ležadlá pri hoteli stále obsadené, kto chcel ležať, musel si privstať a ísť si obsadiť, ale to sme nevyužívali, prišli sme sa kúpať v mori a nie v bazéne. Na Slnečnom pobreží sme boli 1.krát a myslím, že aj poslednýkrát, pláže sú veľmi preludnené. čítať celú recenziu
Icko
Termín pobytu: Júl 2014 Recenzia pridaná 23.07.2014 Prečítané 1298-krát
90 %
Hotel v tichej casti na skok od centra, 35km od letiska, bazen super animacie skoro ziadne, je to hotel, ktory naplnil ocakavania strava, cistota, personal na jednotku. Bulharsko je miesto, kde si clovek pride na svoje - zabava, zabava, zabava, idealne pre mladych ludi, urcite sa vratime. čítať celú recenziu